EGYLÉLEK KIRÁLY KIRÁLYNŐ SZER SKYPON, ÁDÁM ÉVA KÓD ÁTÍRÁSA
2018. február 11. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK KIRÁLY KIRÁLYNŐ SZER SKYPON, ÁDÁM ÉVA KÓD ÁTÍRÁSA

2018. FEBRUÁR 14. SZERDA 20.00-22.00

Egylélek Király Királynő Szer

ÁDÁM ÉVA KÓD ÁTÍRÁSA

Skypon

2018. február 14. szerda

20.00-22.00

 

NŐI TARTÁS

FÉRFI TARTÁS

NŐI ÖNBIZALOM

FÉRFI ÖNBIZALOM

NŐI-FÉRFI EGYSÉG

EGYENRANGÚSÁG

 

Három nagyon fontos, erős szertartás lesz a héten.

Mindegyik egy-egy egymásba fonódó, de egyenként is nagyon hangsúlyos területet ÍR ÁT. Mert már itt tartunk. Átírjuk a sötét mátrix programjait, hétről-hétre. A fejlődés nagyon gyors, és a fizikai síkon látható. Ez már sokkal több, mint mélymeditáció, vagy teremtés. Ez már gyökeres változás.

14-én, amikor KIEGYENLÍTŐ ENERGIÁK LESZNEK, átírjuk a hibás férfi és női, a hamis isten által lefektetett programot. A férfi uralkodást, és a női alárendeltséget.

15-én, amikor az egykori sötét karma indáit bogozzuk ki, VISSZASZEREZZÜK A LOPOTT IDŐT, HELYREÁLLÍTÓ ENERGIÁK LESZNEK.

16-án, amikor az oly nagyon vágyott, és sokatok számára elérhetetlennek tűnő ELENGEDÉS ENERGIÁKAT HOZZUK BE, ÉS EZZEL A BEENGEDÉST IS, átlépve az AKAROM FÁZIST, FALAKAT LEROMBOLÓ ENERGIÁK LESZNEK.

Az égiek által nekem leközvetített három dátum és szám tökéletesen követi a Tarot három érdekes Nagy Arkánumát:

XIV. Kiegyenlítősés /Mértékeltesség/

XV. Ördög /Karma/

XVI. Torony

Az évek is így változtak.

2014, 2015, 2016.

Közben az események ÉVRŐL-ÉVRE DÁTUM SZERINTI SZINKRONBAN KÖVETTÉK EGYMÁST. Gondolj bele az évek fontos dátumaiba, és az azt követő évek ugyanazon a napon történt eseményeibe. FOGSZ TALÁLNI ÖSSZEFÜGGÉST ÉS MÉG VALAMIT: HOGY KÉT ÉV LOPOTT IDŐ VAN.

A dátum szerinti szinkronból és a két év lopott időből rá fogsz ébredni, mi az, aminek már meg kellett volna történnie, és mi csúszik időben, mi az, ami pedig természetes módon még nem történhetett meg, mert NINCS ITT AZ IDEJE.

Azonban, ha azt vesszük, hogy AZ IDŐ NEM LINEÁRIS, hanem több idősíkon zajlik, tér úgyszintén nem csak a 3D-ben, hanem egyszerre több dimenzióban is, akkor ITT VALAMI NEM STIMMEL.

Ugye?

Nos, ennek a hatalmas feladatnak a megoldására vállalkozunk a heti hármas egységben.

  1. Egylélek Király Királynő Szer, ÁDÁM ÉVA KÓD ÁTÍRÁSA Szertartás Skypon, 2018. február 14. szerda 20.00-22.00 /Valentin napi lesz@rom tabletta :) + igaz és igazi férfi és női emelkedés a méltó helyre/

  2. Egylélek Lopott idő helyreállítása, A DÁTUM SZERINTI SZINKRON Szertartás Skypon, 2018. február 15. 20.00-22.00 /szembemegyünk a reptilian mátrixszal, és kihozzuk, amit elloptak tőlünk, a Társunkkal együtt/ /Neo és Trinity bevetés indul :) /

  3. Egylélek Elengedés-Beengedés Szertartás Skypon, 2018. február 16. péntek /Ősi Játék - ősi minta - Nő és Férfi játszmák nélkül /

 

A hét első szertartásában az ősi hamis kódot töröljük ki örökre, és írjuk át a tiszta szeretet Egység Kódjára.

Hogy mi az az Ádám Éva kód, arról itt olvashatsz:

 

http://egyenloelosztas.blog.hu/2017/07/10/adam_es_eva_kod

 

A Király és a Királynő elfoglalja méltó helyét, a legmagasabb női-férfi minőségben.

A Szert Baál fogja vezetni.

 

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

MINDEN SZERTARTÁSRÓL HANGFELVÉTEL KÉSZÜL, MELYEKET UTÓLAG IS KÉRHETTEK, SZEPTEMBERTŐL VESSZÜK FEL A SZEREKET. NAPI SZINTŰ MEDITÁLÁSRA ÉS ÖNMAGATOK FEJLESZTÉSÉRE, EMELÉSÉRE ALKALMAS, AZOKNAK IS, AKIKNEK NINCS A TÁRSUK AZ ÉLETÜKBEN, MERT EZEK REZGÉSEMELŐ, OLDÓ, EMELŐ SZERTARTÁSOK.

 

Áldás-Fény-Szerelem-Egység

EszterA bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr2013655558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.