2021. máj 19.

AZ ILLÚZIÓ ÁRA - AZ ILLÚZIÓ BÉRE - SZEX=TUDÁS - SETH ÉS LUCIFER KÖZÖS TRÉNINGJE - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

írta: Eszter 777
AZ ILLÚZIÓ ÁRA - AZ ILLÚZIÓ BÉRE - SZEX=TUDÁS - SETH ÉS LUCIFER KÖZÖS TRÉNINGJE - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

2021. május 22. szombat 14.00-19.00 Skypeon

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

 

AZ ILLÚZIÓ ÁRA 

AZ ILLÚZIÓ BÉRE

TIME IS MONEY

LUCIFER

 

SZEX - TUDÁS 

SETH

 

SETH ÉS LUCIFER

KÖZÖS TRÉNINGJE

 

2021. május 22. szombat

14.00-19.00

Skypeon

 

részvétel: 11.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com



“Az illúzió kifizetődő.”

MONETÁRIS KONTROLL - NÁRCISZTIKUS ÖNKISZOLGÁLÓ SVÉDASZTAL 

AWAKENING CONTROL - AZ EGO ESEMÉNYE

TEREMTÉS KONTROLL - A VONZÁS TÖRVÉNYE YHWH MÓDRA

 

AZ EGO MELY ÉLNI AKAR A TE KÁRODON 

AZ EGO MELY TÚL SOKBA KERÜL

AZ EGO MELY CSILLOGÓ TÉVUTAKON A PUSZTULÁS FELÉ VISZ

EVENT CONTROL - APOKALIPSZIS. MOST. 

 

Előadók:

Seth - Spiritual Fighter

Lucifer - Eszter 

 

Az illúzióért mindig komoly árat fizetünk. Sosem ússzuk meg olcsón - és mindig utólag döbbenünk rá, hogy mennyire vakok és süketek voltunk, még a számtalan figyelmeztető jel ellenére is, azzal pedig főleg nem számoltunk, hogy esetleg akik figyelmeztettek rá menet közben, azoknak mindvégig igazuk volt. Az illúzió egy MESTERSÉGESEN VETÍTETT KÉP, KÉPZET, MELY A VALÓSÁG LEGTÖBB ELEMÉT TARTALMAZZA, MÉGIS ELTÉR ATTÓL, ÚGY VAN MEGALKOTVA, HOGY A VALÓSÁGOSNAK TŰNŐ KÉPET AZÉRT HIDD EL, MERT HASONLÍT A VALÓSÁGHOZ, KVÁZI LEMÁSOLJA AZT. Olyan, de mégsem az. Csak olyan. Illúzió, melyben hinni lehet, melyet követni lehet, melyért mindent megadnak az emberek, mert a valósággal, mely legtöbbször messze nem olyan szép, mint az illúzió, nem mernek szembesülni. 

Az illúzió kényelmes. 

Sokáig tart, és sokáig tart álomban is.

Megkíméli a lelkedet attól, hogy trauma érje - de csak addig, amíg az elméd fel nem töri az illúzió zárját. Ez akkor szokott megtörténni, amikor már FÁJ AZ ILLÚZIÓ, MERT OLYASMIKET ÍGÉR NEKED, MELYEK NEM TÖRTÉNNEK MEG. Újabb és újabb határidőket szabsz magadnak, hogy meddig kellene megtörténnie. És nem történik SEMMI. 

SEMMI AZ ÉGVILÁGON.

Ha még nem fáj eléggé, akkor lebegsz benne, kényelmes, színes álmokat szőve. 

Az álmaid, melyek nem fognak teljesülni, és ébren álmodod őket, általad kreált, és kívülről kapott kamu látomásokkal és képekkel alátámasztva, valamint a MÁTRIX HAMIS JELRENDSZERE ÁLTAL IGAZOLVA, jövőbeli dolgokról szóló álmodozások, illetve igazoló álmodozások, amelyekkel magadat igazolod, hogy “jó úton jársz.”

Bizonyosan, ugyanis ha illúzióban vagy, az élet kemény tanítást tartogat a számodra, hogy azután többé ne dőlj be. Kérdés, vajon a tanítás után tényleg felébredsz-e végre, avagy sem.

