2017. aug 15.

LOPOTT IDŐ

írta: Eszter 777
LOPOTT IDŐ

IDŐMÁTRIX - oszd meg, add tovább

LOPOTT IDŐ

IDŐMÁTRIX

 

IGAZSÁG ÉS SORSSZERŰ TÖRTÉNÉSEK VS CSALÁS AZ IDŐVEL ÉS A SORSSAL

A megállított idő és az elkerült felelősségvállalás

Megállították és visszafele forgatták a sors kerekét

EGYÉNI és globális szinten

NEM CSAK A VILÁG VER ÁT, NEM CSAK AZ ILLUMINATI, HANEM A KÖZVETLEN KÖRNYEZETED IS

TISZTA VÍZ A POHÁRBAN - OLDD MEG A HELYZETET ÉS TEREMTS BÉKÉT

LÁSS TISZTÁN, TUDJ MEGBOCSÁTANI, TOVÁBBLÉPNI, DE NE MÁS ÉLETÉT ÉLD ÉS NE LÉGY MÁS SZOLGÁJA

VAGY Ő VAGY TE …

 

Érezted már úgy, hogy valaminek régen meg kellett volna történnie? Hogy a sors igazságtalan kelepcébe zár és sakk-mattot ad? Az idő a legértékesebb. A te időd. Amit nem tudsz visszahozni. Igen, persze, tudom, tudom, az idő illúzió, és nem lineáris. Azonban itt a Földön a 3D-ben mégiscsak az idő mentén élünk, ÉS ÉPPEN AZ IDŐVEL ZÁRNAK MINKET A LEGNAGYOBB, LEGVASTAGABB FALÚ BÖRTÖNBE.

Érezted már, hogy a sors igazságtalan? Hogy nem ezt érdemled?

Érezted már azt, hogy MIELŐTT VALAMI BEKÖVETKEZNE, A SORS HIRTELEN KÖZBESZÓL? ÉREZTED MÁR AZT, HOGY AMIKOR NAGYON ELKEZDENÉL SZÁRNYALNI, LETÖRIK A SZÁRNYAIDAT?

Az elmúlt években sokan sokféleképpen megéltük UGYANAZT.

Mégpedig: ELLOPTÁK tőlünk a szárnyalást, a szerelmet, az áttörést, a boldogságot, a bőséget, ÉS AZ IDŐT.

Mert ŐK IS TUDJÁK, hogy az idő nem lineáris, hanem változóan több dimenzióban folyik, több időpillanatban több lehetőség van több történésre. És éppen ezzel élnek vissza. Azaz: aminek itt és most a 3D-ben meg kellene történnie, azt eltolják időben, úgy játszanak az idővel, mint kisgyerek a legóval. Ők döntik el, mit mivel illesztenek össze, és ha két darab nem illik össze, erővel rakják össze. Módosítással. Hogy miért? Mert az érdekeik nem arról szólnak, hogy te ne őket szolgáld. Ne nekik add a pénzed, ne nekik add az energiád, ne nekik add az időd. Ha te megtalálod a társadat, a szerelmet, és elhúzol mellettük, akkor többé nem adsz nekik semmit, mert felismered, hogy az ő életüket élted. FELÁLDOZOD MAGADAT OLYANOKÉRT, AKIK EZT NEM ÉRDEMLIK MEG. Belenyúlnak a sors természetes folyásába. Abba, hogy valami megtörténjen, aminek meg kellene történnie. A sorsfordulatok ugyanis MINDIG BEKÖVETKEZNÉNEK, az, hogy te a sorsfordulatból mit hozol ki, az rajtad múlik.

HA AZONBAN KÉT EMBER UGYANARRA FORGATJA A SORS KEREKÉT, ÉS AZ A JÓ IRÁNY, kizárt, hogy abból szakadás, fájdalom és hiány legyen, ez csak úgy lehetséges, ha KÍVÜLRŐL BELENYÚLTAK A DOLGOK TERMÉSZETES MENETÉBE.

Erre az emberiség számára a sötét oldal kiváló eszközöket biztosít mind a mai napig. Többek között a fekete mágiát. A fekete mágiával ugyanis bele lehet szólni a sorsba és a szabad akaratba, és hiába forgatja két ember egy irányba a sors kerekét, ha egy harmadik ÖNÖS ÉRDEKEKBŐL, a maga malmára hajtva a vizet kiveszi a kezükből voltaképpen a saját sorsukat, határozva felettük ezzel és a saját céljait szolgálva, ŐKET IS SZOLGÁVÁ TÉVE, játszik:

-      az idővel - ami bekövetkezett volna, azt megállította

-      a sorssal - ami megtörténhetett volna, azt eltüntette

-      a szabad akarattal - felülírja azt.

Nem csak fekete mágiával lehet belenyúlni. Másképp is.

-      manipulációval, félrevezetéssel és hazugsággal

-      a másik hitegetésével, beetetésével, hízelgéssel, TETTETETT JÓSZÁNDÉKKAL

-      egy másik ember szándékos alá ásásával a másik előtt, szándékosan hazudozva róla, a két embert egymás ellen hangolva

-      mentális és asztrális energiákkal.

GLOBÁLIS ÉS EGYÉNI SZINTEN VALAMI HATALMAS IDŐCSALÁS VAN. El is neveztem IDŐMÁTRIXNAK.

Az időmátrixot, mely a sötét mátrix része, úgy határozom meg, hogy nem más, mint lopott idő. A lopott idő lényege, hogy a fejlődésed meg van állítva, a szerelem és a bőség úgyszintén, a mellédrendelt tiszta fénymagok, mint a másik feled, és a természetes segítőid /nem láthatatlan entitások, hanem hús vér emberek/, le vannak választva rólad, és évekkel el van tolva az életedben minden, azok pedig, akik ezért felelősek, akár a közvetlen környezetben is ott vannak, és ők az idő ellopásával, eltolásával voltaképpen mindezidáig megúszták azt, hogy a tettükért el kelljen számolni.

Mostanáig.

MOST UGYANIS LEHULLANAK A LEPLEK.

NINCS TOVÁBB A TITKOKKÓL, ÉS MINDEN HAZUGSÁG EGYÉNI SZINTEKEN KI FOG DERÜLNI. MÉG AZ IDÉN.

GLOBÁLIS SZINTEN PEDIG JÖVŐRE, A HOLD ÉVÉBEN, AMIKOR A VILÁG REJTETT TITKAI, HAZUGSÁGAI, AZ EMBERISÉGNEK KITALÁLT MESÉK, ÉS NAGY ÁTVERÉSEK FOGNAK KIDERÜLNI. JÖVŐRE A VILÁG ÉBRED.

IDÉN PEDIG: TE.

A KÖZVETLEN KÖRNYEZETEDBEN MINDEN, AMIT ELTITKOLTAK ELŐLED, ARRA RÁ FOGSZ JÖNNI. ÖSSZERAKOD A KÉPET akár elejtett félmondatokból is, és habár először a fejedet fogod a falba verni, hogyan lehettél ilyen naiv, megérted majd, hogy erről nem te tehetsz. Ellopták tőled az idődet, ezzel együtt a szerelem, a bőség, a küldetés kibontakozásának lehetőségét is, gyakorlatilag MINDENT ELVETTEK TŐLED.

Hogy miért???

-      mert fénymag vagy, aki a Szíriusz A-ról hatalmas küldetéssel érkezett a Földre és nyilvánvaló volt, hogy az hatalom, amely a Földet uralja, az Illuminati és bábként mozgatott marionettjei, a reptilian faj képviselői ezt meg fogják akadályozni

-      mert tiszta vagy és erős, és kell nekik az energiád, nyilván, ha te emelkedsz, és fejlődsz, és kitörsz az uralmuk alól, az nekik nem lesz jó, mert többé nem tudnak belőled táplálkozni sem anyagilag, sem érzelmileg, sem testileg. Bárhogy is használnak ki, rég tudod, hogy kihasználnak, de eddig mindig elhallgattattad a belső hangodat, mondván, szegények, egyedül életképtelenek, nem hagyhatod magukra őket, ők azonban mindezt előadják, mint egy színdarabot, mert az energiájuk és tetteik javarészét a te manipulálásodra használják, azaz, pénzt, avagy szexet, vagy pusztán energiát szerezni tőled, hogy ők jól legyenek. Ők nem tudnak maguktól se teremteni, se energiát felvenni, nekik úgy kell megszerezni, elvenni azt, erőszakkal, hazugságokkal, manipulációval, fekete mágiával, a sors kerekének és a szabad akaratodnak a módosításával, és amikor a hízelgés már kevés, mert kezdesz ébredni, akkor jön a terror. Lelki terror. Érzelmi zsarolás.

-      mert ha ellopják tőled az időt, akkor mindaz, amiért idejöttél a Földre, azt nem fogod tudni megcsinálni. “Magamra tetováltattam a Szíriuszt és az Oriont.”

