EGYLÉLEK FÉNY VS SÖTÉTSÉG SZER SKYPON
2018. április 08. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK FÉNY VS SÖTÉTSÉG SZER SKYPON

2018. ÁPRILIS 12. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Egylélek Fény vs Sötétség Szer

BEZÁRUL A RÉS A PAJZSON

FEKETE MÁGIÁK, ASZTRÁLIS-MENTÁLIS TÁMADÁSOK OLDÁSA

AZ OK MEGSZÜNTETÉSE BENNETEK,

AMIBE MÉG KAPASZKODNI TUD A SÖTÉTSÉG

Skypon

2018. április 12. csütörtök

20.00-22.00

 

Sokszor panaszkodtok. TÁMADNAK. Igen támadnak, és TE vállaltad ezt be. Ők azért vannak, hogy támadjanak. Ők PUSZTÍTÁSRA LETTEK PROGRAMOZVA, TE PEDIG MEGMENTÉSRE. Egyelőre a Naprendszerben szükséges a dualitás, amíg az emberiség meg nem tanulja a leckét, és az  Esemény után fel nem emeli a Földet. Kiképzés.

Felül kell emelkedni.

Be kell zárni a rést a pajzsodon. Bármit, amibe a Sötétség még kapaszkodni tud.

Már most is sokkal erősebbek vagytok, mint hogy VALÓJÁBAN ÁRTANI TUDNÁNAK NEKTEK, de ezt az érzetet keltik.

Zárjuk be a réseket, szüntessük meg az okot, amiért még mindig úgy érzitek, támadnak.

A fekete mágia. Ez már egy más eset. Szándékosan csinálják, emberek, akik a könnyű utakat keresik. Alkudnak, le akarják faragni a tanulási folyamatukat. Még mindig kapok e-maileket, hogy csináljak szerelmi kötést. SOHA. Amikor megkapják tőlem a választ, hogy nem foglalkozok ilyesmivel, sőt egy rövidebb indoklást is, újabb válasz a legritkább esetben érkezik. MERT MÉG NEM ÉRTIK, AMIT TI MÁR IGEN.

A szabad akarat az emberiség egyik legfontosabb alapvető joga. A fekete mágia még mindig sokatok Társánál van jelen, és ez azt is jelent, hogy TANULÁSI FOLYAMATA VAN EZZEL.  Ahogy nekünk is az volt, mikor mágiáztak ránk. Ha még mindig érzed, hogy fekete mágiáznak rád, akkor tanulási folyamatod van vele. AZZAL, HOGY A BENNED ÉLŐ FÉLELMET, FÁJDALMAT, HARAGOT ELENGEDD. AZZAL, HOGY MEGTANULD, TE FÉNY VAGY. AZZAL, HOGY MEGTANULJ NEMET MONDANI, MEGSZABNI AZOK ELŐTT A HATÁROKAT, AKIK KI AKARNAK HASZNÁLNI, ÉS UGYE HA MÁSKÉPP NEM MEGY, AKKOR FEKETE GYERTYÁHOZ, ŐSI JELEKHEZ NYÚLNAK.

A szerelmi kötés mint iparág, még mindig virágzik.

A hiszékeny emberek még mindig azt hiszik, EZT SZABAD, egy kis abrakadabra, és a Társuk /aki ilyen esetben legtöbbször éppen nem a társuk…./ mellettük lesz. ŐK PEDIG MEGÚSZHATJÁK A TANULÁSI FOLYAMATOT. A szerelmi kötés olyan, mint a csillogó lufi. Ki fog pukkadni, és ott kő - kövön nem marad, az pedig, akit magukhoz kötöttek, keményen ki fogja őket osztani, és JOGOSAN.

Mert joga van SZABADNAK LENNI.

A rontások és átkok iparága is virágzik. Empata ésszel fel nem foghatom, hogy lehetséges, hogy valaki tényleg képes elmenni egy mágushoz és rontást, átkot kérni valakire. Ennyire erős még a bosszúvágy az emberekben? Úgy tűnik igen.

És a harmadik kategória, amikor A FEKETE MÁGIÁVAL MANIPULÁLNAK. Szép, lassú, bekúszó skorpióként meg-meg marnak. TERELNEK. Azt tedd, amit ők akarnak. Azt érezd, amit ők akarnak. Azt gondold, amit ők akarnak.

NEM CSAK A FEKETE MÁGIÁT, AZ ASZTRÁLIS-MENTÁLIS TÁMADÁSOKAT OLDJUK, HANEM AZ ANYAGI KÖTÉSEKET /IGEN GYAKORI/, A SZEXUÁLMÁGIÁKAT /MÉG GYAKORIBB…, IGEN ALATTOMOS, VÁGYAT KELT OTT, AHOL MÉG CSAK KÉMIA SE LENNE.../, A DÉMONI ALKUKAT /KEDVENC TERÜLETE A FÉNYHOZÓNAK, ELVÁGNI EZEKET/.

 

A Társaddal együtt ősi varázskörbe fogtok beállni, és leoldani mindent. A Mag Mágiát, a Mag Piramist, a Kék Kelyhet, az Igazság Kardját és a Szabadság Kardját is használni fogjuk.

Jelen lesz az egész Fény hadserege, az az istenség, arkangyal, angyal, entitás, akit a Földön képviselsz, és persze a Fényhozó és  Jézus.

ERŐ ÉS ALÁZAT.

