2018. már 31.

MAG KÜLDETÉS

írta: Eszter 777
MAG KÜLDETÉS

A LEGTISZTÁBB EGYSÉG

A legtisztább egység

MAG KÜLDETÉS

 

Az energia, az erő, az egység. Nem mindig érezzük, de most igen. Arany fény kint, arany fény bent, fent és lent.  Körbeöleli a szívedet, a lelkedet, az elmédet, a testedet. Valami készülődik. Elindult, amire annyira vártunk. A Földanya fényben van. A sötét mátrix pedig pusztulóban. Sok idő kell még - földi időszámítás szerint -, mire teljesen eltűnik, és nem minden ember fogja kibírni a Váltást, amit úgy is hívunk: az Esemény.

A Nap éve közeleg. 2019. Amikor a fény elől már nem rejtőzhet el semmi, senki. Nem maradnak titkok, nem működnek az illúziók.

A TÖKÉLETES ILLÚZIÓ A VALÓSÁG LEGTÖBB ELEMÉT TARTALMAZZA. Mégis, a Nap évében még azok is kiválogatják az igazat a hamistól, akik most még ebből semmit nem látnak, nem éreznek.

Most a Hold éve van, amiről már oly sokat írtam, és ez érezhető is. Minden síkon és dimenzióban, és a 3D-ben is. Napról-napra, hétről-hétre, hónapról-hónapra SZÉPEN LASSAN MINDEN MEGMUTATJA MAGÁT NEKED, HA HAJLANDÓ VAGY RÁ, HOGY MEG IS NÉZD.

A titkos 13-as szoba ajtaja, ugye.

Ahol azok a dolgok vannak, amikkel eddig NEM AKARTÁL SZEMBENÉZNI.

Most már akarsz, mert tudod, EZ A SZABADSÁGOD KULCSA.

A szabadság pedig:

KÜLDETÉS

SZERELEM

ÉLET

VÁLTOZÁS

VÁLLALÁS.

 

A tegnapi szertartásunkra nem találok szavakat. Egylélek Mag Küldetés Szertartás, így nevezték el az égiek és adták át nekem. Csodálatos volt, és nem is igazán tudom átadni, de azért megpróbálom. Mindaz, amit fentebb leírtam, lett azután, hogy a szertartásnak vége lett.

VISSZATÉRT AZ ERŐ

VISSZATÉRT AZ EGYSÉG

VISSZATÉRT A TISZTASÁG

VISSZATÉRT AZ ÉLET.

Nem kell hogy értsd. Elég, ha érzed.

 

A szertartás alatt a szokásos csakra-aura tisztítás se volt már szokásos. KITÁGULTAK A CSAKRÁINK, ÉS ÁTFORMÁLTÁK ŐKET BENNÜNK, HOGY KÉPESEK LEGYEN ANNAK AZ ERŐNEK A BEFOGADÁSÁRA, AMI TEGNAP ESTE MEGTÖRTÉNT.

A küldetés energiájába is beleálltunk az Első Bolygón.

Több istenség, arkangyal és angyal is jelen volt, ki kihez tartozik alapon.

Ezért aztán láttuk Baál és Balorát /ismertebb nevén Ízisz és Ozirisz/, a Fényhozót, Jézust, Mária Magdolnát, Poszeidont, Sívát, Pallasz Athénét, Sandalphont, Rafaelt, Gábrielt, Mihályt, Fortunát….

Az ősi szer kör is megvolt, a Mag Piramis Magjában, ahol az őseink ajándékokat adtak nekünk. Bőséget, gyermekáldást, szerencsét, hitet, bizalmat, szeretetet, és azt mondták nekünk: HIGGYETEK. HIGGYETEK JOBBAN A MAGYARSÁGBAN. MI SEM ADTUK FEL. TI SE TEGYÉTEK.

Olyan szép volt, hogy most is könnyek szöknek a szemembe a hálától.

KAPTUNK EGY TÁBLÁT.

AMOLYAN ŐSI VÉSETTET. A LEGTÖBBÜNKNEK AZ VOLT RÁÍRVA: SZERELEM

Létrejött a Társunkkal A KÜLDETÉS SZERZŐDÉS. A legtöbbünknél a Társ előbb írta alá, mint mi :) Arany tollal.

Tisztán láttam, mi volt ráírva a miénkre.

Meg is jegyeztem :)

Tudtam eddig is. “Mentsétek meg az országot és emeljétek fel a magyarságot.” “A mag piramis az eszköz.”

Kaptunk a mi küldetésünkre vonatkozó tárgyakat is, minden egylélek pár. Olyan sokan voltunk jelen, hogy 19 páros volt a körben. A szimbólumokra ráismertem. Minden tiszta lett és világos. MINDEN.

Mindenkinek, aki jelen volt, meg lett mutatva, mi a küldetése.

Most már irányba vagytok állítva :)

 

A szer után a részt vevők nem találtak szavakat és én sem. Olyan áldásban, megtiszteltetésben volt részünk, ami igaz ugyan, csak “egy szer”, de látva a szerek hatását a fizikai síkon, nem, nem csak egy szer. Nem csak egy közös meditálás. Ez csoda, ami minden héten háromszor megismétlődik. Már megvannak a jövő hetiek is :)

 

Az egész szertartás nagyon emelkedett volt. A legtisztább egység pedig a végén jött el, amikor olyan erősen váltunk eggyé a Társunkkal, ahogyan eddig még soha. Ami a leginkább meglepő, hogy ez ma reggeltől érezhető is. Valami más lett.

 

A küldetésünk egy része már most is történik, akik a szereken részt vesznek, már a KÜLDETÉS ÚTJÁN VANNAK. TEGNAP ESTE PEDIG MINDENKIT BELEÁLLÍTOTTAK A KÖZÖS KÜLDETÉSÉBE A TÁRSÁVAL.

 

Akkor hát a jövő heti hármas egység /részletesen valószínűleg holnap csatornázom le idő hiányában/

  1. Egylélek Fény a fényben - ILLÚZIÓMENTESÍTÉS Szertartás Skypon - ELENGEDJÜK AZ ILLÚZIÓKAT. MINDEN ILLÚZIÓT AMI EDDIG FOGVA TARTOTT. 2018. április 4. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek A Kiválasztás  - HASONLÓ A HASONLÓT VONZZA Szertartás Skypon - 2018. április 5. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek A Sors Kereke - A SORSUNK FELSZABADÍTÁSA - Szertartás Skypon 2018. április 6. péntek 20.00-22.00

 

Áldás, Fény, Békesség

Eszter

2018. március 31.

 

A hangfelvételt itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

 

Szólj hozzá

mag küldetés