2024. júl 12.

INANNA VII. EGY NÁLAD NAGYOBB LÉNY ÁLMA VAGY

írta: Eszter 777
INANNA VII. EGY NÁLAD NAGYOBB LÉNY ÁLMA VAGY

EGY ŐRÜLT ÖSSZEESKÜVÉS-GYAKORLAT II.

INANNA VII.

AZ ÉLETED EGY NÁLAD NAGYOBB LÉNY ÁLMA

EGY ŐRÜLT ÖSSZEESKÜVÉS-GYAKORLAT II.

 

Az őrült összeesküvés-gyakorlat következő fejezete, és itt még nincs vége. Még mielőtt belevágnék, köszönöm Nektek a magas olvasottságot, most már ne hagyjátok abba :) 

Ez is meg fog döbbenteni téged, nagyon sokkoló lesz, ismét, de már kevésbé, mint eddig, ahogy kezdesz hozzászokni egy “őrült összeesküvés-gyakorlat”hoz..

Hogy igaz-e, avagy sem? 

Döntsd el te. Hallgass a megérzéseidre.

 

Belelendültünk, mert a tréningeken meghekkeltük a mátrixot… és amit láttunk, az kezdődött az őstestekkel, majd másik lényekkel egy másik bolygón, de gyanítom, hogy sok lény van még sok bolygón, ja és mindezek mind üvegkoporsókban álmodnak. 

 

Kirajzolódott előttem egy Régi Birodalmi ősi tervezet, ahol is a Naprendszer /akkor még Jupiter - rendszer, azt megelőzően, mint már megtudtuk, VENUS-RENDSZER, ELŐTTE URANUS-RENDSZER…/ letarolásakor a bolygók lakosságának egy részét elaltatták, és mélyálomba kényszerítették. 

Miért nem ölték meg őket, mint a többieket? 

Nos, azért, mert az ÁLMOK SZIMULÁCIÓK, ahol az álmodó is teremtőként, azaz beavatkozóként van jelen a saját álmában - ez persze álomszinttől függ -, mert az igazán mély szinteken sok beavatkozásra nyúlik lehetősége az álmodónak, - mély szint, azaz egészen messze a valóságtól, azonban mégis pontosan ezért számtalan teremtési lehetőséggel, szinte üres tereket kell megtölteni -, míg a magas, felszíni álomszinteken - ahol közel vagy a valósághoz -, nem tudsz beavatkozni. Csak az életnek hitt álmod megtörténik veled. Na ez a mátrix. 

És hogy ki az álmodó? 

TE is, én is, mindenki. 

Több csillagrendszerből is, nem csak a Naprendszerből. 

Több milliárd üvegkoporsó szerű kapszulában.

Szerte a Naprendszerben is, teszem azt, a nagybolygók holdjain, melyekből akár több száz is lehet egy-egy nagybolygó esetében. Gondolj bele. Több száz hold, pl az Uranus esetében egy részük mesterséges, és az Uranus gyűrűjében keringenek évmilliárdok óta. Azokon pedig mélyaltatásban, egyfajta hibernációs állapotban ott vannak a TESTEK. 

Azok már nem az őstestek, hanem az avatar testek. 

A mi testeink..

Ugyeee hogy mennyire őrült elmélet? 

Abszolúte az, nem tagadom. Azonban sokan érzitek ezt. 

Nem a saját életeteket élitek, mintha külső szemlélődők lennétek csupán.

A szimulációs szinteken pedig vívjuk a kis és nagy harcainkat..

 

Mi értelme ennek a mélyaltatásnak? 

