2021. máj 28.

A VÉNUSZ ÚJJÁSZÜLETÉSE - FÖLD - AZ ENERGIA EVOLÚCIÓJA - VÉNUSZ - JAHVE POKLA TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

írta: Eszter 777
A VÉNUSZ ÚJJÁSZÜLETÉSE - FÖLD - AZ ENERGIA EVOLÚCIÓJA - VÉNUSZ - JAHVE POKLA TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

2021. május 29. 16.00-19.00 Skypeon

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

VENUS

 

TISZTA ENERGIA

FÖLD - AZ ENERGIA EVOLÚCIÓJA

VÉNUSZ - JAHVE POKLA 

METAMORFÓZIS A NAPRENDSZERBEN

A FÖLD ÉS A NAPRENDSZER

A NAPRENDSZER EVOLÚCIÓJA



2021. május 29. 16.00-19.00-ig

Skypeon

részvétel: 8.000 Ft/fő

hanganyag: 4.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com



Keveset tudunk a Földről. Fizikailag, földrajzilag, kémiailag, biológiailag sokat. Energetikailag gyakorlatilag szinte semmit. Pedig ez a bolygó egy összefüggő rendszer energetikailag tekintve. Csakrái vannak, meridiánjai, szakrális energiaközpontjai, szakrális erővonalai, melyek behálózzák a Földet, és a piramisok ugyebár pontosan oda vannak építve, ahol ezen vonalak összefutnak, egy-egy erős energia központban. Ahogyan sok más épület is, múltbéli és új is… az Illuminati szándékosan építkezik oda, ahol ezeket az erővonalakat el tudja takarni, illetve az erőt ők használják, ami adott helyről a Földanyából árad.

A bolygót használjuk és kihasználjuk. Fizikailag, földrajzilag, kémiailag, biológiailag, energiafelhasználásban is, de spirituális erejét tekintve cseppet sem csorbult az évmilliárdok alatt. Nem minden van úgy, mint a kezdet kezdetén, sőt, az energetikai vonalak átrendeződtek, a szakrális erővonalak befertőződtek, a bolygó azonban nem fárad. Az emberiség viszont igen. Egyre inkább. Vaskori módon itt sok mindent már nem lehet kiaknázni, mert a fizikailag is kézzelfogható módszerek elfogytak, ahogyan az emberiség FIZIKAI ENERGIÁJA IS ELFOGYOTT.

Az emberiség nem tud mit kezdeni azzal, hogy át kellene állnia sürgősen a spirituális energiafelhasználásra és a tiszta energiák átadására egymásnak és a bolygónak.

TISZTA ENERGIA - azaz nem fertőzött, nem a mátrix hozta létre.

Az energia a mátrixban ugyanis pontosan úgy működik, mint a pénz. Ami a mátrixban keletkezik, az a mátrixé, és oda áramlik vissza. A mátrixból kapott energia csak illúziószinten táplál téged és megbetegít hosszú távon, fáraszt, lenyomorít lelkileg, testileg, mentálisan, és minden csepp energia a mátrixból rövidíti az életedet… nem a cigi, az alkohol meg a drog a leggyilkosabb a mátrixban, és még csak nem is a túlhajszolt élet, a stressz, sőt még nem is a mátrix fizikai mérgei. Nem bizony. A mátrix energiája az, ami nagyon veszélyes, ami láthatatlan, az elméd és a tested számára a valós, tiszta energiától megkülönböztethetetlen, mégpedig egy nagyon egyszerű okból. A mátrixban születtél. Az ottani energiaszintet és energiamezőt, rezgést szoktad meg, magyarán a végtelen küzdést. A harcot a mindennapi túlélésért, a harcot AZ ENERGIÁÉRT, AMI MEGNYILVÁNULHAT PÉNZBEN, ÉTELBEN, ITALBAN, PIHENÉSBEN, SZÓRAKOZÁSBAN, SZEXBEN, ÉLVEZETI CIKKEKBEN, LUXUS ÉS NEM LUXUSCIKKEKBEN, A MEGSZERZÉS, SZERZÉS ENERGIÁJÁBAN, A MEGKAPÁS ÉS MEGTARTÁS ENERGIÁJÁBAN, A FÉLELEM ÉS A FÁJDALOM, A HARAG ÉS A KÉTSÉG, A BIZONYTALANSÁG ÉS A TÚL RÖVID IDEIG TARTÓ EXTATIKUS SZERELEM, SZERETET, BOLDOGSÁG ENERGIÁIBAN, MELYEK MIND ILLÚZIÓK. 

Tehát létezik a mátrixban egy energiatömeg, amely A MÁTRIXÉ, és azzal táplál téged, etet vele, és megvezet vele. Olyan energia, melyet EGÉSZ ÉLETEDBEN ÉREZTÉL, és akkor kezdted el NEM ÉREZNI, mikor kijöttél a mátrixból, amikor LEVÁLTÁL az energiájáról, és ez kezdetben feszültséget, fura érzéseket, érzelmi és gondolati zűrzavart, energiahiányos állapotot, szinte elvonási tüneteket okozott, mert hiányzott mindaz az energia, amit születésedtől fogva éreztél. 

A mátrix energiája kívül- a fizikai síkodon, és belül - a testedben, az elmédben és a lelkedben is megnyilvánul, amikor a mátrixban vagy. Akár tudatosan vagy itt, akár öntudatlanul, még alvó állapotban. A különbség az, hogy ha öntudatlan vagy még a mátrixban, akkor neked ez az energia jó, táplálónak érzed és támaszkodsz rá, sőt, sajnos FÜGGESZ TŐLE. 

A rendszertől való függés alapja igazából az energiafüggés a mátrixtól. 

Amikor már tudatosan vagy itt, játékosként és nem bábuként, akkor ROSSZNAK ÉRZED a mátrix energiáit, érzed a MÁTRIX NYOMÁSÁT, az energiát NEHÉZNEK ÉRZÉKELED, és az is, effektíve alacsony rezgésű.

 

A mátrix energiája sokkal alacsonyabb frekvencián rezeg, mint a te alapenergiád, sőt, mint A FÖLDANYA ALAPREZGÉSE. /tudod, amit a Schumann-rezonanciával mérnek meg/.

Képzeld csak el azt, hogy két vaslap közé beszorítva kell élned, ezer és ezer inkarnáción át, miközben a vaslapok alatt és felett tengernyi energia van, árad, áramlik és te nem férhetsz hozzá. 