Az időt nem most kezdték ellopni tőlünk. Több ezer éve megy ez így. Még a naptárat is meghamisították. Kitalálták a pénzt, időkeretekbe, korlátok közé szorítottak minket, /8-4-ig munkaidő pl./, és az idő és a pénz mentén határoztak meg minket. Ha van időd, azt pénzkeresésre fogod fordítani. Ha van pénzed, akkor időt próbálsz  magadnak teremteni. De az egész életed e két dolog körül forog: idő és pénz. Ki is van mondva: az idő pénz.

Az idő hatalom. A hatalom pedig pénzt jelent azoknak, akik ezzel játszanak a fejünk felett. Egyéni és globális szinten. Vagy azt hitetik el veled, hogy nélkülük nincs pénzed, vagy azt, hogy nélküled nincs pénzük, egy a lényeg: a börtön,a birtoklás, az uralás, a kisajátítás.

A sötét mátrix nagyon ügyesen fel van építve. Az idő az egyik legfontosabb eleme, többek közt a pénz másik. A tér is mátrix, a térmátrixban a mi teremtéseinket írják felül, erről majd a későbbiekben. Ennyi infó elég egyszerre :)

AZ ELLOPOTT SZERELEM:

“Lekésted a csatlakozást.”

 Megismerted. Tudtad, hogy ő az. Érezted. Biztos voltál benne. Minden egyes évben érezted, hogy Ő az, hogy dolgotok van egymással, és azóta és most is tudod. Még mindig Ő. És nem tudtad elfeledni. Nem hagyott nyugodni valami, és fájt, mint szilánk a szívben, és nem értetted.. nem értetted, hogy mi csúszott félre. PEDIG MINDKETTEN TUDTÁTOK, amikor megismerkedtetek, hogy összetartoztok, és NEM VOLT SEMMI KÉTSÉGETEK EFELŐL.

Mivel nem volt, kreáltak kétségeket körétek. Méghozzá éppen azok, akikben a legjobban bíztatok. Ők hoztak létre időmátrixot azzal, hogy időben eltolták az egészet, azt, hogy ti együtt legyetek mindhárom síkon. Eltolták manipulációval, hazugságokkal, akár fekete mágiával is. A fekete mágia azért veszélyes, mert elrejti magát, és az érintett fél hiszi el legkevésbé, hogy ott van, mert ő maga azt, aki rá a fekete mágiát tette, szentnek látja, hiszen ez is a mágia része!

A fekete szemellenző, hogy azt higgye, aki a mágiát rápakolta, akár a legnagyobb támasza, hozzá mindig mehet a panaszaival, rá mindig számíthat… majd ő vigyáz rá… hogy ne érje baj… ez is és ez is milyen rossz ember, milyen sokat árthatnak neki, de majd ez a szent ember segít neki azokat távol tartani.. és közben minden energiát, akár pénzt, időt, testiséget, mindent elvesz az érintettől, mindezt folyamatosan, előre kiszámított módon, és hidegvérrel. Mert önző, és csak az érdekli, hogy neki mindene meglegyen.

Az ellopott szerelem esetében, amikor két ember egy irányba forgatja a sors kerekét, és útjuk természetes módon egymás felé vezet, a harmadik fél belenyúl ebbe, manipulációval, hazugsággal, szabad akarat módosítással, tettetett jószándékkal, fekete mágiával azért, hogy a két ember lélek-szerelem-földi egység-házasság szövetsége ne jöhessen létre, mert akkor mindaz, amit eddig megkapott, azt nem fogja tovább kapni. Magyarán: nem akarja elfogadni a sors menetét, az élet rendjét. Az előző cikkemben ez volt a két év.A legtöbbeteknél fellelhető a két év, amit elloptak tőletek, jellemzően két évvel ezelőtt már meg kellett volna történnie az összetartozó párok fizikai egyesülésének, nyilván a kapcsolódás már előtte elkezdődött, és két évvel ezelőtt le kellett volna jönnie a fizikai síkra, ,és ez éppen egybeesik a Mag Piramis megjelenésével is az asztrális síkon. /2015. március 3./ Két évet toltak rajta.

Itt jöttek be a nem oda való szereplők, akik a legtöbbeteknél illúziók voltak, ÉS AZ ILLÚZIÓ KÉT ÉVIG MARADT.

 

Ahol az illúzió tanulási folyamat volt, ott a dolog rendben is van. Ahol azonban kívülről nyúltak bele, ott ÉPPEN IDÉN JÖTT EL AZ ELSZÁMOLTATÁS IDEJE, ÉSPEDIG AZÉRT, MERT AZ ILYEN ÁLARCOK ÉS MINDEN MÁS ÁLARC IS LEHULL, ÉS AZOK, AKIK EDDIG EZT TETTÉK, LE FOGNAK LEPLEZŐDNI.

El kell számolniuk, és vissza kell adniuk azt, amit elvettek.

GLOBÁLIS VISSZAÁRAMOLTATÁS. Írtam már erről korábban.

Amit elvettek tőlünk, az visszaadatik, akik elvették tőlünk, azoktól visszavétetik.

Ez világszinten, országszinten és egyéni szinten is megkezdődött. Legelőször egyéni szinten fog ez beérni, és sokan érezzük már, hogy elkezdtük visszakapni azt, amit az elmúlt években elloptak. Az időt, a bőséget, a fejlődést és a szerelmet.

Akik összetartoznak, azok találkozni fognak. Kaptak számtalan akadályt, megpróbálták őket egymásból kiirtani valahogyan, elfeledtetni, egymás ellen hangolni, egymásról a másiknak hamis képet lefesteni. Ők maguk is hibáztak, tévutakon jártak, másfelé próbáltak indulni, de a szív nem hazudik.

Akik EGYEK, azok az egység mentén találkozni fognak.

Mert sok mindent lehet sokáig ellopni, elfedni, elhazudni, de az igazság mindig kiderül, csak sokszor sokat kell várni rá. A szerelmet is el lehet tehát lopni, bármilyen vérlázító is. El lehet fedni fekete mágiával, hamisan beállítani dolgokat, megpróbálni megölni a szerelem érzését, mely nincs se időhöz, se térhez kötve, mely önmagáért létező, mindig is volt, van és lesz, akárcsak az egység. Egy idő után azonban lehull a lepel, ha ez szerelem, akkor az érzés felszínre tör, és ha már kellően erős hozzá a tisztánlátás, semmi nem állíthatja meg.

Amikor már nem várod, nem hiszed,

amikor már minden szakadt rongyát ledobta

a lelked,

amikor már tudod, hogy nélküle is egész vagy,

amikor már hiszed, hogy EGY vagy,

akkor lép ki az óceán a medréből,

akkor remeg meg a föld,

akkor suhan végig a szél,

akkor perzsel meg a tűz. /Egység, részlet/

/2014. július 27./

 

Mert a szerelem és a halál egy és ugyanaz,

Mert amikor a két lélek összefonódik,

meghal a régi és megszületik az új,

feltétel nélkül, félelem nélkül, titkok nélkül,

egymás elé térdelve, meg-adva MAGukat az EGYségnek

/EGYlélek, részlet/

/2015. augusztus 1./

 

Nem tudott se idő se tér,

Se szikrázó, vörös élű fegyver,

mely a szívembe lángoló sebet égetett,

se hideg, sötét éjszakák körülötted,

se végtelen vágyban tomboló semmi

megbontani egy olyan EGYséget,

ami százezer éve született.

/Szabadság, részlet/

/2016. július 21./

Nagy tehát a káosz abban, hogy milyen időeltolódások vannak, mennyi időt loptak el tőlünk. Az tény, hogy ellopták. Háttérhatalmi, globális szinten, és egyéni szinten is. Az idő azonban a mátrix bomlásával kezd kiszabadulni a szorításból, és a manipulálás kezei közül. Ahogy bomlik a mátrix, úgy derülnek ki a nagy igazságok. A mi dolgunk az, hogy bármire jövünk is rá, ne a harag vezéreljen és ne az ego. NE AKARJUNK SEMMIT MEGBOSSZULNI, SENKIT EZÉRT MEGBÜNTETNI. AZOK NEM MI LENNÉNK..

Megbocsátás, lezárás, tisztázó beszélgetések, elengedés és megnyugvás azok felé, akik ezt tették veletek. A harag haragot szül. Meg kell lépni emberi önvalótokat és nyugalommal kezelve az ügyet, továbblépni rajta. Mi nem harcolunk, hanem tanulunk, nem erőből cselekszünk, hanem szeretve teszünk. Összefogunk.

Amikor a felismerésen már túl vagy, és a tisztázó beszélgetés megvolt, AKKOR LÉPJ KI AZ AJTÓN ÉS NE NÉZZ VISSZA TÖBBÉ. Bármit kiabálnak utánad, az már nem a te életed, hanem az övék.

SZABADNAK SZÜLETTÉL.

AKKOR LEGYÉL AZ.

Eszter

2017. augusztus 15.

elérhetőségem: esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

illuminati illúziók lopott idő egylélek