2018. sze 25.

KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE ÉS HASZNÁLATA KÉPZÉS-SZER - SKYPON

írta: Eszter 777
KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE ÉS HASZNÁLATA KÉPZÉS-SZER - SKYPON

2018. SZEPTEMBER 27. CSÜTÖRTÖK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Képességek Fejlesztése és Használata

Gábriel-Ashtar-Mihály vezetésével

Képzés-Szer

2018. szeptember 27. csütörtök

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

Az Egyéni Kapcsolatfelvétel Astharral és a Terra Nova szeren lett mindenki számára világos a küldetése. Ahogy látom, e kettő szer kellett hozzá, mert az egyéni kapcsolatfelvételen még nem mindenki hallotta meg a küldetését és a hogyant, de a Terra Nova szeren végre igen :)

Ha már megvan a küldetésetek, hát vegyétek használatba. Fejlesztő gyakorlatok Gábrielünk különleges szer-a-szerben technikájával, sok fontos információ Asthartól és a képességek KIPRÓBÁLÁSA Mihállyal, aki csodálatosan fogja irányítani az Esemény előkészítését ezen a szeren. A képességeitekkel emelő-teremtő fénymunkát fogunk végezni az emberiségéért és mivel minden egy és egy minden, hat az egyéni életetekre is, nem beszélve arról, hogy végre MEGÉRZITEK AZ ERŐTÖKET.

Tartsatok velem fénytestvérek :)

 

A heti hármasunk három külön-külön is nagyon erős szertartás, és szinte kívánságlistásan teljesíti mindazt, amire most igényetek van. A Teremtésre, és annak erősítésére, a Mag Piramis Aktiválása Szerrel, a Képességek Fejlesztése és Hasznosítása három kedvencetekkel, Gábriellel, Mihállyal és Astharral, és egy gyönyörű egylélek-egység-szerelem-szeretet-sámánisztikus-égi-földi női-férfi párkapcsolódási energia aktiválás az Ibolyaláng Szeren pénteken.

Az első két szert élőben hallottátok, ahogy megsúgja nekem Asthar a pénteki szertartás utáni beszélgetés közben, a harmadikat maga Balora küldte le nekünk és kérte, hogy vegyük a kezünkbe a Föld fejlődő egylélek párosainak segítését energetikailag.

3 szer, mely a képességeidet előhozza,

mely a teremtésed csodáját mutatja meg,

mely a szerelem FÜGGETLEN ENERGETIKÁJÁT TÁRJA ELÉD ÉS ÉRTETI MEG VELED LÉLEK ÉS TUDAT SZINTEN IS.

 

Heti hármas egységünk:

  1. Mag Piramis Univerzális Aktiválás Szer-Kör, A Fény istene és a Csillagközi Flotta vezetésével 2018. szeptember 26. szerda, 20.00 órai kezdettel skypon

  2. Képességek Fejlesztése és Használata Gábriel-Asthar-Mihály vezetésével, Képzés-Szer, 2018. szeptember 27. csütörtök 20.00 órai kezdettel skypon

  3. Ibolyaláng Szer , SÁMÁNISZTIKUS SZERELEM SZER, AHOL MEGÉRTED A SZERELEM FÜGGETLENSÉGÉT ÉS EGYSÉGÉT Balora és Mária Magdolna égi anya és földi anya, Baál és Jézus égi apa és földi apa, A SZERELEM FÜGGETLEN ENERGETIKÁJA, AZ EGYLÉLEK PÁROK SEGÍTÉSE GLOBÁLIS SZINTEN 2018. szeptember 28. péntek 20.00 órai kezdettel skypon



A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter




Szólj hozzá

KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE ÉS HASZNÁLATA EMELŐ TEREMTŐ FÉNYMUNKA AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÍTÉSE