2023. okt 23.

A REMÉNYKELTÉS RABJAI, AVAGY NAPI FÉLREVEZETŐ AZ ANGYALODTÓL

írta: Eszter 777
A REMÉNYKELTÉS RABJAI, AVAGY NAPI FÉLREVEZETŐ AZ ANGYALODTÓL

MÁGIKUS BOLYGÓTAN X., TANÍTÁS FELOLDTÓBÁLA GYAKORLAT, TAROT II. KIS ARKÁNUMOK - KELYHEK ÉS BOTOK + SZERELEM FELOLDTÓBÁLA GYAKORLAT

A REMÉNYKELTÉS RABJAI, AVAGY NAPI FÉLREVEZETŐ AZ ANGYALODTÓL



Figyelem! Érzékeny témához fogok nyúlni. Csak akkor olvasd el, ha felkészültél egy komoly illúziórombolásra, és hajlandó vagy eldobni egy téged sok éve mérgező, káros hitrendszert. Egy olyan hitrendszert, amin milliók keresnek milliókat…Jogtalanul. A legtöbbször ők maguk sem tudják, hogy hazudnak, és maguknak is hazudva a saját életüket is mérgezik. Másokét is, és a sok mérgezés mondhatni összeadódik az energiatérben.. és szüli a magányt, gát nélkül, fék nélkül, örökkön-örökké. 

 

A nem spirituális emberek sokszor sokkal jobban élnek, és sokkal sikeresebbek mindenben, mint akik a spirituális frázisok és angyali útmutatók mentén élik az életüket, magukat kiszolgáltatottá téve az “égi erőknek”, amik ezt meg ezt mondják, de JAHVE örökében járva azok a bizonyos “égiek” főleg megalázkodásról papolnak az alázat köntösébe bújtatva, konfliktuskerülésről a béke köntösébe rejtve, és feltétel nélküliségről, ami MINDIG A LEGKÖNNYEBB ÚT AHHOZ, HOGY NE KELLJEN KIÁLLNOD MAGADÉRT, SOHA, SEHOL, mondván, az “angyalaid” és “Jézus” útmutatás alapján neked mindig mindenkit feltétel nélkül kell szeretned. 

 

Ha végiggondolod az életedet, azelőtt, hogy spiri lettél, és azután, hogy spiri vagy, majd egy őszinte mérleget felállítasz, lesznek dolgok, amik messzemenőkig azóta sokkal jobban mennek. Ez tény. Te magad is sokat változtál, /van, aki szerint nem a jó irányba, mivel nem spiri, ezért lenézed…/, a személyiséged jó irányba formálódik, meditálsz, igyekszel nagyon, de nagyon minden egyes nap azoknak a láthatatlan égieknek a kedvében járni, rejtetten pedig megfélemlítés alapon rettegsz, hogy nehogy “karmát csinálj magadnak.” 

Szóval éled az életedet, mint mindenki más, de mivel de spiri vagy, minden bizpnnyal, főleg szerinted, magasabb rendű vagy az átlagembereknél, és ezért aztán tudat alatt megveted őket. 

Megveted azokat, akik beadatták maguknak az o@tst, megveted azokat, akik csak a mátrixban élnek, megvetsz mindenkit, aki nem úgy gondolkodik, ahogyan te, már-már bűn a szemedben az, hogy valaki nem kér minden nap segítséget az angyalkártyájától - ami amúgy egy vicc, hogy még csak gondolkodni se kelljen, rá van írva, mit jelent, és csillivilli fényes angyalokkal van díszítve minden egyes lap, hogy jól elbűvöljön a szép grafika, no de ha egy IGAZI kártyát veszel a kezedbe, csak nézel, mint ló a mozijegyre. 