Ha nem látsz túl a két vaslapon, akkor azt hiszed, csak a vaslapok közötti energia létezik, és csak ott van élet, ami a vaslap alatt és felett van, az veszélyes, megközelíthetetlen, elevenen éget el, elevenen fal fel… ezt gondolod róla, és nem mered megkoczkáztatni, hogy a vaslap alá /”alvilág”, azaz tudatalatti, és “sötét oldal”, azaz a VALÓS FIZIKAI SÍKON VALÓ ÉLNI TUDÁS, ÉS MINDAZ, AMI AHHOZ KELL, MINT BÁTORSÁG, ERŐ, MÁGIKUS, SPIRIUTÁLIS KÉPESSÉGEK, DÖNTÉSHOZÓ KÉPESSÉGEK, GYORS REAKCIÓ, GYORS DÖNTÉSEK, TALPRAESETTSÉG…,/ és a vaslap fölé /”felvilág”, azaz a tudat feletti, “fényoldal”, felemelkedés, szeretet, hit, bizalom, egység, szerelem, boldogság, bőség, hála stb../ nézz, bekukkants, megismerd…. a vaslap fölé egyébként jellemzően még csak-csak felmászunk, mert ott van a “fényoldal”, mindazon érzések, energiák, gondolatok, teremtésdimenziók melyeket könnyű befogadni, mert KÖNNYŰ REZGÉSŰEK, LÁGYAK. A vaslap alá, ahol a “sötét oldal” van, már nehezebben nézünk be, mert ott van mindaz, amitől félünk, amivel nem merünk szembenézni, pedig nem más, mint az, amivel a valós, mátrixon kívüli fizikai síkon létezni tudsz, létfontosságú energiák, gondolatok, érzések és teremtődimenziók. A kapcsolódás a Földhöz. A vaslap alatt. A kapcsolódás az éghez a vaslap felett. 

Nagyon egyszerű képlet, és kicsit elnagyolt, de így könnyen el tudod képzelni. 

Azért elnagyolt, mert valójában a két “vaslap” nem feltétlenül résmentesen van feletted és alattad. Születésedtől fogva egy másik energia is mindig jelen volt az energiateredben kint és bent, nem csak a mátrixé. Egy tiszta energia a hamis mellett, és sokszor, amikor a szív és ész harcolt benned, éppen eme két energia harcolt, nem pedig a te szíved a te eszeddel. Sok döntésed, amit meghoztál, az a mátrix döntése volt, avagy éppen nem a mátrixé, de nem kijelenthető egzakt módon, hogy amikor a szíveddel döntöttél, a mátrix ellen döntöttél volna, vagy amikor az eszeddel döntöttél, a mátrix mellett döntöttél volna, mert sokszor éppen a józan ész, a tiszta elme döntése a helyes, és a mátrix energiateréből feltöltött hamis érzelemvilág mentén a szív döntése a helytelen, azaz érzelmi illúzió áldozataként hoztál döntést a szíved mentén.

Az érzelmi illúzió pedig elhitette veled, hogy jó döntés volt, és később a józan eszed ismerte fel azt, hogy nem. Ellenkező esetben, amikor egy szívbéli dolgot hagytál ki az életedben a mátrix okozta félelmeid miatt / a mátrix félelmet kelt a szabadságon, egyenlőségen, egységen, boldogságon és bőségen alapuló dolgokkal szemben/, és az eszedre hallgattál, akkor a mátrix gondolati illúziót hozott létre, effektíve, hogy az a bizonyos dolog, esemény, személy, aki mellett szíved szerint döntöttél volna, az “veszélyes”, “rossz lesz a vége”, “kockázatos”.. mindez a mátrix jól bevált hazugságai közé tartozik.

 

A rések a vaslapon felfelé - mutatják a KIMENETI FORRÁSOKAT, azaz befelé a vaslap résein árad az energia, amit fog a csakrarendszered, és amikor már eléggé tudatos vagy, és elkezdesz ébredni, próbálsz “nagyobb rést” csinálni. Az AWAKENING CONTROL azért volt egy mocskos,aljas húzása a mátrixnak, mert úgymond “befoltozta a réseket villámgyorsan”, amikor ÉSZLELTE, hogy megleltél egy KIJÁRATOT. EGY FORRÁST. Egy olyan forrást, ahonnan a TISZTA ENERGIA ÁRAD FELÉD, ami nem a mátrixé. 

Az az energia, amely születésedtől harcol benned a másikkal. EZ A KÉT ERŐ, A “FÉNY MEG A SÖTÉT” nem a sötét oldal meg a fény oldal, ami nem létezik…. EGYSÉG VAN.

Tehát: 

A DUALITÁS A MÁTRIXBAN VAN, MÉGPEDIG A FELÉBREDNI AKARÓ SZÍV ÉS LÉLEK, TEST, ELME, FIZIKA SÍK SZERETNE KIMÁSZNI A NYÚL ÜREGÉBŐL ÉS EZT A MÁTRIX MINDEN MÓDON AKADÁLYOZZA, AMI ÖSSZECSAP MINT KÉT ERŐ, AZ A MÁTRIX ÉS NEM MÁTRIX, AZ ALVÓ ÁLLAPOT ÉS ÉBER ÁLLAPOT, A TISZTA TUDAT ÉS BEFOLYÁSOLT TUDAT, A TISZTA LÉLEK ÉS A LEFOJTOTT LÉLEK, A TISZTA FIZIKAI SÍK, ÉS A MÁTRIXTÓL FÜGGŐVÉ TETT, MONEY CONTROL, TIME CONTROL, EVENT CONTROL STB. ÁLTAL KONTROLL ALATT TARTOTT FIZIKAI SÍK. 

Ez a dualitás.

Nem a fény meg a setét.

Azok a vaslap alatt és felett vannak, a TISZTA VALÓSÁG ÉS AZ EREDET RÉSZEI. Az eredeti Föld részei. 

 

A mátrix energiarendszere nagyon bonyolult szövevényt alkotott a Föld körül, és lefojtotta magát Földanyát és az ő energiarendszerét is. Ha azt mondjuk, kicsináltuk a Földet, valójában főként energiában csináltuk ki, ugyanis mint bolygó, nincs veszélyben. Van saját önmegújító rendszere, hamar rendbejönne, ha az összes ember eltűnne a Földről. Még úgy is, hogy az atomerőművek felrobbannának, mert felügyelet és HŰTÉS nélkül maradnának, ugyanis azokat folyamatosan hűtik.. nem tudom, ezt tudtad-e… hogy szinte időzített bombán ülünk, amikor a mátrixnak csak erről a részéről beszélünk, de van itt más is, időzített bomba az, hogy a mátrix vissza akarja hozni a NOVUS ORDO SECLORUMOT, hogy mégis megcsinálja, vissza akarja hozni YHWH-t, az újfajta alternatív energiafelhasználást kutatja, ezúttal már MÁSIK BOLYGÓKON, hogy a már kifosztott Naprendszert tovább fossza. Mert valahova kell nyúlni, ha a mátrix elfogy, márpedig a mátrixnak VÉGES AZ ENERGIÁJA, a mátrixon kívülinek meg végtelen.. ezért van az, hogy az “időszámlád”, és a “bőségszámlád” a mátrixon kívül gyűlik, és amikor átveszed, és felhasználod, akkor az energia onnan nem fogy el sosem, ellenkezőleg, minél többet használsz fel belőle, annál több lesz, ezzel szemben a mátrixban fogy az energia, a bőség és minden fogy, mert nem valódi energiából hozták létre, hanem a mátrix mint virtuális valóság része… tehát elfogy, és most már rohamosan fogyatkozik.

