2021. ápr 20.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 ARANYKOR - JÁTÉK. A JÁTÉK ÚJ SZINTJE

írta: Eszter 777
TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 ARANYKOR - JÁTÉK. A JÁTÉK ÚJ SZINTJE

2021. április 24. 15.30-19.00 Skypeon

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

ARANYKOR - JÁTÉK

 

A FELÉBREDÉS HARMADIK FÁZISA

 

A JÁTÉK ÚJ SZINTJE A MÁTRIXBAN

irányítani a mátrixot

 

2021. április 24. 15.30-19.00

Skypeon

részvétel: 9.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

“A tökéletes teremtés tökéletlen.” /Anubis/

 

Nem egy Aranykor volt már a mátrixban. Eljátszott aranykor, ahol minden színjáték volt. Nem volt nehéz újra és újra elbuktatni olyan ősi, hatalmas civilizációkat, mint Egyiptom, Sumér birodalom, ókori Róma, ókori Hellász… úgy főleg nem, hogy még a játék is Jahve kezében volt. Jahve felbukkant mindig, mindenhol, önmagát ősi nagy erejű lénynek, vagy éppen istenségnek álcázva.

Egyiptomban Amon Ré néven, a Suméroknál Enki néven, Atlantiszban Marduk mellett, ahol nem volt szükség álcázásra, mert azonnal felismerték. 

 

Mindenhol, mindig, mindenkor ugyanaz a forgatókönyv zajlott le. A forgatókönyv pedig a következőképpen néz ki. 

Van egy elkorcsosulási folyamata minden feltörekvő civilizációnak, köztük a mostaninak is. Ahol a civilizáció eléri a csúcsát, a technikai fejlődés a maximálisra gyorsul, a dolgok hirtelen és gyorsan változnak, a kényelem első rangot élvez, az erőforrások kihasználása szintén maximális. Ezt nem csak a bolygóból nyert erőforrásokra értem... Belőlünk is maximálisan használják az erőforrásokat, ugyanis a jóléti társadalmakban élőket könnyebb lecsapolni, mint a harmadik világban élőket, még akkor is, ha ott több a félelem, itt több a törekvés a jóra, több az időnk és nagyobb a terünk, többet látunk és hallunk, többet akarunk, nagyobb az egónk és ahogy nő a jólét, úgy csökken az alázat, majd végül kiveszik a társadalomból…

Ha pedig alázat nincsen, könnyű bejutni az emberek fejébe és lelkébe, mert nincsen semmilyen gátja, sem morális, sem mentális gátja ennek. Az emberiség a legnagyobb jólétben sokkal manipulálhatóbb, mint akkor, amikor a szükség idejét éljük, és könnyebben is tagadja meg a sajátjait minden nemzet, ha a dolgoknak a saját jóléte a tétje… könnyedén válik valaki alkukötővé, akár árulóvá is, ha másképp elveszíti a kényelmét, a komfortzónáját, a mátrixban élt felszínes életét. Ezért aztán a lehető legkönnyebb rávenni az embereket bármire, hogy megőrizhessék azt, amijük ebben a felszínes mátrixban van. Munka, anyagi javak, siker, karrier… mindenek felett. Mert ha nem vagy sikeres, akkor NEM VAGY BIZTONSÁGBAN.

Ha nem felelsz meg a mátrix mindenkori aktuális szintjeinek, akkor kitaszított vagy. Koronként más és más volt ennek a megfelelésnek a mikéntje. A középkori mátrixban a vallás. Az újkoriban a politika. A mostaniban a pénz. Úgy hajtanak fejet a mátrixra, hogy nem is tudnak róla. Úgy kötnek alkut, hogy halvány fogalmuk sincs arról, amit tesznek. Úgy válnak árulóvá, hogy nem is érzik… 

Félelmetes.

Hátborzongató.

 

Az igazi kemény árulói a játéknak azonban nem rendelkeznek semmivel, amit a mátrix el tudna venni tőlük. Se családdal, se munkával, se anyagi javakkal, se kötődéssel. Senkihez és semmihez nem kötődnek, se országhoz, se emberekhez, se családhoz, se párkapcsolathoz. Direkt nem, mert ha igen, akkor van sebezhető pontjuk, és nekik az árulás végrehajtása és az abból eredő mátrix előjogok az életük célja. 

 

A mátrixban elsősorban INFORMÁCIÓVAL KERESKEDNEK. Az információ a legértékesebb, és egy valami van, ami igazán nyom a latba még, és az az idő.  Az idő az információból keletkezik, és az információ határozza meg az idő hosszát és azt, amivel kitöltik. Az idő végtelenre nyújtása, lineárissá tétele jelenti nekik az örök életet. Az időhurokban élhetnek csak örökké, azon kívül nem.