 

Az életed tehát sok mindenben jobb lett, legalábbis szerinted, és biztosan sikerült végre elválni, munkahelyet váltani és számtalan más dologban is jelesre vizsgáztál az élet nagy színpadán. Már másképp gondolkodsz, másképp érzel, igaz, minden nap bújod a youtube videókat a kártyás kivetésekről, hogy merre jár az “ikred”, mikor várható változás az ügyben, és úgy gondolod, hogy neked semmit nem kell tenned érte, hogy boldog légy, pusztán elég alázatosan és feltétel nélkül szeretni, “ a szeretet mindent megold”, és majd jó lesz minden, mert megmondták az angyalaid a jóskártyádban, ami azt igazolja, hogy te magad képtelen vagy a saját életedet teremteni, bármilyen spiri is vagy.. a te spiriséged abban kimerül, hogy hiszel az angyalokban, az ördögben meg az istenben, és remegő gyomorral olvasod a globális előrejelzéseket nagymenő, sok százezres követőszámmal bíró álprófétáktól, akik - ahogy már oly sokszor leírtam, mindig ugyanazzal a maszlaggal jönnek, “még egy kicsit kell várni”, “az aktuális energiák miatt oldódnak az akadályok”, “ az aktuális energiák meghozzák a kapcsolódást”, te pedig vársz és remélsz, mert azt mondták, számodra hiteles emberek/számodra elég a hitelességhez, ha valaki pont azt mondja, amit hallani akarsz, sőt, amit TE IS ÉRZEL, igen érzed, mert a MÁTRIXBAN SZÁNDÉKOSAN KELTENEK A MORFOGENETIKUS MEZŐBEN BIZONYOS FREKVENCIÁKAT, TÖBB TÍZEZER MŰHOLD VAN FÖLDKÖRÜLI PÁLYÁN, ÖSSZEKAPCSOLVA A HAARP RENDSZERREL, AZT CSINÁLNAK VELÜNK, AMIT CSAK AKARNAK, ÉS AZT HITETNEK EL, AMIT CSAK AKARNAK, ha nem vagyunk elég elővigyázatosak, és kellően naivak vagyunk, valamint követjük az aktuális trendeket, akkor elvesztünk/, szóval persze, hogy aktuális tanító, akit már önmagában is hitelesnek tartasz, mivel több százezer követője van, tehát tutira igazat mond, azt mondja, amit te is érzel, mert ő is ezt érzi, mert cseppet sincs magasabb szinten,mint te. 

 

Tarthatod bármelyiket tőlem hitelesnek is, a hangsúly azon van, hogy reményt keltenek, illúziókat árulnak, te pedig hiszel abban, amit mondanak, mert könnyebb nekik hinni, mint mondjuk szembenézni egy kőkemény valósággal.

Pl egy olyan valósággal, ami arról szól, hogy a spirituális ébredésednek - ami alapvetően jó dolog lenne, ha nem pakolnád tele a fejedet hülyeségekkel másoktól -, köszönhetően sikerült megismerned valakit, aki végre KAPCSOLÓDIK is hozzád, úgy, ahogyan előtte más nem, hiszen onnantól kezdve, hogy rájössz, vannak csakráid, energia vesz minket körül, stb, stb, stb, HÁT PERSZE, HOGY ÉREZNI IS KEZDED ŐKET, és meglepődsz, hogy az a másik is érzi, ettől máris a másik feleddé avanzsálod, hiszen neked ennyi elég is. Pedig elárulom neked a nagy titkot: először is, valószínű, hogy a másik nem érez téged annyira, mint te őt, csak szeretsz felöltöztetni embereket saját magad által kitalált vágyakat megtestesítő személyiségjegyekkel és főleg rezgésekkel, másodszor, valamennyit biztos, hogy érezni fog az illető belőled, mert a benned lévő, nálánál tényleg magasabb rezgés bekapcsolja nála is az érzékelést, sokszor minimális szinten, azonban ha már ő is elindult a spiri úton, akkor ő is érez, ezért nem lepi meg, hogy érez téged, és ekkor ő is ugyanannyira érez, mint te őt, ha nem jobban,  harmadszor, csak azért, mert érzitek egymást, az még nem garantálja azt, hogy együtt kell lennetek. 

