2022. máj 12.

MK ULTRA ÉS A HOLD SÖTÉT OLDALA

írta: Eszter 777
MK ULTRA ÉS A HOLD SÖTÉT OLDALA

A HOLD SÖTÉT OLDALA ÉS AZ ÉRZELMEK MANIPULÁLÁSA

AZ MK ULTRA ÉS AZ “EMBERARCÚ” HÁTTÉRHATALOM

REJTETT TITKOK ÉS HATALMAS HAZUGSÁGOK

 

A heti szombati tréning olyan komoly és átfogó témát ölel fel, hogy mind a heti cikkemben - a jövő heti is készül már -, mind a heti tréningben a téma első részét dolgozzuk fel, a második részét pedig jövő héten szombaton.

 

A heti tréningünkön, szombaton először is a nagyon fontos aktualitásokat vesszük elő.

 

A WHO küszöbön álló nagyobb befolyása - május 22-étől akarják bevezetni azt, hogy minden országban KÖTELEZŐVÉ TEHESSE A V@N@ÁT. Nagyjából szeptembertől - amikor a v@r@s visszatér nyári szabadságáról - minden tevékenységet és minden lehetőséget, akár még a boltba menést is ehhez a bizonyos OL@T@SI igazolványhoz akarnak kötni. Világszerte. Egységesen. Erről sokan tudtok, de mi meg is állítjuk. 

 

A másik téma az orosz-ukrán háború, ahol “Zselét” /Zelenszkijt/ a háttérhatalmi rezsim nyomja azzal, hogy robbantsa ki a harmadik világháborút. Húzogatja a NATO bajszát - Biden asszisztál hozzá, de a felelősséget nem vállalja -, húzogatja a mi bajszunkat is, és piszkál, hátha rajtunk keresztül ki tudja robbantani a harmadik világégést. Energetikailag ez úgy néz ki, hogy állandóan pengeélen táncol az energia: háború vagy béke, és mágiával, befolyással és különféle, az MK ULTRA projektben kikísérletezett eszközökkel próbál a háttérhatalmi rezsim Zselén keresztül hatni Európára, hogy elveszítsük a józan eszünket, és beleálljunk egy világháborúba. Amiben ugyebár a másik célja a háttérhatalomnak, hogy valaki ledobja az első atomot. 

 

Teljesen nonszensz a dolog, jelenleg Zselén és a háttérhatalmi rezsimen kívül, amely Zselé háta mögött befolyásolja őt, senki nem akarja. Még a mocskos és aljas Európai Unió és a NATO sem. Ekkora kockázatot egyik ország sem vállal sem Európában, sem azonkívül. 

Ehhez hozzátéve, aki ledobja az atomot, annak hatalmi szempontból vége. Azt, aki erre engedélyt adna, azt elvágnák minden hatalomtól, befolyástól és leváltanák a posztjáról, meghurcolnák és menekülnie kellene, de nem lenne hova. Mert az egész emberiség és ezen belül főként a szélsőséges csoportosulások ellene lennének, és ki akarnák végezni, mielőbb. 

 

Ehhez kapcsolódóan volt egy aggasztó látomásom, az Azovi - tengerbe dobnák az atomot, közvetlenül a Krím - félsziget mellett, és az USA lenne az elkövető. Ez elég logikus lenne, sajnos. A víz alatt felrobbanó bomba természetesen komoly következményekkel járna, még így is, hogy nem lakott területre dobnák le. Korlátozott hatótávolságú lenne, mint amivel mondjuk a csendes-óceáni szigeteknél kísérleteztek a hidegháború idején, de nem elsősorban a hatótávolság lenne a legsúlyosabb, hanem a sugárzás, és a tengeri élővilág, partszakasz és sziget teljes pusztulása, valamint a terjedő sugárzás, és az, ahogyan ez ismételten megbontaná a Föld egyensúlyát, valamint az emberek lelkének törékeny egyensúlyát is. A háttérhatalmi rezsim IGAZOLNI akarja, hogy joggal vagyunk megfélelmítve. és ami nekem látomásban jött az Azovi-tengerbe dobott atombombáról, még csak egy terv, amit véghez akarnak vinni. Ezzel is foglalkozni fogunk a tréningen, és természetesen az ide kapcsolódó ÖSSZES INFORMÁCIÓVAL, ami ezt a háborút most érinti, és nekünk tudnunk kell róla. 

