HETEDIK DIMENZIÓS FELAVATÁS ÚJJÁSZÜLETÉS SZER SZEMÉLYESEN
2017. október 12. írta: Eszter 777

HETEDIK DIMENZIÓS FELAVATÁS ÚJJÁSZÜLETÉS SZER SZEMÉLYESEN

2017. OKTÓBER 15. VASÁRNAP 14.00-16.00

Hetedik Dimenziós Felavatás Újjászületés Szer

személyesen

Nálam :)

Budapest, 13. kerület, Westend környéke

2017. október 15. vasárnap

14.00-16.00

 

10.10-én átléptünk a Hetedik Dimenzióba. Az új dimenzió neve: SZERETET.

Jézus energiái hatják át, és az a Fény, szív-adás, melyről mindig álmodtunk. Az egész világ átlépett velünk. A tiszta szívűekre jól hat, alázattal fogadják az újabb fejlődési lépcsőfokokat. Tudják, hogy holtunkig fogunk tanulni.

Akik úgy érzik, nekik ez a dimenzió nehéz, az azért van, mert az alázat az, amit meg kell tanulniuk, és ha megtanulták, fel fognak lélegezni.

Én úgy érzem, történt valami az elmúlt napokban. Átölelte a világot a feltétel nélküli szeretet fénye, és még azok is változni kezdtek, akik eddig nem akartak, jóllehet, talán azért, mert végre elfogadták, Lucifer miért tartja oda eléjük még mindig a tükreit, a sors miért osztogatja még mindig a pofonjait.

Azonban az újjászületésünk úgy igazán még csak most kezdődött el. Megtanulunk még sok mindent, és az a fajta csoda van születőben világszerte, amire mindig azt mondták, a Messiás érkezik. Akik ezt mondták, nem tudják, hogy a Messiás minden emberben ott van. Mindenki magát váltja meg, és másokon keresztül teszi ezt úgy, hogy minden fénytestvérét felemeli, amerre csak jár.

Jézus tanításait meghamisították, a szavait kiforgatva adták át, mi mégis értjük az üzenetét.

Jézus fog megjelenni a szeren, ennyit már látok előre:)

Áldás, fény, szeretet, megbocsátás, alázat és odaadás.

 

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr2812957027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.