Semmi de semmi nem garantálja ezt, és én sem. Én érezhetem, hogy van rá esély, KOMPATIBILIS TÁRSJELÖLT, és láthatom, hogy mennyi esély van rá. Azonban az, akit kiszemeltél magadnak, és akiért főleg azért vagy oda, mert egy számodra új minőséget mutat, és ez is elég neked ahhoz, hogy azt hidd, ő  életed szerelme, pedig lehet, hogy csak egy lépcsőfok.

Persze, mivel egész életedben a szerelmet kerested, rendkívül megtévesztő élmény számodra az öntudatra ébredésed után szinte azonnal megismerni valakit, akivel már nem csak fizikailag kapcsolódsz, hanem asztrálisan és mentálisan is. Ez NORMÁLIS, SŐT ALAP LENNE, HA NEM EGY MÁTRIX BÖRTÖNBEN ÉLNÉNK. 

Aki valóban fejlődik, az tudja, hogy kapcsolódhatunk nagyon sok emberhez, sőt, általunk nem ismert emberekhez is, ha valami feladatunk van velük kapcsolatban. 

 

Eleinte nem érted, mi történik, majd eljutsz bizonyos teóriákhoz - nekem is van fenn híres, nagyon sok tízezer ember által olvasott cikkem a neten erről, amely elméletet később meg is cáfoltam egy másik cikksorozatomban. Mert rájöttem, hogy az egész egy borzalmas nagy kamu. Az ébredés utáni első kapcsolatok erős kapcsolódással is együtt járnak, és ez így megy, végestelen végig, az úton. Jönnek és mennek a partnerek, mert már nem fogadsz el mindent azért, mert spiri vagy, de sajnos vannak köztetek olyanok, akik sok éve várnak egy valakire, aki csak nem akar megérkezni, és még mindig nem fogtátok fel, hogy nem is fog. Azért nem fog, mert abban az élethelyzetben kapcsolódott hozzád, és azóta nem kapcsolódik, és bárhogy fogod erőltetni, meditálni rá, behívni, meg akármit is teszel, és várod az aktuális fasza energiák mentén, hogy visszatér, nem valószínű, hogy vissza fog térni. Ezek elég régi kapcsolódások, öt-hat-nyolc évesek minimum. A lineáris idő a mátrixban eléggé kapcsolat és kapcsolódás gyilkos ahhoz, hogy ennyi év után ne sok valószínűsége maradjon annak, hogy visszajön valaki, aki évek óta egy szót se szólt hozzád. 

 

Aztán van a másik eset, amikor van kapcsolatod, és úgy is érzed, hogy ebből bármi lehet. A kapcsolat valamilyen, nem olyan, amilyennek szeretnéd, és az illető távol tartja magát tőled. Te pedig vársz, hátha majd mégsem így lesz, és úgy hiszed, szentül hiszed, hogy ha te feltétel nélkül szereted, azaz lefordítva nem állsz ki magadért, hanem bármit megengedsz neki csak azért, hogy el ne veszítsd, és könnyebb abban nyáladzani, hogy feltétel nélkül szeretsz, és ezt hangoztatni, /mert te spiri vagy/, mint beleállni egy konfliktusba, kiállni magadért, megmondani amit érzel és gondolsz, őszintén, inkább alámész az illetőnek, és hagyod, hogy taposson… mert taposni fog, ha messze nem érett, és fejlett.. és taposni fog és bántani mindaddig, amíg azt nem mondod, hogy elég.

Tudod, olyan ez, mint a szadomazoban a kulcsszó, mondjuk mint a Szürke Ötven Árnyalatában a “vörös”, egy szó aminek hallatán a másik leáll. De amíg azt a szót nem mondod ki, nem fog leállni. Hiába reménykedsz abban, hogy majd a te szereteted anélkül megváltoztatja, hogy egy árva szót is emelnél a téged ért sérelmekért. 

Azzal áltatod magadat, hogy minden tanító azt hangoztatja, hogy a szeretet mindent megold, a szerelem mindent felülír. Csodálatosan hangzik, kétezer évvel ezelőtt is hittek benne, és négyezer évvel ezelőtt is, és akkor sem működött. 

