2018. máj 12.

MINDENKINEK VISSZA KELL ADNIA, AMIT ELVETT

írta: Eszter 777
MINDENKINEK VISSZA KELL ADNIA, AMIT ELVETT

FELÉBREDT A MAGYAR OROSZLÁN

MINDENKINEK VISSZA KELL ADNIA, AMIT ELVETT

 

A Földön GLOBÁLIS VISSZAÁRAMOLTATÁS VAN. Mindenkinek vissza kell adnia, amit elvett. Mégpedig azért, mert a Fény győzelme már elkezdődött. Nincs hová bújniuk a hazugoknak, hamisoknak, akik mások bőrét nyúzták le, évezredeken keresztül.

A globális visszaáramoltatás tavaly tavasszal kezdődött, és a médiában ennek voltak - ugyan igen csökkentett módban, de akinek van szeme, az  LÁT - visszhangjai. Még az USA elnöke, Donalt Trump is tudja ezt, mivel éppen az ILLUMINATI SZABADKŐMŰVES vezetőket vonja felelősségre és megnevezi őket. Nem tudom, hogy ő melyik oldalon áll, kettős érzés van bennem vele kapcsolatban, kicsit mintha menekülne, hogy őt nehogy felelősségre vonják, és próbál jót tenni, de ez csak megérzés és nem is merülök mélyebben a témába, mivel nem sokat tudok erről, de szeretném, ha LÁTNÁTOK, IGENIS VAN A FÖLDÖN IGAZSÁG, és mindegy, kin keresztül érvényesül, de érvényesül, azonban nem mindegy, HOGYAN ÉS MIKOR. Az Esemény közeleg, MÁR NAGYON KÖZEL VAN - mint azt említettem korábban, az Esemény vár ránk, hogy a Föld és rajta az emberiség elérje a megfelelő rezgést, hogy az energiát be tudja fogadni az a KRITIKUS TÖMEG /nem 122 ezer, hanem MILLIÓK/, valamint AZ EGYLÉLEK PÁROK ELÉRJÉK A KRITIKUS SZÁMOT MINT FIZIKAILAG LÉTEZŐ  PÁRKAPCSOLAT, hogy a Földanyával EGYSÉGBEN az emberiség ÖTÖDSZÖRRE NE BUKJON EL. A régi jóslatokban már említettek minket, egy titokzatos íjász, harcos népet, aki MEGMENTI AZ EMBERISÉGET EGY APOKALIPTIKUS KORBAN, és vezetője ugyanaz a Nimród Király, aki Atlantiszban kivezette a népét a pusztuláskor a hullámsírból.

A Magyar Királyság számomra LÉTFORMA ÉS NEM HATALMI FORMA, VAGY MONDJUK ÚGY, FÉNYKÖZÖSSÉG ÉS EGYSÉG, EGY FÉNYHOZÓ NÉP EGYSÉGE, akik megmutatják a világnak, hogy igenis van REMÉNY.

Ha magyar vagy, és ezt olvasod, felébred benned a SZABADSÁG FŐNIXMADARA, és érzed A HÍVÁST, ÉBRESZTENI KELL, LÉPNI KELL, KEVÉS AZ IDŐNK!

Mindegy, hogy a világ mely táján élsz éppen most, ha magyar vér folyik az ereidben, akkor most ott, ahol vagy, az a dolgod, hogy ODA HOZD A FÉNYT, AHOL ÉLSZ, és tükrözz a körülötted élőknek: ÉBREDJENEK FEL A SÖTÉT MÁTRIX FOGSÁGÁBÓL ÉS A RABSZOLGASÁGBÓL, AZ AGYMOSOTT ÁLLAPOTBÓL, TÖRJENEK KI. Meg fogsz szólalni, egyre többen jönnek majd hozzád segítséget kérni és te segíteni fogsz, mert a véredben van, hogy segíts, hogy lelkeket ments, hogy a világot jobb hellyé tedd.

A magyarság volt az első ember a Földön, a Napvallás alapítója, és Baál Napisten már velünk van ÚJRA, fiaival, Jézussal és a Fényhozóval, és mindez, amit én IS és sok más fénymag tesz spirituális közösségekben, már érezhető és látható.

A kritikus tömeg azért KRITIKUS, MERT A HÁTTÉRHATALOMRA NÉZVE KRITIKUS, AKIK MÁR MENEKÜLNÉNEK, de éppen tegnap kaptam az információt, hogy NINCS HOVA, a Föld energiaterét a Csillagközi Flotta lezárta, nincs se ki se, be, akik MENEKÜLNI AKARNAK A VISSZAÁRAMOLTATÁS ÉS A FÉNY GYŐZELME ELŐL, AZOK FOGNAK ELBUKNI ÉS NEM AZ EMBERISÉG.

 

Mindenkinek vissza kell adnia, amit elvett, és mindez zajlik már most is, egyéni szinteken, ember-ember között, családtag-családtag között, párkapcsolati szinten, nemzeti szinten, nemzetközi szinten, globális szinten.

Azért támadják, szorongatják a GYARMATOSÍTÓ ORSZÁGOKAT, MERT VISSZA KELL ADNIUK, AMIT ELVETTEK azoktól az országoktól, FÖLDRÉSZEKTŐL /AMERIKA, AUSZTRÁLIA EGY-EGY EGÉSZ SPIRITUÁLIS NÉPET IRTOTT KI, HOGY JOGTALANUL ELFOGLALJÁK A FÖLDJÜKET/, NEKÜNK VISSZA KELL ADNI, AMIT LASSAN SZÁZ ÉVVEL EZELŐTT ELVETTEK, A TRIANONI “BÉKE”SZERZŐDÉSSEL  /1920. JÚNIUS 4./, vagyis mocskos, igazságtalan HÁTTÉRHATALMI KONTROLLON ALAPULÓ DIKTÁTUMMAL, és vissza is fogják adni, mert lehet bármilyen erős LÁTSZÓLAG jelenleg a Földön a háttérhatalom, azokkal a hatalmas fény erőkkel szemben, melyekkel mi is együttműködünk, tehetetlenek.

Tudják jól, ezért menekülnének, de már nincs hova.

Lejárt az idejük a Naprendszerben a reptilianoknak, a háttérhatalomnak, a bukott hüllőknek, és a Sötétségnek és gyermekeiknek távozniuk kell az  Esemény után közvetlenül. Az Esemény KI FOGJA VONNI A HÜLLŐ ENERGIÁT A FERTŐZÖTTEKBŐL, az őshüllőkből pedig, akik nem fertőzöttek, hanem eredetük szerint a sötétség gyermekei, nem kivonni fogja, hanem őket vissza fogják hívni…

Az emberiség ébred, de lassan ébred, és ennek érdekében, hogy ez gyorsabb legyen, és az emberiség ne bukjon meg ötödszörre is, A TÚLÉLÉS ENERGIÁIT KÜLDTÜK KI TEGNAP ESTE A VILÁGNAK A MAGYAR KIRÁLYSÁG SZERTARTÁS ALATT, útra kelt a Magyar Főnix, tűzzel, fénnyel bejárta a világot, és mi lementünk a Belső Földbe, a Föld magjába, mert OTT VAN A KULCS, a kulcs most nem kulcs volt, hanem A TÚLÉLÉS FÉNYSUGARA, mely úgy tört elő Földanyából, amikor megnyitottuk a Belső Föld embereivel közösen egy szer-körben, mint egy vulkánkitörés, és szétszórta fényét a világban, a fény pedig osztódni kezdett. Már semmi nem állíthatja meg.

Tartsatok ki, bármilyen nehéz is, ha támadásokat kaptok, álljatok bele a szarkális magyar királyi energiába a Mag Piramis magjában, mert ez az erő megvéd mindentől, ahogyan megvédett Atlantiszban is.

A Mag Piramis magjában ott van a Szent Grál melyet magyar földre hoztunk tegnap és VISSZAHELYEZTÜK A TEREMTŐ ERŐ KIÁRADÁSÁT NAGYMAGYARORSZÁG KÖZÉPPONTJÁBA, BENNE A SZENT KORONÁVAL -  melyet szakrálisan hangolunk át igaz magyar rezgésre és tisztítunk -, a szarkális magyar királlyal és királynővel, akik a magyarság Férfi-Nő egységét képviselik MAGukban Egységben, és kiárasztottuk a fényt a Földre. A szertartás nagyon nehéz volt, főleg a végén, amikor FELOLDOTTUK A MAGYARSÁG FELETTI LEGNAGYOBB ÁTKOT, amely alatt több “kisebb” átok is van, ezek még feloldásra várnak, de mindig az első átkot a legnehezebb feloldani, utána már könnyebb.

A szertartás alatt többször támadást kaptunk, egyszer megszakadt a hívás ugyanúgy, ahogy előtte egy nappal a Szent Grál szeren.