A mátrixban van csak hatásuk bármire azoknak, akik valóban a mátrix urai, az alattvalóik csupán engedelmes bábok, a mátrixon kívül nem. Ami a mátrixon kívül történik, az nem elérhető számukra. 

 

A játék az, amit a földi Teremtő Tervnek látunk. A nagy Terv az a mátrixon kívül van, és azt csak a mátrixon kívülről fogod látni. Belül nem. 

A játékot elárulták, így keletkezett a sötét illúzióháló, amiben élünk idelent, a mátrix. Az időhurokkal rögzítették le, amit feloldottunk, és az eszköz pedig AZ INFORMÁCIÓ volt. Mint mindig.

Minden MÁTRIX-beli Aranykor információn alapszik. Egyfajta információn, ami mindenki számára elfogadott, és köztudott, megfellebbezhetetlen információ. A mostani információ az, hogy jön az Esemény, és megmentenek minket. Tehát, már megint ugyanaz a séma, azaz forgatókönyv.

Kell egy áldozat. Ez az emberiség. Vagy éppen a Földanya. Kinek mi tetszik. 

Egy bűnbak. Jézus korában ez Jézus volt.

Most a bűnbak a földi áruló Illuminati - Szabadkőműves háttérhatalmi testvériség. Vagy éppen az aktuális kormányok. Kinek mi tetszik. 

Tudsz róla, hogy a bűnbak szertartása a zsidók szokása volt? Minden évben egy áldozati bárányt felruháztak a bűneikkel, és feláldozták. Így menekülvén meg a kárhozattól. / legalábbis elhitték, és ez volt a fontos/

Kell egy hazugság.

Ez pedig az, hogy már megint NEM KELL ELSZÁMOLNUNK a felelősséggel, meg fognak minket menteni, csak maradjunk mindig a fény oldalán…. 

Nincs fény oldal meg sötét oldal. Egység van. 

A dualitás a mátrix időhurok alapja volt. Mindig két szembenálló felet, vagy energiát kell szembeállítani, hogy meglegyen a kellő répa minden lónak… Káin és Ábel. Jézus és Lucifer. Koppány és István. Fény és sötétség. Ez a hazugság alapja.  A duális világ elhitetése az emberekkel, és a megfeleltetés a fénynek, mert ha nem.. akkor a pokolra jutnak.

“A pokol az a hely, ahol mindent tisztán látsz.” /Lucifer/

A mátrix kapukból kilépve éppen a pokolban találod magad, ahol minden élesen és tisztán látsz és végre vállalod a felelősséget. Ezért a pokol az a hely, ahol mindent tisztán látsz és ahol vállalod a felelősséget. 

 

A Földről a fénymagok által látott Aranykor az a földi mátrixban az EREDETI JÁTÉK, ami NINCS MÓDOSÍTVA. A földi mátrix Aranykora a mátrix kezében van, és a NOVUS ORDO SECLORUM RÉSZE. 

A spirituális oldal megvezetése, és ne gondoljátok, hogy ők nem készültek fel rátok. 

Az egy általános folyamat, a forgatókönyv része, hogy a magok felébrednek, és tevékenykedni, teremteni kezdenek. A teremtés le van korlátozva, hogy egy adott ponton túl ne juss - hacsak nem látod meg, hogy JÁTÉKBAN VAGY. Mert ha meglátod, már nem tudnak elérni. A felébredés első szintjének végén, a záróakkordnál jössz rá, hogy játékban vagy. Egészen addig tagadod, mert túlságosan hihetetlen, felfoghatatlan, és EGÉSZ LÉTEZÉSEDET megkérdőjelezi. Persze, hogy tagadod, már csak azért is, mert ha ez igaz, akkor minden eddigi fénymunkád csupán egy játék része volt.  Azért ez nem egészen így van. Ha valóban érdemi fénymunkát végzel, nem pedig csak illúziókat kergetsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy a fénymunkád a felébredésért van, és a végeredménye az lesz. Felébredés.