Vannak kapcsolatok, ahol igen. Ahol ez KÖLCSÖNÖS. Ahol mindkét fél tiszteletben tartja a másikat, és a feltétel nélküliség mindkét irányban működik. Na meg persze ideális esetben a család, a barátok is ilyenek, de valljuk be, sajnos kevés az ilyen ideális eset… 

 

Egy jól kialakult, kiforrott, sok éve tartó kapcsolatban amúgy is alap lenne a feltétel nélküliség, de MINDKÉT RÉSZRŐL, nem csak az egyik oldalról, mondjuk általában a nő részéről. Azonban egy messze nem kialakult, nem kiforrott, nem stabil, hanem messze instabil kapcsolatban, ahol az egyik fél ki és be táncol a kapcsolatba, másokkal is együt van, mert a te feltétel nélküliséged ezt neki megengedi, és mert spiri vagy, szerinted kötelező elviselned, és megbocsátanod, valamint ha lelép mással, akkor annak ál-szent égisze alatt, hogy tutira ő a másik feled, úgyis visszajön, te pedig addig csak várakozz szépen, mint jó apáca a zárdában Jézusra, ezerötszáz évvel ezelőtt, és csak húzogasd szorgalmasan a napi angyalkártyádat, ahol mindig azt fogják üzenni, hogy…..

Lássuk csak a szánalmas frázisokat: 

 

  • tapasztalnod kell a változást, és a változás fájdalommal jár, neked pedig az a dolgod, hogy megtanuld belőle amit kell, és a legjobbat hozd ki belőle. Ez önmagában IGAZ. Azonban az, hogy HOGYAN ÉRTELMEZED, na az a gázos, mivel a spiri köz-rö-helyek miatt eléggé félre fogod értelmezni. Azt veszed ki belőle, hogy a változás az, hogy most meg kell tanulnod türelmesnek lenni, ami jó is, de a türelem számodra azt jelenti, hogy mondjuk ha a kiszemelted elment mással, akkor neked MEG KELL ŐT VÁRNI, ÉS A VÁLTOZÁS NEM AZ LENNE, AMI SZERINTEM ITT EGYÉRTELMŰ, HOGY MONDJUK EL KELLENE ENGEDNI, A DÖNTÉSÉT TISZTELETBEN TARTVA, HANEM AZ, HOGY ÚGYIS VISSZAJÖN, MERT GIZIKE 

LÁTÓ-JÓSNŐ-SZELLEMVADÁSZTERAPEUTAANGYALOSMÁGIÁSFEHÉRBOSZI AZT JÓSOLTA A TIKTOKON MINDENKINEK, HOGY VISSZATÉR A RÉGI SZERELEM.  Amit szerinted meg kell ebből tanulnod, az nem az, hogy elengedj és elfogadj. Az egó dolgozik, amikor ezt olvasod, és amúgy is, akármit is húzol, úgyis azt fogsz benne látni, amit látni akarsz. 

 

  • a lélek sebeinek gyógyírja az idő. Ebből azt fogod levenni, hogy nem TE, hanem Ő fog meggyógyítani, ha visszatér, és addig is te majd felkészülsz rá. Ha meg nem, akkor sebeid örökké kinyílva maradnak és fájni fognak. De erre nem gondolsz, mert a hurráoptimista spiri irányzat miatt úgy érzed, csakis az lehet, amit te akarsz…

 

  • az igazság sokszor nehéz út, de a leggyorsabban bejárható. Nem azt fogod ebből levonni következtetésként, hogy talán az lenne az igazság, hogy új életet kezdj, hanem azt, hogy ő majd rájön, hogy akivel van, az nem méltó hozzá. 

  • Ez itt a megtisztulás ideje, és a Fény ideje, fogadd be az angyalok végtelen szeretetét, segítik az utadat. Nah, ettől elájulsz, oly hőn szeretnek téged az angyalok, hogy beborítanak negédes szeretettel, és minden el van rendezve, neked semmit nem kell csinálni. 

