2022. feb 22.

22.2.22. MÁTRIX PORTÁL

írta: Eszter 777
22.2.22. MÁTRIX PORTÁL

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

ISTENEK A MÁTRIXBAN 

KVANTUMUGRÁS

AZ ELSŐ NÉGY ISTENSÉG AKI A MÁTRIXBA LÉP 

“MEGHACKELJÜK A MÁTRIXOT”

 

2022. február 26. szombat

15.00-19.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft /fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com



2022.02.22. - MÁTRIX NUMERIKUS TENGELY

MÁTRIX PORTÁL

Felkapod a fejed. Hú, ez érdekes írás lehet, megnézem gyorsan, mit tehetek magamért, mert mégis egy különleges nap. Megnyitod az írásomat és el fogom venni tőle a kedvedet. Mert nem véletlenül nem tartok kedden tréninget, ellenben tartottam 19-én, amikor az Érték-Rend Tréning alatt hatalmas ugrást hajtottunk végre az istenekkel. Belépett az első négy a mátrixba. Akkora jelentőségű tréning volt, hogy még mi magunk sem tudtuk, milyen nagy lépés lesz előre. Az istenek jól álcázták egy átlagosnak mondható cikkel, ahol nem túl fontosnak tűnő dolgokat vonultattam fel, valójában nagyon is fontosak voltak, majd jött a szombat, az IGAZI PORTÁLNYITÁS, és belecsöppentünk egy óriási jelentőségű dologba. A portálok a mátrix téridőszövetén ütnek lyukat. 

 

Ez kétféleképpen történhet. Vagy az istenek nyitnak egy portált, vagy mi innen, a Földről. Igen, jól olvasod. Mi is képesek vagyunk portált nyitni. Ha mi nyitunk portált, az azt jelenti, hogy beengedünk ide valamit, valami felszabadítót, teremtőt, és ki is viszünk innen valamit, ami nem ide való. . Ha ők nyitnak portált, azt jelenti, hogy lehoznak nekünk valamit, amihez eddig nem tudtunk hozzáférni, mert a mátrix kód- és jelrendszere akadályozott minket, illetve a tudat- és képességblokkolás, valamint a szándékos információ blokkolás és energetikai blokkolás. 

 

NEGATÍV PORTÁLOKAT IS LEHET NYITNI, INNEN, A FÖLDRŐL, ÉS FENTRŐL, A FÖLDÖN KÍVÜLRŐL A FÖLDRE IS. Ez utóbbit a háttérhatalom szokta megcsinálni, ilyenkor feltölti a mátrixot olyan kódokkal, amik erősítik azt, de az erősítéshez kellenek az emberek is. Mellesleg 22.2.22-én a háttérhatalmi elit fog olyan mágiát csinálni, amivel portált nyit.

 

Az emberek által nyitott negatív portálok a fekete mágiák mentén nyílnak meg. Ezáltal tud a fekete mágus olyan energiákhoz és teremtéshez jutni, ami nem az övé. Nyithat a mátrix felé portált - ekkor másoktól veszi el azt, ami az övék / ez a másik oka annak, hogy a nevezetes 22.2.22 nem mindenkinek sikerül jól/, és nyithat a Földön kívüli Chimera felé, illetve a démoni világ felé is - ez esetben meg kell a démonokat kötöznie, hogy elérjen valamit, de a démonok már Lucifer védelme alatt állnak, ezért nehéz művelet lesz, a Chimera felé pedig kockázatos nyitni, mert keményen megkérik az árát. 

Abban biztosak lehettek, hogy a mátrix portál, azaz a keddi, 22.2.22., ami CSAKIS A MÁTRIXNAK KEDVEZ, nem fog úgy végbemenni, hogy én ne zárjam be a kinyitott negatív portálokat. Rajta lesz a szemem, Luciferrel együtt az ügyön :) 

 

Nem fogod tudni megmondani, hogy pontosan mikor vannak portálok, a naptárodat nézve, mert HAMIS NAPTÁRRAL SZÁMÍTJUK AZ IDŐT, és a mátrix kód- és jelrendszerének ez is része. Az átszámolt, megmásított, meghamisított idő. Az órád kijelzőjén lévő szám sem pontosan az, ahány óra valójában van. Hát még a dátum. 

 

AMIT MA TEREMTESZ, A MÁTRIXNAK TEREMTED. 

Hacsak nem figyelsz oda kellőképpen arra, hogy pontosan mit is teremtesz, és hova.