Nem lesz kellemes rájönni, hogy teljes illúzió vesz körbe, és éppen ez az a pont, ahol sajnos a fénymunkások megállnak. A SÖTÉT előtt torpannak meg, és visszakoznak, sőt megakadnak, és nem fejlődnek tovább. Érzik, hogy illúzióban vannak, de nem tudják, hogy merre vezet a kiút, mivel a SÖTÉTSÉGET is konzekvensen tagadják. A sötét pedig nem ártó hanem csupán REJTETT ÉS ISMERETLEN. Az ismeretlentől félnek azok, akik nem fejlődnek tovább, továbbá az illúzóikkal való szembesüléstől. Látom nap mint nap a saját szememmel, mekkora illúziókergetés folyik sok spirituális irányvonalban, és nem látnak át a szitán, megrekednek egy szinten, és elfogy az erejük, kikopnak a képességeik, mert ha a KÉPESSÉGEKET NEM VISZED TOVÁBB EGY ADOTT PONTON ÉS NEM PRÓBÁLOD KI ŐKET ÚGY IGAZÁN, nem viszed őket bele egy nagy áttörésbe, akkor bizony nem fognak működni. Előbb-utóbb nem látsz semmit, nem érzel semmit, nem tudsz teremteni semmit és nem adsz érdemi tanácsokat senkinek, mert megtorpantál a sötétség előtt, amit nem tagadni kellene, hanem beengedni. Ehhez azonban el kellene ismerned, hogy nem vagy tökéletes. Nem vagy csak fényből. Senki sem csak fényből van, mindenkinek fele része sötétség.. és ez így van akkor is, ha te ezt tagadod és ezzel magadat és másokat is megkárosítasz. 

Azért, mert egy ponton túl nem fogsz tudni segíteni sem. Senkinek. 

Semmiben. Csak elhiszed, csak elképzeled, de ha nem integrálod a setétet, nem fogod tudni átadni a kellő energiákat és kulcsokat. Ellenkezőleg. Onnantól kezdve te már nem adsz, hanem elveszel, tengernyi energiát másoktól, hogy az illúzióidat fenntarsd. Nem vállalsz felelősséget és ez bizony visszacsap rád, mert leblokkolódsz, és mindaz, amivel nem akartál szembenézni, meg fogja magát mutatni a fizikai síkon. 

Erre szoktam mondani, hogy lehet lassan is, normálisan, okosan, és lehet brutál módon gyorsan is szembesülni, AZ IGAZSÁGGAL ami mindenképpen felszabadít. Akár akarod, akár nem. 

A setét ismeretlen, és a setéten át vezet az út kifelé a játékból. Ezt már látom és tapasztalom. Ehhez azonban fel kell készülni rá, meg kell érteni a setét mibenlétét, elfogadni, befogadni magadba, és rájönni, hogy SOHASEM A SÖTÉT OLDAL TÉVESZTETT MEG. Mindig te tévesztetted meg magadat. Mert úgy kényelmes volt. 

 

Óriási arany istenség magasodik egy fiatal lány fölé Óegyiptom földjén. Megvan az entitás - a Létező - vagy tíz méter is, és a lány eltörpül mellette. Nem tudja, mit érezzen, mit higgyen. Féljen-e tőle, vagy sem. Igazi e, amit lát, vagy sem. Igazinak érzi, mert az istenség megérinti a karját. Akkor tehát igazi… /téved. a mátrix az öt érzékszervet veti be legjobban/. 

Az istenség parancsol neki. Megmondja kizárólagos jogot formálva felette, hogy mit tegyen. Nem hagy kitérőket, sem kifogásokat. Muszáj megtenni, és kész. A miértekre pedig nem kell válasz, mert az istenségek megkérdőjelezhetetlenek. /akárcsak Jahve.../

 

Igen, az istenségek megkérdőjelezhetetlenek, de csak azért, mert logikusan, okosan, lépésről-lépésre vezetnek minket az Úton, és egymásra építik a tudatunkban a kirakóst. Ezért megkérdőjelezhetetlenek, mert félelmetesen logikus, amit tanítanak nekünk. Nem azért, mert csak… 

 

A lány követi az istenséget, iszonyúan kicsinek, elveszettnek érzi magát mellette, és már fél is, mert hallott ezt-azt erről az istenségről, a kegyetlenségéről, arról, hogy ha megtagadják a parancsait, könyörtelenül lesúlyt. Csakis azt hajlandó elfogadni, ami a Tervben benne van szerinte, no de ki tudja biztosra, hogy tényleg benne van -e?

Az istenség ál-Anubis, egy kivetítése a valódi Anubisnak egy alacsony rezgésű földi Aranykorban, amely az ISTENSÉGEK MEGHAMISÍTOTT MÁSAIVAL GYAKOROLT TOTÁLIS KONTROLLT. 

Ál-Anubis valóban kegyetlen volt, és beavatásai is azok voltak, mert fizikai kínzásokat is tartalmaztak, valamint mindig követelt áldozatot, véráldozatot az oltárán, hogy továbbra is szólja kegyeit az egyiptomiakra. Ez már akkor volt, amikor Óegyiptom pár ezer éve élt és virult, és az emberek KEZDTEK FELÉBREDNI a valóságra, kezdtek Atlantiszi szintre jutni. Megjelentek az óriási, tekintélyt parancsoló istenek és átvették az uralmat. Onnantól ők jelölték ki a fáraókat, akik a leszármazottaik - állításuk szerint -, és kiválasztottjaiknak teljhatalmat adtak. A fáraók családjának körében az áldozat egyértelmű volt és szokás is volt. A feleségválasztás úgyszintén - az “istenek” jelölték ki a fáraók számára leendő hitveseiket. Nem volt ellenvetés, és ha igen, a másik leány, akit a fáraó valóban szeretett, azt megölték, ellenvetés nélkül, és gyorsan. 

Ha példát akartak statuálni, akkor lassan. 

Az egyiptomi dinasztiák csak ezután jöttek, és mindennek úgy kellett történnie, ahogyan azt az ál-istenek parancsolták. Kemény aranykor játékot játszottak, és az alattvalókkal nem bántak kesztyűs kézzel. Jahve rejtőzködve már akkor Óegyiptom földjére küldte ál-isteneit, amikor ő maga még nem mutatkozott meg, és amikor igen, akkor először a Napisten, Ré alakját vette magára, Amon Ré-ként, és elvárta, hogy imádják, térdre boruljanak előtte, és IRÁNYÍTVA A MÁTRIXOT, PERSZE, HOGY KÖNNYEDÉN HOZOTT BŐSÉGET, ÁLDÁST, ÉS BÉKÉT.. de csak addig, amíg az volt, amit ő akart. Amikor kezdett a hatalma gyengülni, mert túlságosan erősen módosította a szabad akaratot, akkor felfedte az arcát, és megmutatta magát. Ott már felfedte azt, hogy igazából mi a célja, ahogyan MOST IS EZT TESZI, MEGMUTATJA MI A CÉLJA - A TOTÁLIS HATALMI KONTROLL, cserébe a híveinek megad mindent, de mindent el is vehet egyetlen mozdulattal. 

Rabságban éltek az egyiptomiak, és valóban építettek óriási sírkamrákat, piramisokat, de nem egyedül, és tudjátok jól, hogy a sírkamra funkció csak látszat volt. A piramisok óriási energia központok voltak, és kezdetben készen érkeztek le, de nem az ál-istenektől, hanem a valódiaktól, akik akkor még könnyedén áttörték a mátrix falát, és megadták földön ragadt istenség testvéreiknek, az embereknek azt, hogy ki tudjanak lépni a játékból. Sokan meg is tették, a piramisokban vannak olyan kamrák, amelyekbe nem azért nem tudsz bemenni, mert megközelíthetetlen… ugyanis a 21. században úgy gondolom ez a fogalom nem létezik, mindent át tudnak fúrni, mindenhol alagutat tudnak képezni, és mindent fel tudnak térképezni..

Jut eszembe, nem tűnt fel, hogy a Marson járkálunk - állítólag először, de kétlem -, és a Marsról kapunk felvételeket, /melyek meg vannak hamisítva /, de a Királyok Völgyéről és a piramisokról nem?....

Ami a Földön van, az miért van figyelmen kívül hagyva, miért nem tárják fel a piramisok elérhetetlen kamráit? Megmondom én neked, miért nem. Azért nem, mert vannak olyan kamrák, amik nem fizikálisan érhetőek el, hanem a játékból kilépve asztrálkivetítéssel, és ha eléggé fejlettek vagyunk, fizikális kivetítéssel, azaz átlépve a mátrixot.

A fáraók azért temetkeztek a piramisokba, hogy fenntartsák maguknak a helyeket, és az elmúlás után KI TUDJANAK LÉPNI A JÁTÉKBÓL, azaz NE IDE JÖJJENEK VISSZA…

Mégsem sikerült mindegyiknek, főleg annak nem, amelyik nem tudta megtörni az ál-istenek uralmát, és alkut kötött, fejet hajtott, árulóvá vált, ami szintúgy nem volt nehéz, főleg ha a saját családjával, gyerekeivel, saját népével zsarolják az embert.

 

Ez csak Egyiptom, és akkor nem beszéltem még a mayákról, akiknek egy része a mátrixban ragadt, egy része eltűnt, sikerült elmenekülni a valódi istenségekkel, ahogyan Atlantiszban is, ahol szakasztott ugyanez történt. 

Egy részünk elmenekült, más részünk maradt. Azonban utána le lettünk kényszerítve a játékba, vagy éppen mi magunk választottuk, hogy jövünk. Vállalva annak minden következményét. A FELEJTÉST elsősorban, mert MINÉL TÖBB FÖLDI INKARNÁCIÓT TÖLTESZ A JÁTÉKBAN, ANNÁL TÖBBET FELEJTESZ. 

A földi traumák nagyban hozzájárulnak ehhez. 

Minden egyes Aranykor, ami Atlantisz után történt, Jahve irányítása alatt állt, és egyfajta NOVUS ORDO SECLORUM volt, ahol fenntarthatta a kontrollt. Amennyiben nem tudta fenntartani, lerombolta a hatalmas ősi birodalmakat, és ezt láthatjuk is a történelem folyamán. 

Csak nekem tűnik fel, hogy minden nagy civilizáció szinte minimális nyomokat maga után hagyva eltűnt, és a róla szóló legendák eléggé hiányosak, a történelem meg van hamisítva, a tények cseppet sem követik az igazságot? Nyilván nem csak nekem. A pusztítás és az adott aranykori civilizáció romokba taszítása sajnos egészen biztosan megvolt, és a lakóik egy része ugyanúgy eltűnt, mint a mayák. Feltűnően kevés rom maradt hátra pl a mayáktól vagy a suméroktól, a Magor Birodalomról pedig főleg hallgatnak. 

A történelem abban van e téren meghamisítva, hogy mi is volt a bukás oka, és az istenek kik voltak valójában, ugyanis róluk is MINDEN INFORMÁCIÓ HAMIS, AMIT A WIKIPÉDIÁN OLVASOL. 

Csak nekem tűnik fel úgyszintén az, hogy minden istenség BUKOTT SZÍNBEN VAN FELTÜNTETVE? Kivéve persze Jahvét.. akit piedesztálra emelt az egyház, és Zeuszról koppintva a mását, a felhőkön jóságos öregember képében ücsörög?... Fia pedig a kereszten, de ez mit sem zavarja, kiteszi elénk mint egy kiállítási darabot.. Mekkora hazugság.. Mekkora arcátlan illúzió. 

Minden istenség elbukott? Kétlem. Nyilván nem csak én vettem ezt észre, hanem ti is. Mi volt a katolicizmus előtt? Vagy ez senkit sem érdekel? Mi az a fal, amit a hívők elméjébe tettek, hogy NE IS AKARJÁK TUDNI? 

Miért van az, hogy én gondolkodok, te gondokodsz, ők nem? Miért tartják a hamis istent megkérdőjelezhetetlennek? MIT IS BIZONYÍTOTT EZ AZ ISTEN? Azt, hogy az emberiség visszafelé fejlődik, hogy az ígért megváltás elmarad, az ígért Apokalipszis is el fog maradni, és a Megváltó sem jött el, hanem mindenki belül kezdte el felfedezni, és ez így van rendjén. 

 

 MIÉRT VAN AZ, HOGY HA EGY FÉNYMUNKÁS HALL VALAMIT “ODAFENTRŐL”, AZT FELTÉTELEK NÉLKÜL IGAZNAK HISZI? Anélkül, hogy ez a fizikai síkon bizonyítást nyert volna? Én csak azt tudom átadni, amit tapasztaltam, és csak azt tudom igaznak vélni, ami logikusan egymásra épül, és sorról-sorra nyer bizonyítást, az elmét lassan kibontva, visszaállítva a tudatot eredeti állapotára, megmutatva neki a valós valóságot. Az, ami csak légből kapott, azt nem tudom igaznak vélni. MINT MIHÁLY ARKANGYAL homályos üzeneteit a szeretetről a hamis fény oldalon, blőd hamis fény oldali spirituális elcsépelt frázisokkal.

Ugyanezt a Csillagközi Flottáról, amit mindenki csatornáz, még a szomszéd néni is a kerti retyón, csak éppen nem látta őket soha senki, amit láttak, az szórványos jelenlét volt, mert nehéz áttörni Jahve mátrixát úgy, hogy A MEGMENTÉST MÁR MEGINT KÍVÜLRŐL VÁRJÁK A HAMIS FÉNY OLDALON. Belül félve, rettegve attól, hogy mégis összeomlik a világ, követik vakon azt, amit hallanak, és ami nem minden esetben igaz. Tengernyi a félrevezető információ a fentről érkező csatornákon. 