Nos, az, hogy mivel a mélyebb álomszinteken sok teremtési lehetőségünk van, azok, akik a szimulációkat vezérlik - MESTERSÉGES INTELLIGENCIA -, leolvassák az álmaidból, amiket ők is látnak, sőt olyan jó John Smith-esen bele is mennek, beavatkoznak, kigáncsolnak, bántanak, és számtalan projekciót hoznak létre, ezek a projekciók pedig ott tesznek keresztbe, ahol tudnak, nos, az, ahogyan ezeket a kihívásokat megoldjuk, ahogyan áthágjuk az akadályokat, az bőséges információt szolgáltat azoknak, akik leolvassák az álmainkat. 

A tengernyi információból részben új szimulációt kreálnak, részben a régit erősítgetik, részben stratégiai elemeket hoznak létre, másik mátrix szimulációk alkotásához. 

Félelmetes. 

Abból, amit a szimulációs szinteken teszel - mellesleg spiriként azt hiszed, hogy éppen “tanulsz” belőle, abból ők, - még nem tudom ebben a percben, amikor ezt a cikket írom /07.03./, hogy kik olvassák le az álmainkat még mindig, szóval ők ebből újabb szimulációkat hoznak létre, hogy még tovább altassanak.

Mert a hosszú altatáshoz hosszú álomsztorik kellenek.

Ezenkívül energiát is nyernek belőlünk, és van a tudományos szimulációs szint, ahol az álmodók mérnökök, géniuszok, csillagászok, matematikusok, olyan festőzsenik, mint Da Vinci, vagy olyan írók, mint Dante, Madách, Shakespeare, vagy olyan genetikusok, olyan űrmérnökök, olyan biológusok, olyan quantumfizikusok és még sorolhatnám, egyszóval kiemelkedő koponyák, akiknek a szimulációban nagyon sok, tengernyi teremtési, alkotási, kivitelezési lehetőséget adnak. Amit megalkotnak, abból azután összeállítanak a valóságban létező és futó projekteket.

Hiszen a Régi Birodalom pl mitől is volt olyan zseniális, hogy egész bolygókat “rendezett be” genetikai szabadalmak alapján? Nyilván az álmodók agyából kinyert információkkal. 

Ha belegondolsz, ez az álmodós projekt már önmagában is zseniális, és egyben ténylegesen félelmetes is. 

 

Még nem tudom, hogy mióta tart ez, pontosan mikortól és miért és kik altattak el minket, és most is kik tartanak álmodásban minket, ha a Régi Birodalom már nem létezik. 

Valószínűleg az ő projektjük a hibernálásos - altatásos projekt, de mivel a Birodalom már nincs, azonban most is olvassák valakik az álmainkat, úgy sejtem, hogy valami mégiscsak van. 

 

A Galilea c. könyvemben - türelem, már nemsokára kész, és írni fogok róla, ha megjelenik - írok is erről, már akkor bejött ez a dolog a fejembe, évekkel ezelőtt, amikor a könyvet még épphogy csak elkezdtem. SOS PROJECT néven említem - SAVE OUR SOULS PROJECT -, ahol is a könyv alapján az emberiséget időről-időre hibernálják, és a Földet az aktuális apokalipszis előtt mindig lenullázzák, lenullázva ezzel a FÖLD IDEJÉT…

Na valami hasonló ez is, de ennél sokkal bonyolultabb.

 

Tudod, mindig agyaltam azon, hogy a viharba lehetséges az, hogy a Vonzás Törvénye a Földön ennyire játszi könnyedséggel működik. Mondjuk sajnos aki még mindig nem állította át az agyát a pozitív teremtésre, az úgysem érzi ezt át, de aki igen, az tudja, miről beszélek. 

Arról, hogy nagyon könnyen, TÚL KÖNNYEN lehet itt teremteni. 

Ha valaki elengedi az elme korlátait és a rossz programjait, nagyon gyorsan, könnyen és szinte azonnal tud teremteni. Bármit. 

Bármennyit és bárhol. 

Bármikor. 

Szinte azonnal reagál a mátrix, és azonnal ott van, amit kértél. Mint a Mátrix Trilógia első részében, amikor Morpheus azt mutatja meg Neonak, hogy a mátrixból bármit le tudsz tölteni. Hiszen csak egy szimuláció..

