2019. ápr 17.

OZIRISZ FELAVATÁSA. SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON

írta: Eszter 777
OZIRISZ FELAVATÁSA. SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON

2019. ÁPRILIS 19. PÉNTEK, 20.30-22.00

OZIRISZ FELAVATÁSA

Szertartás az istenek vezetésével

Skypon

2019. április 19. péntek

20.30-22.00

KÖNNYÍTETT PÁLYA :)

A FÉRFIENERGIA BEÁLLÍTÁSA AZ EGYENSÚLYBA

ŐSI EGYIPTOMI SZAKRÁLIS SZERTARTÁSSAL

AZ ELŐZŐ HETI ÍZISZ FELAVATÁS PÁRJA

 

A férfi energia felavatása szakrálisan, egy ősi rítussal, OZIRISZ templomában az asztrálon. Csodálatos jin-jang egyensúly szer, melyben ismét kapcsolódhatsz ahhoz az ősi erőhöz, ami a Férfiben és a Nőben a Teremtő Egyensúlyban találkozik úgy, hogy végre egység van, és nem “libikókáztok” értelmetlenül, a bizalmatlanság, félelem sötét mátrix hídjai felett.

Ozirisz kinyitja a férfienergiát benned és transzformálja, ha Nő vagy, előhozza az ősi OZIRISZ FŐPAPOT belőled, és annak kitörő, 3D teremtő voltát is, ha Férfi vagy.

A szakrális felavatás alatt újabb bölcsességeket hallhatunk Ízisztől és Ozirisztől, Jézustól és Mária Magdolnától.

Gyönyörű szertartás, ahol a kívülről érkező jang energia kerül felavatásra /mindenféle konkrét személyre vetítés nélkül, mint mindig/, hogy be tudjon simulni a jin mellé, és egységgé kovácsolódjanak.

A szívek, testek, elmék nyitása és a teremtő mágikus képességek ébresztése.

Ozirisz energiája minden férfinek sajátja, de legtöbben nem merik előhozni magukból azt, pedig nélkülözhetetlen erő, mely biztonságot ad a férfinak, igaz, ehhez az kell, hogy ne csak a fizikai síkra akarjon támaszkodni, hanem merje magát elengedni, merje kibontani a telepatikus képességeit, a gyógyítás és védelmezés asztrálsíkú részeit, és megismerje önnön magát minden létezőben és minden síkon. Lássa, hogy multidimenzionális lények is vagyunk, és a testünk mindennek csupán egy ruhája a mátrixban.

Tartsatok velünk Főpapok és Főpapnők:)

A szertartás végén közös eggyéavatásra kerül sor.

 

A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Szólj hozzá

teremtés egyensúly jin jang ISIS OSIRIS Szakrális felavatás Női Férfi egység