 

  • A szeretet mindent megold, minden sebet begyógyít. Hát.. feltett szándékod, hogy megmented Őt önmagától,és a te szereteted /de csakis a tiéd, másé nem, mert TE vagy itt a legfeltételnélkülibb, azaz a legnaivabb/, majd meggyógyítja Őt. Akkor is, ha nem találkoztok  /mivel mással van/, de szerinted érez téged… 

 

  • a sötétség mindig a fényben látszik a leginkább. Én erre azt mondom, hogy nincs sötét és nincs fény, de könnyű mindent a sötétségre fogni. Elvégre éjjel is sötét van, bármi megtörténhet, még az is megtörténhetne, hogy végre magadba nézz… ehelyett a tiktokot bújod és a youtube ot.. 

 

  • az angyalok szeretetet elhozza a családba a bőséget. Oh, eszedbe se jut, hogy nem arról van szó, hogy egy hónap múlva teherbe esel attól, akit hónapok óta nem láttál, no de sebaj, Máriának is összejött :D Hanem mondjuk a bőség ezer formában érkezhet. 

 

Folytathatnám még a sort, észrevehetted ebből, hogy általában TE értelmezed félre azt amit olvasol, és itt nem is elsősorban az angyalkártyákra írt mondatok miatt történik ez. A szép, jól megmunkált grafikák a katolikus hitrendszered miatt éppen annyira el tudnak kábítani, mint a templomban a freskók, és nem látsz tovább az orrodnál. Amik oda vannak írva, azok értelmezés kérdése, és minden szóban kiolvashatsz olyasmit, ami oda sincs írva, és soha nem is volt odaírva, csak te azt akarod látni benne, hogy anélkül, hogy végre odalépnél, és kiállnál magadért, anélkül, hogy igazán fontos leckéket tanulnál meg, pl elengedni, ahelyett, hogy tényleg magadba néznél, te inkább kivárod, hogy megkapd azt, amit akarsz, de mint mondtam, a középkorban az apácák is Jézus menyasszonyai voltak.. 

 

Tudod, az IGAZI kártyák birodalmában, amik már melósak, agy is kell hozzá, érzék is kell hozzá, ott van pl a Párkapcsolati Symbolon, na annál jobb szerelmi útmutatót még nem láttam. 

Igazán ütős, és ott lehetetlen félreértelmezni a kártyák jelentését, minekutána középkori festmények ihlették meg az alkotókat, és olyan festmények, mint a szatír és a nimfák, ahol egy férfit három nő húz háromfelé… vagy az “Apáca”, aki egy virágos réten egy imakönyvvel a kezében csak várakozik és várakozik, mert egy ideológiát kerget..

 

Tudom, hogy rettenetesen cinikus vagyok és borzasztóan kiábrándító már megint. Nem vagyok képes egyetlen felemelő írást sem összehozni, ami után ugyanazt a fantasztikus illúzió-emelkedettséget éreznéd, mint amikor angyalkártyákat húzogatsz, és nem tudod normálisan értelmezni. Pedig szerintem a megalkotói hosszasan magyarázzák, oldalakon keresztül a jelentések sokféleségét, de az emberi agy becsapja önmagát, és nem néz szembe az illúzióval. 

 

Az illúzió hamis kép, képzet, amit az elme gyárt le, vagy az elme számára gyártanak le. Vagy globálisan van terjesztve és gerjesztve, vagy az egyik ember a másik ember számára gyártja le, vagy egy ember tömegek számára gyártja le, mert az kifizetődő, arra mindenki vevő. 

Ez egy egyszerű Régi Birodalmi program, ami azon alapszik, hogy vakhittel higgyünk abban, amiről csak beszélnek, de nem látjuk, és ha még írnak is róla, akkor vegyük készpénznek. Egy PROGRAMOZÁS, AMI FŐLEG AZ ÍROTT SZÓ HATALMÁT ERŐSÍTI MEG. Mert ami le van írva, az biztosan igaz. A Bibliáról se jut eszébe a hívőknek, hogy nem igaz, tele van hazugsággal, ferdítéssel, elhessegetik, mert a keresztre feszített, értünk magát feláldozó Jézus, és őt szűzen szülő anyja kellően jó illúzió és ideálkép mai napig is több milliárd embernek. 