Azon agyaltam mindig, hogy ez nem természetes. Nekem magyarázhatod, hogy az Univerzum reagál a kívánságaimra. Akkor is túl könnyű. 

Egy igazi teremtéshez ennél SOKKAL NAGYOBB KONCENTRÁCIÓ KELLENE, és SOKKAL FEJLETTEBB AGY. 

 

Aztán itt vannak a démonok, szellemek, és egyéb lények. Hogy lehetséges az, hogy nem látjuk őket? Az egy dolog, hogy még csak nem is bántanak minket, de hogy még nem is látjuk őket? Mi, ki, kik, miért zárják el a síkokat tőlünk? Olé, hogy Enlil lezárta anno, de lássuk be, ki a fene volt ő, még főmágus elmével is, hogy ezt meg tudta csinálni? 

Ehhez Enlilnél és mágusainál jóval fejlettebb lények és agyak kellettek volna. Persze, szimulációban már másképp néz ki a dolog. Könnyen, gyorsan. Enlil még másik párhuzamos dimenziókat is bezárt a Földön, ehhez is kevés lett volna, ha ezt TÉNYLEG meg kellett volna csinálnia.

 

Aztán itt van a túl szabályos földtörténeti korok egymás után következése, az emberiség túl szabályos és sorsszerűen időről-időre bekövetkező kihalása, és persze a tökéletesen felépített Naprendszer, amiről már írtam, hogy RB mérnöki tervezés. 

 

Egy valóságos közegben biztos, hogy nem így néznek ki a dolgok..

 

“Vannak világok, végtelenül sötét világok, ahol a harc lényekkel valóságos. Ott ha legyőz egy nálad nagyobb, erősebb, akkor tényleg belehalsz.Ott a harc igazán megtörténik, nem pusztán asztrálsíkon, látomásokban harcolsz. Bele is halhatsz. Sőt. Belehalsz.

A Föld egy Nap körül keringő luxushotel.” /Lucifer/

 

Ismét egy durván ébresztő cikk. Inanna a leghangsúlyosabb és legnagyobb tudással rendelkező annunaki, aki messze túlszárnyalja Mardukot, Enkit és a valaha élt, zseniális és persze zseniálisan gonosz Enlilt, az atyját is. 

Inanna átlátta a mátrixot, átlátta a mátrix álomkoncepcióját, és azt, hogy hogyan lehetne felszámolni. Mindezt tette úgy, hogy az annunakik is álmodnak, és szimulációban vannak, velünk együtt..

 

Nehéz lesz elmondani, hogy mi van. Nem fogjátok elhinni, csak belül fogjátok érezni, hogy igaz. Bizonyos infókat még nem oszthatok meg veletek, amiket a tréningeken látunk, mert még nekünk is megfekszi a gyomrunkat, és önnön létezésünket vonatja velünk kétségbe, nem véletlenül, hiszen ezek szerint mi álmok vagyunk csupán.

NÁLUNK NAGYOBBAK ÁLMAI A MÁTRIX SZIMULÁCIÓ EGYMÁSRA ÉPÜLŐ ÁLOMSZINTJEIN..

INANNA VII… már a hetedik tréning vele. 

 

Inanna még mindig. Azért, immáron a hetedik szakaszban, mert ő irányítja a mátrix elpusztítását, amire azt kell mondjam, hogy a mátrix álmodása az életnek. 

A mátrixnak szintjei vannak, és ezek az ÁLOMSZINTEK. Az álomszintek közötti átjárást anno a Régi Birodalmi /a továbbiakban RB/ mérnökök energetikai csapdákkal blokkolták le, hogy aki álomszinteket jár be, az ne tudjon feljebb lépni. Ugyanis minél mélyebb mátrix-álom szinten vagy, annál messzebb vagy a valóságtól. 