AZOK, AKIK TUDATOSAN MINKET TÁMADNAK, A SÖTÉTSÉG SZOLGÁI, ÉS MAGUKNAK IS ÁRTANAK, AMIKOR NEKÜNK ÁRTANAK, MERT A GLOBÁLIS KÜLDETÉSSEL, AMIT MINDEN HÉTEN TESZÜNK, ÉRTÜK IS DOLGOZUNK!

AZOK, AKIK MINKET/ENGEM TÁMADNAK, AZT TÁMADJÁK, AKI/AKIK RAJTUK IS SEGÍT, ÉRTÜK IS DOLGOZIK, ÉS MINDEZT MÉG CSAK NEM IS LÁTJÁK, MERT AMI FÉNY, AZT LÁTJÁK SÖTÉTNEK, ÉS AMI SÖTÉT, AZT LÁTJÁK FÉNYNEK /A MÁTRIXBAN VANNAK, JÓ MÉLYEN.../.

A sötét oldal most nagyon támadja a szabadon ébredőket, nem csak emberekkel, hanem testetlenekkel is, a feszültség nagyon nagy, olyan bolygóállás van, mely a vitákat szítja, OLDJÁTOK MEG BÉKÉSEN, VAGY MENJETEK KI AZ AJTÓN, ÉS HALKAN CSUKJÁTOK BE MAGATOK UTÁN, NE NÉZZETEK VISSZA! Ne menjetek bele a sötét oldal által gerjesztett parttalan vitákba. Ne engedjétek, hogy leszívják az energiátokat!

A tegnapi Magyar Királyság Szertartáson ERŐTELJES ÉBRESZTŐ ENERGIÁT ADTUNK ÁT A MAGYARSÁGNAK ÉS NEM CSAK A MAGYAR FÖLDÖN, HANEM VILÁGSZERTE MINDEN MAGYARNAK, ÉS ÖSSZEKAPCSOLÓDTUNK AZ EGÉSZ MAGYARSÁGGAL, AZ EGÉSZ MAGYARSÁG A MAG PIRAMISBAN VAN.

Csodálatos, nehéz, ütős szertartás volt, de vállaltuk és folytatjuk, mert a Magyarság él és élni fog, a Magyar Királyság pedig NEM MINT ÁLLAMFORMA, HANEM MINT LÉTFORMA, EGYSÉG-FÉNY FORMA, KÖZÖSSÉGI FORMA ÉLETRE KELT TEGNAP ESTE, AMIKOR ÉLETRE KELTETTÜK, ÉLETRE HÍVTUK A MAGYARSÁG ŐSEREJÉT.

Visszatérve pedig a kezdő mondatra: mindenkinek vissza kell adnia, amit elvett. HA TŐLED ELVETTEK VALAMIT, MOST VISSZAADJÁK, AKÁR AKARJÁK, AKÁR NEM, MERT A FÉNY EREJÉVEL SZEMBEN TEHETETLENEK, AMI A TIÉD, AZ VISSZA IS ÉRKEZIK HOZZÁD, LEGYEN AZ BŐSÉG, PÁRKAPCSOLAT, EGY ELVESZETT SZERELEM, AZ IGAZSÁG, A KÜLDETÉS, A CSALÁD, BÁRMI, AZ EGÉSZ ÉLETED, MINDENT VISSZAKAPSZ, HA A FÉNY OLDALON ÁLLSZ. Ne AKARD visszakapni, mert MAGÁTÓL ÉRKEZIK MEG. Addig is tedd a dolgod áldott fénytestvérem.

 

Áldás a magyarságra, a magyar földre, áldás az emberiségre, mindenre az Univerzumban, amelynek fénymagja van, életet teremt és fényt áraszt magából.

 

Köszönöm a fénymunkátokat fénytestvérek.

Áldás

Eszter

 

A szertartások hangfelvételeit itt kérheted: eszter888fenyhozo999@gmail.com

A szertartásokhoz és a hangfelvételekhez jutás feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

2018. május 12.



Szólj hozzá

IGAZSÁG UNIVERZUM TRIANON MAGYARSÁG SZÁRNYRA KELT A MAGYAR FŐNIX FELÉBREDT A MAGYAR OROSZLÁN TÚLÉLÉS ESEMÉNY MAGYAR KIRÁLYSÁG MAGYAROK ISTENE FÉNYHOZÓ MAG NÉPE MAG NÉPE MAGYAR FÖLD MAGYAR NÉP SZENT KORONA SZAKRÁLIS MAGYAR KIRÁLY FÉRFI NŐ EGYSÉG BÉKE FÉNYERŐK CSILLAGKÖZI FLOTTA BAÁL NAPISTEN FÉNY HADSEREGE