Képzeld csak el, hogy minél több áramot használsz, annál több termelődik :) Ezt Tesla már feltalálta, de ELTITKOLJÁK, és még ezernyi más dolgot előlünk, ugyanis a mátrixnak nem érdeke, hogy te bőségben élj, és ne függj tőle, valamint FELFEDEZT AZT AZ EGYSZERŰ TÉNYT, HOGY 

a valódi energiából minél többet használsz fel, annál több termelődik belőle, és annál tökéletesebb, annál erősebb lesz, minél többet használod. 

 

Ezzel szemben a mátrixban minél több energiát használsz el, annál kevesebb lesz belőle, és annál gyengébb lesz, minél többet használod. Következésképp, ha kimész a mátrixból, vagy azért mész ki, mert NEM BÍROD TOVÁBB A NYOMÁST, ÉS FELFEDEZTED AZ EREDET ÓRIÁSI TISZTA ENERGIÁJÁT ÉS MÁR AZ  KELL, NEM A FÜGGÉS, vagy azért mész ki belőle, mert EGYSZERŰEN ELFOGY SZÁMODRA A MÁTRIX. 

Az áram el fog fogyni. A gáz el fog fogyni. Az élelmiszer el fog fogyni. A pénz a mátrixban EL FOG FOGYNI, mert nem adunk neki többet, és egyre kevesebb ember ad neki, majd azok sem adnak többet, azért nem, mert nem is lesz más választásuk, mint hogy a pénzt ne a mátrixban használják. Kénytelenek lesznek kivinni mátrixon kívülre, mert már csak ott lehet felhasználni majd. 

 

A mátrix minden energiája belőlünk van. Képzelj el egy erőművet, melynek termelő egységében az energiát az emberi test, elme és lélek fájdalma, félelme, hamis öröme stb adja. Minél több fájdalmat, félelmet, hamis örömöt stb hoznak létre a lelkünkben, testünkben, elménkben és fizikai síkunkon, annál több energiához jutnak hozzá. Minél többet használnak fel, annál kevesebb van, mert az emberek FÁRADNAK. Nem bírják tovább. MÁR NEM TUDNAK TÖBB ENERGIÁT ADNI, ALAP EMBERI TEST-LÉLEK-SZELLEM ENERGIÁT, MELY NAGYON MAGAS REZGÉSŰ, ÉS A MÁTRIX ÖNMAGÁVAL KOMPATIBILISSÉ, ALACSONY REZGÉSŰVÉ ALAKÍTJA ÁT. Az emberiség ereje elfogy, melyet a két vaslap közé zárva adni tud, mint saját tiszta energia, melyből felépült a mátrix, és melyből működik a mátrix. Az emberiség egy része megtalálta a tiszta energia forrását, a mátrixon kívül, lent és fent. Ezért egyre kevesebb termelő egység van a mátrixban, azaz egyre kevesebb lefojtott tudat, alvó elme, leszorított lélek, megbetegített test, eltiport fizikai sík, megfordított, megmókolt sors. Egyre több szabad ember van, akik NEM ADJÁK EZEKET TÖBBÉ MEG A MÁTRIXNAK, akár tudatosan nem, akár tudattalanul nem, de nem adják, megtagadják a hozzáférést. 

Nemet mondanak a mátrixnak, és maguk kezébe veszik az irányítást. Sokan vannak még a vaslapok közé szorítva, alvó  állapotban, és ha kimész az utcára őket látod. Látsz éber szemeket is, akikben a szabadság lángja lobog, mint a tiédben, de sok az alvó, mégis, ha mondjuk arányaiban nézed, húsz százaléknyi emberiség, tiszta elme, tiszta lélek, tiszta test, tiszta fizikai sík, tiszta energiafelhasználás elég ahhoz, hogy a mátrixot romba döntse. Tudod, mint a sok birka meg a kevés juhász esete. A háromezer birkából háromszáz nekimegy a három juhásznak. A többi kétezerhétszáz birka kussolva legel tovább, és őrlődik, a háromszáz birkát kiröhögve, közben rettegve, hogy nehogy a három juhász megbüntesse őket, a háromszáz birka a három juhásszal szemben azonban igen nagy erő, pillanatok alatt eltapossák őket. Egyszerű matematika. Szóval, ha azt gondolod, mi szélmalomharcot vívunk, hát tévedsz, még a szélmalmot is mi irányítjuk, sőt, még a szelet is :) 

 

Azt is könnyen kimatekozhatod, hogy ha a három juhász elbukik, a háromszáz KOSsá vált birkával szemben, akkor a kétezerhétszáz másik birka hova fog állni, a passzívak.. még úgy is, hogy mondjuk egy juhász vagy kettő megmarad, mert olyannyira gyávák és egymással szemben is inkorrektek - nyilván -, hogy a kettő juhász a harmadikat maga elé löki, hagyván, hogy azt az egyet a KOSok eltapossák, majd elmenekülnek a bozótosba, és csak úgy porzik utánuk az út… 

És még úgy is, hogy a kettőből egy néhány óra HÁTTÉRBEN csücsülés után előjön a bozótosból, és szeretne visszaállni a kétezerhétszáz birka vezetőjévé, hiszen csak háromszázat vesztettek, de van még kétezerhétszáz, akikből kiválóan meg lehet élni, ráadásul egy juhász megmurdelt, egy lelécelt, ezért ÖVÉ AZ ÖSSZES HATALOM, óriási buli. 

Tegyük fel, hogy a háromszáz KOS éppen rendezi a sorait, és a hataloméhes egyetlen juhász a kétezerhétszáz birka elé lépve elkezdi nekik ecsetelni, miért is jó őt szolgálni, MENNYI MINDEN JÓT ADOTT NEKIK. Mi több, neki köszönhetik az életüket, és a BILLOG, amivel megjelölte őket csak a REND része volt, ugyan már. Megmagyarázza, hogy miért jó nekik, ha vele maradnak, mert MINDEN MARAD A RÉGIBEN, pedig nem, mert a legelő végérvényesen megváltozott a roham után. A háromszáz KOS ugyanis fogja magát, és elkezdi birtokba venni a teljes legelőt, hiszen már csak egy juhász van és a kétezerhétszáz birka már bebizonyította, hogy gyengék és passzívak. 

