2023. jún 07.

A REJTETT KÉZ, AMELY A BÖLCSŐT RINGATJA

írta: Eszter 777
A REJTETT KÉZ, AMELY A BÖLCSŐT RINGATJA

A BÖLCSŐ UNIVERZUMA. NIBIRU HÁRMAS MÉLYSÉG

A /REJTETT/ KÉZ, AMELY A BÖLCSŐT RINGATJA

A BÖLCSŐ UNIVERZUMA

NIBIRU HÁRMAS MÉLYSÉG

 

Figyelem, sokkoló cikk következik. Csak akkor olvasd el, ha tudsz MÁSKÉPP gondolkodni. Különben neki se láss…

Mert megint egy olyan témát hozok, amiről nem sokan mernek beszélni spiriutális körökben, vagy ha igen, akkor felfényesítik és kicsillámpónizzák, mondván ez az egész csak jó lehet, és annak a gyermeknek KÖTELEZŐ teljesíteni itt valamit, KÖTELEZŐ szeretni a szüleit, KÖTELEZŐ magát jól érezni a test börtönében, KÖTELEZŐ akarni ezt az egészet csak azért, mert a szülei akarják…

 

… miközben őt magát senki sem kérdezte meg… 

 

A mai gyerekek csodálatosak. A java része legalábbis az. Már eleve koncentráltan képviselik az isteneket és más lényeket. Láttam nem egy babát mostanság, és nagyon erőteljesen képviseli azt, aminek az avatarja. Ennek következtében a legtöbb gyermeknek nagyon erős a szabad akarata. Ezt a szülők nagyon jól tudnák tanúsítani.. :) A gyerekek szinte teljesen kezelhetetlenek. Vannak kivételek persze, és most is vannak csendes angyalkák, akikkel az égegyadta világon semmi gond nincsen, olyanok, mint egy nagy áldás, egy ajándék. Ők tudomást sem vesznek a mátrixról. És vannak égedelem rossz gyerekek, akik szerintem szívet melengetően állnak ki már három évesen a saját akaratuk mellett, kikészítve a szüleiket, akik könyörögnek egy kis alvásért. Egy kis nyugiért. De lehetetlennek tűnő vállalkozás, mert a kicsi állandóan éber, állandóan csinál valamit. Hiperaktív, meg ADHD-s? Tényleg??? BETEG lenne, csak mert éber, élénk és mozgékony, és mert nem hajlandó a mátrixra figyelni, ugyanis az agya már most sokkal fejlettebb - viccen kívül -, mint a szüleié? 

Dehogy beteg. Pusztán tudja, hogy mit akar, és mikor, és élesen kinyilvánítja, hogy mit nem akar. 

Mondjuk nem akarja a rendszert. 

Nem akarja a mátrixot. Azt a rendszert, ahova már születésekor a kórházban belekényszerítik… gondoljatok bele annak a szülésznőnek a kálváriájába, akin sok éven át rágódott a média, és teljesen kicsinálta a törvény.. hogy miért is harcolt annyira a rendszerünk az otthon szülés ellen.. hiszen a babáknak a rendszerben kell születniük, mindenképpen, hogy már születésükkor számba vegyék őket. Igen. Ők egy szám a mátrixban. A mátrixnak. 

Neked, maga az Élet. Amit rád bíztak. 

Na de kik is?...

 

A mai társadalmat szándékosan cseszték szét. Szándékosan tolták el a gyerekvállalási kort a nőknél, azért, hogy negyven körül szüljenek, és az a helyzet, hogy én, aki már 23 évesen anya voltam - most 45 vagyok, és a lányaim 19 és 22 évesek -, azt mondom, hogy egy negyvenes nő teste már messze nem olyan alkalmas a gyermek kihordására és megszülésére, mint egy húszévesé. Ha tetszik, ha nem, ez van. Még akkor is ez van, ha te nem cigizel, nem vagy elhízva, egészségesen élsz, meditálsz, jógászol, bármit is csinálsz. Ugyanis ez egy GENETIKAI KÓDRENDSZER része, hogy 14-30 éves korig kell szülni. A 14-et itt már azért nem tartanám érvényesnek, de nem egészen százötven éve ez még teljesen bevett gyakorlat volt. Konkrétan az első menstruáció után erőszakkal férjhez adták a lányokat. Még gyerekek voltak. Az sem volt normális, de a genetikai kódnak megfelelt. 