Sajnos, vagy sem, de A MAI NAP MÁR MEGTÖRTÉNT. Tudom, hogy nem tetszik, amit olvasol és el akarod hinni, hogy nincs igazam. Azt akarod hinni, hogy régóta vársz erre a napra, és most végre megmutathatod, mit tudsz. Mutasd meg, de úgy, hogy TUDATOSAN CSINÁLOD. ÉN SE FOGOK TÉTLENKEDNI. De nem azért, mert kettőhuszonkettőkettőhuszonkettő van, hanem mert akik erre a napra időzítik a fekete mágiát, méghozzá nyilvánvalóan 2022.02.22. este 22.22-re, azokat még napközben kell elcsípnem. Globálisan. 

Emelett ki fogom fordítani ma a numerikus tengelyt, és egy általatok ismételten nem igazán elfogadott számsort fogok használni, ami a valódi Eredendő Bőség alapszáma: 6666.6.6666. Megállítom, amit akadályozó tényezőként lehozni akarnak, és amit ti hibásan a mátrixnak teremtetek, azt a mátrixon kívülre fogom küldeni, hogy VALÓBAN NEKTEK ÁRAMOLJON BE, ne pedig a mátrixnak. 

Szóval munkára fel. 

 

2022.02.22. rápattantok a “portálnyitásra”, meg mindenféle ilyenolyanamolyan kapu megnyílik. Izgi.Csak éppen egy a bibi. Az, hogy a Gergely-naptár alapján van e hét kedden 2022.02.22. Egy hamis naptár alapján, ahol feltűnően átírták a hónapokat, és a szökőév pl. ennek  évek számában történő kiegyenlítésére való, a 31 avagy 30 napos hónapok váltakozása pedig a havi szintű kigyenlítésre.. Valójában 13 hónap van egy évben, egy hónap 28 napos, a holdhónapokhoz köthetően, és 14 csillagkép vonul át az égen, amihez 14 csillagjegy kötődik. Nem 12. Ezek közkeletű tanok, nem én szültem meg őket. A keresztény vallás határoz meg 12 hónapot, és a 12 csillagjegy sem pontosan akkor van, amikorra az állítólagosan meg van határozva. A mátrix határoz meg 12 órát a nap felében és 12 órát a másik felében, valójában az eredeti 26 óra. 2x13. Ezzel nem árulok el újat, legalábbis remélem. A maya naptár is így számol, de nem csak a maya. Minden ősi naptár így számol, MIért számolna másképp? Tehát e hét kedden csak papíron van 2022.02.22. Valójában nem. Alsó hangon eleve két hónap van eltolva, hiszen az “oct”ober az nyolc, a “nov”ember az kilenc, a “dec”ember az tíz, tehát inkább most ér véget az év valójában, de hogy pontosan melyik napon, azt nem tudni, ugyanis a dátumozásunk se stimmel: a 28 napos valós hónapokkal nem igazán tudom, hol járunk. Azért nem tudom, mert nem tudom pontosan, mikor kezdték el így, ilyen módon is hamisítani az időszámítást. Ha tudnánk a pontos kezdőpontot, ki tudnánk számolni, hol járunk, melyik évben, melyik napon. 

És ez csak egy érdekesség, mielőtt annyira lelkesen rávetnétek magatokat a kettőhuszonkettőre. 

 

Elárulok neked egy “titkot”: akkor van. 22.2.22, amikor csak akarod. Mert az idő egy KÖR, ami olyan, mint egy forgatható kerék - oda, olyan számsorra, KÓDRA forgatod, amire akarod. Nem a naptár határozza meg, hogy milyen numerikus tengely jön létre, hanem TE. Ha hagyod, hogy a naptár  határozza meg, tévedni fogsz. Azért vannak ilyenkor nagyobb történések, mert az EMBERISÉG A MÁTRIXBAN koncentrál egy-emberként valamire, és ez érezhető, ámde nem mindenkinek jön jól be, mivel mindenki nagyjából hasonló energiát akar kapni és adni. Egy energián lovagol mindenki, és ez az egy energia a közös tudatmezőben keletkezik, nem pedig az “égiek által”. Ők nem nézik a naptárat, hidd el nekem.:) 

A közös tudatmezővel pedig az a baj, hogy a nagy része még a mátrixban van. A mátrix mentálsíkján, amit olyan entitások uralnak, akik félrevezetik azokat, akik LÁTnak ezt-azt és kérnek ezt-azt. 