A kétezerhétszáz birkából páran már elkezdenek gondolkodni, és oda-oda pillantanak a háromszáz, a teljes legelőt egy nagy egységként, mindenki szabad tulajdonának tekintő kosra, akik azt hangoztatják, hogy A LEGELŐ HOZAMA, A FŰ NÖVÉSE, A FELHŐK, A NAPFÉNY, AZ ESŐ, A HAJLADOZÓ LOMBOK, A SUSOGÓ FALEVELEK SIMOGATÁSA, A BŐSÉG AZ NEM A HÁROM JUHÁSZ MŰVE VOLT. 

Mivel a kétezerhétszáz birka eddig azt hitte, hogy a három juhásznak köszönheti, hogy egyáltalán van mit enniük, és ezért engedelmeskedtek, és hát a háromszáz kosnak is az volt a kötőfék, hogy VAJON MI LESZ, HA NEKIMENNEK A HÁROM ÉLETET, BŐSÉGET, ELEDELT, BIZTONSÁGOT ADÓ JUHÁSZNAK, míg végül a szabadság mellett döntöttek, és akármi is lesz, inkább éhenhalnak, de legalább szabadon alapon végre fellázadtak a három juhász ellen, most meglátták az igazságot. ELTAKARODOTT A HÁROM JUHÁSZ, EGY UGYE OTTHAGYTA A FOGÁT, EGY ELTEPERT, EGY MEG VISSZAJÖTT ÉS HÜLYESÉGEKET DUMÁL, de a legelő az OTT VAN, AHOL EDDIG IS. Ez változott meg a legelőn. Hogy az nem a három juhászé, hanem a háromezer birkáé, mert ugyanis minél több füvet legelnek, annál több, erősebb, egészségesebb fű nő a helyén. Szóval nem a három juhász tartotta fenn a legelőt, hanem a háromezer birka. 

A háromezer birka közül az a néhány elkezd átballagni a háromszáz koshoz. A több birka vágyakozva nézi őket, szabadon élnek, ugrándoznak, jól érzik magukat. Lassan de biztosan egyre több vágyakozó birka jön át a kosok földjére.. végül a birkák rájönnek, hogy még csak menni se kell sehova, minden ami a legelőn van, az hozzájuk tartozik, és a juhász az, akinek nincs is semmije, csak a birkák voltak. Ezért aztán hátat fordítanak a juhásznak, dumáljon csak akinek akar. Nem fogják eltiporni, mert MINEK. 

Amúgyis passzívak, nem kenyerük az erőszak, meg a felesleges háborúzás. 

A juhász pedig, aki végül egyetlen nyitott fülre sem talál, megsemmisülve elballag a legelőről. 

 

EGY MÁSIK BOLYGÓN KERES ÚJ LEGELŐT…

 

Az emberiség mindig oda fog állni, ahol több az erő. Nem oda, ahol több a hatalom. Mert itt ezen a bolygón NEM A PÉNZÉRT FOLYIK A HARC, a pénz csak elterelés. A tudásért és az energiáért folyik a harc, és nem a Föld bolygóból kiaknázható energiáért, az is csak látszat. A spirituális tiszta, vaslap feletti, alatti energiáért, hogy KI SZERZI MEG. A HÁROM JUHÁSZ VAGY A HÁROMSZÁZ KOS. 

 

Csakhogy a háromszáz kos mindenki számára elérhetővé akarja tenni az energiát és a tudást, a három juhász pedig csak magának akarja azt, és amikor megszerzi VÉGLEG, mert ELEDDIG NEM SIKERÜLT, AKKOR ÚGY INTEGRÁLJA A MÁTRIXBA, HOGY ÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ ODABENN MARADJON ÉS SZÁMUKRA HASZNÁLHATÓVÁ VÁLJON, AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA PEDIG CSAK A MÁTRIXBÓL LEGYEN HOZZÁFÉRHETŐ ÁTALAKÍTVA, ALACSONY REZGÉSEN, MÁTRIXOSAN. 

 

A háromszáz kos nagyon okos :) Tudják, hogy a két vaslap csak illúzió, ahogyan a kerítés a legelőn is az, hiszen senkinek és semminek nincsen joga a Földön egy területet öncélúan magának felhasználni, pontosabban fogalmazzunk úgy, egy ENERGIÁT EGY TERÜLETBŐL. Az átlagember csak ráépíti a házát, termel rajta, ehhez joga van. Az átlagember nem táplálkozik hüllőlény módjára, test nélkül, energiákat aratva a Földön a földterületekből úgy, hogy ezzel tartaná fenn örök létezését, jogtalanul. Mert a mátrix így nézi a területeket. ENERGIABÁZISOK, SZAKRÁLIS BÁZISOK, MINÉL BŐSÉGESEBB, MINÉL ENERGIÁVAL TELIBB, MINÉL TISZTÁBB, ANNÁL JOBBAN ELTIPORJA, BEKERÍTI, ELEVENEN FALJA FEL. Mint az esőerdőket ugyebár. Meg a Szaharát, ahol korábban nem sivatag volt. 

A háromszáz kos tudja, hogy a teljes bolygó egész területe az emberiségé, mert jogszerűen használják, nem aknázzák ki, akik és amik kiaknázzák, azok felettük állnak, és őket erre RÁKÉNYSZERÍTIK. MÁRMINT A KIAKNÁZÁSRA. 

Az emberiség nem bűnös a rá szórt vétkekben. Azok bűnösek, akik le sem jöttek testben erre a bolygóra, de úgy irányítják az emberiséget, mint a marionettbábukat, többek között erre is. A kiaknázásra. 

Egymást is, a földet is, az eget is, a Naprendszert is. Kiaknázni, mert a mátrix urai csak fizikai energiát képesek magukhoz venni úgy, hogy előtte a lélek és elme energiáit beleintegrálva, azt alacsony rezgésre lenyomva, egy elegyet hoznak létre, egy koktélt, ami nekik jó, nekünk nem, mert fogy az erőnk a mátrixos létben, és azt látjuk, hogy elfogy a legelő, és nem értjük, miért nem termelődik újra, amikor kellene. Hát azért nem, mert a mátrix urai is tudják, hogy a Földanya egy összefüggő energetikai rendszer, és ahhoz, hogy kiaknázni tudják anélkül, hogy Földanya “elküldené őket a jó büdös francba”, azaz csinálna egy - két cunamit, földrengést, hurrikánt és egyebet csakis a három juhásznak, mert oda csap ahova kell, tehát hogy enélkül ki tudják aknázni, az kellett, hogy lenyomják a szakrális ősi erejét ennek a bolygónak, és a maguk képére és érdekeik alapján formálják át. 