Vannak a fővallásokon kívül más illúziók is, dögivel, a mátrixban, amikre lehet kapcsolódni, és az a legmocskosabb ismertetőjelük, hogy azonnal valóságnak tűnnek, mert az agyad KAJÁLJA AZ ILLÚZIÓKAT, és fürdőzik bennük, szeret egy kitalált, hamis, álvalóságban élni, és azzal etetni magát, hogy az az igazság,mert pontosan ugyanolyan jó menekülési útvonal a nem létező angyalok csodás birodalma, mint a virtuális játékoké, ahol BÁRKI LEHETSZ, bátor, erős, szexi, hős…

 

Baromira, iszonyúan szánalmas, és mégis, milliók eszik és isszák literszámra a csillámpónis nyálat, és hiszik, hogy az önmaguk egészséges érvényesítése helyett egy induló párkapcsolatban, - ami sok esetben még ekkor pl csak a szexről szól, de sok nő ezt valahogy nem veszi figyelembe, ha a szájukba van rágva, akkor sem -, és szentül hiszik, hogy a szexelés egyenlő párkapcsolat. 

A párkapcsolat NEM A SZEXRŐL SZÓL, de kell, hogy legyen benne szex. Mint az asztal négy lába közül három, a párkapcsolat is vízszintesen zajlik, de van benne tengernyi más dolog is, amitől egy párkapcsolat az nem szexkapcsolat, hanem párkapcsolat. Mondjuk szexen kívül mást is csináltok. Hangsúlyt fektettek a közös programokra. A partnered szex után nem áll fel és távozik… te pedig magadnak nyomod a spiri maszlag illúziók egyikét, miszerint “csak még nem vállalja fel az érzéseit.” És ha tévedsz? Ha tőled egy másikhoz megy? Mert ez se ritka.. 

TE pedig játszod a hős megmentőt, a szerelemnek hitt ábrándban, ahol mint egy virtuális játékban, te leszel a hős.. a megmentő lovag/vagy Teréz anyuci, aki majd úgyis legyőzi azt a csúnya hétfejű sárkányt, amelynek hét feje azokból áll, akik már az elején megmondták neked az igazat, hát nosza, törölted őket az ismerőseid közül… 

Mert könnyebb hinni abban, hogy TE egyedül képes vagy valakit úgy megváltoztatni, hogy ő nem is akarja ezt.. TE egyedül képes vagy őt pusztán szeretettel megmenteni önmagától, amikor ezt sem akarja. A legtöbb esetben az illető pusztán azt akarja, hogy elégedj meg azzal, amit adni tud. Hogy miért éppen azt tudja adni, amit az  már az ő dolga. Nyilván el is mondta, de nem akartad elfogadni, és az a híres türelem, amit tanulnod kellene, az valahogy sehol sincs ilyenkor. 

Ha olyasmiről van szó, amit talán még érdemes is lenne kivárni, és határozottan időt kér, és időhöz köti azt, hogy ha összerakta magát, akkor még bármi lehet közöttetek, érdemes türelmet gyakorolni. De ha NEM ÍGÉRT SEMMI ILYESMIT, csak kijelentette, hogy ez és ez miatt ő most NEM akarja azt, amit te akarsz, akkor nincs mire várnod. Akkor vagy elfogadod így a szitut, vagy továbbállsz. Ha pedig ígérget és nem tartja be, hazudozik, és utána letagadja, megaláz /mert hagyod, mert szerinted feltétel nélkül kell szeretni őt, míg ő nem teszi, de te egy megtestesült Jézus másolat vagy, szóval szerinted ezt kell tenned, és akkor majd ő is megtér erre a jézusi tudatra/, akkor ideje kiállni magadért, és tenni önmagadért. Az nem hősködés, hogy hallgatsz, hanem hülyeség. Azzal nem mented meg, hogy bármit megengedsz neki, hanem magadat alázod meg. Hősködni nem itt kell és nem most. 