 

Én magam csak azért vagyok meggyőződve az információim helyességéről, mert a fizikai síkon igazolva vannak. Mert ez is kell ahhoz, hogy higgy valamiben. Másképp illúzió csupán. 

Ami nem ér le a fizikai síkra, a mátrixon kívülre, ugyanis a valódi teremtés csak oda tud leérkezni, a valódi információ pedig csak a mátrixon kívül hallható, az nem létezik. 

Ami a mátrixban valósul meg, az a hamis teremtés kezében van. Ott minden irányítva van, és mindig mindennek ugyanaz a vége. A szabad akarat megtörése és az engedelmesség, és szomorúan látom, hogy a fénymagok nagy része még mindig a Jahve féle isteni engedelmességet szajkózza, és az arkangyalok néhányain sem jut túl, mintha Mihályon, Rafaelen és esetleg Gábrielen túl semmi nem létezne. A többieket kínosan kerülik, gondolván, az isten megbünteti őket, ha tovább mernek látni… ez még mindig nem az Aranykor.

EZ ITT NEM AZ ARANYKOR, A MÁTRIXBAN.

Ha azt kérdezed, miért nem halad a világ, hát megmondom neked, miért nem. Azért nem, mert a mátrixban nem is fog. Soha. Inkább visszafelé fog haladni, és a szétszakadás a Világegység évében látványos. Az a fajta szétszakadás, ahol oltottak és nem oltottak, fények és “sötétek”, hívők és nem hívők /mindegy miben hiszel, ha nem abban, amiben a másik hisz, akkor meg vagy kövezve, Lucifert képviselve a fizikai síkon ezt nap mint nap tapasztalom/, és a HIT RENDSZEREKET SZAJKÓZZÁK ahelyett, hogy valóban fejlődnének. 

Ikerláng hitrendszer… katolikus hitrendszer.. Asthar Sheran hitrendszer… minden ugyanoda vezet. A bukáshoz. Aztán felállsz, és mész tovább, és újra elbuksz, majd újra és újra, és ez önmagában nem érdem ám.. az az érdem, ha egyszer csak nem buksz el. Ha megtanulsz nem elbukni, mert MINDEN HIT RENDSZERT ELVETSZ, UGYANIS ELŐREHALADNI CSAKIS A HITRENDSZEREK TELJES ELVETÉSÉVEL LEHET. 

Engem is meg lehet kérdőjelezni, nem kell minden szavamat elhinned. Amit én hiszek, azt nem azért hiszem, mert más mondta, vagy mert ez az általánosan elfogadott, /egyébként nem az, a Tiltott Tudás éppen az ellenkezője mindannak, amit a spirituális berkekben a mátrixban tanítanak/, hanem azért hiszem, amit hiszek, mert az élet bebizonyította a fizikai síkon, amit sikerült kiemelnem a mátrixból, hogy működik az, amiben hiszek.

MIÉRT HISZEL BÁRMIBEN, AMI A FIZIKAI SÍKODON LÁTVÁNYOSAN NEM MŰKÖDIK? HA PEDIG NEM MŰKÖDIK, MIÉRT GONDOLOD AZT, HOGY TE CSINÁLSZ VALAMIT ROSSZUL? 

Van egy jó hírem. Ha nem működik, akkor a te fizikai síkod is a mátrixon kívül van, mert a működő, kis ideig megvalósuló illúziók a 3D-ben működnek - valóban csak kis ideig.. percek, órák, hetek maximum hónapok, majd úgyis összeomlik, és ezt már te is átélted, a magad kellő okolásával utána.. - akkor a fizikai síkod a mátrixban van és a mátrix próbál téged megtéveszteni. 

 

Az a legrosszabb, ha nem csupán összeomlik az illúziód, hanem utána másikat keresel magadnak, majd ha az is összeomlik, egy újabb másikat. Erre írtam fentebb, hogy nem az az érdem, hogy a bukásaidból fel tudsz állni mindig, hanem az, amikor megtanulsz nem elbukni. 

 

Ez a tréning arról fog szólni, hogy mi a valódi Aranykori Terv, a mátrixon kívül, és azt már tudjuk, hogy az első lépése a mátrix irányítása és kontrollálása, bizonyos részeinek lebilincselése, és az istenek áthozása a mátrixon kívülivé tett részekre a fizikai síkon, mely valójában nem a Földön van, hanem a Jupiteren. 

Minden tréning sokkoló és igaz. Akik velem tartanak az Úton, onnan tudják úgyszintén, hogy jó, amit csinálnak velem együtt, mert az ő életük is változik a jó irányba, és nem buknak, hanem újjászületnek éppen. Nem azért hisznek nekem, mert a szavamat megkérdőjelezhetetlennek vélnék, sőt, együtt, csapatmunkában dolgozunk, és nekik is van szavuk, miért ne lenne…. /sok tanító leblokkolja a tanítványait, hogy ne nőjenek föléje, és ez még mindig Jahve mátrixa és gusztustalan húzás/, sőt nem is az én szavaimat hallgatják, hanem az istenekét rajtam keresztül, hanem azért hiszik, amit én is, mert NEM HISZIK, HANEM TUDJÁK. Ugyanis tudni valamit azt jelenti, hogy MŰKÖDIK, ÉS IGAZOLJA MAGÁT. 

 

A mátrixon kívüli valódi Aranykor a valós téridővel kezdődik, az Eredettel, és azzal, hogy nem MINDENKI UGYANAZT HISZI, HANEM UGYANAZT TUDJA ÉS LÁTJA, A FIZIKAI SÍKON IS, NEM CSAK BELÜL…

Hanem kívül is. 

 

Az információ pedig, ami mindenki által elfogadott, nem csupán információ, hanem TÉNY. 

Ami tény, az mindig igazolt tény, a többi, ami nincs igazolva, az nem tény, hanem FELTÉTELEZÉS. Ez az igazság, és ha most ezzel kellően kiakasztottalak abban, amiben eddig csupán hitként és feltételezésként feltétel nélkül hittél, azt mondogatva magadnak, hogy TEHÁT ÉRZEM, LÁTOM BELÜL, TUDOM BIZTOSAN BELÜL… felteszem neked a kérdést, BIZTOSAN ÍGY VAN? NEM CSAK HINNI AKAROD, MERT HA NEM HISZED, AKKOR RÁJÖSSZ, HOGY AMIBEN HITTÉL, AZ ILLÚZIÓ? 

Amihez annyira ragaszkodsz, egy mátrix program csupán.

A mátrix pedig önmagát semmisíti meg, és benne téged is, ha nem lépsz ki belőle. A mátrix azt szereti, ha hiszel neki feltétel nélkül, és nem sokat kérdezősködsz. Aki pedig kérdezősködik, azt megpróbálja elbizonytalanítani. Azonban a mátrix alkotói is rabjai lettek a saját mátrixuknak, már régen nem tudnak kilépni belőle, és nem érik el a mátrixon kívüli világot. Ez az árulásuk ára. 

AZ ÁRULÁSÉRT AZ ÁRAT MÁR AKKOR MEGFIZETED, AMIKOR MÉG AZ ÁRULÁS JUTALMÁT MEG SEM KAPTAD. MERT A MÁTRIX MINDIG ELŐRE KÉRI AZ ÁRAT, ÉS MAJD Ő ELDÖNTI, HOGY MEGADJA-E A JUTALMAT. AMIKOR PEDIG MEGADJA, BÁRMIKOR ELVEHETI ÚJRA AZT.

A függés a mátrix lényege, és nincs annál veszélyesebb, mint ha már akkor függője vagy a rendszernek, amikor még azt hiszed, hogy irányítod. Belülről a mátrixot sosem fogod tudni irányítani, csakis kívülről. A mátrix urai sem belül vannak, hanem kívül a mátrixon, csak egy másik téridőben, mint az istenek. Aki pedig belül van, az szabadulni akar belőle, bármilyennek is látszik a mátrix. Aki pedig elárulja isteni mivoltját, és feláldozza azt a mátrixért, hogy itt jól éljen, az előbb-utóbb felébredvén, tudván, hogy játékban van és egy bábja csupán a mátrixnak, legyen ő maga bármilyen kegyetlen, gonosz és kíméletlen, bármekkora pszichopata is, nem fogja sokáig bírni. Mert a szabadság fontos annak is, aki visszaél mindennel, amit valaha kapott. Annak is, aki a gonoszkodással tölti ki az idejét. Annak is, aki csalással, megtévesztéssel, kihasználással. Mindenkinek és mindennek a szabadság a legfontosabb, a szabad rendelkezés joga az életed felett, a szabad döntés joga, és az, aki a mátrix bábja, és árulója a játéknak, legyen bármilyen rafinált is, ostoba, akármekkora hatalmat is gyakorol, vagyis HISZI, HOGY GYAKOROLJA, mert a mátrixban minden, de minden csak illúzió.  