Na nekik ez aztán tényleg szélmalomharc, mert a természet ereje sokkal nagyobb náluk, és ami eddig a Földanya saját idő-bőség-erő számláján gyűlt, az egyszerre is rá tud zúdulni a három juhászra, AMINT KISZABADUL. 

HÁT FELSZABADÍTJUK :) Nem csak mi, számtalan fénymag foglalkozik ezzel a világon, döntő többségük, hogy a Földet tisztítsák, gyógyítsák, felszabadítsák, és sok kiküldött van a Földön, akiknek kifejezetten ez a kiküldetésük. 

A háromszáz kos meg nem is háromszáz hanem hárommilliárd, akik között ott van száznegyvennégyezer CSILLAG-SZEMŰ juhász, akik különböznek a három másik juhásztól, akik lemásolták anno a csillagszeműeket, és úgy vették át az ERŐT, és az erőt eltipró háttér-hatalommá alakították át, hogy elhitették hatmilliárd másik birkával, hogy ők a valódi vezetők. A hatmilliárd birka meg nem is birka, csak annak látszanak, egyáltalán nem azok, és ezt a hárommilliárd kosnak tudnia kell: 

nincsenek birkák. 

Lefojtott tudatú emberek vannak. Akiket szándékosan tartanak lefojtva, és nem kifejezetten az ő hibájuk, hogy nem tudnak felébredni. Tudod, Jahvénak szüksége van a “kétezerhétszáz birkára”, nem mintha nem tudná, hogy előbb-utóbb úgyis elveszti őket.

Vannak KOS-ok, és vannak más népségek a Földön, vannak olyanok, akikben áruló juhászok lakoznak, és vannak, akikben a csillagszeműek még rejtőznek, és vannak más népségek, akik se nem csillagszeműek, se nem kosok, hanem még erősebb helyről jöttek, mondjuk pl a Vénuszról is, nem csak a Szíriuszról, vagy az Orionról, vagy az Antaresről, vagy az Andromédáról, hanem a Vénuszról és a Marsról. És más világokból, a Naprendszeren túl. 

 

A Földanyában végtelen energia van jelen, és elmondom neked, miért van az, hogy ez az energia, ez a mátrixon kívüli csodálatos erő újra és újratermelődik és valósággal elpusztíthatatlan, mert ugyanis az. Kilőni, eltörölni sosem fogják tudni. Azért van ez, mert nem csak a Föld van benne az energetikai rendszerben, hanem a Naprendszer /Jupiter-rendszer/ összes bolygója is, kiváltaképp két bitang erős bolygó, melyet csúnyán csináltak ki. A Venus és a Mars. A többi bolygó a Naprendszerben, mind a tizenhárom, és a Naprendszeren kívüli óriási Világegyetem tengernyi bolygója, csillaga, minden atomja, MINDEN EGYES ATOMJA AZ UNIVERZUMNAK benne van ebben a csodás energiabuliban, és KAPCSOLÓDNAK A FÖLDHÖZ, MINDEN MINDENHEZ, EZ UGYEBÁR AZ EGYSÉG, YHWH nagy kínja. 

Jut eszembe, YHWH /Jahve/ kitalálta, hogy van a sötét /azaz az ő illegális területfoglalással megszerzett, körbekerített legelőjén túli tiszta, bőség és tiszta energiatér, tiszta téridő éltető NŐI ereje/, és hogy a rossz, a gonosz, amit utálni, irtani kell és félni tőle, és van a fény, amit meg ő birtokol /hamis asztrál/, ha meg nem hiszel Jahvéban - az “istenben” -, akkor van a hamis elmetér, a hamis mentálsík, és onnan legeltet téged, és hogy őneki köszönheti az emberiség, hogy van mit “enni”, és van “legelő”, sőt, odáig ment a kis piszok, hogy ő alkotta meg a Földet három nap alatt ugye /haha/, és mondá az Úr ígymegúgy, valamint csakis vele lehet érvényesülni és ha megtagadod, meghal a lelked. /elvenné, ha tudná, ha megtagadod, és ezért harcba is indul ellened/. Majd mindezt saját szavait igazolván egy Biblia nevű NOVUS ORDO SECLORUM alapító okiratba rögzítette és elnevezte SZENTÍRÁSNAK. Olyan kamukkal írta tele, pontosabban íratta a csatlósaival, a kétezerhétszáz birkával tudod, hogy egy összefüggő mátrixot alapozott meg, mert Jahve oly előrelátó, hogy mindig gondol a jövőre… 

Sőt.

Csak arra gondol, és attól retteg, hogy olyanja már nincs neki. 

Jövője. 

Mert ha egyszer a kétezerhétszáz is otthagyja, akkor bajban lesz. Milyen juhász az, AKIT ELHAGY A NYÁJ.

Csak Jahve tartja a birkáit valóban birkának, holott tisztában van vele, hogy nem azok, de elhiteti magával, hogy azok, és feláldozhatóak. 

A birkák őmiatta hiszik el, hogy birkák, és amíg birkának hiszik magukat, valóban feláldozhatók. 

Jahve a kis beképzelt - magának is elhiszi a képeket, amiket vetít magának - azt gondolja, hogy a birkák örökké birkák maradnak, ezért csinálta az időhurkot.

CSAKHOGY.

A háromszáz kos már felkelt. Már eltakarította a juhászokat. A juhászok irányítóját, Jahvét is. Jahve visszakerült a Teremtőbe, azonban kiszökött ismét, egy komolyabb árulással, ezúttal a földi emberiség tisztább tagjait pécézte ki magának, nem azokat, akik alapból magukban rejtették a gonoszságot, hanem azokat, akikből mindenfajta gonoszság hiányzik. A tiszta elméket és lelkeket célozta meg, és rájött, hogy 

A kosokban van a legnagyobb erő, és őket kell megtámadnia. Nem a birkákat etetni tovább, akik ráadásul nem is birkák, és egyre inkább kikérik maguknak, hogy birkák lennének, érzik már önérzetesen, hogy nem tűrik tovább ezt a kényszer-birka létet.

 

A kosokat támadja most YHWH. Az ő erejüket, amit már a vaslapok szorításából kimenekülve megszereztek, akarja visszaszerezni. Az kell neki, mert a kosok ereje esszenciális. Mágikus. Magor mágikus.