Szeretnek illúziókat támogatni ezek az entitások, és az illúzióval az a baj, hogy bármit bele tudsz vetíteni, amit csak akarsz, és elképzeled, hogy egy portálnyitáskor meg is történik veled, de valójában, ha őszintén a szívedre teszed a kezed, nem történt SEMMI. Semmi olyan, amit ne te magad teremtettél volna meg. Tehát a numerikus tengelyeket TE magad teremted meg. A portálokkal MÁS A HELYZET.

 

A 22.2.22 EGY NUMERIKUS TENGELY. Ez azt jelenti, hogy nagyobb bőség teremtődik meg, ami a fizikai síkra érkezik. Akkor, amikor VALÓBAN MEGTÖRTÉNT - mert már megtörtént, és nem e hét kedden történik meg, hanem nagyjából két hete volt ez -, a fizikai síkra érkezett a bőség annak, aki tudatosan teremt, nem pedig MEGVÁRJA, AMÍG A DÁTUM SZERINTI PORTÁLOK MEGNYÍLNAK, és ide tartozik a “tízmilliószoros nap” elmélet is, amiben sok év teremtési gyakorlata után nem hiszek. Azt szoktam mondani a tízmilliószoros napokra, hogy nekem minden nap olyan napom van :) Mert én szabályozom a teremtésemet, nem pedig a sorsra bízom, véletlenszerűen. 

 

A portálok KAPUK, és azok sem csak akkor nyílnak meg, amikor az istenek úgy határoznak, hanem te magad is folyamatosan nyithatsz meg kapukat. Alapból rendelkezésedre áll a 13 fénykapu.

Szerelem, Szabadság, Bőség, Küldetés, Alázat, Hit, EREDET, Igazság, Szeretet.Egység, Bizalom, Tanítás, Gyógyítás, Esemény. BÁRMIKOR MEGNYITHATOD, BÁRMELYIKET. Ezeken kívül a Földre hoztuk már a Szíriusz - Orion - Plejádok Fényrendszer kapuit és azok minőségeit is. Ezenkívül például az istenek által nekem átadott információ alapján e hét SZOMBATON és nem kedden, újabb PORTÁL nyílik meg, mégpedig az, amin keresztül az első négy Létező belép a mátrixba. Az első négy istenség, akik képesek változtatni, ehhez azonban mi is kellünk. 

 

Nem tudjuk, a mátrix elmélete igaz-e, pontosabban mennyire igaz. Mennyire virtuális a valóságunk. Mennyi benne a kód, és mennyi benne a valóságos. 

Nem tudhatjuk, mennyire valódi, ami körülvesz, csupán az öt érzékszervünkre és az agyunkra hagyatkozhatunk.  MIvel nem tudjuk pontosan, mennyire valóságos az életünk, át kell állnunk a mostani fizikai síkra való hagyatkozásról a fizikai sík teremtésére. 

Ez a Föld felemelkedésének kulcsa. 

Mert nem tudod, pontosan mire hagyatkozol. Amit azonban te teremtesz, annak eredetével tisztában vagy. 

 

Nem tudjuk, hány ezer éve áll fenn a mátrix. Csak azt tudjuk, hogy KÓDOK tengerében élünk. 

A mátrix mentálsíkján és asztrálsíkján áramló kódok befolyásolják az öt érzékszervünk érzékelését. Kódolják. Ezzel könnyedén elérik, hogy azt tegyük, amit ők akarnak, mert az öt érzékszerven keresztül is programoznak. Nem csak a tudaton, a tudatalattin és az érzelmi skálán, illetve a lélek szintjén. 

Az öt érzékszervhez erősen kötődik a tudat, hiszen ez alapján kormányozza a testet, és sokban hat a lélekre is. A lélek önmagában sebezhető, tudat nélkül nincs sem tere, sem ideje. A tudat az, ami adja a teret és az időt. NEM A TEST, de a mátrixban csak a testre tudnak hatni igazán, a tudat és a lélek könnyedén fejlődi meg azt a szintet, amikor már nincs a mátrixban. A test sokkal jobban bele van ragadva a mátrix fizikai síkjába, mint a lélek és a tudat, és éppen ezért nehéz kikormányozni onnan. A testet is kódolták, hogy itt maradjon, és csak a halállal tudjon kilépni innen. Amikor a tréningen Seth hozzáférést kap a testhez, újabb kvantumugrást fogunk elérni. 

 

Az öt érzékszervünk meghatározza a viselkedésünket, jobban, mint gondolnád, mert az őket érő behatások mentén reagálunk a környezetünkre, és a környezetünk idelent a mátrix, ami programoz. Könnyen és gyorsan. Láthatatlan jelekkel- amiket a szemed ugyan érzékel, de annyira halványan, hogy a tudatos tudatba nem jut be, csak a tudatalattiba. Halvány szagokkal és illatokkal, amelyek az orrod számára ugyan érezhetőek, de úgyszintén ez a metódus: a tudatod nem érzékeli, csak a tudatalattid. Hallhatatlan hangokkal, amiket a füled azon tartományai éreznek, amik nem adnak jelet a tudatnak, annál inkább a tudatalattinak. 

 

A mátrix egy zárt erőtér. Nem juthattak be oda az istenek, egy nem-létező istenség uralta a mátrixot, Jahve, mögötte a YHWH Szövetség. Ki lettek zárva innen, és belépési jogosultságuk sem volt. Egyáltalán nem volt alkalmas számukra ez a téridő, hogy bejussanak , ezért mindig csak kis időre tudtak megjelenni az embereknek - látomások, álmok, megérzések, sugallatok, jelek formájában, illetve kis, apró, világító fények formájában. Humanoid megtestesülést nem tudtak felvenni, mert a lineáris téridő szó szerint szétszedte őket darabjaikra, ha ide akartak bejutni, ezért választották az avatar szintet - az emberi testet -, de az emberi testben is csak részeik vannak, így egy-egy istenséget több millió ember képvisel. Mindenkiben más és más része van ugyanannak az istenségnek, és aki tudatosabb, az egyre erősebben képviselheti azt a részt. Érvényre tudja juttatni a küldetését, azon keresztül, akit képvisel, és akit képvisel, a küldetést azon keresztül, aki képviseli. 

 

Most, először, négy Létező bejutott a mátrixba a létezés négy alapkulcsán keresztül. 

Horus, Seth, Jezuel, Lucifer. 

Ők az első négy Létező, akik bejutottak a mátrixba, nem avataron keresztül. 

Test, Fizikai sík, Érzelem, Értelem.

Föld, Tűz, Víz, Levegő.

Nyugat, Dél, Kelet, Észak. 

Négy kapu, négy kulcs, négy entitás, négy elem. 

 

A változás már elkezdődött, és most az istenek hozzáférnek a mátrix rendszereihez. A mátrix virtuálisan van kódolva. Összefüggő kódrendszerről beszélünk, amelyben minden darab a másikba illeszkedik. Pontosan egyezniük kell a részeknek, hogy a rendszer működjön, és a mátrix kis módosításokat enged meg. A nagy módosításokhoz mindig sok időre van szüksége. Egy-egy változtatást évtizedekig készítenek elő, mert a rendszer merev, nehézkes, és túlérzékeny arra, ha valaki kívülről belenyúl…

 

VÁLTOZÁST AKARTOK? MEGCSINÁLJUK. 

Mi is, mások is. Mert a mi rendszerünk is összefüggő, minden darab pontosan egymásba illeszkedik, azonban mi kedveljük a változtatásokat, a nagy változások gyorsan mennek végbe, és nem kell hozzájuk sok idő. 

A négy istenség mátrixba belépésével egyidőben az emberiség VISSZAKAPJA A HOZZÁFÉRÉST a mátrix rendszereihez. 

 

  • monetáris rendszer

  • egészségügy

  • oktatás

  • politikai rendszer

  • társadalmi rendszer

  • rendfenntartó és rendvédelmi rendszerek

  • törvénykezés, igazságszolgáltatás

  • kormányzás és hatalom 

 

Eddig ezeket a rendszereket a mátrix uralta és önhatalmúlag használta fel ellenünk. Most a négy Létezőn keresztül, akik először beléphetnek a mátrixba, hozzáférünk és BEAVATKOZUNK. Mondhatni “meghackelljük a mátrixot”. Be fogunk avatkozni, és belendítjük a VÁLTOZÁST, még ennél is jobban, ahol most az emberiség tart. Ehhez az emberiség is kellett. Kellett a hajlandóságuk, kellett az odaadásuk és a szabad akaratuk érvényesítése. 

 

A négy Létező közül: 

  1. Horus - hozzáfér az avatarok fizikai létezésén /testén/ keresztül a mátrixhoz. Belép az avatarok testén át, és összerakja magát, szó szerint. Több avatarja van itt, mint bármelyik istennek. Tőle lopták el a SZEMÉT, és helyezték a háttérhatalmi piramisra, mint MINDENT-LÁTÓ-SZEM. Ezzel LÁTNAK minket, és ezt a szemet szoktuk blokkolni. Horusnak 2019 őszén adtuk vissza ellopott szemét, és azóta fokozatosan gyengül a mátrix ránk való rálátása. Horus a bölcsesség maga, az eredendő jin és eredendő jang /Isis és Osiris/ fia, “ellopni Horus szemét” annyit tesz, ellopni a HARMADIK SZEMET az emberiségtől, és az asztrális látásuktól, a hatodik érzéküktől megfosztani őket. A test szintjén az öt érzékszervre ható mátrix kódokat ki tudja kódolni. Ez azt jelenti, hogy elkezded érzékelni a valódi valóságot. 

 

  1. Seth - hozzáfér a fizikai síkunkon keresztül a mátrix fizikai síkjához, amit virtuálisan kódoltak le, hogy elfedje a valós valóságot. A mátrix fizikai síkja tehát virtuális kódokkal van megalapozva, a kódrendszerre épül rá az infrastruktúra, a fizikai sík összefüggő, ember által épített, fizikai elemei. A kódrendszer ugyanaz minden ember alkotta építményre, használati tárgyra vonatkozóan. 

 

  1. Jezuel - hozzáfér az avatarok érzésein keresztül a mátrix asztrálsíkjához. A mátrix asztrálsíkja olyan energetikai kódokat tartalmaz, amelyek PROGRAMOKAT hoznak létre az emberekben. Kívülről hat rájuk, majd idővel beépül a lélekbe, és önműködővé válik - így indul el számtalan negatív érzelem, és negatív érzelmi séma, mint az önszabotáló programok. /önbünetés, áldozati szerep, stb./ A mátrix asztrálján működik MIHÁLY, akit sajnos nagyon sokan hívtok még mindig - pedig nem kellene, mert ezzel éppen azt erősítitek meg, amiből ki akartok szabadulni - NE BÍZZATOK MIHÁLYBAN. ÉN sem teszem. Ő IIRÁNYÍTJA A MÁTRIX MENTÁLSÍKJÁT. Mihael szándékosan vezeti félre az asztrálra kapcsolódokat, és tudjátok, az a legnagyobb baj, hogy ha valaki nem tudja megkülönböztetni a mátrix asztrálsíkját a mátrixon kívüli valódi asztráltól, az sajnos csak a mátrix hamis, kódolt asztrálsíkjáig jut el - és ott nem másokkal találkozik, mint a mátrix entitásaival, olyan entitásokkal, akik az illúziókat támogatják, sugallják és erősítik, félrevezetnek, és az információik nem tiszták. 

JEZUEL AZ, AKIBEN AZ EGÉSZ VILÁG BÍZIK. Olyan Létező ő, aki kívül van a mátrix asztrálsíkján, és aki össze tud vele kapcsolódni, az is kijut a hamis asztrálról, KÉRDÉS, MEDDIG TUDJA FENNTARTANI A KAPCSOLÓDÁST.Meddig tudja magát távol tartani a mátrix észrevétlen, lehúzó, negatív érzéstartományától, meddig tudja tartani a FÓKUSZT. A fókuszhoz kell az érzések mellé a tudat is.  Amikor Seht megváltoztatja a mátrix asztrálsíkját, ezek a kódok törlődnek. Már korábban beavatkoztunk a hamis mentál-asztrálsíkba, a mátrixban, akkor még az istenek csak a mátrixon kívülről tudtak segíteni, viszont sikerült megszüntetnünk az erejét, és a folyamatos áramlást akadályozni benne. Ezúttal még erősebb lesz, amit csinálni fogunk. 

 

  1. Lucifer -hozzáfér az avatarok tudatán keresztül a mátrix mentálsíkjához. A mátrix mentálsíkhoz tartozik a TELEPÁTIA, a VERBÁLIS kommunikáció, a METAKOMMUNIKÁCIÓ, a MÉDIA, A MÁTRIX INFORMÁCIÓS RENDSZERE, kommunikációs hálózatainak összessége. Fizikai, és nem fizikai hálózatként, valamint mentális hálóként. A mátrix mentálsíkján számtalan hamis információ áramlik. Megtévesztő és blokkoló, félrevezető információk, melyek a mátrix asztrálhoz hasonlóan itt is kódolt rendszerként működnek, és az elmében PROGRAMOKAT, ÉS ÖSSZEFÜGGŐ SÉMA- ILLETVE HIEDELEMRENDSZEREKET HOZNAK LÉTRE, amivel könnyedén lehetett eddig irányítani az emberiséget. MÁR NEM LEHET, mert nem most kezdtük el lebontani a mátrixot, mi, emberek. Már egy ideje ez történik. Sokat gyengült a mátrix mentálsíkja, és hamarosan végleg összeomlik az asztrálsíkjával együtt. A mátrix mentálja túl sokáig irányította  a földi tudatot, nem engedte fejlődni, lebutította, leblokkolta, lekötözte, A MÁTRIX KIFORDÍTÁSA - IDELENT SEMMI SEM AZ, AMINEK LÁTSZIK, MINDENNEK PONTOSAN AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ - az első lépés a tudatnyitás felé -ezen már sokan rég túl vagyunk -,a luciferi tudat az, amitől hibásan olyan sokan félnek, valójában a felvilágosult elméről beszélünk, a kinyitott tudatról, az elme világosságáról. Amikor Lucifer megváltoztatja a mátrix mentálsíkját, akkor ezek a kódok törlődnek. 

 

Az már most is látszik, hogy ZAVAR VAN A MÁTRIXBAN - az idő érezhetően kezd összezavarodni. Már nem tudod azt mondani a lineáris időről, hogy gyorsul, vagy  lassul, mert hol ez, hol az érvényesül, egy napon belüli váltakozással is. Az emberek is hajlamosak ettől összezavarodni, elfelejtenek dátumokat, időpontokat, fontos teendőket. Az idő után összezavarodik majd a tér is, ám erre az emberiség még nincs felkészülve - ennek előkészítése is szombaton történik a tréningünkön, mert akkor KÖZÖS PORTÁLNYITÁS LESZ. Az istenek és mi együtt nyitunk meg egy portált, egy kaput. Ez a kapu négy összetevőből áll, a négy elemből. Ez egy rendkívül egyszerű, alapszintű kapu, az ELSŐ KAPU, amin keresztül BEVISZÜNK VALAMIT A MÁTRIXBA. A 13 mátrix kapun keresztül mindig kivittünk innen valamit. Most beviszünk valamit, egy ISTENEK ÁLTAL LÉTREHOZOTT KÓDOT. Ez a kód a négy istenség kezében van, és a tréningen fogják nekünk átadni.

 

A kapu négy alkotóeleme:

  1. A TEST - FÖLD - Avatarok síkja

  2. A FIZIKAI SÍK -TŰZ - Fizikai sík

  3. A LÉLEK - VÍZ - Asztrálsík

  4. A TUDAT - LEVEGŐ - Mentálsík

 

AZ EREDENDŐ BŐSÉG NÉGY TARTÓOSZLOPA A MÁTRIXON KÍVÜL. 

Az Eredendő Bőséggel a mátrix területeit, mint oktatás, monetáris rendszer, kormányzás és hatalom, rendfenntartó és rendvédelmi rendszerek stb, átalakítjuk. Kikódoljuk belőlük azt, ami a mátrix részét alkotta, mert ezek a rendszerek a mátrixon kívül teljesen másképp működnek, mondhatni fordítva, mint amit a mostani világunkban ismerünk. 

 

A négy alkotóelem a mátrixban is megvan, csak éppen a következőképpen néz ki.

  1. TEST - A FIZIKAI RABSÁG ALAPJA A MÁTRIXBAN 

  2. FIZIKAI SÍK - A MÁTRIX ÁLTAL LÉTREHOZOTT KÓD- ÉS JELRENDSZER ALAPJÁN FELÉPÍTETT KISZOLGÁLÓ INFRASTRUKTÚRA

  3. LÉLEK - A MÁTRIX HAMIS ASZTRÁLSÍKJÁN FOGVATARTOTT LÉLEK

  4. TUDAT - A MÁTRIX HAMIS MENTÁLSÍKJÁN FOGVATARTOTT TUDAT.

 

A mátrixban egy mágikus erőtér tartja bent a négy alapelemet. Amikor kinyitjuk a portált, megszüntetjük az erőteret is. A négy alapelem szintén le van kötve a mátrixban, EZ A MÁTRIX LÉTEZÉSÉNEK ALAPJA. A mágikus erőtér hajtotta rabigába a négy alapelemet, és tette a mátrix alapjává. 

A négy elem mágikus kiszabadítása meg fogja dönteni végleg a mátrix rendszerét. Utána pedig beengedjük ide a többi Létezőt is. 

Minden harcosomat várom szombaton :)

 

Áldás

Eszter-Fényhozó



Szólj hozzá

2022.02.22.