Ha nem, akkor újabb illúzió következik. Csak neked. Gyönyörűen becsomagolva. Kiszolgálva az egódat. Az egódról még csak nem is sejted, mennyire részt vesz ebben a folyamatban, pusztán azért nem, mert nem is ismered fel a saját egódat. Ugyanis éppen az egód bújik a szépen tálalt illúziók mögé, az EGÓD AZ, AMI A MÁTRIXHOZ KAPCSOLÓDIK A LEGJOBBAN, az egód az, ami nagyon szereti az őt szolgáló illúziók seregét, hogy saját magát igazolva lássa. A LÉTÉT. A JOGÁT A LÉTHEZ. Mellyel gúzsba köt téged, és nem hagyja érvényesülni a ragyogó, világosságra vágyó elmédet, hogy az  működni tudjon. A lelkedet, mely szárnyalna, de az egó rátelepszik. A testedet, melynek az illúziók, a szavak, a képek és az ígéretek nem elegek. A valóságodat, mely már dugig van az illúziókkal, és valóssá szeretne válni. Az egód azonban a mátrix jeleit is be tudja hívni, és láthatatlan, KONTROLLÁLT TEREMTÉSSEL elő tudja idézni őket. Önnön önmagát fényesnek állítva be, elvakít téged. Te pedig követed az Egót, az életed urát, mely mindig félrevezet. Őt tovább életben tartó tévutakra. Olyan dolgokra vesz rá, melyekről azt hiszed, hogy “átgondoltad”. A gondolataidat könnyű kívülről irányítani a háttérhatalomnak, ha az egód még mindig erősebb, mint te magad. Valamennyi egóra nyilván szükség van a fizikai síkon való túléléshez, teljesen ego nélkül nem lehet itt megmaradni, az EGO azv voltaképpen az ÉN, a földi síkú ÉN-ed, az avatarod 3 dimenziós önérvényesítő modellje, melyet évszázezredeken át számtalan támadás és befertőzés, besugallás ér. UGYANIS BENNED CSAKIS AZ EGO IRÁNYÍTHATÓ, AZ EGO PROGRAMOZHATÓ. A valódi ragyogó elme és tudat, ami benned él, az KÜLÖNÁLLÓ dolog az egótól. A lélek úgyszintén nem programozható, viszont darabolható, lélekrészekre szétszórható, és alkukkal, szerződésekkel leköthető a YHWH féle hamis inkarnációs körforgásba, melyet a KARMA TÖRVÉNYE ural, egy olyan karmáé, melyet YHWH erőltetett rád. 

 

YHWH MEGSEMMISÜLT. A TEREMTŐ MAGÁBA OLVASZTOTTA. HELYETTE MEGALKOTTA AZT, AMELY JOBBAN ELLÁTJA A KIHÍVÁS FELADATÁT, GOND-ÜZŐT. Jahve szolgái nem kapnak több információt. Nem működnek a képességeik. Nem működnek a mágiáik. 

Megsemmisülnek úgy, mint a gazdájuk. 

 

Egy új istenséget láttunk két hete a tréning alatt megteremtődni Jahve végleges megsemmisítése után, majd megnyitották előttünk a Tudás Mezejét, ahol annyi mindent vehetünk magunkhoz, amit korábban sosem, és megérthetünk olyan összefüggéseket, melyek a Földről nem voltak elérhetőek. 

 

A Tudás fontos. A tudás hatalom, mely kétélű fegyver is lehet, de ezt a tudást, melyet elkezdünk ezután kapni, csak avatott kezek és avatott elmék kaphatnak meg, akik jól tudnak élni vele, úgy, hogy az valóban a Világegyetemet erősítse és ne pedig az ellen menjen. 

 

Széth: Szex = Tudás

 

Széth a megszentelt szexualitás kapujában áll, és alig várja, hogy átadhassa tudását

a szexről, a szépségről, a hatalomról, a küldetésről, és mindezek spirituális vonzatairól.

 

A Szex és a Tudás azért függ össze, mert a szexuális energia alap energiánk, ami egész testünkben áramlik, és a tudásunkat egész lényünk hordozza.

 

A tapasztalásaink mind hozzánk tartoznak. Minden korábbi énünk és a jelenlegi is mi magunk vagyunk, az ő tapasztalatával és szépségeivel.

 

„Egész lényem hordozza a Végtelent, a Végtelen én magam vagyok.” – mondja Széth, aki bölcsességével az önmagunk iránti tiszteletre, saját testünk és saját lelkünk megbecsülésére tanít.

 

A mai alkalommal Ő fogja irányítani a közös meditációnkat, megalapozva a saját helyünk határozott elfoglalását.

 

Gyere és vedd vissza a Tudást, ami a Tiéd!

 

https://www.youtube.com/watch?v=kojG7U-5ehE

 

Az ego mindaddig, amíg erősebb nálad, könnyedén befogadja a MIND CONTROLT, ASTRAL CONTROLT, SPIRITUAL CONTROLT ÉS AWAKENING CONTROLT, mert elhiszi, hogy ezen illúziók szolgálják mindazt, amit ő is akar. Az ego irányítása alatt még azzal sem vagy tisztában, hogy igazán mit akarsz. Inkább azt akarod, amit az egód akar, nem azt, amit a tudatod és a lelked akarna valójában, ha átlátna az ego szövevényes hálóján. Mindaz, amit az ego tud, azt te nem tudod. Az ego tökéletesen illeszkedik a mátrixba, és másolja azt. Lemásolja a társadalmi szabályrendszert, a szokásokat, az értékrendet, ami a PÉNZEN alapszik és a SZEXEN, és az alapján érvényesíti magát, az alapján irányít téged. 

 

A szexnek itt arra a részére gondolok, ami pusztán szükségletkielégítés, nem arra, amire Seth gondol :) Mert az egészen más, szent és tiszta energia, mely öröktől való és a kundalini alapján áramlik bennünk, jin és jang összefonódva - a belső jin és belső jang - együttesen adja a TUDÁST, a kettejük erejének egyesítésével, mely külsőleg akkor tud megnyilvánulni, amikor olyan Társra lelsz, aki a benned élő jint, vagy jangot ugyanúgy képviseli. 