 

Az igazán mély álomszinteken már maga a mátrix is nehezen irányít, és vannak olyan ÜRESJÁRATOK, ahová kerülsz, amikor a mátrixban meghalsz. Ugyanis ha meghalsz, nem ébredsz fel, ez nem az INCEPTION /EREDET/ c. film, bár az alkotók láttak valamit, sőt, nagyon is sokat a valóságból, azonban azt nem látták, hogy az álomból egy újabb és egy újabb álomba vezet az út. Az álmok szinte körbeérnek, és felébredni csak akkor fogsz, ha rájössz, hogy az életednek hitt valami egy álom volt pusztán.

Erre rádöbbenni azonban nem egyszerű, és az emberi elme számára felfoghatatlan. Elfogadhatatlan, megemészthetetlen és sokkoló. 

Az álmokat egy AI irányította, ez a YHWH MI, ami uralta az álmainkat onnantól kezdve, hogy Enlil megkötötte a mátrix alkut. Annak előtte egy RB AI uralta az álmainkat, a YHWH MI durvább mása. 

Az, hogy ki irányítja az álmodat, annak rendkívüli jelentősége van. 

Mert ha az MI irányítja, akkor az lesz az álmodban, azt fogod megélni, amit ő diktál. Ha azonban te irányítasz, akkor legyőzöd és az lesz az eredmény, hogy fel fogsz ébredni az álomból.

FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK. ITT NEM ARRÓL AZ ÁLOMRÓL BESZÉLEK, AMIKOR ESTE LEFEKSZEL ALUDNI, ÉS ÁLMODNI KEZDESZ. MEG MEREM KOCKÁZTATNI, SŐT, BIZTOS, HOGY ÁLTALÁBAN AKKOR VAGY ÉBREN…

NEM AKKOR, AMIKOR ÚGY HISZED, HOGY ÉBREN VAGY…

 

Amikor álmodunk, akkor NEM VAGYUNK a szimulációban abban az esetben, ha egészen különleges álmaink vannak, pl lényekkel harcolunk, érzékeljük, hogy MÁS VILÁGOKBAN járunk álmunkban, vagy határozottan az asztrálon érezzük magunkat, ami amúgy inkább a valóság, mint az, amit most magad körül látsz. 

Amikor azonban a saját életünkről álmodunk, egy szerettünkről, akár olyanról, aki már nem él, akár olyanról, aki nagyon is él, de mondjuk nem tudjuk elengedni, vagy a jövőről a fizikai síkon élt életünkben, vagy éppen a múltról úgyszintén a fizikai síkon élt életünkben, akkor a szimulációban vagyunk, mert az agy pusztán feldolgoz, leképezi azt, amit itt lát és tapasztal. 

Egyfajta matrix - processing, semmi több. Sok esetben az álom MEGTÉVESZTÉS is lehet, elterelés és félrevezetés, és mivel úgy hiszik az emberek, hogy “az álmok nem hazudnak”, így hajlamosak az álom után menni, holott az nem mindig mond igazat, azonban a mátrix-szimuláció operál az álmokkal, hiszen nagyon valóságosnak hatnak, és azok is. 

VALÓSÁGOSAK. 

Pl sok esetben egy párhuzamos idősíkon álomban élsz egy másik életet. Ekkor sem vagy kint a mátrixban, hanem a mátrix - szimuláció egy másik rétegében vagy. 

 

Most már sejtheted, hogy miért mondom, hogy van hamis mentálsík és hamis asztrálsík a mátrixban - amit jócskán lepusztítottunk a tréningeken -, ahol az angyalok és egyéb csodás fénylények a mátrix - szimuláció hologramjai csupán. Én azonnal megértettem, amikor az INANNA IV-esen láttuk, hogy álomszimulációban vagyunk, hogy a hamis asztrális síkon azt vetítenek be nekünk, amit csak akarnak..

