2019. már 27.

BAÁL BŐSÉG-FÉNY-ERŐ TEREMTŐ TECHNIKÁJA A NAP MAGJÁVAL

írta: Eszter 777
BAÁL BŐSÉG-FÉNY-ERŐ TEREMTŐ TECHNIKÁJA A NAP MAGJÁVAL

TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL III. RÉSZ

TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL

III. RÉSZ

BAÁL BŐSÉG-FÉNY-ERŐ TEREMTŐ TECHNIKÁJA

 

Most tovább  megyünk egy jóval erősebb, dominánsabb energiára Baállal.a napfonatba. Mindannyian nagyon szeretitek ezt a fajta hatalmas tűz energiát. A napfonatcsakránk ugye a belső gömbünk, a belső napunk, a testünk közepe. Plexus solaris, amely nélkül egy csepp energiánk sem lenne, de még az élet fenntartásához sem. A plexus solaris valóban a Napból táplálkozik. Az emberi élet számára a Nap és mind az, amit ez jelent, elengedhetetlen. Forrósodni fog a napfonatcsakra.

 

A nap magját látod kapcsolódni, nem először, már sokadjára. Ez egy olyan teremtő technika, amit már rengetegszer alkalmaztunk, csak nem tudtátok, hogy teremtünk.

 

Látni fogod Baált, beállt Poseidon és Balora mellé. Arany piramissal fogunk teremteni. Nem titkolt tény, hogy a piramisok, amelyeket a világ ismer, és amelyiket nem, azok elsősorban a Naphoz és ő hozzá kötődnek. A napenergia, amely betölt és a piramis, amelyet Baál behelyez a napfonatcsakrádra. Majd a csakra belekerül, és akkor dimenzió kapu nyílik. Itt pont az alázat fénydimenzióját és az alázat kapuját találjuk, mert tudjuk, hogy a teremtéshez alázat kell. Most ezt érezni is fogod, egyszerre az erő és az alázat az egy nagyon hatásos kombináció. Fogadd be.

Forog a piramis balról jobbra, alatta mozgásba lendült Balora kelyhe, alatta pedig a 3 kék pajzs. Baál biztosítja számodra a teremtő erőt, a klasszikusat, amit a vonzás törvényére is szoktál alkalmazni. Pozitív energia, tiszta arany folyékony láva és tűz. Aktivizálja az életerőt, az életkedvet,a belső örömöt és hálát és boldogsághoz való képességet. És itt kiemelném, hogy a boldogsághoz való képesség belül rejlik, de mindig kívül keresitek. Maga a teremtés azt tudjátok, hogy érzések mentén működik és nem gondolatok mentén. Azokat az érzéseket fogjátok érezni.  Aktiválódik a piramis és Baál segítésével, amik a teremtéshez elengedhetetlenek. Boldogságérzés, hálaérzés, örömérzés, önbizalom, belső tartás, erő és lendület, tűz, bátorság, tenni akarás, szabadságérzet, szabad akarat. A tűzenergiához tartozik mindaz, amit felsoroltam, plusz a kreativitás, határozottság és a vezetőképességek is. Az élet irányításának képessége, a sors idő és tér. Valóság irányításához szükséges magabiztosság és határozottság. Mindegyikőtökben ott van és senkiből sem hiányzik. A miatt nyomtad el ezt magadban, hogy mások elhitették veled, hogy ezek nincsenek benned ott. Most előtörhetnek. Engedd át, lazíts.

 

Továbbra is arra kérlek, ürítsd ki az elmédet. Nagyon jó!

És most a tűzenergia ki fog törni a tenyerekből és a szivcsakrából és napfonatcsakrából.

Összefonódik Balora és Poseidon energiáival, melyeket fehérnek és kéknek fogtok látni. Ez egy olyan erő, melyekkel falakat tudtok lebontani. Pusztán energiával. Bármit, melybe jogod van beavatkozni. Mert ugye tudjuk, hogy nem mindenbe. Ezért elsősorban saját életedről van szó. De ha valaki segítséget kér, akkor ezzel ugyan úgy tudsz neki segíteni. Tehát falak, félelmek, az a bizonyos mindent megállító tehetetlenség. Ezek oldódnak. Ha bármikor elakadsz, és azt érzed, hogy én ezt nem tudom megcsinálni, akkor ezt az erőt vesd be. Tudjuk, hogy ezek, amiket mondtam, csak illúziók. Hiszen minden zéró pont alatti tartomány az illúzió, és a mátrixhoz tartozik.

 

Amikor ezt a sok pozitív érzést sikerül érezni, akkor jön Kronosz és Asthar. Ők ketten segítik jelenleg az idő és a tér emberi kézbe kerülés folyamatát. Fény folyosót fogsz látni koncentrikus körökkel oldalt és azt, hogy visszatér az erő hozzád. Egészen pontosan bele a napfonatba. Idő és tér, sors, valóság, szabadság és szabad akarat. Tudjátok, hogy nem vagyunk az Égiek játékszerei, tudjátok, hogy mi írtuk meg magunknak azt, amit csinálunk, és tudjátok, hogy mi döntjük el, hogy mikor csináljuk. Hogy mi mennyi ideig tart, mennyi időre van szükségünk és voltaképpen mi a következő lépésünk. Nem vagyunk senkinek sem kiszolgáltatva. Nem vagyunk marionett bábuk, akiket mozgatni lehet kényük-kedvük szerint, hanem szabadok vagyunk, akiket nem lehet manipulálni sem elnyomni. Érezni fogod, hogy képes vagy az irányításra a saját életedet illetően.

 

A részlet a "Teremtő technikák az istenektől" szertartásom hanganyagából van.

Áldás

Eszter

Szólj hozzá

BAÁL BŐSÉGTEREMTÉS