Rájött, hogy nem a legelő a fontos. A hárommilliárd kos a fontos. Rájuk irányítja elmefegyverét. 

Ez sem most kezdődött, korábban is kipécézte magának a kosokat, csak mivel olyannyira le tudta őket nyomni, hogy elhitték magukról ők is, hogy birkák, ezért jó ideig nem tartotta őket veszélyesnek. Akkortól tartja őket annak, hogy VISSZA TUDTÁK KÜLDENI ODA, AHONNAN JÖTT. A TEREMTŐBE. 

Le tudták hívni helyette Gondűzőt, aki most az ellenerő vele szemben, egy olyan újonnan teremtett istenség, akiben koncentrálódik minden kos-tűzerő, merthogy Jahvéval szemben a tűzerő kell az asztrálon és a mentálon. 

Jahve tehát ránkszállt.

 

Volt egyszer egy gyönyörű, igazi édenkert, és úgy hívták, hogy Venus. A női energia bőséges kertje, méhe volt, a női energia központja a Jupiter-rendszerben, ennélfogva a szülés, születés, újjászületés energiaközpontja is. Itt született az új élet mindig, és innen áradt ki a Jupiter-rendszer többi bolygójára, többek között a Földre is. 

Ez a bolygó a szülés, születés, újjászületés misztériumával irányította a VALÓDI INKARNÁCIUS CIKLUST A NAPRENDSZERBEN /JUPITER-RENDSZERBEN/, tehát a Földön is, és a többi bolygón is ugyanaz az inkarnációs ciklus és UGYANAZ A TÉRIDŐ VOLT JELEN, HISZEN EGY EZ ÖSSZEHANGOLT SZIMFÓNIA VOLT. 

Egy rezgés.

Egy dal.

Egy frekvencia.

Jahve árulásának az volt a kiinduló-pontja, hogy elsőként az inkarnációs ciklust kellett a kezébe vennie, hogy a lelkek az ő irányítása alatt SZÜLESSENEK, a testek az ő kontrollja alatt SZÜLJENEK, az újjászületés pedig sose történjen meg. Mégis leírta a Biblijában, hogy várják a Messiást, aki szintúgy ő maga. Tudod, a legbátrabbik juhász, aki végül VISSZATÉR a bozótból, hogy EGYMAGA VEGYE ÁT AZ URALMAT. MERT AZ JÓ BULI. 

A Jahve féle Messiás kép erre épül. Ha az ISTENKÉP a Földön megbukik, jöjjön a Messiás. Ha az se jön be, jöjjön az “Antikrisztus”, ha az is kevés, jöjjön a Jelenések forgatóKönyve. Mint egy pszichopata naplója, komolyan mondom. Képzeljétek csak el, hogy a fenti napló már megsemmisült, ezért Jahve ÚJ NAPLÓT AKAR ÍRNI, ezúttal nagyon is földhözragadt alapokra helyezve, úgy hívja majd, hogy VILÁGÁLLAM. Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam. 

 

Venust tehát le kellett tarolni.

Először is be kellett oda férkőzni.

Fel kellett venni az ott élő Létezők alakját, egy női energiát, ami lemásolta az ottaniakat, és el kellett játszani a születést. A hármas azért fontos /három nap alatt teremté az Úr.../, mert a szakrális jelentősége és szimbolikája mellett a 3-as ugye a test-lélek-szellem, melyet mind egyben kellett lemásolni. Évmilliók lehettek, mire Jahve erre felkészült és további évmilliók, mire kivitelezte, és közben FEJLESZTETTE MAGÁT SZUPERINTELLIGENCIÁVÁ úgy, hogy csak úgy tudta lemásolni a venusiakat, hogy MINDEN FAJBÓL EGYESÍTETT MAGÁBAN EGY DNS-részt és egy LÉLEKrészt, és egy TESTrészt. A DNS a tudat, minden tudást hordoz benned. A test.. nos, innen is jöhet az “oldalborda” mítosz kiindulópontja, de az oldalborda incidens az a hamis teremtéskor volt, a földi édenkertben, ahová tudathasadással ment be Jahve már a Venus letarolása után. Miután pokollá tette azt. 

A Venus letarolása volt a legborzalmasabb bűntett a Jupiter-rendszer történetében. A leginkább életellenes bűncselekmény, ahol a teljes bolygót még jelenleg is lángoló pokollá tették az egyik felén, és /a forgása megállt../, a másik felén pedig a jéghideg pokol érvényesül, a Nappal átellenesen. 

A Nap folyamatosan hevíti a nem forgó Venus felszínét, és a Venus légkörét az ember számára mérgező gázok, vegyületek alkotják. A gravitációja 91 százalékkal erősebb, mint a Földdé, jóllehet pontosan akkora, mint a Föld, és bizonyított tény, hogy valaha ugyanolyan élet volt rajta, mint a Földön. A hőmérséklete a Nap által ért oldalán 460 Celsius, a hideg oldalon - 260 Celsius körül van. Gyakorlatilag nincs légköre, egy csepp víz sincs jelen a felszínén, és a napfényt a vastag gázréteg át sem engedi, egyfajta gyilkos üvegházhatás tombol odalenn, amely miatt pokoli forróság és tűzviharok honolnak, és állandó villámlás kíséri mindezt. Forró, vörös sziklák pettyezik a forró vörös homok talajt, semmilyen élőlény, mely a földön alakult ki, nem élné túl, a radioaktív sugárzás elképesztően magas, az ionoszféra olyan vastag, hogy nem látni be a felszínre. 

Pontosan olyan, amilyennek a poklot elképzeljük Jahve leírása alapján, ahol a lelkek örök tűzben égnek.  Jahve büntetése alapján. A hideg részén lehet az örök jég és száraz pokoli hideg birodalma, ahol sosem süt fel a Nap… sosem jön a fény.. és az éltető meleg. Tehát két szélsőség, tűz és jég, két természeti-fizikai gyilkos, ebben a koncentrációban. A radioaktivitás is érdekes. Mi történhetett ott? Választ fogunk kapni erre a tréningen.  A wikipédia alapján a Vénusz lassan, de forog, és nincs nagy különbség a két rész között, csupán annyi, hogy tartósan honol a jégoldalon a hideg, és tartósan a forró oldalon a tűz és az elviselhetetlen forróság. Mi úgy láttuk, hogy NEM FOROG MÁR EGYÁLTALÁN, ÉS EGYRE JOBBAN PUSZTUL. A női energiák székhelye PUSZTUL, és a Föld folyamatosan veszi vissza a szabadon ébredők munkája alapján a női energiákat, amiket kiirtottak itt is, de nem jutottunk még abba a fázisba, ahol a Vénusz van….

Same destiny like Venus.. olvasom a Földről szóló cikkben.

Hát igen, ebben van valami, mármint ha a NOVUS ORDO SECLORUM AZ EGYIK TERVÉT, AZ A,B,C,D,E,F KÖZÜL VÉGRE TUDJA HAJTANI. 

Vénusz – Wikipédia (wikipedia.org)

 

Gondolom, a tudósoknak van igaza, és tényleg forog a Vénusz, és az, hogy mi úgy láttuk, nem forog, inkább szakrálisan értendő, azaz NINCS ENERGIA MOZGÁS A VÉNUSZON. PONTOSABBAN NINCSEN ENERGIAÁRAMLÁS. Már hogy lenne, amikor ez a női energia központja az egész Naprendszerben. Persze, hogy nincs mozgás. Le lett állítva. Mesterségesen. Azt is gondolom, hogy a Vénusz hidegebb felén hibernálás folyik, a női energiákat tekintve is, a forróbb felén pedig büntetésvégrehajtás…. hiszen az élve elégetés Jahve egyik kedvenc büntetésformája. Csakhogy a Vénuszon látomásaink alapján örökkön - örökké égnek a venusiak, anélkül, hogy meghalnának… tehát folyamatosan szenvednek. Ez egy látomás volt, ami az alábbi videó mentén jött nekünk a csapattal. 

Hallgasd csak:

NASA's Parker Solar Probe Discovers Natural Radio Emission in Venus' Atmosphere - YouTube

Bementünk asztrálon a Vénusz ionoszféráján. Fizikailag sehogy sem lehet bemenni, semmivel, se űrhajóval, de még űrszondával sem lehet átmenni a burkon… 

A BÚRÁN, AMELY ELZÁRJA A VÉNUSZT, AMELY ÚGY MŰKÖDIK, MINT EGY SZUPERBÖRTÖN A NŐI ENERGIA SZÁMÁRA. BETONBIZTOSAN. 

EGY SZUPERBÖRTÖN, AHOL A JIN ENERGIA FOLYAMATOS KÍNZÁS ÉS A VÉNUSZ HIDEG OLDALÁT TEKINTVE FOLYAMATOS HIBERNÁLÁS ALATT VAN. 

A Vénuszról kimentettünk asztrálon annyi lelket, amennyit tudtunk, és gyógyító kapszulákba helyeztük őket. Egytől-egyig vénuszi papnők és főpapnők voltak. Több milliárd éve elevenen égetve. 

A hideg oldalon a jég alatt várost láttunk, elég nagy nyomorral, és volt várandós papnő is, de kilátástalanságban, a felsőbb rétegekben pedig öntudatlanul hibernálva, konzerválva milliónyi papnő. 

A női energiákat ily módon zárták Jahve poklába. 

Megbüntetve őket azért, mert kezükben van a SZÜLÉS, SZÜLETÉS, ÚJJÁSZÜLETÉS ÉS A FIZIKAI SÍK TEREMTÉS, VALAMINT AZ INKARNÁCIÓS CIKLUS-ÉLET-HALÁL ÉS EGYEBEK. Mindazok, melyekre azután Jahve felépítette a mátrixot. 

A Vénuszt a tréningen teljesen felszabadítjuk.

Visszakapcsoljuk oda, ahol az eredendő helye van.

 

A Vénusz ugyebár nem más, mint az ESTHAJNALCSILLAG, VAGY HAJNALCSILLAG, ESTAR-ISTAR-ESTER.

A hajnali megjelenését az égen az ókoriak FÉNYHOZÓNAK nevezték. 

Az esti megjelenését napnyugatinak.

Lucifer az a Létező, akinek kezében van a FIZIKAI SÍK TEREMTÉSE A FÖLDRE. Tehát a FIZIKAI SÍK LÉTREHOZÁSÁNAK MISZTÉRIUMA. Mindez ötvözve a Vénusz női energiáival, a születéssel, mindazzal, amit a Vénusz tud. Lucifer eltörlése az emberek tudatából, nevének befeketítése csak a folyamat vége volt, amikor ezzel, hogy kiiktatták belőlük a Fényhozó erőt, eltörölték a teremtési képességüket.  Az eleje a Vénusz kiiktatásával kezdődött, ahol a Pateon felrobbant és a Szaturnusz köré gyűrűként örök negatív karmaspirállá rendeződött. /ezt feloldottuk pár hete/. A Pateon a Föld holdja lehetett, természetes holdja, és a Vénusz és a Föld között lehetett a Pateon, mint kapcsolódási energia, ami áthozza a Vénusz teremtését a Földre. 

A Szaturnusz a másik, amit Jahve átalakított a karma szájízére, a földi élet szabályzása érdekében, mint KARMIKUS SZABÁLYZÁS, HOGY AZ ÖRDÖGI KÖRÖK ÖRÖKKÉ FENNMARADNAK. A Szaturnusz, a Jupiter, a Vénusz és a Mars a Földdel alkotott mágikus ötszöget. Ebbe helyezte be a Holdat és bontotta meg az egyensúlyt és a Tervet.

 

TUDTAD, HOGY A KÍNAIAK ÚGY TARTJÁK, HOGY A HOLD ÜREGES, ÉS BELSEJÉBEN A FEHÉR NYÚL ŐRZI AZ ÖRÖK ÉLET ELIXÍRJÉT? /csapatom egyik tagja mesélte/.

NYÚL a mitológiában | Törpenyúl oldal (torpenyul.hu)

Olvasd csak el a fenti linken lévő cikket a nyúl és a Hold kapcsolatáról, és arról, ahogyan a különböző népek majdnem ugyanazt kapcsolják hozzá….

A Mátrix  c. filmben nem véletlenül hozták elő a fehér nyulat…. 

Jahve a Holdat tette meg női energiának a Föld mint kísérleti telep számára, a Napot pedig férfi energiának. A többi meg a “csillagok” Nap, Hold, Csillagok. Remek. 

A Vénuszt és a Marsot, melyek eredetileg voltak a női és a férfi energia, Aphrodité és Ares székhely bolygói mellesleg, kiiktatta a képletből, mert azok az eredeti evolúciós és természeti törvények alapján irányították a Földön zajló folyamatokat.

ÁRAPÁLYT TEKINTVE.

NŐI CIKLUST TEKINTVE.

FÉRFI CIKLUST TEKINTVE.

EVOLÚCIÓT TEKINTVE.

TESTI, LELKI, SZELLEMI FEJLŐDÉST TEKINTVE.

FIZIKAI-BIOLÓGIAI-KÉMIAI FOLYAMATOKAT TEKINTVE.

