EGYLÉLEK A MI UTUNK SZER SKYPON
2018. április 08. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK A MI UTUNK SZER SKYPON

2018. ÁPRILIS 11. SZERDA 20.00-22.00

Egylélek A MI Utunk Szer

CSAPDÁK KIKERÜLÉSE

KÍSÉRTÉSEK AZ ÚTON,

ELTERELÉSEK MEGSZÜNTETÉSE

Skypon

2018. április 11. szerda

20.00-22.00

 

Már erősebb a Fény mint a Sötétség. Mind a lélekben, mind a tudatban, mind a tudat alattiban, mind a fizikai síkon, mentál- asztrálsíkon. Három olyan szert csatornáztak le nekem odafentről, ami szándékos időzítéssel /11 Új kezdet, 12 Lezárás, “Akasztott ember” (Tarot XII. Nagy Arkánuma) felszabadítása, 13 A mátrixon kívül élők tudják, hogy szerencsés szám, sőt, a 13-ak rendkívül fontosak, a Kristálykoponyákból is 13 van, és még folytathatnám/.

Mi HOZZUK A FÉNYT, és átadjuk. Begyűjtjük és kisugározzuk. A lélek fényét, a felvilágosult elme, felszabadult tudat fényét, az öntudatra ébredés fényét, a szeretet-hála párosításban élők fényét, az Aranykor fényét.

Mert ez már nem az a Föld, mint ami akkor volt, amikor megszülettél. Bizony úttörőként MI /akiket X-generációnak is hívnak, azaz az 1970-es, 80-as években születettek/ kitapostuk már az Utat az utánunk jövőknek. Biztosan látod a gyerekeiden, hogy mennyivel többet tudnak nálad, ösztönösen. Más kódokkal jöttek le, sokkal tisztábban, mint mi. Mi ezt vállaltuk, hogy ébredünk, ők pedig már felébredve születtek meg. /2000-től született gyermekek/.

Ez a Föld már sokkal inkább a Fényben úszik, és pusztul a sötét mátrix illúzióhálója. A heti hármas egység még többet fog ezen dobni :)

Szerdán a MI Utunkra lépünk a Társunkkal. Kiiktatva minden csapdát.

Csütörtökön bezárjuk a rést a pajzson, megszüntetjük az okot, amiért még mindig támadni tudnak minket. Kit jobban, kit kevésbé, de addig támadnak, míg nem emelkedünk felül.

Pénteken, a boszik kedvenc napján az ESEMÉNY GLOBÁLIS ELŐKÉSZÍTÉSÉBEN VESZÜNK RÉSZT. Csodálatos lesz az a Szer, már látok róla képeket :) Mega-giga, ahogy mondani szoktuk :)

A szerek egyébként egyre erősebbek, és egyre hosszabbak lesznek. Nagyon sokan meditálnak a felvételekre napi szinten, és az a tapasztalatuk, hogy a szerek energiája nemhogy csökken, de nő, minél többet hallgatják. Működik :) Ez nem csak közös meditálás, közös szertartások, hanem:

KÖZÖS KÜLDETÉS

SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS

EMELKEDÉS

SPIRITUÁLIS KÖZÖS ÚT

FOLYAMATOS ÉBREDÉSI ÉS TANULÁSI FOLYAMAT

RAJTA VAGYTOK AZ ÁLTALATOK VÁLLALT ÚTON EZZEL

MAJDNEM MINDEN SZER VÉGÉN ADUNK A VILÁGNAK VALAMIT, POZITÍV ENERGIÁT, FELSZABADÍTÁST, a Sors kerekét forgatjuk, vagy éppen a Globális  béke energiáit állítjuk helyre, vagy éppen a sötét mátrix hálóját oszlatjuk szét.

KÖZELEDÉS A TÁRSSAL VALÓ EGYSÉGBE A TÁRS SZEMÉLYÉNEK KIHANGSÚLYOZÁSA NÉLKÜL A TÁRS ENERGIÁJÁT ÉS A MAGUNK FEJLŐDÉSÉT ELŐTÉRBEN TARTVA, TISZTELETBEN TARTVA AZ UNIVERZUM TÖRVÉNYEIT

Erősítjük a szabad akaratot, az erőt, az egységet, a képességeket, az önbizalmat, a férfi-női energiákat, nyitjuk a tudatot, LEHOZZUK AZ EGYSÉG MINTÁT, A TUDÁS MINTÁT.