A szellemi érettség már más tészta, mint a fizikális.. és a lelki érettség is. 

Valahogy egy gyermekre igazán soha nem lehet felkészülni. Soha. Mindig újabb és újabb meglepetésekkel fog szolgálni, és életed leghatalmasabb tanítója a gyermeked. Akár apa vagy, akár anya. Ha apa, persze, ahogy az mostanság szokás, könnyedén elsétálhatsz, és egy újabb nőt termékenyítesz meg, hiszen summa summárum, beléd van kódolva ugyebár a szaporodási ösztön. Csúnya, de sok férfi teljes meggyőződéssel vesz el egymás után három nőt, és csinál egymás után kb tíz év különbségekkel, négy gyereket is akár. Teljes hittel abban, hogy a nők tehetnek róla, ő mindent jól csinált. Elnézést, ha valakit ez fejbevág… de ez van. 

 

A társadalom szétcseszésének másik eleme az is, hogy sok az egyedülálló anya, sok a válás, a csonka család. A nők arra kényszerülnek, hogy férfiak és nők legyenek egyben, a férfiak meg arra, hogy újabb nőt, újabb feleséget és anyajelöltet keressenek maguknak. 

Az egyedülálló anyák óriási terhet hordoznak, az egyedülálló apák is, /mert most már ez is elterjedt/, és az pénzkeresési kényszer akkora nyomásként nehezedik rájuk, ami már-már elviselhetetlen. 

A hitelpénzrendszer az elmúlt kb húsz-negyven évben szándékosan lett úgy kialakítva, hogy csakis a HÁZAS feleknek, és csakis a HÁROM GYERMEKESeknek adatnak meg a legtutibb juttatások, és a legnagyobb kedvezmények. Szóval szülj minél többet. 

Csakhogy ezelőtt negyven, húsz, tíz évvel is más volt gyermeket vállalni, mint most.. a mostani nagyon komoly globális bizonytalanságban igen nagy bátorság kell hozzá. 

 

A mai rendszer úgy van kialakítva, hogy spiritualitás ide vagy oda, gyermeket vállalni kockázatos. Az más kérdés, hogy sokan ettől eltekintenek, hogy jól teszik-e, avagy sem, nem az én dolgom megítélni, de nyilván ha hívást éreznek rá, és igyekeznek azért, hogy a gyermekeket ne azzal szórakoztassák, hogy már két éves korukban a kezükbe nyomják a mobiltelefont, ám tegyék. Ha a gyerek nem CSOKra kell, vagy a pasi megfogására, vagy az instára és a tiktokra, akkor tegyék. Akkor neveljenek kis fényhozókat, de legyenek vele tisztában, hogy nem könnyű évtizedek, sőt, nem könnyű évszázadok elé néz az emberiség. 

 

Az eljövendő kor nem csupa fényes csillámpóniról fog szólni. Nem fog jönni felmentő sereg űrhajókkal, aki majd mindent megold helyettünk. Ami jönni fog, az eddig is jött, csak eddig tagadva volt, illetve ami még jöhet, az a mátrix fátylának /mások máya fátylának ismerik, a tudatot takaró fátylak, amik nem engedik láttatni a valóságos világot körülöttünk/, feloszlása, amikor is láthatóvá válnak az istenek és más lények körülöttünk, ami szintén nem csillámpónis folyamat lesz. 

Nehéz világ jön, és még mielőtt stabilizálódunk, ami nem magától fog megtörténni, csak úgy, tenni kell érte, előtte nagyon kemény évek, évtizedek jönnek, és a babák, akik most születnek, ezt mind gyermekként, majd felnőttként ÁT FOGJÁK ÉLNI. 

