EGYLÉLEK A KIVÁLASZTÁS SZERTARTÁS SKYPON
2018. április 01. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK A KIVÁLASZTÁS SZERTARTÁS SKYPON

2018. ÁPRILIS 5. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Egylélek A Kiválasztás

HASONLÓ A HASONLÓT VONZZA

Szertartás

Skypon

2018. április 5. csütörtök

20.00-22.00

ELŐLÉP A TÁRS A SZÜRKESÉGBŐL

 

Kiválasztjuk EGYMÁST. Lesznek tükrök, ahogy azt sejtettétek is. Lesznek megdöbbentő pillanatok. Lesznek meglepetések :) A Kiválasztás nem csak arról fog szólni, hogy kiválasztod a Társadat, hanem ő is kiválaszt téged.

Legyen úgy, ahogyan lennie kell.

Végre.

A szert Mihály, Jézus és a Fényhozó fogják vezetni, de kapcsolódni fognak még azok az istenségek, arkangyalok, angyalok, akiket ti képviseltek  a Földön.

 

Mintha a szürkeségből lépett volna elő a fény és az IGAZSÁG. Stílusosan, a Hold évéhez illően. Először titokzatosan, és még nem kézzel foghatóan jelent meg. Meg kellett fejteni, mint egy rejtvényt. Asztrális rejtvényt. Ami eleinte még ködös volt és homályos, lassan egyértelművé válik A VALÓDI VALÓSÁG minden apró részletével, mint amikor összerakunk egy kirakósjátékot. Évek óta rakjuk össze a képet, és most végre tisztán látunk.

Hát akkor kezdődjék a valóság :)

A heti hármas egység a VALÓSÁGRÓL fog szólni. Arról, mi az igaz, mi a hamis. KI az igaz, KI a hamis. Ki csak játszik, ki valóban érez, ki az akit csak az érdekek hajtanak, avagy az ösztönök kielégítése, ki az, akit őszinte, tiszta, VALÓDI MÉLY ÉRZÉSEK, MELYEK SOSEM MÚLNAK EL. Mert amit a Teremtő Anya EGYként teremtett, az ember szét nem válassza, csupán egy időre tudja eltávolítani a két embert egymástól.

KÉT TEST EGY LÉLEK. De ki a Társ?

Ki nem az?

Jól érzed-e, hogy Ő?

Vagy csak ILLÚZIÓT KERGETSZ?

Sokan féltek attól, talán most kiderül, rossz irányba haladtatok eddig, pedig AZ IGAZSÁG SZABADDÁ TESZ, mondta Jézus. Ez így van. A heti hármas egységben  minden illúziót eltávolítunk az első szeren, a Fény a fényben szeren, ahol a FÉNY kerül a Fényre, és a Sötétség örökre szertefoszlik a szívben, a tudatban. Nem lesz többé mibe kapaszkodni, aminek mennie kell, és akinek mennie kell, menjen, mert csak FOGLALJA a helyet. Akinek jönnie kell, jöjjön, mert tárt kapuk várják. A csütörtöki szer lesz a legérdekesebb, és legfelkavaróbb. A KIVÁLASZTÁS - HASONLÓ A HASONLÓT VONZZA. Bevetjük a Vonzás Törvényét, és annak egyik alaptézisét, mégpedig a  hasonló a hasonlót vonzza jelenséget, amely nem is csak alaptézis, maga a lényege a vonzásnak. A TÁRSAD OLYAN, MINT TE.

Kiválasztjuk, és aki nem az, azt elengedjük. Keményen hangzik? Nem annyira az. Ha eddig jó irányba haladtál, akkor nem fogsz meglepődni. Ha rossz irányba, akkor mostantól jófelé fogsz menni.

Én nem tudhatom biztosra, ki a te Társad. Ezt csak te tudhatod. Én érezhetek dolgokat, láthatom az energiateredben a Férfienergiát, de a száz százalékos igazságot csak te tudhatod meg.

A hét harmadik szertartása megmozgatja az energiákat körülöttünk. SOKAN, SOKFÉLEKÉPPEN ÁLLÍTOTTAK MEG AZ UTÓBBI ÉVEKBEN SORSSZERŰ TÖRTÉNÉSEKET, AMIKET BEINDÍTOTTUNK AZ IDŐLOPÁS MEGÁLLÍTÁSÁVAL, ÉS AZ IDŐCSAPDA FELOLDÁSÁVAL. A VISSZAÁRALÁS SZERNÉL /Igazság Kardja, Szabadság Kardja/, VISSZAVETTÜK, AMI A MIÉNK.

A Sorsunkat lekötő emberek és energiák, melyek MEGÁLLÍTOTTÁK A SORS KEREKÉK, AZ UTOLSÓ LÉPÉSÜNK LESZ AZÉRT, HOGY AMI EDDIG MEG VOLT ÁLLÍTVA, AZ ELINDULJON.

Szóval komoly szerek lesznek a húsvét utáni héten. A Feltámadás jegyében, azért, hogy minden tiszta legyen.

Mert ami jön, azt tudni kell befogadni, és új életet kezdeni. Tiszta lappal. Ami jön, az még eddig nem volt a Földön, és az Eseményt megelőzően kell beérkeznie hozzánk. Élvonalban járunk. Nem mondtam, hogy könnyű lesz. Csak azt, hogy igaz.

 

Akkor hát a heti hármas egység:

  1. Egylélek Fény a fényben - ILLÚZIÓMENTESÍTÉS Szertartás Skypon - ELENGEDJÜK AZ ILLÚZIÓKAT. MINDEN ILLÚZIÓT AMI EDDIG FOGVA TARTOTT. 2018. április 4. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek A Kiválasztás  - HASONLÓ A HASONLÓT VONZZA Szertartás Skypon - 2018. április 5. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek A Sors Kereke - A SORSUNK FELSZABADÍTÁSA - Szertartás Skypon 2018. április 6. péntek 20.00-22.00

 

Jelentkezés, hanganyagok kérése, és a részletek: esztermagegyseg@gmail.com

elérhetőségem /CSAK SMS/: 06 70 77 22 134

 

Fény a fényben

Tűz a tűzben

EszterA bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr413798248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.