2017. dec 11.

EGYLÉLEK ELSŐ BOLYGÓ TISZTA TUDAT SKYPE SZERTARTÁS

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK ELSŐ BOLYGÓ TISZTA TUDAT SKYPE SZERTARTÁS

FELOSZLIK A SZÜRKE KÖD - 2017. DECEMBER 14. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Egylélek Első Bolygó Tiszta Tudat

Befolyásolás és negatív besugárzás oldása

Szertartás skypon

A SZÜRKE KÖD FELOSZLIK

2017. december 14. csütörtök este

20.00-22.00

 

A héten a második Egylélek Szertartás. A háttérhatalom folyamatos nyomást gyakorol az egylélek párokra, próbálja őket eltéríteni egymástól MINDEN LEHETSÉGES MÓDON ÉS ESZKÖZZEL.

Fekete mágia.

Más szereplők bevonása.

Hangsúlyozottan negatív gondolatok.

Egymás iránti harag, akár a gyűlöletig fokozódva, melyet valami olyan sötét erő táplál, ami kívülről mint a marionettbábu mozgatja a társakat, egymás ellen, örökös harcba taszítva egy alapvetően tiszta egységet.

Sötét mátrix és az abban áramló negatív energiák sokasága.

Bizony, sok az akadály, de nagy az erő is :)

Na és a hit.. az pedig egyre nagyobb.

A befolyásolás a külvilágból pedig még a besugárzásnál is rosszabb, mert kézzelfoghatóan jelen van, elhangzik a pletyka, a rosszindulat, az irigység olyan emberektől, akik nem értik, nem érzik, min mennek át az egylélek párok, az egész kapcsolódáshoz semmi közük nincs és pusztán a fizikai tényekre alapozva erős ítéletet mondanak a kapcsolat és a két ember felett. Ők a mai kor inkvizítorai, akik máglyára vetik a tiszta szeretetet és azt mondják, ez egy baromság, egy illúzió és úgyis rossz lesz a vége. Mert ők nem tudják, hogy mi teremtjük a Földön mindazt, ami körülvesz minket, és az, hogy mit gondolunk, mit érzünk, kilencven százalékban befolyásolja az egylélek párok közötti valóságot minden síkon és dimenzióban.

A besugárzás és a befolyásolás együttesen olyan szürke ködöt alkot a két ember között, amit csak az Első Bolygón a Teremtő Ősforrás közelében fogunk tudni feloszlatni és megszüntetni.

A célom az, hogy örökre megszüntessük mert jó lenne már ennél magasabb rendű feladatokra koncentrálni. Emelkedjünk, haladjunk :)

 

Heti négyesfogat /három skype-os, egy személyes/

 

  1. Egylélek Mátrix Kikódolás, szenvedéstudat és függőségek oldása Szertartás skypeon - LEGYETEK SZABADOK - 2017. december 13. szerda este 20.00-22.00

  2. Egylélek Első Bolygó Tiszta tudat, befolyásolás-negatív besugárzás oldása Szertartás skypeon - A SZÜRKE KÖD FELOSZLIK - 2017. december 14. csütörtök este 20.00-22.00

  3. Egylélek Mag Piramis Teremtés Szertartás skypeon ERŐSÖDŐ KAPCSOLÓDÁS ERŐSÖDŐ KAPCSOLAT 2017. december 15. péntek este 20.00-22.00

  4. Egylélek Egy Tudat Egy Lélek Egy Test Összehangoló Szertartás AZ EGYSÉG TÉNY személyesen nálam /Budapest, 13. kerület/ 2017. december 16. szombat 14.00-16.00

 

Jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

A részvétel továbbra is kedvező minden szertartásra, a személyesre is, és minden szert felveszek, a hanganyagot pedig azoknak, akik a megjelölt időpontokban nem tudnak ott lenni, el tudom emailben küldeni.

 

Fejlődés-fényhozás-fényadás-Áramlás.

                     EGYSÉG

 

Áldás, békesség

Eszter

 

Szólj hozzá

skype szertartás Eszter egylélek besugárzás oldása befolyásolás oldása