ŐSI SÁMÁNISZTIKUS TISZTA MÁGIA LESZ

Már erősebb a Fény mint a Sötétség. Mind a lélekben, mind a tudatban, mind a tudat alattiban, mind a fizikai síkon, mentál- asztrálsíkon. Három olyan szert csatornáztak le nekem odafentről, ami szándékos időzítéssel /11 Új kezdet, 12 Lezárás, “Akasztott ember” (Tarot XII. Nagy Arkánuma) felszabadítása, 13 A mátrixon kívül élők tudják, hogy szerencsés szám, sőt, a 13-ak rendkívül fontosak, a Kristálykoponyákból is 13 van, és még folytathatnám/.

Mi HOZZUK A FÉNYT, és átadjuk. Begyűjtjük és kisugározzuk. A lélek fényét, a felvilágosult elme, felszabadult tudat fényét, az öntudatra ébredés fényét, a szeretet-hála párosításban élők fényét, az Aranykor fényét.

Mert ez már nem az a Föld, mint ami akkor volt, amikor megszülettél. Bizony úttörőként MI /akiket X-generációnak is hívnak, azaz az 1970-es, 80-as években születettek/ kitapostuk már az Utat az utánunk jövőknek. Biztosan látod a gyerekeiden, hogy mennyivel többet tudnak nálad, ösztönösen. Más kódokkal jöttek le, sokkal tisztábban, mint mi. Mi ezt vállaltuk, hogy ébredünk, ők pedig már felébredve születtek meg. /2000-től született gyermekek/.

Ez a Föld már sokkal inkább a Fényben úszik, és pusztul a sötét mátrix illúzióhálója. A heti hármas egység még többet fog ezen dobni :)

Szerdán a MI Utunkra lépünk a Társunkkal. Kiiktatva minden csapdát.

Csütörtökön bezárjuk a rést a pajzson, megszüntetjük az okot, amiért még mindig támadni tudnak minket. Kit jobban, kit kevésbé, de addig támadnak, míg nem emelkedünk felül.

Pénteken, a boszik kedvenc napján az ESEMÉNY GLOBÁLIS ELŐKÉSZÍTÉSÉBEN VESZÜNK RÉSZT. Csodálatos lesz az a Szer, már látok róla képeket :) Mega-giga, ahogy mondani szoktuk :)

A szerek egyébként egyre erősebbek, és egyre hosszabbak lesznek. Nagyon sokan meditálnak a felvételekre napi szinten, és az a tapasztalatuk, hogy a szerek energiája nemhogy csökken, de nő, minél többet hallgatják. Működik :) Ez nem csak közös meditálás, közös szertartások, hanem:

KÖZÖS KÜLDETÉS

SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS

EMELKEDÉS

SPIRITUÁLIS KÖZÖS ÚT

FOLYAMATOS ÉBREDÉSI ÉS TANULÁSI FOLYAMAT

RAJTA VAGYTOK AZ ÁLTALATOK VÁLLALT ÚTON EZZEL

MAJDNEM MINDEN SZER VÉGÉN ADUNK A VILÁGNAK VALAMIT, POZITÍV ENERGIÁT, FELSZABADÍTÁST, a Sors kerekét forgatjuk, vagy éppen a Globális  béke energiáit állítjuk helyre, vagy éppen a sötét mátrix hálóját oszlatjuk szét.

KÖZELEDÉS A TÁRSSAL VALÓ EGYSÉGBE A TÁRS SZEMÉLYÉNEK KIHANGSÚLYOZÁSA NÉLKÜL A TÁRS ENERGIÁJÁT ÉS A MAGUNK FEJLŐDÉSÉT ELŐTÉRBEN TARTVA, TISZTELETBEN TARTVA AZ UNIVERZUM TÖRVÉNYEIT

Erősítjük a szabad akaratot, az erőt, az egységet, a képességeket, az önbizalmat, a férfi-női energiákat, nyitjuk a tudatot, LEHOZZUK AZ EGYSÉG MINTÁT, A TUDÁS MINTÁT.

Oldunk, építünk és emelünk.

Csodálatos. Én egy eszköz vagyok ebben, de örömmel teszem. Egy szócső, akin átmegy az energia és az információ Nektek. Az én életem is folyamatosan változik, és azt is tudom, hogy a változás belülről indul el kifelé, nem kívülről befelé.

Hát akkor csináljuk :)

 

MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS

A jövő heti hármas egység:

  1. Egylélek A MI Utunk Szer- A csapdák kikerülése - AZ ÚTON AZ ELTÉRÍTÉSEK, KÍSÉRTÉSEK, ROSSZ ÚTRA TERELÉSEK OLDÁSA - EGY  ÚTON, EGY IRÁNYBAN EGYÜTT - Skypon, 2018. április 11. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek Fény vs Sötétség Szer - Fekete mágiák, asztrális-mentális támadások oldása - BEZÁRUL A RÉS A PAJZSON, az OK, amibe a Sötét még kapaszkodni tud Bennetek - Skypon, 2018. április 12. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek Aranykor Szer - BEVETÉS ANGYALOK IV. - Lépések az Esemény felé - Skypon, 2018. április 13. péntek 20.00-22.00 /micsoda egybeesés….:)/

 

Jelentkezés a szerekre, hangfelvételek kérése és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

A hangfelvételek megvannak szeptemberig visszamenőleg. A SZEREKET SORBAN EZEN A BLOGON TALÁLOD, HA ELKEZDESZ LEFELÉ TEKERNI, PONTOS LEÍRÁSOKKAL, TÖBB UTÁN CIKKET IS ÍRTAM. A nagy részük NAPI SZINTŰ MEDITÁLÁSRA, ÖNFEJLESZTÉSRE ALKALMAS.

A feltételek továbbra is kedvezőek és azok is maradnak.

EGYÜTT, EGYSÉGBEN.

 

Áldás

EszterA bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr4813817884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.