Oldunk, építünk és emelünk.

Csodálatos. Én egy eszköz vagyok ebben, de örömmel teszem. Egy szócső, akin átmegy az energia és az információ Nektek. Az én életem is folyamatosan változik, és azt is tudom, hogy a változás belülről indul el kifelé, nem kívülről befelé.

Hát akkor csináljuk :)

 

MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS
A hármas egység első szere az Egylélek A MI Utunk - CSAPDÁK KIKERÜLÉSE, KÍSÉRTÉSEK, ELTERELÉSEK MEGSZÜNTETÉSE - Szer. A lényege az, hogy nem engedjük, hogy többé újabb VARGABETŰT IKTASSANAK BE AZ IDŐBE ÉS A TÉRBE.

 

Egyre jobban ellenállunk a KÍSÉRTÉSEKNEK.

A “kísértések” /semmiféle katolikus vonatkozás nincs ebben, sőt…:) /

  1. Könnyen jön, könnyen megy - az egyéjszakás kalandoktól kezdve, melyek után kiüresedsz, a könnyen jövő pénzen át, ami után meglehet, hogy hamar lesz üres a bankszámlád, a könnyen megkapott szerelmen és házasságon át az anyagi javak féktelen szórásáig bármi.

  2. Azonnal  öröm a fájdalom elkerülése végett. Szex, drog, alkohol, konfliktuskerülés, döntésképtelenség, HÁRÍTÓ MECHANIZMUSOK.

  3. Asztrális CSAPDÁK. Na ez már érdekesebb. Amikor úgy érzed, hogy VALAMIT ÉRZEL, de valójában csak odavetítik az érzést. EZ LEHET FÉLELEM, FESZÜLTSÉG, BÁRMI. Azt az érzetet is tudják kelteni, hogy TÁMADNAK, HOLOTT CSAK AZT SUGÁROZZÁK, HOGY TÁMADNI AKARNAK. Tudják, hogy már nem érhetnek el. A sötétség elég sokat leadott az utóbbi időben.

  4. Mentális CSAPDÁK. Besugárzás. Besugároznak gondolatokat, és azt hiszed, hogy te gondolod ezeket. Akár a Társadról is. Pontosan ezeket fogjuk megszüntetni.

TISZTÁN FOGUNK LÁTNI, ÉREZNI ÉS HALLANI

ELVÉGRE JÖN AZ ESEMÉNY, AMINT KÉSZEN ÁLL RÁ AZ EMBERISÉG ÉS FEL KELL KÉSZÜLNI

MÉG ZAJLIK A KIKÉPZÉSI SZAKASZ

NE ADD FEL

 

A szert a Fényhozó és Jézus fogják vezetni.

 

A jövő heti hármas egység:

  1. Egylélek A MI Utunk Szer- A csapdák kikerülése - AZ ÚTON AZ ELTÉRÍTÉSEK, KÍSÉRTÉSEK, ROSSZ ÚTRA TERELÉSEK OLDÁSA - EGY  ÚTON, EGY IRÁNYBAN EGYÜTT - Skypon, 2018. április 11. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek Fény vs Sötétség Szer - Fekete mágiák, asztrális-mentális támadások oldása - BEZÁRUL A RÉS A PAJZSON, az OK, amibe a Sötét még kapaszkodni tud Bennetek - Skypon, 2018. április 12. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek Aranykor Szer - BEVETÉS ANGYALOK IV. - Lépések az Esemény felé - Skypon, 2018. április 13. péntek 20.00-22.00 /micsoda egybeesés….:)/

 

Jelentkezés a szerekre, hangfelvételek kérése és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

A hangfelvételek megvannak szeptemberig visszamenőleg. A SZEREKET SORBAN EZEN A BLOGON TALÁLOD, HA ELKEZDESZ LEFELÉ TEKERNI, PONTOS LEÍRÁSOKKAL, TÖBB UTÁN CIKKET IS ÍRTAM. A nagy részük NAPI SZINTŰ MEDITÁLÁSRA, ÖNFEJLESZTÉSRE ALKALMAS.

A feltételek továbbra is kedvezőek és azok is maradnak.

EGYÜTT, EGYSÉGBEN.

 

Áldás

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr7913817844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.