 

A háttérhatalom azzal küzd jelenleg, hogy a hétszintes hierarchia egymással szembenállva, szintről-szintre esik szét, tagozódik szét. A legfelső tizenhármak már nem érnek el a második szintre, ahol a politikai vezérek vannak. A keleti és nyugati blokkra szakadás a háttérhatalmi elit hatodik szintjén, a HÁROMSZÁZAK KLUBJÁBAN is jelen van, ezért indult el idő előtt egy háború, amire a legfelső szint, a tizenhármak, nem számítottak. IDŐ ELŐTT, ez fontos.

 

Ez a háború kívül esik a terveiken, így irányítani sem tudják. Ez még fontosabb.

Beleszólni azonban mindenképpen akarnak, ezért állnak Zselé háta mögött, és befolyásolni próbálják a teljes európai vezetést is. Olyan technikákkal, amit a csillámpónis fényben lebegő naivák, akik azt hiszik, a Föld csak szép és jó, el sem tudnak képzelni.Annak ellenére, hogy egyetlen politikai vezető, hatalom és amúgy áruló, és aljas csoportosulás - akik a lakosság ellen és nem mellett dolgoznak, és mindenben tevékenyen részt vettek eddig az emberiség testi-lelki-mentális-energetikai kifosztása érdekében -, ebben az atomháborúsdiban nem akarnak részt venni. Ezért az MK ULTRA módszereivel való agyi programozás, amivel rá akarják venni ezeket a vezetőket a döntésre. 

 

Felmerülhet benned, hogy de miért, amikor a háttérhatalom mindent el tud intézni. 

Nem, nem tud. Ő azért HÁTTÉRhatalom, mert nem kíván ELŐTÉRBEN lenni. 

 

Azt csak a végső esetben tennék meg, hogy felfedik magukat. Ez az egész több évszázezrede egy titkos társaságokból álló földi és földönkívüli szervezet, amely mindig sugallta, manipulálva és zsarolva, befolyásolva és csalással, gyilkosságokkal és egyebekkel vette rá a politika vezetőket, hogy olyan döntéseket hozzanak, amilyeneket hoztak. Zselét is zsarolják egyébként, méghozzá látomásom szerint egy szőke, göndör hajú, nagyjából öt éves kislánnyal. Nyilván a lánya. Valamint egy magas, világos hajú, szép arcú nővel. Nyilván a szerelme. Valamint azzal, hogy alkut kellett kötnie. Ugyanilyen zsarolás van Putyin ellen is, ne legyenek kétségeitek. Ki akarják siklatni, arra akarják rávenni, hogy hibázzon, és belesodorja Európát a háborúba. Ezt a háborút ő sem tudja jelenleg irányítani. Ez is fontos. Már egy ideje kicsúsztak a dolgok a kezéből. 

EZT IS FELÜL FOGJUK VIZSGÁLNI, ÉS TERMÉSZETESEN A HÁBORÚ VÉGE FELÉ TERELNI A DOLGOKAT, A BÉKE, AZ ELSIMÍTÁS FELÉ. A HARMÓNIA ÉS AZ ARANYKOR FELÉ. Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, ahogy másik is mondják, okkal, hogy egy Aranykor nem kezdődhet háborúval. EGY VASKOR VÉGZŐDIK HÁBORÚVAL.

 

A háború tudata - akárcsak korábban a világj@r@vány tudata, melyek inkább felfújt lufihoz hasonlítanak -, folyamatosan piszkálja, stresszeli és ÉBER ÁLLAPOTBAN tartja az emberek LIMBIKUS RENDSZERÉT - az érzelmekért felelős terület az agyban, dióhéjban, de tényleg nagyon dióhéjban - , és mivel nem hagyja ezt a rendszert a félelemkeltés és rettegés kampány idestova két és fél éve kikapcsolni, tehát az embereket folyamatos készenléti álapotban tartják a rém- és álhírekkel - nem tudnak az emberek, még rendszeres és jó alvás mellett sem, valóságosan megpihenni, megnyugodni. A folyamatos stresszelés nem csak a félelemkeltéssel megy, hanem a kifacsart, veszélyesnek és ingatagnak titulált, szintén állandó rémisztgetéssel megspékelt gazdasági válsággal is megy. Amint már sokszor írtam, a létbizonytalanság elvesztésének rémhírével sokkolják az embereket, akik aztán számtalan rossz, zsigeri és ezután rossz gondolati, majd rossz döntési reakciókat hoznak létre.

 

A rossz döntések mindig csak az utolsó állomás, ezt rossz érzelmi, zsigeri, és ebből következően rossz gondolati reakciók előzik meg, melyek nem a valóságot látják.

 

Képzelj el egy szituációt, mondjuk ősember vagy az afrikai szavannán. I.E. 3.000.000 évvel. Nyugisan elvagy, eszegeted a finom bogyókat, és sütögeted a megfogott zsákmányodat. A többiek is pihiznek a forró napsütés elől a fák árnyékába feküdve. Minden édeni és csodás. 

Egyszercsak lóhalálában érkezik egyik társatok, láthatóan remegve, feldúlva, és elmondja nektek, hogy HALLOTTA A MÁSIK TÖRZSTŐL, AKI EGY MÁSIK TÖRZSTŐL HALLOTTA, AZ IS EGY MÁSIKTÓL, hogy jön a nagy rém, a legeslegnagyobb kardfogú tigris, a mese kedvéért nevezzük Sir Kánnak, mint a Dzsungel Könyvében a tigrist, Maugli. 

 

Szóval jön Sir Kán, mondja a társatok, és közeleg. Az átadott információ tele van túlzásokkal, még az első törzs, akihez eljutott az info, egy időnként lecsapó, éhes vadállatról hallott, mire hozzátok elér az info, már egy vérengző, emberevő, iszonyatos fenevadról van szó, akinek a változatosság kedvéért három feje, nyolc lába, harminc centis karmai vannak, és úgy huszonöt méter hosszú, három méter magas. Nyomában vér jár és pusztulás, mindenki meghalt, akivel valaha is találkozott Sir Kán, és társatok reszketve közli: jobb, ha szeditek a sátorfátokat, még a zsákmányt se vigyétek magatokkal, mert Sir Kán MINDJÁRT IDE FOG ÉRNI, ÉS MINDENKIT MEGÖL. Tomboló ragadozó, és lelki füleiddel szinte hallod a fenevad ordítását, holott ha a szavannán körbenézel, semmi változás nincs: a növényevők a közeledben békésen kérődznek, az oroszlánok jóval messzebb, jóllakottan pihennek, nappal van, amúgyis, és meleg, eszük ágában sincs vadászni. Még az sem jut eszedbe, és a többiek eszébe sem, hogy mint minden nagymacska, Sir Kán is bizonyára éjjel fog vadászni, és igencsak messze járhat tőletek. 

 

Ha valaha is ideér, ami egyáltalán nem biztos, hiszen nagy a szavanna, másfele is járhat, akkorra már régen fel tudtok készülni, sáncokkal, tűzrakásokkal és jól kihegyezett lándzsákkal, kiválogatva a legjobb és legbátrabb harcosokat a törzsből. 

De ti mégsem így reagáltok egy rémhírre, hanem mindenki, mindent hátrahagyva, azonnal menekülni kezd, és minden értékét odaveti annak a törzsnek, amelyik minden bizonnyal manipulálni akart titeket… azzal, hogy jön az egyébként nem is létező, háromfejű, nyolc lábú, huszonöt méter hosszú, három méter magas, iszonyatos kardfogú tigris…. a törzsnek pedig, aki utánatok jön a helyszínre, mindezt jól kitervelve - természetesen a hírnökötök előadásában beiktatott több másik törzs, aki “hallotta” a sztorit, nem is létezik -, összeszedi a hátrahagyott zsákmányt, az eltárolt készletet, az eldobált fegyvereket, és mindent, amit ti már rossz döntéstől hajtva nem véltek fontosnak…

Összeáll a kép? ….

 

Na, most még képzeld el mindezt felturbózva, napjainkban, úgy, hogy ehhez még az MK ULTRA Projectben kikísérletezett hangulatjavító, kedélyjavító és altató szerekkel még inkább gallyra teszik, szó szerint félrevezetik a limbikus rendszert az agyban, különböző szintetikus vegyületekkel a gyógyszerekben, vízben, élelemben stb még le is butítják olyannyira, hogy a limbikus rendszer, mely túlélésünk legjobb eszköztára, és arra van kitalálva, hogy VALÓSÁGOS KÖRNYEZETI TÉNYEZŐKRE ÉS BEHATÁSOKRA REAGÁLJON, már nem a valóságra reagál… hanem arra, amit olvasol a hírekben, amit hallasz és nem arra, amit látsz…

 

Ébredjünk fel arra, hogy itt tenni kell,mégpedig folyamatosan. Egy ilyen szituációban JELEN kell lennünk. Mert most ilyen szituáció van: egy háború, amely ugyan kicsúszott mindkét fél kezéből, és amelyet a háttérhatalom manipulálni próbál, a limbikus rendszert nem csak az átlag embereknél szeretik átállítani, félrevezetni, akár ki is kapcsolni, hanem vezetők körében is, akik ezáltal rossz döntéseket hoznának, ha a világ fénymagjai nem lennének résen. Azonban jól dolgozunk globálisan, mindenki, mert azok a bizonyos rossz döntések egyszerűen nem kerülnek foganatosításra. Azonban akkor, amikor egy-egy látomás érkezik, ami egy terv lenne a háttérben a szálakat mozgatók részéről, a lineáris időn kívüli párhuzamos idősíkok megmutatják, mit kell időben kioldani, kiütni és leállítani. Ilyen az Azovi-tengeri atombomba is. Ilyenkor a limbikus rendszerünk nem érzelmi, hanem mélyen intuitív része lép működésbe, és kitapogatja a lehetséges jövőképek közül azt, amelyik a legnagyobb odafigyelést igényel. A magabiztosságnak, amely arról szól, hogy van a jövőbe beleszólásunk, ilyenkor van a legnagyobb jelentősége. Mert a hit és  magabiztosság, amivel ezeket még jóval a bekövetkeztük előtt leállítjuk, jóval túlmutat az alap zsigeri, érzelmi és gondolati reakciókon. Egy rendszer magasabb átlátása segíti és biztosítja az emberiség jövőjét. Ez a tudatosodás most olyan módon segít ÉBER lenni, ami egészen pontosan KIZÁRJA azt a rémkeltést, amivel a média operálni próbál. Ha mi is elhinnénk azokat a híreket, ahol csupán spekulációkról van szó, nem tudnánk a valós tervekre koncentrálni, amivel a háttérhatalom dolgozik. Mert a háttérhatalom a valós terveit sosem fogja hírekben közölni. 

 

A hírekben pusztán bizonytalanságot kelt, és ha megfigyeled, nem közöl igazi konkrétumokat. Nem mondja meg, példánkra visszatérve pl, hogy az a bizonyos Sir Kán igazából merre is jár. Mond valamit, de nem mond semmit. 

 

A harmadik téma, hogy az állatövi jegyeken, a zodiákuson keresztül befolyásolják az emberiséget - erről fogok a jövő heti cikkemben nektek részletesen is írni, és igazán sokkoló lesz. Az állatövi jegyek egy archaikus időíven, egy lineáris mátrix-sávon nyugszanak, és konkrétan eredeti jelentésükből kifordítva, a háttérhatalom - a Föld felett uralkodó szuperintelligens lények összessége - befolyásolja e 12 kulcson keresztül az emberiséget.. Nem nehéz rájönni, hogy a 12 kulcs fordítva használva és a 12 órához a számlapon, tökéletesen igazodva, a 12 hamisan felosztott hónapban hamisan hat az emberekre. 

Erről INFORMÁCIÓK A TRÉNINGEN, és mint mondtam, a jövő heti cikkemben és még bővebben a jövő heti tréningen /május 21/.

 

A háttérhatalom befolyásolja a BOLYGÓ ÁLLÁSOKAT IS, méghozzá igen aljas módon. Hiába lelkesedsz te fel azon, hogy ilyen, meg olyan bolygóállás van, ők látják azt, amit én is megláttam a héten, és amiről velősen és részletesen a jövő heti tréning fog szólni, nevezetesen, hogy ahogyan emberi mágikus fejlődés szinten VAN BELESZÓLÁSUNK ABBA, hogy egy-egy bolygóállás bekövetkeztekor mi fog történni, ugyanígy a háttérhatalom, amely esetében a SZABADKŐMŰVES BEAVATÁS LEGFELSŐ SZINTJÉN - gondolj csak az Álmok Tarotja NAP KÁRTYÁRA, ahol egy Zeusz szerű Napisten alak lebeg egy maya naptár felett, és a bolygók áramolnak a két keze között -, a legfelső, 99. beavatási szinten megtanítják az arra kiválasztottak igen kis csoportját, hogyan befolyásolják a bolygó állásokat, és természetesen a ZODIÁKUSBAN LÉVŐ 12+2, tehát 14 csillagképhez fűződő állatövi jegyek hatásait a Földre, GLOBÁLISAN, és emberiség szinten is. Tehát hiába van neked állítólag jó éved asztrológiailag, EBBE BELE TUDNAK NYÚLNI, és meg is teszik…! 

Ezért ez is fontos témánk lesz a tréningen, e hét szombaton. 

A SORSÜGYNÖKSÉG ÚJABB MÓDSZERE. Ezt leállító konkrét technikák a tréningen.

 

Azonban mi is képesek vagyunk a bolygóállásokat BEFOLYÁSOLNI, méghozzá természetesen pozitív szándékkal. Ez a mayák tudása is volt, a suméroké, az egyiptomiaké és még sorolhatnám. Ősi, elfelejtett tudás, amely pontosan arról szól, hogy a sorsnak és a sorsot igencsak befolyásoló bolygómozgásoknak a hatásait nem csak tétlenül kell néznünk, hanem mentális energiával a bolygók energiáinak transzformálásával el tudjuk érni a kívánt hatást. Mesterfokú mágia, TECHNIKÁK ERRŐL A TRÉNINGEN. Ezúttal konkrét módszereket fogtok kapni az istenektől erre. 

 

Téma lesz a héten szombaton, a HOLD SÖTÉT OLDALA IS, amely ELKÉPESZTŐEN MOCSKOS TITKOKAT REJTEGET. Az istenek olyan, eddig eltitkolt tényeket fognak felfedni előttünk a tréningen, amelyeket álmodban sem tudtál volna elképzelni, arról, hogyan irányítják az emberiséget FIZIKAI SÍKON. Hogyan fedik el a valóságot, és hogyan lehet ezt átugrani. Rejtetten és nagyon fejletten az érzelmeinket befolyásolva fedik el a valóságot előlünk. 

 

A Hold segítségével elsősorban AGYUNK LIMBIKUS RENDSZERÉT befolyásolják. Azt a részt, ami az érzésekért és az érzések általi válaszreakciókért felelős mind a testbeszédben, mind a verbális kommunikációban, mint a NEOCORTEXBEN - agyunk gondolkodó része - ahol a LIMBIKUS RENDSZERÜNKET ÉRT BEHATÁSOK MENTÉN HATÁROZZUK MEG A DÖNTÉSEINKET. 

A félelemkeltés és rettegés kampány ezért is van. A félelemmel lehet a legerősebb LIMBIKUS REAKCIÓKAT KIVÁLTANI. 

 

Van két közkeletű tévedés: /sok van, de ide vonatkozólag ez a kettő jut eszembe/

Az egyik az, hogy az emberiség egy megvezetett birka - populáció.

A másik, hogy az emberiség egy csodálatos, ragyogó embertömeg, akik mind jót akarnak. 

 

Először is: az MK ULTRA PROJECT napjainkban olyan fejlesztési csúcsokat ért el, amit elképzelni sem tudunk. Kifejezetten fejlett agyprogramozó technikákat ért el napjainkra, amely megtéveszti az emberiség azon részét, amelyik nem tudatos. Nem nehéz, mert azt sem tudja, mi miért történik vele valójában. Nem megvezetett, ostoba birkák tömege, hanem az érzelmeik befolyolásolásával rángatott, átvert és megtévesztett emberek tömege, akik ki vannak szolgáltatva az uralkodó földönkívüli faj elitjének. Az MK ULTRA mindig a limbikus rendszert célozta bennünk, és csak azon át érte el és módosította a neocortexet, a gondolatokat és a dolgok értelmezéséért, az összefüggések meglátásáért és a logikáért felelős agyi területet.

A Holdnak nagyon sok köze van az ALAKTVÁLTOZTATÁSHOZ, AZ ÉRZELMEKRE GYAKOROLT HATÁSHOZ ÉS A FEKETE MÁGIÁHOZ. Az MK ULTRA központjai nem csak a Földön vannak, hanem a magas fejlettségű technikai bázisok a Holdon, ahol védve vannak az esetlegesen fellázadó emberiség elől. Ugyannakor komoly MK ULTRA kísérletek is folynak a Hold sötét oldalán, ahol továbbra is az ember megtörhetőségét vizsgálják, igencsak szélsőséges körülmények között. 

Több, űrhajók által elrabolt személy számolt már be arról, hogy a Hold sötét oldalára vitték, ami ráadásul egy másik téridősíkon van, mivel az alany itteni földi létezésében pusztán három perc telt el, odaát pedig akár napok teltek el, és ott szélsőséges és brutális körülmények között dolgoztatták, a jelenlévő rabszolgatartói pedig emberek voltak és nem földönkívűliek. A háttérhatalom keresi hozzánk a kulcsot, hogy végleg megtörjék az emberi akaratot. Ehhez kell az MK ULTRA, és most főleg nekidurálták magukat, mert az orosz-ukrán háború mutatja, hogy mennyire nem tudják kezükbe venni az irányítást.

 

Másrészt, az emberiség nem csak jóindulatú emberekből áll, hiszen a földönkívüli ellenséges fajok nagy számban vannak beépülve közénk, és a HOLDDAL KOMOLYABB KAPCSOLATBAN ÁLLNAK, pl a reptilianok, akik ezt az “égitestet” jól használják, és érzékelik. Rendkívül jól tudnak a Holddal ködösíteni, elkendőzni, elfedni valamit, és a figyelmet, az érzéseket máshová irányítani, az érzéseket manipulálni és a fekete mágiát erősíteni. Amely szintúgy az érzések manipulálásán alapszik. Maga a fekete mágiával betámadott alany idézi elő saját fizikai síkján a félelmeivel a rontás hatásait. 

 

Az Hold ember arca gyakorlatilag egyedi tervezés. Olyan, mint egy tükör, amin ha át tudsz látni, meglátod az igazat. Mint Neo. 

A Hold ciklikus változásaival elérik azt a rendszerünket is, ami szintúgy a limbikus rendszer irányítása alatt áll: a hormonháztartás. Ezt a rendszert kiválóan manipulálva úgyszintén lehet olyan érzéseket előidézni, MELYEKNEK NINCS A FIZIKAI SÍKON ALAPJUK. Félelmet, rettegést, fájdalmat, stresszt, szorongást és depressziót. Ehhez teszik hozzá a földi gyógyszerezést az emberiség számára cseppekben, tablettákban és injekciós tűben adagolva. Erre alapozzák. 

 

Ennek a hatásnak a kikapcsolása a tréningen fog megtörténni. Izgalmas feladat lesz :)

 

A HOLD SÖTÉT OLDALÁVAL KAPCSOLATOSAN ide kapcsolódik még a NASA DEEP SPACE Projectje, ami rejtetten egyébként az űrgyarmatosításról szól, nem pedig a már amúgy régen felfedezett bolygók felfedezéséről. 

 

Egy űrháborúra készül az elit, /távlati terv, minimum harminc év/, mivel sejti, hogy ezeket a területeket a Naprendszeren belül, nem fogják nekik csak úgy puszira odaadni. Ennek érdekében is történik a pénzek folyamatos belapátolása az elit képzeletbeli és valóságos páncélszekrényeibe. A nagy gyűjtés erről is szól. Ez folyamatos erőforrás megvonást is jelent a Föld lakosságától és természetesen a Föld ökoszisztémájától. A folyamatos erőforrás megvonással CSAPOLJÁK a Föld ökológiai rendszerét, és csapolják az emberiség energetikai belső - csakrák - és külső - fizikai sík - rendszerét is.

INFORMÁCIÓK ERRŐL IS A TRÉNINGEN. 

 

Tehát, átmegyünk több fontos és aktuális témán is, mint a WHO döntés, a készülő új hullám a kamuv@rusban, az orosz-ukrán háború, és az igazán rejtett és sötét titkok feloldása és megoldása is lesz ez a bevetés.

 

A HOLD SÖTÉT OLDALA

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

 

2022. május 14. szombat

Skype

15.00-19.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Minden harcost várok, fontos tréning lesz és ismételten megizzaszt minket :)

Áldás

 

Eszter - Fényhozó

 

Szólj hozzá