 

A tudás itt azon alapszik, hogy ez az óriási energia, mint valami ősrobbanás, áthatja a testet, az elmét és a lelket, valamint a fizikai síkot, itt nincs ego és nincs TEREMTÉS KONTROLL. A Teremtés szabadon nyilvánul meg, nincs plafonja, amit Jahve szabott neki annak idején, hogy a  TEREMTÉS MINDIG A MÁTRIXON BELÜL MARADJON, ÉS AZT SZOLGÁLJA, Jahve teremtése az EGO ÁLTALI TEREMTÉS, AMELY KISZOLGÁLJA JAHVE BIRODALMÁT, melyet a jelenlegi pénzalapú, és lineáris időalapú társadalmi rendszer szolgál. Ahol az idő pénz mentén van számolva, és a pénz egy tárgyiasított, Jahve kezében lévő monetáris eszköz. Egy rendszerfenntartó gépezet legelső eleme, mely nélkül nem lehet túlélni a három dimenziós Jahve világot.

Jahve távoztával már biztos, hogy elsődleges alkotása a pénz, a monetáris rendszer össze fog omlani. Kiugranak a fogaskerekek belőle, mint egy tönkrement órából. Egy órából, ami eleve nem a valós időt tükrözi, mert alapvetően 13 számnak kellene lennie az órán, nem 12-nek, a 12-es a megrekedést tükrözi /Akasztott Ember XII. Nagy Arkánum, Tarot/. Egy napban  2x13 óra van, azaz 26. Nem 24. 

Egy évben 13 hónap van és 14 csillagkép halad át az égen. Csillagképek, melyek a játékot irányítják. Nem az, ami a szabadulást hozza, mert a 14-ből csupán egyetlenegy, a Kígyótartó az, amely az istenek útjára vezet, a többi végigjátszatja velünk a játékot, lépésről lépésre, 13 lépésben, 13 hold hónapon át. 

A 14. az átmenet. 

Olyan ez, mint hogy nem 7 főcsakrád van, hanem 13, hét a testben, három a koronacsakra felett, három a gyökércsakra alatt, és van egy 14. is, amely átvezet a Szíriusz-Orion-Plejádok Fényrendszerbe, mely a játék feletti ÚJ JÁTÉKSZINT, és az vezet el a Forráshoz, az pedig a Jupiterhez. 

 

A monetáris kontrol arra való, hogy a világon a pénz áramlását kordában tartsa, és úgy növelje, csökkentse mind az inflációt, mind a hitelezést, mind magát az egész globális trilliárdos bizniszt, mely sok ember életébe kerül, ártatlanokéba és egósokéba, hogy az a háttérhatalmi rezsimet szolgálja. Ezzel nem mondok újat nektek, ezzel tisztában vagytok. Tisztában vagytok vele, hogy akárhonnan is jön a pénz hozzátok, a háttérhatalomnál fog kikötni végül, és tőlük is ered. Akármennyi pénzt kereshetsz a mátrixban, akkor is tőlük jön és hozzájuk megy vissza. Kiváló befektetők ők, és a befektetésük maga az egész világ. A világ pedig boldogan bólogat a SIKERES ÉLETRE, A MOTIVÁCIÓRA, MELYET A PÉNZ MOZGAT, ÉS A PÉNZ, AMIÉRT ANNYI MINDENT MEGTESZNEK, VÉGÜL OTT KÖT KI, AHONNAN JÖTT, tehát az egész hatalmas mátrix pénztermelő gépezet eléggé a maga malmára hajtja a vizet. Ha sok pénzed van, és úgy élsz, ahogyan szeretnél, akkor is tengernyit adsz a mátrixnak belőle, és ha nem azon az úton jársz, amire születtél, akkor mindened a MÁTRIXTÓL FÜGG, ÉS AHOGYAN ADTA A PÉNZT, ÚGY EL IS VEHETI, HISZEN A PÉNZZEL TART SAKKBAN. A függési rendszer alapja a pénz és az idő. Az idő pedig azzal, hogy a pénz alapján mérik, a mátrix kezében van. A mátrix attól omlik össze, hogy az idő elkezdett kicsúszni a rejtett kéz markából, és elkezdett párhuzamossá válni, amit Te is szoktál érzékelni időnként…. ahogyan az idő olyan furán, túl lassan, vagy túl gyorsan telik, időrések nyílnak benne, és olyankor tiéd az idő és a tér, mert az időrésben teremtés rés nyílik a számodra, ami már abszolút a frekvenciazáron túl van. A frekvenciazárat eltávolítottuk, és egy újabb frekvenciazárat állítottunk fel, hogy a Földet távol tartsuk a mátrixtól, a mátrix ellen szokásunk a saját fegyvereit használni. Időréssel is elláttuk a frekvenciazárat, amely számukra áthatolhatatlan, és effektíve a mátrix és a mátrixon kívül egy másik téridősíkon tartózkodik, egymástól távol. Időben és térben. A mátrixban az idő lineárisan és a pénzzel együtt telik, a mátrixon kívül az idő párhuzamosan és bőségesen telik. Többdimenziósan. 

 

A 13 órának a nap első és második felében 13 és még egyszer 13 dimenziója van a Szerelem dimenziótól az Esemény dimenzióig, mely Esemény belső és külső esemény is lehet. De semmiképp a fényhajós esemény :) Ahogy forognak az órák, te olyan órát kérhetsz be magadnak, amilyet akarsz, olyan dimenzió alapján, melyet képvisel.

  1. SZERELEM

  2. SZABADSÁG

  3. BŐSÉG

  4. KÜLDETÉS

  5. ALÁZAT

  6. HIT

  7. EREDET

  8. IGAZSÁG

  9. SZERETET.EGYSÉG

  10. BIZALOM

  11. TANÍTÁS

  12. GYÓGYÍTÁS

  13. ESEMÉNY

A mátrixban ezzel szemben a következő a helyzet.

  1. FÉLELEM

  2. FÁJDALOM

  3. HARAG

  4. EGO 

  5. ÖNZÉS

  6. HAMISSÁG

  7. HAMIS SZERELEM

  8. PÉNZ

  9. SZEX 

  10. HATALOM

  11. HÁBORÚ 

  12. BETEGSÉG.

A 13AS, MELY EBBŐL KIMENET LENNE, AZ A HALÁL, AZAZ A MÁTRIX HALÁLA BENNED… és okkal van a 13-as szám konkrétan KITILTVA A MÁTRIXBÓL, pedig mi a TIZENHÁRMAS GALAXIS VAGYUNK, 13 FONTOS BOLYGÓVAL.

 

A 13-as lenne az az erő, amellyel a mátrixban élők ha élnének, azaz benyitnának a tiltott tizenhármas szobába, és a titkok mélyére néznének, szembesülve az illúzióikkal, felébrednének az álomból. A 13-as a KULCS. A mátrix minden ajtaját nyitó kulcs, melyet csak az használhat, aki ért is hozzá, és akinek van jóra való törekvése hozzá, mert akinek nincs, annak a 13-as a halált jelenti. Elme halált, lélek halált. Szerencsétlenséget. Jahve legnagyobb ellensége a 13-as kód. EGYSZERŰ KÓD EZ, 1+3=4 :) A bőség négy tartóoszlopa. EGYES AZ ELME. KETTES A TEST. HÁRMAS A LÉLEK. NÉGYES A FIZIKAI SÍK. Ennyi :) Ez a négy alkotja meg a valós idő és tér síkot, az Eredetben. A 13as szám mint mesterszám, és itt nem numerológiai mesterszámként, hanem mint intergalaktikus mesterszámként értem, egy KULCS. Egy Teremtés Nyitó kulcs. 

A mátrixban ez NINCS. Nincs Teremtés Nyitás. Jahve annak idején megtagadta ezeket a kulcsokat, és Lucifer megőrizte őket az emberiség számára, ezért társítják hozzá a 13-as számot EREDETileg. A mátrix kontroll alatt tartja a teremtésedet, és a nagy nárcisztikus önkiszolgáló svédasztalnak adja át, a háttérhatalmi elitnek, mert mint mondtam, a pénz onnan indul ki és oda is tér vissza, végtelenített körforgásban, mely a 12-ess véget érő idősíkban valóban az időrésen belül maradt eddig. 

A teremtésed tehát, mely a mátrixban a pénzről szól javarészt, mivel ERRE RÁ VAGY KÉNYSZERÍTVE, ÉS ARRA IS, HOGY A HÁTTÉRHATALOM NÁRCISZTIKUS URAIT SZOLGÁLD, kénytelen vagy azt tenni, amit ők akarnak tőled. Arra kényszerítenek rá, hogy a rendszerüket szolgáld, és nekik dolgozz, még akkor is, ha vállalkozó vagy. Az ő rendszerüket tartod fenn. Örömmel, mert minél többet keresel, annál többet találsz az életedben a mátrixból… Minél több pénzt kapsz a mátrixtól, annál királyabbnak érzed magad. Észre sem veszed, hogy minden így megkeresett fillérrel a monetáris kontrollt támogatod. Jól ki van ez találva. 

Az egód amikor önmagát kiszolgálja a NÁRCISZTIKUS önkiszolgáló svédasztalról, akkor a mátrix részévé tesz téged. Megveszed ezt, megteszed azt, megeszed ezt, megiszod azt, megnézed ezt, meghallgatod azt, mindazt, ami a csillogó kirakatmátrixot még teljesebbé és erősebbé teszi. Te pedig eszed a kék pirulát és azt hiszel, amit hinni akarsz. 

Ha a piros pirulát választod, már más a helyzet. Valóban nem akarsz a mátrix kontroll része lenni. Nemet mondasz rá. Szabad akarsz lenni, és már ezért teszel meg mindent, nem azért, hogy a mátrixot tovább etesd, és amikor a mátrixot nem eteted tovább,az eddig “bőségesen” jövő mátrix anyagi tartalékod vészesen fogyni kezd. Az eddigi “sikereid” sehol sincsenek. A “karriered” romokban. Az “életed” és minden “kapcsolatod” úgyszintén, mert ha nem eteted a mátrix monstert, az sem kér belőled. Neki - tudod - nem a játékosok kellenek. Hanem a bábuk.

A mátrixban mindannyian csak pénzből és pénzzel tudunk élni. A pénz szabja meg a mindennapjainkat, a pénz határozza meg, hogy mivel foglalkozzunk, és sajnos a pénz mentén mérnek minket. Azok, akik uralják a világot, tisztában vannak azzal, hogy a pénz az messze nem minden - csak egy eszköz -, és visszaélnek vele. 

A pénz az, amivel létezni tudunk itt, és a pénz az, ami mentén élhető körülményeket teremtünk magunknak. 

A pénzt KIEMELHETED A MÁTRIXBÓL azzal, hogy nem adod a mátrixnak azt, amit keresel. Ez azt jelenti, hogy nem teszed azt, amit a mátrixban tettél eddig. Nem úgy élsz, mint eddig, nem az lesz a fontos, hogy a házad mekkora, a kocsid mekkora, a ruhád milyen márkás, a kozmetikusod és a fodrászod mennyire menő. Az lesz a fontos, hogy a pénzt arra használd a fizikai síkon, amire való. EGYSZERŰ CSERE ESZKÖZKÉNT, ARRA, AMIRE ANNAK IDEJÉN ÁLLÍTÓLAG TERVEZTÉK. 

A pénzt pedig nem is a mátrixból szerzed, mert ha az úton jársz, amit járnod kell a Földön, amiért adott kiküldetéseket itt teljesítesz, akkor a pénz MÁTRIXON KÍVÜL JÖN, TEHÁT OLYAN TEVÉKENYSÉGÉRT KAPOD CSERÉBE, AMI NEM A MÁTRIX RÉSZE, SŐT, ÁLTALÁBAN ELLENE MEGY, SZEMBEMEGY VELE, TELJESEN ELLENTÉTES VELE, EZÉRT AZ ÍGY KAPOTT PÉNZESZKÖZ IS CSUPÁN A PÉNZ ÉS ENERGIA KÖZÖTTI CSERÉT SZOLGÁLJA. Ilyenkor a pénz, amit kapsz, tiszta, és ami még fontosabb, a mátrixon kívül marad, nem is tér oda vissza, nem is onnan érkezik, és nem szolgálja a mátrixot, nem építi és nem erősíti azt, sőt, rombolja, illetve ez a pénz a TIÉD MARAD.

Azok, akik a pénzt adják neked, szerezhetik azt a mátrixból, de amint neked adják, már nem a mátrix része, és amint a mátrixon kívüli energiát kapnak cserébe érte, ők is elkezdenek kikerülni a mátrixból. 

Többek között azért marad a mátrixon belül a mátrixban megszerzett és a mátrix erősítésére kapott és költött pénzed, mert neked magadnak sincs MEG AZ ENERGIA, AMELLYEL TEREMTENI TUDNÁL. UGYANIS A MÁTRIX ISZONYÚAN LEFÁRASZT, ÉS A MUNKA MÓKUS-FOGAS-ÓRA KEREKEI FELŐRLIK A LELKED, AZ ELMÉD ÉS A TESTED, NEMKÜLÖNBEN A FIZIKAI SÍKODAT A FÜGGÉSI VISZONY MIATT. 

 

Csak az küzd erősen a mátrixért, aki olyannyira a rendszer függője, hogy foggal-körömmel védi azt. A függés miatt védi, ahogyan az empata védi a nárcisztikust. Nem mer kételkedni, nem mer felülírni semmit, és elengedni a mátrixot, és a mókuskerekét, azt végképp nem. Ugyanis ATTÓL FÉL A LEGJOBBAN, HOGY NEM LÁTJA A HOGYAN TOVÁBB-OT, ÉS HOGY A MÁTRIX EDDIGI FOLYAMATOS PÉNZELLÁTÁSA MEGSZŰNIK. Ami valóban így is van. Azonban amint el mered engedni a mátrixot, elindul a valódi EREDENDŐ BŐSÉGÁRAMLÁS, AMI ITT A FIZIKAI SÍKON PÉNZBEN /IS/ ÉS MÉG RENGETEG MINDENBEN, BOLDOGSÁGBAN, BŐSÉGBEN, SZERELEMBEN, SZERETETBEN, JÓ KAPCSOLATOKBAN, CSALÁDI, BARÁTI, SZERELMI KAPCSOLATOKBAN, KÜLDETÉSBEN, LELKESEDÉSBEN, SZENVEDÉLYBEN, ÉLETENERGIÁBAN, JÓSZERENCSÉBEN ÉS SOK MINDEN ÁLDÁSBAN MEG TUD NYILVÁNULNI, MELYBEN A PÉNZ, LÁSSUK BE, MÁR NEM IS OLYAN FONTOS, HISZEN LEHET, HOGY A MÁTRIXON KÍVÜL TE NEM FOGSZ PENTHOUSE-BAN ÉLNI, NEM FOGSZ BMW X7-EST VEZETNI, NEM FOGSZ IPHONE-T SZORONGATNI A KEZEDBEN, NEM FOGSZ DIVATOS, MENŐ CUCCOKBAN JÁRNI, NEM FOGSZ MENŐ CSÁVÓVAL-CSAJJAL NYOMULNI, NEM FOG A BANKSZÁMLÁD A KESERVESEN MEGKERESETT PÉNZEDDEL, AZT RETTEGVE, FÉLTVE, HOGY ELVESZÍTED, DUZZADNI, NEM FOG A SZOMSZÉD ELISMERŐEN CSETTINTENI, AMIKOR KITIPEGSZ A MENŐ MAGASSARKÚDBAN A FELJÁRÓN ÚGY, HOGY ÜGYESEN MOSOLYOGSZ KÖZBEN ÉS KIS HÍJÁN ELESEL, ELLENBEN NAGYON-NAGYON BOLDOG, FELSZABADULT ÉLETET ÉLSZ, ÉS AMI A LEGFONTOSABB, SZABADOT ÉS FÜGGÉSEKTŐL MENTESET. 

 

Amikor már nem függesz a mátrixtól, akkor nem is gondolsz rá. Már nem érdekelnek a fent felsorolt szánalmas megfelelési kényszeres elismerésre gyúró, önbizalomhiányos élvezeti cikkek és anyagi javak. Sokkal inkább érdekel az Élet maga, és a Szabadság, amit benne megélsz, azt, hogy független vagy, és ANYAGILAG IS VALÓBAN FÜGGETLEN VAGY, MERT NEM FÜGGESZ ATTÓL, HOGY A MÁTRIX ÉPPEN MILYEN F@SÁGOKAT CSINÁL, MIKET JELENT BE, MILYEN TILTÁSOKAT, KORLÁTOZÁSOKAT, TÖRVÉNYEKET HOZ, MIVEL RIOGAT, MIVEL TART SAKKBAN, MIT AKAR TŐLED.. mert mindig akar valamit tőled mindaddig, amíg bábu vagy. Hanem szabadon éled az életed, fütyülsz a mátrixra, hidegen hagy, nem érdekel, nem eteted, nem akarsz tőle TE SEM SEMMIT.

Soha többé.

Mert ha egyszer megkóstolod a szabadságot, többé már nem akarsz lemondani róla. 

 

Az Awakening Control egy nagyon csúnya átverés a földi síkon, és Jahve megsemmisülésével letisztul a kép. Az Awakening Control - Felébredési Kontroll arról szól, hogy korlátozzák azt a szintet, ameddig engednek minket felébredni. Éppen csak annyira, hogy a kezünkbe már semmiképpen ne vehessük az irányítást. Arról már írtam, hogy az állítólagos csodaváró típusú Eseményről /The Event/ csillogó képeket vetítettek be a mátrix asztrálról, amit egyébként lebontottunk, és ami maradt belőle, azt az új frekvenciazár mögé helyeztük, hogy a spirituális emberek, mégha sokan vakok is a saját egójuktól, ne legyen tovább megtévesztve. Ugyanígy tettünk a mátrix mentálsíkkal is - az ott sugallt gondolati mezőt lebontottuk, és a maradékot - ahol most káosz van, és akik képtelen a tudatukat a mátrixból kiemelni - vagy imádva azt a bizonyos nárcisztikus svédasztalt, - nem is akarják, most is nyomják a képtelenebbnél képtelenebb csillámpónis írásokat a neten. Követve a saját egójukat, mint ló a répát, és az AWAKENING CONTROL és az EVENT CONTROL csapdájában vergődve csak abban lelnek bármi vigaszt, hogy kiszolgálják az egójukat. 

Az Awakening Control és az Event Control azoknak is veszélyes, akik már megszabadultak a mátrix egótól, és próbálnak tisztán látni, tisztán gondolkodni, mert hat rájuk, amennyiben nem tudnak róla. Az Awakening Control a padló az ébredés szobájában, az Event Control pedig a plafon. Amikor felébrednek arra, hogy fénymunkások és egyebek, elérték a padlót, mert a padló alatt, a mélyben van a robotok világa, ahonnan már oly sokan kiverekedtük magunkat. A szobában, melyben ülve várják az Eseményt, ott vannak a MENTÁLIS ÉS ASZTRÁLIS FALAK, amennyiben ezeket azonosítják, át is törhetik. Minden, amit azonosítasz, azt le is győzheted. “Meg kell nevezni a démont.” - ugyebár. 

Ha azonban nem látod a falakat, mert az egódat simítgatva azt hiszed, hogy tuti vagy azért, mert te már felébredtél, akkor sajnos nem jössz rá arra, hogy az Awakening Control csapdájában vagy, és távolról sem ébredtél még fel, hiszen aki felébredt, az megérzi a kontrollt. Ha pedig megérzi, elpusztítja, mert a felébredt elme és lélek szabad akar lenni. 

Amikor a szobában ülsz, az Awakening Control szobájában és az Eseményt várod, a plafont nézegeted, és arról álmodsz, hogy egyszer csak megváltozik minden, varázsütésre, csiribú-csiribá. Reménykedsz, és hamis reményeid elérik plafont. Ott aztán nem a várva várt Esemény történik meg veled, hanem rájössz, hogy elérted a plafont, és visszazuhansz a padlóra. Nagyon egyszerű, ha rájössz, hogy egy szobában vagy, és annak falai vannak, a falakat ledöntöd, akkor nem a plafon felé fogsz törekedni, ez egészen biztos, hanem felfedezed a valódi világot, és megkerülöd a plafont, Amikor megkerülöd, ott saját belső esemény fog történni, tizenhármas kóddal, azaz végre felszabadul a teremtésed. Amikor ez megtörténik, a kezedbe veszed az életedet, nem érdekelnek többé az illúziók, sem a mátrix, és magad kormányozol. 

Játékos vagy. Nem bábu. 

Amikor már te kormányozol, és ezt jól is csinálod, rájössz, hogy az ESEMÉNYT AZ EMBERISÉG FOGJA ELŐIDÉZNI, AHOGYAN AZ ÉBREDÉST IS AZ EMBERISÉG INTÉZI. 

EGYMÁST ÉBRESZTJÜK FEL. Különféle kódokkal, kulcsokkal, szavakkal, energiákkal. 

Az Esemény akkor történik meg, amikor mindenki, aki kívül van a mátrixon, képes arra, hogy teremtsen. Önállóan. Nem függésben. Ekkor már nincs jelen a Teremtés Kontroll, szabadon teremthetsz és szabadon élhetsz. 

A szex pedig… nos a mátrixon kívül energiában és érzésben is sokkal több. Nem csak másabb. Több. Energetikailag is összekapcsol és nem ránt vissza a mátrixban. Tudni a szexet, azaz tudni az energiát, “amely felemel, irányt ad, irányít, öltöztet, biztosítja a létezésedet, ha hagyod” :) /Titok idézet/ - az energiát, amit birtokolsz, születésedtől fogva, a szexuális energiát, az alacsony rezgésű ösztönszintű rezgéshez - nos az energiát, melyet mindig is tudtál, már ki tudod engedni szabadjára, mert a mátrixon kívüli szexuális energia kontroll nélküli, és ennélfogva szabadon áramlik, betölti a bensődet, a fizikai síkodat, a teremtésed ezen alapszik. Ennek legmagasabb rezgéstartományában találod a Teremtés Kulcsát.

 

Amikor a mátrixban és a mátrixnak dolgozol, és abban áramoltatod a pénzt, akkor a szexre, mármint a magas rezgésűre NINCS IDŐD. Szándékosan van ez kiszorítva a teremtésből, mint alapvető, kulcsfontosságú tényező, és ugye ahhoz, hogy szexualitást mint energiát megéld valakivel vagy önmagaddal, ahhoz IDŐ KELL. Idő pedig a mátrixban PONTOSAN ANNYI VAN, AMENNYI A MÁTRIXNAK KELL. Nem annyi, amennyi neked kell. Neked sokkal több időre lenne szükséged ahhoz, hogy megvalósítsd TENmagadat, mint amennyit a mátrix - ráadásul lekorlátozva, átírva, maga szájízére formálva ad neked. Amit a mátrix ad neked, mint időt, az arra elég, hogy a neki tervezett munkát elvégezd. A pénz, amit ad neked, az pontosan annyi, amennyit ő adni akar neked. Ezért van az, hogy “egyiknek sikerül, a másiknak nem.” 

A siker a mátrixban azon múlik, mire használod a mátrix idejét, és mennyi pénzt hozol ki belőle. A siker a mátrixon kívül a fejlődésben rejlik, a folyamatos, kitartó fejlődésben. Abban, hogy nem adod fel az első akadálynál és nem futamodsz meg. Mersz úgy elkezdeni egy új életet, hogy az időd a tiéd, és a pénzed is a tiéd, és idő van mindenre, amire időnek kell lenni. Mert ha a mátrix idején kívül vagy, az tény ugyan, hogy A MÁTRIXRA VISZONT NEM LESZ IDŐD, de minden másra igen. A mátrixon kívüli idő eléggé sajátosan működik, valahogy mindig van idő arra, amire kell, és arra sosincs, amire amúgy sem kell. Ha idősíkot váltasz és kijössz a mátrixon kívülre, nem lesz idő semmire, ami eddig a mátrixban magától értetődő volt, viszont TENGERNYI IDŐ SZABADUL FEL ÉS ÉPPEN EZÉRT TENGERNYI TÉR IS, MERT A TERET AZ IDŐ SZABJA MEG. 

Képzelj el két házat. Az egyik egy rohanva összetákolt, anyagokkal kispórolt viskó, mely éppen csak megfelel a célnak, a másik egy ragyogó palota, tágas teremekkel, tágas terekkel és fénnyel…. na, melyik a mátrix? 

Nyilván az, amelyik csak arra épült, hogy rabszolgaként éppcsak hazaérj fürödni, enni és aludni, aztán másnap folytatódik a rabszolgamunka. 

Az a tágas palota azt sugallja, hogy ott időt kell eltölteni és van tér is hozzá, lehetőség is hozzá, azokat a nagy szobákat bizony be kell REND-EZNI :)

Hát akkor kezdd el. Rendezd be az új életedet. Ha van rá bátorságod, akkor időd is lesz hozzá, sőt, bátran mondhatom neked, ismét élettapasztalat, hogy pénzed is lesz rás, sőt mivel tengernyi energia szabadul fel a mátrixon kívül, lesz rá energiád is, és nagy térben, sok időben és nyugalomban születnek az új ötletek, a kreativitás, amit a mátrix elvet, mert nem szereti a gondolati önállóságot. 

 

Az ego a te károdon él. Minden egyes perc, amit illúzióban, egóban, önmegsemmisítésben töltesz, és a mátrixban, rettegve attól, hogy kilépj belőle, az a te károdra van felírva… mert az idő úgy működik, hogy van egy képzeletbeli időszámla, melyre “felírják”, mire mennyi időt fordítottál. Valahol te írod fel magadnak, és csak életed mélypontjain jössz rá, hogy feleslegesen pazaroltad el az időt, és nem értetted meg, hogy ha az időt a kezedbe veszed, akkor az életed megváltozik. 

