2018. feb 06.

NEHÉZ HÉT, NEHÉZ ENERGIÁK

írta: Eszter 777
NEHÉZ HÉT, NEHÉZ ENERGIÁK

2018 FEBRUÁR ELEJE

NEHÉZ HÉT, NEHÉZ ENERGIÁK

Erősödj, tartsd fenn a belső fókuszt

2018 február eleje

 

Próbára vagyunk téve rendesen, ki így, ki úgy. Nehéz hét van, sokan panaszkodtok. Ilyenkor kell elengedni az irányítást, hagyni, hogy az energiák átmenjenek rajtad, és fenntartani a belső középpontodat, befelé figyelni, és elbírni ezeket a nehéz energiákat. Erősít, ha megtalálod, hogyan figyelj befelé, és ne vessz el a fizikai síkon, hol most a tested nehezebb, mint a lelked. A lelked szárnyalna, az elméd teremtene - ha hagynád. De nem mindig hagyod. Sokszor nem tudsz a belső erődre támaszkodni, elfeledkezel arról, hogy a 3D csak a mátrix, ahol a helyzeteket azért kapod, hogy oldd meg. Amikor pedig valamivel kapcsolatban csak a rosszat kapod - legyen az párkapcsolat, munka, bármi - azért kapod, hogy vedd észre: változtatnod kell. Nem minden esetben az adott kapcsolat felbontásával, a munka felmondásával, de te pontosan érzed, mi is lenne a helyes út, csak nem mered meglépni.

Felteszed a héten magadnak a kérdést: meddig még?

Addig, amíg a heti leckéket meg nem tanultad. A fejlődési iskoláját te választottad, és ha már elkezdted, kiszállni nem lehet. Évekig lehet ugyanazt a fejezetet olvasgatni, de előbb vagy utóbb lapozni kell, mert új dolgok várnak a következő oldalon.

 

ÁTMENET VAN.

Nincs tavasz, de már tél sem, mégis élezi rajtunk a hideg és a hó a vasfogait. Nagyon ügyesen HAARP-oznak, az is megterhelő, hogy egyik nap napsütés van, és a madarak csicsergésétől hangos a környezeted, másik nap szemerkél a hó, és zsigerig hat a hideg.

De tudod, hogy eljön a tavasz. Mindig. Eddig egyszer sem maradt el :) Most sem fog. Tavasszal újabb próbatételek jönnek, de ez nem azt jelenti, hogy nekünk szenvedni kell. Ellenkezőleg. Egy fontos dolgot tarts szem előtt, és ez a lényeg: érezd jól magad. Ha pedig az energiák nehezek, ahogyan most is, akkor viseld, sztoikus nyugalommal, fenntartva a belső fókuszt. Legyen minden jó, MOST. Mondd ki, és teremtesz vele.

Ne azt ismételgesd, hogy milyen rossz, meg hogy ez meg az nem sikerült, nem is fog. Minél nehezebb, annál inkább légy jókedvű. CSAKAZÉRTIS.

Senki nem fog helyetted boldog lenni, sem elintézni, hogy az legyél.

Ha a boldogságot várod, akkor sosem fog eljönni, mert azt bizony belül kell keresni. .Ha magaddal nem vagy boldog, mással sem leszel. Ha mindig arra vársz, valaki tegyen meg valamit, míg te semmit nem teszel, csak vársz, akkor tájékoztatlak: magadat várod, és nem elsősorban azt, hogy te valakire rányomd az akaratodat - hanem inkább azt, hogy önmagadban is teljes legyél és ne mástól tedd függővé a boldogságodat.

Azzal hatalmas súlyt teszel rá.

Légy hálás azért, amid van. Ne azért ácsingózz, amid nincs, és hogy mid lesz ezután, az attól függ, hogyan állsz hozzá az élethez, mely megy tovább a maga  útján, az évszakok váltják egymást, a Nap felkel, majd lenyugszik, és neked továbbra is csak egy legfontosabb feladatod van, és minden más majd következik ebből: ÉREZD JÓL MAGAD.

Amit pedig eddig teremtettél, azért vállald a felelősséged és soha ne feledd el: a valóságodat, a jelenedet te hoztad létre, és bármikor megváltoztathatod.

HA RÁÉBREDSZ, HOGY MINDEN RAJTAD MÚLIK, AKKOR SZABAD VAGY .

A külső szereplők pedig - a társad, a szerelmed, a párod - majd eldöntik, akarnak - e a te jó érzéssel élt életedhez, nyugalmas, harmonikus környezetedhez, kiegyensúlyozott személyiségedhez csatlakozni, avagy sem. Ha nem, ahhoz is joguk van, de azt vedd figyelembe, hogy senki sem akar egy idegbeteg, stresszes, elvárásokkal teli, boldogtalan, magányos, önbüntetésben élő emberhez kapcsolódni. Csak ahhoz érdemes, aki energiát, napfényt, jókedvet ad, aki nem, ott kapcsolat helyett az egyik megmenti a másikat, majd ha végzett, lelép - vagy lelép a másik, mivel már kerek egész. Ez bizony nem igazságos. Ismerős ugye?

Már láthatod, hogy mennyi minden múlik rajtad.

Az pedig mindegy, hogy most milyenek is az energiák. Nem az energiák teremtenek, és élik meg az életet, hanem TE.

 

Áldás, fény, békesség

Eszter

elérhetőség és időpontfoglalás: /tanácsadás, meditáció, mag mágia, fejlesztés, teremtés, fekete mágiák oldása, oldások, tisztítások, bolygóközi reinkarnációs utaztatás és minden, amire éppen szükséged van, nincs lehetetlen/ esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 70 77 22 134

 

Szólj hozzá

2018 FEBRUÁR ELEJE