Ezért ha szülni akarsz, ne csak arra gondolj, hogy SZÜLNI KELL. Legyél FELELŐSSÉGTELJES, és a gyermekedet készítsd fel. Ne a mobiltelefont nyomkodd a kezébe, és a Netflix elé ültetve “tanítsd”, hanem KÉSZÍTSD FEL ÉS TANÍTSD MEG. 

Tanítsd meg túlélni, és a világot reálisan látni. Ne tömd tele a fejét spirituális meg istenes és angyalos marhaságokkal, meg hogy a sátán veszít, és egyéb ökörségek. Ha valóban szülő akarsz lenni, fogadd el, hogy a gyermeked alapvetően jóval fejlettebb nálad, és az efféle marhaságokat nem veszi majd be tőled. Be fog szólni már onnantól, hogy beszélni tud :) 

 

Ha gyereket vállalsz, vállald ANYAGI BIZTONSÁGBA, mert oké, hogy tíz éve, húsz éve, megoldódott valahogy, csakhogy most nem lesz könnyű menet. Teremts neki hátteret, de TÉNYLEG TEREMTS ENERGIÁKKAL, ne pedig azzal, hogy bemész a bankba a CSOKért, meg a hitelekért. Az nem teremtés, hanem ostobaság. 

Ne azzal foglalkozz, hogy hányan lájkolják a kölyköt az instán, hanem azzal, hogy TÉNYLEG SZERETED-E, és tényleg VÁLLALOD-E azt a sok törődést, áldozatot, amivel a gyereknevelés jár. 

Mert ugye túl sokan szülnek mostanság pusztán divatból. Mert cuki. 

 

Ha gyereket vállalsz, legyen körülötted támogató család, mert régen még enélkül is megvoltunk, de most a világ, a mai világ SZÉTESŐBEN VAN, a társadalmi, politikai, pénzügyi rendszer SZÉTESŐBEN van, az éghajlat SZÉTESŐBEN van, a Föld energiatere változik, a Schumann nő, neked is alkalmazkodni kell. Legyen támogató család, és adj neki TUDÁST, valódi tudást, amit a suliban nem tanítanak. 

TÉNYLEGESEN VÁLLALJ ÉRTE FELELŐSSÉGET. 

Akkor mehet. Akkor érdemes. 

Kompatibilis és valódi társnak ajándékozz gyermeket, ne azért szülj, hogy a pasid el ne hagyjon, meg ne azért, hogy végre tizenöt év után vegyen már feleségül.

Engedd el a korlátokat, ha a börtönbolygóra egy harcost akarsz hozni. 

 

BÖLCSŐ… igen. Kemény hely. A Bölcső Univerzuma kemény hely. Nagyon kemény. 

Sok olyan dolog van ott, ami itt is van, csak éppen nem akarnak tudomást venni róla. Ott van feltérképezve és kimondva, kimutatva és vállalva a KÉNYSZERÍTETT REINKARNÁCIÓS KÖR. 

Ha azt érzed, hogy téged ide erőszakkal dobtak le, akkor JÓL ÉRZED. 

Ha azt érzed, neked itt nincs helyed, a Földön, akkor JÓL ÉRZED. 

Ha azt érzed, hogy nem abba a családba, nem abba az országba születtél, ahova születni akartál, akkor JÓL ÉRZED. 

Tudom, hogy már megint gyökeresen az ellenkezőjét olvasod tőlem, mint amit máshol, ahol csak hajtogatni tudják a jól bevált, és mindent megmagyarázó spirituális frázisokat, melyeknek alapjait még Enlil rakta le. 

Pl: 

“Okkal ezeket a szülőket választottad. Dolgod van velük. “

“Okkal jöttél erre a világra, hogy SZOLGÁLJ./rab-szolgálj/”

“Oda születtél, ahol élned kell.”/… bölcsőd az, s majdan sírod is… itt élned s halnod kell…/

“Ha nem szülsz gyermeket, nem fogod megtapasztalni az anyai minőséget. /az anyai minőséget - bár anya vagyok, így nem tudom, csak látom néhány nőn - meg lehet tapasztalni teremtő anyaként is./

“Ha férfi vagy és nincs gyermeked, akkor nincs folytatásod, és ha nincs folytatásod, akkor értéktelen vagy, és nem éled meg az apa minőséget. /úgyszintén az apa minőséget mint teremtő apa is meg lehet élni./

  • megjegyzés. A nők VISSZAÉLNEK AZZAL, hogy gyermeket szülnek a férfinak. Nem minden nő, de sok. Te nyilván nem, mert akkor engem nem olvasnál végig, az biztos. De látsz ilyet magad körül, bőven. 

“A küldetésedet is megszabták neked előre, s a szülők ehhez hozzásegítenek. “

 

Namármost. 

Mint mondtam, én anya vagyok, két felnőtt gyermekkel. Amin átmentünk, azt nem kívánom senkinek ugyan, de mások is átmentek hasonlókon, mert a mátrix kemény tud lenni, mi meg vakok, amíg nem vagyunk felébredve. A lányaim miatt is váltam azzá, aki vagyok. Nekem ők a legfontosabbak az életemben, de tény, hogy amióta én felébredtem, igyekszem őket másként nevelni, pontosan nem lehet őket nevelni. Lehetetlen. Magukat nevelik. Én csak vagyok, vigyázok rájuk, de nem terelgetek, hanem tanácsokat adok. 

Ők sokkal fejlettebbek nálam, és igyekszem nekik megmutatni azt, hogy kik ők valójában, de nem erőltetek rájuk semmit. Az nem út. 

A mai gyermekekre bármit ráerőltetni, lehetetlen. 

Az, hogy kitől lesz gyermeked és mikor, az rajtad, mint nő múlik elsősorban. Nem a sorson, hanem rajtad. Ezt tudd.

Ha nem akarsz gyermeket, akkor jogod van nem akarni. Ha akarsz, akkor akard felkészülten, és őszintén. Tisztán. 

És tartsd tiszteletben az akaratát, ugyanis éppen te vagy az, aki lerángatja őt a földi börtönbe, a teste börtönébe, a fogantatással, és ehhez elvileg nem lenne jogod. Persze, ő is jönni akar, megkörnyékez téged, érzed a lelkét magad körül, tapasztalni akar, ez így igaz, de ne feledd, a LÉLEK NEM LÁTJA ÁT, MIBE JÖN. Van egy vonzás az ANYA és a gyermeke között. A gyermekek karmikusan is be vannak kötve az anyához, előző életekből. 

Nem túl jó buli ám az, hogy sok száz előző életben voltál a mostani gyermeked gyermeke, vagy éppen anyja vagy apja. Ezek csúnya karmikus bekötések, amiket fel kell oldani. Nem játék. Mind hatással van a mostani kapcsolatotokra. 

Az sem túl jó buli, hogy pusztán azért szülöd meg őt, mert érzed a lelkét. Mint mondtam, a LÉLEK nem látja át, hogy hova jön. Akkor kezdi látni, amikor megfogant, és esetenként éppen ezért fordul vissza, és ehhez sajnos joga van. 

Vannak gyermekek, akik az apához vannak bekötve, ez a ritkább, de előfordul. 

A lényeg az, hogy NEM MI VÁLASZTJUK A SZÜLEINKET. Az igaz, hogy a lelkünk még test nélkül vonzódott a szüleinkhez, mert előző életes bekötések vannak, de ez a vonzódás egy csapda is egyben, mert nem szabad választás. Ezért van az, hogy nem oda és nem azokhoz születtél, sőt akár nem is arra a bolygóra, ahova jönni akartál. 

Nem mindegyikünk akart a Földre jönni, de ha már itt vagyunk, tesszük, amit kell. Én szeretem a földi életemet, de emlékszem arra, amikor ide dobtak le, erőszakkal, és nem akartam igazából jönni, mert tudtam, hogy lesz egy kemény időszak az emberiség történetében, amit én át fogok élni, és ez az időszak most kezdődött el, az elmúlt években. 

2020 márciusában. 

 

Enki Edinben akkor, amikor az ADAMU EVA Projektben az “eredendő bűnnek” titulált DNS módosítást végrehajtotta, azaz visszaadta nekünk a szaporodás képességét és a tudatosságot is, belénk kódolt a SZAPORODÁSI KÉSZTETÉST genetikailag. 

Külsődleges jegyek alapján döntünk arról, kinek akarunk gyereket szülni. Persze vannak kivételes esetek, de döntően természetes az, hogy a nő a férfi genetikáját nézi amikor a külsejét feltérképezi és ez fordítva is így van. Ez persze nem tudatos, azért genetikai kód. 

A szaporodás utáni ösztönös vágy is megvan, amit a nők biológiai órának hívnak, és valóban van egy DNS KÓD, egy belső ketyegő, ami negyven felé már erősen jelez, hogy kifutsz az időből, és genetikailag úgy vagy erőszakkal kódolva, hogy tényleg. Mert valójában nem kellene, hogy kifuss az időből. 

A valódi és eredeti, módosítatlan genomunk képes lenne örökké fenntartani a testünk működését, és ennélfogva a gyermekszülés képességét is. Az egy kreált genetikai kód, hogy a menopauza egyáltalán létezik, és azt már nem ENKI csinálta, hanem Enlil genetikusai, hogy létrehozzák a KÉNYSZERÍTETT INKARNÁCIÓS CIKLUST, hogy leblokkolják a földi ember életének éveit, meghatározzák előre és azt is, hogy meddig képes egy nő gyermeket szülni. Az, hogy meddig vagyunk képesek szülni, eléggé rövid, néhány évtized csupán. Ráadásul azok az évtizedek, amikor a lélek és a tudat még messze nem érett meg erre a dologra, de megtesszük, mert azt érezzük, hogy meg KELL tennünk. 

Az anyai ösztönt megelőző fogantatási ösztön egy nőnél, magyarán, hogy gyermeket kell vállalnia, még a szerelemnél is erősebb tud lenni. Olyannyira erős, hogy felülírja  józan észt, a körülményeket, egy párkapcsolat hiányosságait - és tény, hogy sok párkapcsolat “megmenekül” a gyermek érkezése miatt, de a legtöbb esetben ez magát a kapcsolatot már nem menti meg, pusztán belekényszeríti a párost abba, hogy együtt maradjanak. 

A legnagyobb teher és a legszebb dolog is az életben a gyermek. Valóban csodálatos. A várandósság nem véletlenül MÁS állapot, abszolút az, ilyenkor erősebben érezni mindent, még az energiákat is, főleg, ha valaki tudatos. 

A szülés is egyfajta beavatás, de azért kétgyermekes anyaként nem idealizálnám annyira :) Nem egy kis menet. 

Ami a szülés után következik, amikor meglátod a gyermekedet először, az is csodálatos, felejthetetlen neked is, a csöppségnek is, akinek ez a pillanat beleíródik a lelkébe. A kötődés már az anyaméhben elkezdődik, és a kicsi részéről erősebb akkor még, mint az anya részéről, aki magában hordozza. 

A gyermek kötődése az anyjához is csodálatos, és hihetetlenül erős, abszolút feltétel nélküli. Feltételekkel telepakolni ezt a csodát a szülők tudják, és sajnos meg is teszik. 

A gyermek ugyanúgy ki van téve a mátrix támadásainak, az agymosásnak már egészen kicsi kortól, a rendszernek, mint a szülei. Persze próbál ellenállni, de ezt a társadalmunk nem veszi jó néven, és a gyermeket hiperaktívnak bélyegzi meg. 

A kötődés anya és gyermeke között szakrális is, nem csak lelki és fizikális, valamint mentális. A gyermek ráadásul átveszi a szülei rezgéseit, és ott, ahol egy lány, egy fiú a leosztás, a lány az anyját fogja tükrözni, a fiú az apját. Ha ők nincsenek jóban, az a gyermekeken látszani fog. Ebbe se gondolnak sokan bele, kétségbeesetten tolják a hamis kirakatkapcsolatot, és nem értik, hogy a gyerekeik miért lázadnak.. hát azért, mert a gyermek a belső világodat tükrözi, azt, AMIT TE MAGADNAK SEM MERSZ BEVALLANI, NEM ÁM NEKI. 

Ha nem érted őt, akkor magadat sem fogod…

 

A gyermekvállalás csodája mögött számtalan lemondás húzódik meg, és aki végigcsinálta, az tudja, hogy a személyisége valószínűleg, jó esetben, a jó irányba formálódott át a gyermekei miatt. A gyerekeket egyenrangú félként kell kezelni, most, ilyen tudatossággal, ahogyan ők jönnek, csakis úgy tudod kezelni. A klasszikus szülő-gyermek kapcsolatot felejtsd el, az már a múlté. 

Azonban sokan ugyanúgy vakon szülnek a vakvilágba, ahogy mondani szokás, és ezzel pusztán adnak egy újabb életet a mátrixnak… 

A háttérhatalmi elit elődjének, az Enlil szakasznak nagyon nagy érdeke volt abban, hogy a rabszolgafaj, az ember szaporodjon, sokasodjon és benépesítse a Földet… 

A mostani elitnek az érdeke inkább az, hogy ha igen, csakis a mátrixnak, és azt is korlátozott számban. 

 

A BÖLCSŐ UNIVERZUMA azért lesz nagyon kemény, mert szembesít Téged is azzal, hogy lerántottak ide, kik és miért. Azzal, hogy ha gyermeket vállalsz, mivel nézz szembe. Azzal, hogy az emberiség ÁDÁM ÉVA kódjának szaporodási szegmense valójában mire való… ERRE ITT NEM TÉRNÉK KI, és azért nem, mert nem emészthető. 

Semmilyen formában sem. 

Még a csapatunknak sem, de tudunk kell. 

Azért, mert szeretünk változtatni azon, amiről azt hiszi mindenki, hogy nem lehet változtatni rajta. 

A BÖLCSŐ UNIVERZUMA számtalan más energiát és információt is tartalmaz még az Apa és Anya, ANA minőségről, és ami a legeslegfontosabb, SATANA vagy más néven Astana erejéről is, amit még véletlenül se értelmezz félre, vagy rossznak. Inkább nagyon mély és nagyon igaz. A dualitásról is sok infó fog jönni, és nem hagyjuk ki a Földet belőle, már csak azért sem, mert a Nibiru hármas mélységében megvannak azok az információk, amiket az ANNUNAKIK MAGUKKAL VITTEK A NIBIRURA, AMIKOR TÁVOZTAK INNEN, ÉS AMELY KIÜTI A REJTETT KEZET A BÖLCSŐBŐL, AMIT EDDIG RINGATOTT.. ÉS ALTATOTT. 

Viszont van még egy bonyolult dolog, az AVATAR PROJEKT ÉS A BÖLCSŐ..

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A BÖLCSŐ UNIVERZUMÁNAK BEJÁRATA - A HARAG ÉS A BŐSÉG KAPUI A BÖLCSŐVEL PÁRHUZAMBAN - nagyon megdöbbentő lesz és nagyon erős. 

  • MÁSODIK RÉSZ: NIBIRU HÁRMAS MÉLYSÉG - A BÖLCSŐ ÉS AZ EMBER. ADAMU EVA KÓDRENDSZER - az AVATAR PROJEKT ÉS A BÖLCSŐ

  • HARMADIK RÉSZ - MÁGIKUS SZUPERESZKÖZÖK A BÖLCSŐBŐL ÉS A HÁRMAS MÉLYSÉGBŐL

  • NEGYEDIK RÉSZ: EGYLÉLEK ÉS A BÖLCSŐ… - gyermek vagy kapcsolat, vagy mindkettő? 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

BÖLCSŐ - NIBIRU HÁRMAS MÉLYSÉG

 

2023. június 11. vasárnap

Skype, 16.00-20.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

 

Fényhozó

 

Szólj hozzá