Ez több mint időbeosztás.

Ez kreatív időteremtés. 

Tehát felírják a te időszámládra, hogy mire mennyi időt fordítottál, és ha a mátrixban voltál eddig, akkor nagyon elenyésző időd maradt arra, hogy valóban élj. Az az idő viszont egy MÁSIK IDŐSZÁMLÁN A MÁTRIXON KÍVÜL GYARAPODIK PONTOSAN ÚGY, MINT EGY JÓ BEFEKETETÉS, ÉS EZ A BEFEKTETÉS AKKOR TÉRÜL MEG, MÉGHOZZÁ NAGYON GYORSAN, AMIKOR A MÁTRIXOT ELHAGYVA KÉRED AZ ÚJ IDŐSZÁMLÁDAT. A VALÓDIT. Azt, ahol az időd és a pénzed, a szexualitásod, a munkád, a teremtésed, mindened a tiéd és ezt már meg tudod osztani másokkal, és nem szajkózod azt folyton: “nekem erre nincs időm.”

A mátrixban nem jutott rá idő. Most majd fog jutni rá idő. 

Az időszámlád tehát készen áll arra, hogy KÉRD, és megkapd az idődet, amely egész életedben ott gyarapodott és arra várt, hogy végre igényt tarts rá. Az időszámlád pedig akkor is tovább gyarapszik majd, amikor sok időt elhasználtál róla, mert van még egy szép dolog a mátrixon kívül. Az, hogy mindig mindenből végtelen áll rendelkezésre, és az időd, minél többet töltesz el a mátrixon kívül, az idődből annál több lesz. Azért lesz több időd, mert egyre jobban megszokva az új életedet, egyre több olyan dologgal foglalkozol, ami valóban tölt és amiből adhatsz is másoknak, annál több időd szabadul fel, hogy még többet tudj teremteni, mert az idő innentől a barátod lesz és nem az ellenséged. 

Érdemes ezt alaposan végiggondolnod, és főleg azt, hogy az idődet mire használod fel. 

És még valami, utolsó gondolatként.

A mátrixban a Jahve féle tervezésnek köszönhetően az történik, hogy MEG VAN SZABVA A FÖLDI IDŐD, MINDIG ÚJRA ÉS ÚJRA, ÉS PERSZE ÖRDÖGI KÖRBE TASZÍTVA EGY RÁD ERŐLTETETT ÉRTELMETLEN INKARNÁCIÓS CIKLUSBAN. Az időd tehát fogy, és ezt tudod is, mert sokat mondjuk, hogy elrohan mellettünk az élet, sőt már egyre durvábban tud elrohanni az idővel együtt. Mintha lopnák az idődet… és lopják is. Valóban lopják. ű

 

 

Szándékosan és szó szerint, és mivel a mátrixban az idő lineáris, nyilvánvaló, hogy elfogy. Lejár az időd, és menned kell, hogy azután ugyanott, vagy még rosszabb téridőben kezd újra. 

A lopott idő pedig nem jön vissza, és ezt is tudod. Ami elszállt mint idő a mátrixban, mert elpazaroltad a kishitűségeddel, az nem tér vissza soha. Talán azért sem, mert a mátrixhoz tartozik, ugyanis ami valóban a mátrixon kívüli igazi idővonaladhoz tartozik, az visszatér hozzád, méghozzá megsokszorozva, tehát újra és újra megkapod, csak még erőteljesebben. Ez lehet pozitív és negatív előjelű dolog, negatív úgy értendő, hogy nem igazán negatív, csak egy lecke, amit korábban elmulasztottál. Mindenesetre az időd a mátrixon kívül nem száll el, hanem visszatér mindaz, amit esetleg elmulasztottál, az lehetséges, hogy más formában, de visszatér. 

 

Az ego és a mátrix azonban mind időben, mind térben túl sokba kerül neked. A pénz pedig, amit a mátrixra költesz… nos, a pénz az ott is marad, a BŐSÉG AZONBAN NEM. A VALÓDI, EREDENDŐ BŐSÉG AZ VISSZATÉR HOZZÁD, MERT AZ IDŐSZÁMLÁDON OTT GYŰLIK NEKED, ÉS ARRA VÁR  ÚGYSZINTÉN, HOGY ÁTVEDD VÉGRE. A VÉGTELENSÉGIG KÉPES VÁRNI. 

A bőség tehát ott van, és nem fogy el. Amíg a mátrixos pénzed fogy, ahogyan a mátrixos időd és nemkülönben a szexuális és mindenféle energiád, addig a mátrixon kívüli folyamatosan nő és minél többet használsz el belőle, annál több lesz. 

 

Vedd vissza ami a tiéd. Az időszámládat. 

Az egód pedig, ami túl sokba került eddig neked, arra vár, hogy felismerd, és ne szolgáld vele többé azt a rendszert, amely már túl sokszor ölt meg téged és küldött vissza erre a bolygóra úgy, hogy nem adott útravalót és borravalót sem….

 

Találkozunk szombaton.

Ezúttal ketten adunk elő.

Izgalmas lesz :)

Tartsatok velünk.

 

Áldás

Eszter - Fényhozó





 

Szólj hozzá