FÖLDRAJZI FOLYAMATOKAT TEKINTVE.

A FÖLD TERMÉSZETES MEGÚJULÁSI FOLYAMATÁT TEKINTVE.

ÉGHAJLATOT TEKINTVE.

MÁGNESESSÉGET /SZÉLESSÉGI KÖRÖK... , IRÁNYTŰ…, MÁGNESES REZGÉS... , IONOSZFÉRA VISELKEDÉSE ÉS HATÁSA A FÖLDRE,...GONDOLKODJ, DURVA, NAGYON DURVA./ TEKINTVE.

A FÖLD TELJES ÉLŐVILÁGÁT TEKINTVE.

A FÖLD TELJES DOMBORZATÁT TEKINTVE.

A FÖLDMAG ÉS A FÖLDKÖPENY, A TEKTONIKAI LEMEZEK VISELKEDÉSÉT TEKINTVE. /ÁTRENDEZTE A FÖLDET, A FÖLDRÉSZEKET.. TUDOD, HOGY HOL VOLT A FŐ ATLANTISZI KÖZPONT UGYE?... AZ ÉSZAK ATLANTI HÁTSÁGON AMI MOST AZ ATLANTI ÓCEÁN KÖZEPÉN HÚZÓDIK, ÉS ÚGY NÉZ KI, MINT EGY SÁRKÁNY FARKA/

A MÁGIKUS ERŐKET TEKINTVE..

és még sok minden mást, amiről nem is tudunk.. A Hold irányítja a Földet. A Nap pedig életben tartja. 

Ez van most.

Korábban a következőképpen volt. A Hold nem is létezett. A Vénusz irányította a fenti folyamatokat. A Mars irányította a férfi energiákat a Földön, erről majd egy következő tréningben bővebben, és ott jön majd le, hogy miket irányított még, mert valószínűleg pontosan ugyanakkora jelentőséggel bírt, mint a Vénusz, amit felváltottak a Holddal. 

Tehát Vénusz és Mars, közötte a Föld. A Jupiter volt közel, és annak a 13-as Napja /Jin Nap, kékes-lilás ragyogással, amit gyakran látnak a spirik látomásban, helyesen/, és a Jang Nap, amit ismerünk táplálták itt az életet. A Jupiter táplálta a bőséget és közvetlen összeköttetésünk volt vele mindenhogyan, nemkülönben a Szaturnusszal, melynek gyűrűit most a Pateon nevű felrobbant bolygó darabjai alkotják… a Vénusz letarolásakor történt háború végeredményeként, mert a Pateon valaha a Föld holdja lehetett.

A Föld elhelyezkedését a Naprendszerben, röppályáját és dőlésszögét is módosították. 

Gondolkodj el. Nem a HAARP okozza ám a szélsőséges időjárást a Földön jelenleg. Az északi-déli pólus elég erőteljesen elmozdult már. Ezt az iránytűd is mutatja. Ez a következőt jelenti. /és erről nem beszélnek, pedig erről kellene beszélni/ Képzeld el, hogy Magyarországot hol hiszed, hogy hol is helyezkedik el a Földön. Hát már nem ott van. ÉSZAKABBRA VAGYUNK és én, aki élt északabbra öt évig, hát kb Hollandiához hasonlatos az időjárásunk az esőzéseket tekintve is. Tehát északabbra kerültünk, és megyünk egyre északabbra, tehát lesz nálunk jégkorszak is egy rövid ideig, ez a rövid idő sajnos pár évet jelenthet, akár tizet is. JELENLEG AZ ÉSZAKI SARKON 30 FOK KÖRÜL JÁR A HŐMÉRSÉKLET. / le fog olvadni a teljes sarki jég és az mind a partmenti városokra fog zúdulni, de Noénak se hittek, nekem se fognak/. Finnországban, Norvégiában, Észak-Oroszországban az elmúlt hetekben 28 fok körüli átlagot mértek. Erről se nagyon beszél senki, hanem a fősodratúban a teljesen más, nem írom ki miket célzó cikkek mellé apróságként mellesleg megemlítik, hogy jah igen, ahol északi országok vannak, LEHETETLEN MÓDON ment fel az átlaghőmérséklet. Azért lehetetlen ugyebár, mert a Napnak volt egy adott dőlészöge azon földrajzi szélességeket tekintve és lehetetlen volt, hogy erősebben süssön, néha előfordult, hogy harminc fokot mértek északon, de nem ennyire sokáig és az Északi-sarkon pedig jószerével képtelenség volt. Már nem az. Az Északi - sark már nem ott van, ahol volt…

Ez óriási földrajzi-éghajlati változásokat hoz el. Az északi országok most már lejjebb kerültek, ha az elmozdult pólusokat veszed alapul, akkor azok már alattunk vannak ott, ahol mi voltunk, és mennek lejjebb.. A déli országok pedig feljebb…. ami a déli féltekén volt, az az északira fog kerülni, ami az északin volt, az a délire, ehhez kb húsz év kell. Erről afolyamatról pontos információim ezen túl még nincsenek. 

Ha azonban belegondolsz, megdöbbentő, hogy erről miért nem beszél a fősodratú. Hát azért nem, mert ha az emberek ezt tudnák, elkezdenének másképp gondolkodni, hiszen mi lehetne nagyobb kimozdítás a komfortzónából, mint az, hogy a Föld arculata éppen változóban van? 

Ez is ESEMÉNYNEK minősülő dolog, az Esemény mint FOLYAMAT része, és pontosan arról szól többek között, hogy az emberek felébredjenek. 

A kollektív tudati lefolytást a Holdról intézik, igen ügyesen és okosan, és A HOLD A REJTETT KÉZ. 

A mű-HOLD gyengül. Az irányítása is. A Vénusz a női energiákkal újra átveszi a vezetést, mint fizikai sík teremtő alap. 

Ami a Hajnalcsillagunk, és ami vezeti a vándorokat a sötétben.. ami ébreszti a tudatot. 

Mert tudod. Nincsenek birkák. Alvó HIBERNÁLT tudatok vannak a Földön is, és örök lángban égő szenvedő lelkek vannak a Földön, csak mindez REJTVE. Örök lángban égő KOSOK akik a Vénusszal fognak kiszabadulni a földi pokolból. 

Alvó hibernált tudatok, amelyek a Marssal fognak öntudatra ébredni.

MERT NEKÜNK IS VAN TERVÜNK.

VÉGRE IS HAJTJUK. 

Jöhet bármi, akkor is, mert ezért jöttünk ide. 

 

Tartsatok velünk szombaton :)

 

Áldás

Eszter

 

Fényhozó

 

Szólj hozzá