Mondjanak bármit a félreértelmezett angyalkártyáid, és a youtubereid, ideje magadat érvényesíteni. Ha valakivel érdemes szembeszállnod, az elsősorban önmagad vagy, és másodsorban valaki, akivel nem jutsz dűlőre. Ha csak rossz mintákat követ, és hallgat rád, akkor is csakis úgy fog változni, ha egyáltalán felhívod erre a figyelmét. Ha többszöri felhívásra sem reagál, akkor NEM ÉRDEKLI A VÉLEMÉNYED, SEM AZ ÉRZÉSEID. Akkor hagyd. Tanulj meg veszíteni. 

 

Az az alappogram, hogy feltétel nélkül hagyd magadat, és feltétel nélkül szeress, te legyél a megmentő hős, virtuális játékos a nagy sakkjátszmában, egy kis senki, miközben illúziókkal etetnek és megvezetnek azok, akik ebből jól élnek, egy kiírandó és kiirtandó program Belőled és mindenki másból. Ideje felébredned a valóságra, ha fáj is, és magadhoz térni, kihúzni a fejedet az angyalaid szárnyai közül, és ötvözni a realitást a spirituális dolgokkal úgy, hogy ami abban tényleg csak fantazmagória, azt elveted. 

 

Fogok én még sok érdekességet írni Nektek, és sok megdöbbentő dolgot, amivel nem fogtok egyet érteni, de mélyen belül tudni fogjátok hogy igaz… 

Na akkor…

Két tréning, szombat és vasárnap. 

 

  1. TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 - MÁGUSKÉPZÉS. TAROT II. KIS ARKÁNUMOK 1. KELYHEK ÉS BOTOK. SZERELEM FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT. 

2023. október 28. szombat, 17.00-20.00 Skype

részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

  1. TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 - MÁGUSKÉPZÉS. MÁGIKUS BOLYGÓTAN X. GYAKORLAT + TANÍTÁS FELOLDÓTÁBLA GLOBÁLISAN GYAKORLAT.

2023. október 29. vasárnap 16.00-20.00 Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag. 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 



A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: KELYHEK SOROZAT, ÉS MÁTRIX ÉS FÉNYKAPUK 

  • MÁSODIK RÉSZ: BOTOK SOROZAT, ÉS MÁTRIX ÉS FÉNYKAPUK /fény itt a tudat megvilágosodásának fénye/

  • HARMADIK RÉSZ: SZERELEM FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT. 

HOLD, KARDOK 9, KELYHEK 10. TÍZ BOLYGÓ EGYSÉGE. 

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A TUDÁS FELLEGVÁRÁBAN. URANUS. TITANIA. OBERON. AZ ÁLSZENTEK ÉS AZ IDŐUTAZÓK KÖZÖTTI HOLTSÁV - URANUS/NEPTUNUS/PLUTO - TANÍTÁS FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT 1. GLOBÁLIS.

  • MÁSODIK RÉSZ: MERCUR, SATURNUS, MARS - A NAGY TEREMTŐ HÁROMSZÖG AZ IS-BE SZELLEMI JÁTÉKÁBAN. MEGDÖBBENTŐ FELFEDEZŐÚT. TANÍTÁS FELOLDTÓBÁLA GYAKORLAT 2. EGYÉNI

  • HARMADIK RÉSZ: TANÍTÁS FELOLDTÓBÁLA GYAKORLAT 3. FIZIKAI SÍKON AZ, AMI TE VAGY - NAP-VENUS-MERCUR TEREMTŐ HÁRMAS. 

  • NEGYEDIK RÉSZ: MARS-MERCUR-SATURNUS-URANUS - ÁT AZ IDŐTENGELYEN. AZ IDŐN INNEN ÉS TÚL. RÉGI BIRODALOM AKKOR ÉS MOST. 

 

Két ütős tréning jön. 

Áldás

 

Eszter-Fényhozó-Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá