SZERELEM MINTA
2019. június 26. írta: Eszter 777

SZERELEM MINTA

ÁRÉSZ ÉS APHRODITÉ TÖRTÉNETE - A TIÉTEK IS

SZERELEM MINTA
 
A fénykapuk és a hozzájuk tartozó fényteremtő -a Vonzás Törvénye a mátrixból kicsontozva :) és a Mag Piramis alapjai szerint az először adsz, és az visszatér hozzád megsokszorozva elve alapján teremtő - dimenziók közül az első, ami a testen kívüli, a Belső Föld Magjához tartozó csakrához van kapcsolva.
A Szer Elem Kapu és Szer Elem Dimenzió egy olyan asztrális hely, ahol egy arany, énoki jelekkel telerótt kétszárnyú kaput láthatsz, a kapuban Aphrodité és Árész állnak. Árész nem a hadisten :) Hanem a szerelem békéjének istene, aki végigviszi a férfiakat a Férfi Beavatás Útján. A kisfiúból férfivé érés rögös ösvényén, ahol meg kell tanulniuk megkülönböztetni az igazat a hamistól, önmaguk értékelését és a szerelem lényegét.
A nők pedig Aphrodité kezét fogva mennek végig, hasonló mezsgyéken.
Aphrodité és Árész karmikus sorsfeladattal rendelkezik, ahogyan minden istenség és arkangyal, valamint felemelkedett mester páros.
Az szerelem istenpárosa egy nehéz úton ment végig. A mítoszok szerint félistenek voltak, és ezért a Földre tudtak lépni. Aphrodité és Árész szerelme tiltott gyümölcs volt, mivel Ahproditét a legenda szerint a legcsúfabb kovácsistenhez adták hozzá. /Héphaisztosz/, aki ráadásul Árész testvére volt. Árésznak meg kellett tanulnia elvonatkoztatni a nyomában járó, az egóját tápláló földi és égi nőktől, és elfogadni Aphrodité szerelmét, aki után szintén minden földi és égi halandó epekedett. Aphrodité egy olyan mágikus övet kapott, mellyel senki nem tudott neki ellenállni. Ezt az erőt kellet megzaboláznia és a stabil női értékekbe átfordítania. Árésznak erős páncélja volt és pajzsa, mellyel védekezett - háborúban állt - a szerelem ellen. Majd végül beleálltak a történetükbe, és eggyéváltak. Ekkor az istenek közül az egyik elárulta őket Héphaisztosznak, és ő a többi istennel együtt mágikus hálóba ejtette őket, hogy örökre ott ragadjanak, egymással szeretkezve, megszégyenülve, leleplezve, hogy bűnüket mindenki lássa. Ebből rengeteg következtetést le lehet vonni, hiszen a mítoszok és legendák mindig tanmesék, melyeket ki kell fordítani eredeti jelentésükből. A szerelem és a szabad szexualitás két ember között, nem bűn. A megszégyenítésük inkább. A szerelmesek elárulása gyakori az emberiség történetében, és az árulást sok módon lehet megtenni.
Elárulhatod magad is a szerelmet amit érzel azzal, hogy tagadod, vagy másra, érdekekre cseréled és maradsz a kényelmi komfortzónában, remélve, talán el tudsz róla feledkezni.
A mágikus háló lényege, hogy se ki, se be a történetből, és mégis mindenki tudja, a saját félelmeitek csapdájában rekedtetek.
A mágikus öv a női mintában egy szakrális jelkép, ahol a nő erejét és szépségét nem kifelé, hanem befelé kell, hogy áramoltassa.
A pajzs és a páncél a férfi erő esetében egy szakrális metafora, amely szerint a férfinek ki kell engednie a benne lévő elfojtásokat, melyeket a pajzs és a páncél tud a legjobban belül tartani, és becsatlakozni az egységbe, megengedve a kapcsolódást, elengedve a félelmet.
A Szerelem Minta a Szerelem Kapunál lesz aktiválva hamarosan, és globálisan fordítja át az embereket a feltétel nélküli szereteten alapuló, önmagáért való létezőként meghatározható Szer Elem energiába, amely távol van az önző, birtokló szerelemtől, és stabilan belül van, kívül pedig a Minta aktiválásakor jelenik meg. Hajszáltűpontossággal.
 
A szerelem nem épülhet érdekekre. Sem félelemre. Nem tud hazugságban létezni, sem bezárva. Mert olyan, mint egy főnixmadár, kiégeti a börtön rácsait. A szer-elemben áradó szerethez fel kell nőni, és meg kell érni rá. Befogadni és adni. A teljes fejlődésed, utad része, és általában pontosan az első állomásként jelentkezik, és eléggé meghatározó, hiszen sokan egy szerelem miatt léptetek rá az Útra, és útközben jöttetek rá, hogy itt annyi minden van még.. Igen van.. Szabadság, Bőség, Küldetés, Hit, Alázat, Eredet, Igazság, Szeretet.Egység, Bizalom, Tanítás, Gyógyítás és Esemény :) Minden mintát sorban fogunk aktiválni.
 
Áldás
E

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr8314912908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása