2021. feb 22.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 - KEZDŐK SZERENCSÉJE

írta: Eszter 777
TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 - KEZDŐK SZERENCSÉJE

2021. FEBRUÁR 23. KEDD ÉS FEBRUÁR 24. SZERDA MINDKÉT NAPON 16.30-19.00-IG SKYPEON

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

Kezdők Szerencséje 

 

február 23.

február 24.

mindkét napon 16.30-19.00

Skypeon

 

“Nem bábuk vagytok az élet sakktábláján, hanem játékosok.” /Lucifer/

A SORS JÁTÉKOSAI

HA NEM JÁTSZOL, 

VELED FOGNAK JÁTSZANI

A BÁTRAKÉ A SZERENCSE:) 

LÁSD.

TUDD.

HIDD.

CSINÁLD.

 

A TAROT ÉS TE - HASZNÁLD MÁSKÉNT

AZ ERŐ ÉS TE - TANULD MEG KEZELNI ÉS ISMERD FEL MAGADBAN ÉS MÁSBAN

AZ ÚJ ÉLETED - TANULD MEG VALÓBAN ELKEZDENI

AZ ÉLETED IRÁNYÍTÁSA - TANULD MEG A KEZEDBE VENNI

A MINDENKORI GONOSZ ÉS TE - TANULD MEG, HOGY NEM EGY KÜLSŐ VALAMI, ENTITÁS, ENERGIA ÉS ERŐ A HIBÁS A ROSSZ DÖNTÉSEIDÉRT - TANULJ MEG JÓL DÖNTENI- TANULJ MEG VÉGRE FÉLELEM NÉLKÜL ÉLNI

A VILÁGOD ÉS TE - AZ LESZ A VILÁG, AMIVÉ TEREMTED

 

/”Ha nem döntesz a sorsod felől, dönt helyetted valaki más”Tony Robbins/



6 SORS-ÚT-JELZŐ MÉRFÖLDKŐ A NAGY ARKÁNUMOKBAN

TAROT 0.  BOLOND - A KEZDET - 

TAROT I. MÁGUS - A TÉR ÉS AZ IDŐ 

TAROT VIII. ERŐ - A TŰZ ÉS A VÍZ 

 

TAROT XXI. - VILÁG - A MOST

TAROT X. - SORSKERÉK - AKASHA ÉS SZABAD AKARAT

TAROT XV. - ÖRDÖG - A FELELŐSSÉGVÁLLALÁS ÉS AZ EGYENSÚLY

 

A BELSŐ GYERMEKED MINT TEREMTŐ ERŐ

A BELSŐ GYERMEKED NÉGY ASPEKTUSA 

  1. a Teremtő tűz gyermek

  2. a Gyógyító víz gyermek 

  3. a Talányok Megfejtője a fény gyermek

  4. a Fizikai síkra hozó föld gyermek

Ők a Tarot Kis Arkánumok négy apródjában is megjelennek Neked



2021. február 23. kedd, 16.30-19.00 SKYPEON

és február 24. szerda 16.30-19.00 SKYPEON

csatlakozási linket az újonnan jelentkezők emailben kapnak

 

részvételi díj: 6.000 Ft/fő/nap

hanganyag / a résztvevőknek automatikusan benne van/: 3.000/nap

A hanganyag több nagyobb szertartást és képzést is tartalmaz.

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Ha ELKEZDESZ egy új életet, akkor valóban kezdd el. Csak úgy tudod elkezdeni, ha minden múltra vonatkozó fájdalmat, elvárást, félelmet és haragot elengedsz - tehát nem élsz a múltban többé -, és minden olyan embert, élethelyzetet is elengedsz, amely a múltban van és nem a jelenben, valamint olyan embereket és helyzeteket is, amelyek  A JÖVŐBEN VANNAK a LINEÁRIS IDŐ, azaz hamis idővonal szerint, ugyanis a jövőben bekövetkező eseményekre várni nagy hiba, ugyanis ELSZALASZTOD A LEGFONTOSABBAT, AZT AZ EGYETLEN VALÓS TÉRIDŐT, AHOL VALÓBAN TEREMTENI TUDSZ, MÉGPEDIG A JELENT, azt a valóságot, ami körbevesz.

Ha a múltban élsz, akkor is a jelentől menekülsz, mert nem fogadod el, és nem vagy boldog a mostban, ha pedig a jövőben élsz, akkor állandó el-várásokban, eltolva a semmire való várakozás tehetetlen energiáiban és illúzióiban magadtól azt, amire vársz, ismételten a jelentől futsz el. Ha a múlton rágódsz, és a múltad szereplőihez kötődsz, akkor TOVÁBB JÁTSZOD A SZÍNJÁTÉKOT, AMIBEN ŐK IS JÁTSZANAK, mintha egy régen kifutott, kevés nézőszámú rossz színdarab részese lennél, amely csakis tragikomédia lehet és némileg dráma is egyben…. 

Ha pedig a jövődön kattogsz, egy ÚJ, ROSSZ SZÍNDARABOT ÍRSZ MEG MAGADNAK, amely teljességgel ellenkezik azzal, amit valóban megírtál magadnak, ugyanis amit megírtál magadnak, az egy állandóan változó TÖRTÉNET, MELYBEN ÚTJELZŐK, MÉRFÖLDKÖVEK VANNAK, /Tarot 21 Archetipikus Nagy Arkánuma, melyet a mayák is használtak, és már jóval Egyiptom, sőt jóval az utolsó földi Atlantisz előtt született, és a TILTOTT TUDÁS ALAPKÖVEI KÖZÉ TARTOZIK/. Nem baj, ha nem értesz a Tarothoz, nem ez a lényeg, bár ha részt veszel a tréningen, megtanulod, és ráébredsz, a Tarot sokkal több, mint holmi kártyavető eszköz. Maga a lélek, a tudat, a fizikai sík és a sors térképe, valamint az ég és föld isteneinek lenyomata és ők maguk egyben. Itt, most, a Földön. Benned és kívüled. A térben, az időben és a sorsban, melynek nem kiszolgáltatottja vagy, de nem is érdemes szembemenni azzal, amit megírtál magadnak, azaz a sorsirányításhoz alázat kell és az, hogy elengedd az evezőket….

 

Kivételesen erős tréningre invitállak Titeket. Olyanra, ahol nem csak beszélünk róla, hanem csináljuk is. Ahol megkapod a kellő kulcsokat, információkat és kellő kezdő löketet, hogy végre megfogd a belső gyermeked kezét és az Erőt is a kezedbe vedd, a belső gyermekedet pedig ne egy kiszolgáltatott, állandóan babusgatni való energiának tekintsd, melyről számtalan családi trutymót kell állandóan leoldani, hanem egy belső teremtő erőnek, mert az… mert a belső gyermeked ELVÁRÁSOK, ÍTÉLKEZÉS ÉS KÉTSÉGEK NÉLKÜL TEKINT A VILÁGRA, nem fél semmitől, nem gondol a múltra, nem vár a jövőre, arra, hogy valaki mentse meg… valaki vagy akár valami… fénylények, istenek, Jóisten, Jézus, Teremtő, angyalok, vagy egy Társ….. vagy egy segítő, hanem ő maga tanulja meg, hogyan ÉLJEN, hogyan teremtsen, hogyan csinálja végre jól….

 

Erő lesz a két napban, két estén, nagyon nagy Erő lesz jelen, olyan Erő, amely teljességgel benned lesz életre hívva, és a valódi játék nagy szereplői is megjelennek, akik MEGTANÍTANAK JÁTSZANI. 

A ZÉRÓ KAPUNÁL, AZAZ A 0. - ÁRÉSZ ÉS APHRODITÉ. SZER.ELEMMEL INDULJ. SZERESS BELE AZ EGÉSZ VILÁGBA ÉS AZ ÉLETEDBE.

 

AZ EGYES KAPUNÁL LUCIFER ÉS DIANA LUCIFERA - AZ ÉGIG ÉRŐ FA KEZDŐPONTJÁNÁL TANULJ MEG BÁNNI A KÉPESSÉGEIDDEL

 

A NYOLCAS, ERŐ KAPUNÁL LILITH ÉS MARDUK - A NŐI ENERGIA ÉS A VILÁGEGYETEM LEGNAGYOBB JÁTÉKOSA, AKI ÁTLÁT AZON, AMIN TE MÉG NEM, DE ÁTADJA NEKED IS UGYANEZT

 

A HUSZONEGYES VILÁG KAPUNÁL A TEREMTŐ FORRÁS ÉS AZ EREDENDŐ FORRÁSOD ÖTVÖZETE, AHOL ÁTVEHETED AZ EREDET TELJES REPERTOÁRJÁT

 

A TIZES SORSKERÉK KAPUNÁL APOLLÓ A FÉNY ISTENE ÉS FORTUNA A SZERENCSE ISTENNŐJE - “A szerencse a sors és a felkészültség találkozása.” /Tony Robbins/. - AHOL MEGTANULOD A SORSKEREKÉT NEM AKARATTAL FORGATNI, HOGY CSAK A MAGAD MALMÁRA HAJTSD A VIZET, HANEM VALÓBAN KORMÁNYOZNI, AHOGYAN ŐSEINK TETTÉK, EGYSÉGBEN, BŐSÉGBEN, SZERETETBEN, ELFOGADÁSBAN ÉS KEGYELEMBEN. 

 

A TIZENÖTÖS ÖRDÖG KAPUNÁL AZAZEL A FÉLELMEK ŐRE ÉS A VÉDELMEZŐD A FÉLELMEKTŐL, MELYEKET KÍVÜLRŐL TOL RÁD A MÁTRIX, ÉS AZRAEL A HALÁL ÉS ÚJJÁSZÜLETÉS ARKANGYALA, A KELETI KAPU ŐRE - AHOL A BELSŐ GYERMEKED ÉS A FELNŐTT ÉNED EGYÜTT TANUL MEG FELELŐSSÉGET VÁLLALNI ÉS JÓ DÖNTÉSEKET HOZNI.

 

Két nagy szer is lesz a tréningben.

MIHAEL ÚJJÁSZÜLETÉSE február 23. 

JAHVE TRANSZFORMÁLÁSA A TEREMTŐ KOLLEKTÍV TUDATBA, ŐT MAGÁT EZZEL “OKAFOGYOTTÁ” TENNI, mert aminek lelke nincs, annak szíve sincs, aminek szíve sincs, azt nem lehet a Teremtő Forrásba transzformálni, de a tudatba igen, méghozzá úgy, hogy minden manipulatív erejét leválasztva erővé formálni és megszüntetni a hatását, mely a 13 mátrix kapuban érvényesül - február 24. 

 

Ébredj Neo :)

Játssz jól. 

 

Áldás

Eszter 

/Fényhozó/







Szólj hozzá

2021 ESZTER TILTOTT TUDÁS TÉRNING