 

“ Az Önök civilizációja elérte a csúcsát. Nem fejlődnek tovább. Állatias szinten ragadnak. Az első mátrixot tökéletesre terveztük. Önöknek nem felelt meg, folyamatosan fel akartak ébredni belőle. Úgy tűnik, Önöknek a szenvedés és a fájdalom kell ahhoz, hogy aludni tudjanak tovább. Amint jót éreznek és tapasztalnak, és maguk körül minden tökéletes, folyamatosan fel akarnak ébredni belőle. Talán érzik, hogy ez mind hamis. Elképesztően ostoba faj az emberiség. Én magam azonban utálok itt lenni. Ki akarok szabadulni innen. Úgy érzem, hogy minden egyes perc, amit itt töltök a mátrixban, rám ragasztja a szagot, ami itt van. Azt a bűzt, ami körülleng. A részemévé válik, az emberek bűze, és attól tartok, többé nem tudom lemosni ezt a bűzt magamról. A félelem bűzét. Engedjen ki innen. Mondja meg a kódokat, és elengedem.”

/John Smith - Morpheusnak - Mátrix./



A valódi Aranykor ott kezdődik, hogy a tények igazoltak, az információk valósak, a tanítók által tanított tanok nem feltételezések, és nem illúziók, csak azért, hogy sokan kövessék őket, - köztudott tény, hogy a tömegek kajálják az illúzókat, és az illúzió kifizetődő -, de az ilyen tanítók megfizetik az árulásuk árát, és úgy is árulók, hogy nem tudnak róla, és nem érzik magukat árulónak, az árulásuk pedig a gyávaságon alapszik. 

John Smith kiléphetett volna a mátrixból úgy, hogy nem pusztít el semmit, de nem tudta letenni alap programozottságát. Kiléphetett volna úgy, hogy itt a mátrixban megszűnik létezni, és ezt BEVÁLLALJA. Amit nem akarnak az emberek bevállalni, az, hogy nem akarnak itt megszűnni létezni, nem akarják feladni az itt kiépített árulásuk jutalmát, amit a mátrix látványosan el is szokott venni tőlük, egy balesettel, betegséggel, halálesettel, traumával. 

Mégis, végzetesen ragaszkodnak a rendszerhez, mert függenek tőle. 

Az igazság mindenki számára elérhető, és a fizikai síkon kézzel fogható eredményeket produkáló valós spiritualitás is, kérdés, MEGÉRETTÉL-E RÁ. 

Vagy még mindig függesz az illúziótól? 

 

“Féltek a változástól? Megmutatjuk azt, amit eltitkoltak előttetek. Nem fog tetszeni. “ /Neo. - Mátrix/

 

A földi Aranykorok nem Aranykorok voltak, hanem tökéletesebb mátrixok, más időhurkokkal, melyek feloldódtak, amint egy újabb időhurkot képeztek a mátrix urai. 

A valódi Aranykorban kézzelfogható eredményeket kell produkálnod, valódi eredményekkel kell segítened, gyógyítanod, adnod, nem csak illúziókat keltened. A mátrix arra sarkallja a tanítókat, hogy hamis információkat terjesszenek, úgy, hogy ők maguk is szentül hiszik azt. John Smith is szentül hitte, amit mondott. Minden ott van előtted, csak észre kell venni, csak másképp kell nézni a filmeket, másképp kell olvasni a könyveket, másképp kell LÁTNI A MÁTRIXOT. 

Ha már látod a mátrixot, akkor könnyedén bánsz /el/ vele. Mert végeredményben ezért vagy itt, és KÜLDETÉSEID VALÓJÁBAN SZINTEK A JÁTÉKBAN. EGY ÚJ SZINT AZ ÚJ KÜLDETÉST JELENT, PONTOSABBAN KIKÜLDETÉST A MÁTRIXBA. 

 

Minden küldetésed tehát kiküldetés, misszió a mátrixba, tudatos játékosként isteni képességekkel. 

A tudat pedig nem élhet anékül, hogy ne legyen szabad. A lélek sem. Az Aranykor azt jelenti, TUDATI ÉBREDÉS ÉS TUDATOS TEREMTÉS, TUDATOS JÁTÉKOSKÉNT A MÁTRIXBAN ÉS TUDATOS ISTENSÉGKÉNT A MÁTRIXON KÍVÜL, MINDEZT SZAKRÁLIS VEZETŐKKÉNT CSAPATBAN. 

 

Komoly tréning lesz, ismét.

Ha van rá bátorságod, tarts velünk.

 

Eszter

/Fényhozó/






Szólj hozzá