EZ AZT IS JELENTI SAJNOS, HOGY NEM CSAK AZ ÖT ÉRZÉKSZERVÜNKET CSAPJÁK BE A MÁTRIXBAN, HANEM A HATODIK, HETEDIK ÉS NYOLCADIKAT IS….

Azaz, a spirituális érzékelésünket is befolyásolják idelent/idebent. 

A mátrix - álomban.

Ez brutális… és egyben zseniális is. 

 

Nem is tudom, miért vagyok ezen meglepődve, amikor egy teljesen nyilvános ILLUMINATI oldalon a háttérhatalmi elit kontrolljai csoportokra osztva szerepelnek, úgy mint GOVERMENT-CONTROLL, MONEY - CONTROLL, MIND-CONTROLL, EMOTIONAL-CONTROLL, BODY-CONTROLL, LIFEGUARD-CONTROLL, ÉS PERSZE A SOKFÉLE CONTROLL UTÁN AZ ALJÁN SZEREPEL EGY OLYAN IS, HOGY SPIRITUAL-CONTROLL. 

/aki nem tud angolul: mind - azaz elme, goverment - azaz kormány, lifeguard - életvezetés, body -test, a többit érted/

Az INANNA IV-esen megtaláltuk az Építőt, aki építi a mátrix szimulációt, egy öregembert, és megtaláltuk a Mestert is, aki vissza akarja programozni a szimulációba a Régi Birodalmat…

De már csak a szimulációba, mert a Birodalom halott, és nem lehet újjáépíteni… szerencsére. 

Visszatérve a mátrix - szimulációra, tehát ÁLOMSZINTEK, azaz MÁTRIX SZINTEK vannak, és aki már behatóbban foglalkozik a témával, köztük a kutatók is, akik MÁTRIXBÓL KIMENEKÜLÉSI PORTÁLT ÉS EGYBEN MÁTRIXOT PUSZTÍTÓ KAPUT AKARNAK NYITNI /bizony ám, nem csak mi vagyunk ráfeküdve a témára/, tehát aki már behatóbban foglalkozik a témával, tudja ezt. 

Mátrix szintek vannak, és ezek valójában álomszintek. 

 

Az álomszinteken másképp telik az idő, és ez nem csak koppintásféle tőlem az Eredet /Inception/ c. filmből, hanem ez egy quantumfizikai tény. 

Egy más téridőben zajlik a mátrix álom, mint a valóság, ezért másképp telik az idő, és természetesen a mátrix-álom-szimulációban lassabban telik. Az alap standard a legfelső mátrix álomszinten: egy nap az álmodó életében az álomszinten hetven földi évnek tűnik.

Ez azért eléggé durva, ugyanis amíg pusztán egy napon át álmodtál - persze több és több ezer és millió napon át fogsz még álmodni -, addig úgy hiszed, hogy leéltél egy életet, és teszem azt, ha valóban kapszulákba, vagy ahogy mi láttuk, üvegkoporsókba zárt testek vagyunk a Holdon, akkor mire a Nap újra felkel, mi újra megszületünk a mátrixban, azaz a mátrixba.

Tehát ha ezt veszem alapul, akkor naponta meghalunk, és naponta újra leszületünk. Ha ez így van, akkor a reinkarnációs kényszerítés sokkal szaporább, mint hittük… akkor naponta törlik az emlékeinket és a tudásunkat, és akkor viszont naponta újra kell kezdenünk az egészet, ha ki akarunk törni, az pedig így lehetetlennek tűnik… nekünk mégis sikerült, a csapatommal, mert megláttuk az igazságot. 

 

Itt közbeszúrnám, hogy megmondom őszintén, Lucifer kímélt volna minket, és még nem akarta ránk zúdítani az igazságot, de Inanna nem kímélt, ő azt akarta, hogy megtudjuk, amit ők már rég tudnak: hogy altatva vagyunk. 

Nem csak a 144.000 ŐSTEST, /lásd előző cikkem/, hanem mi magunk is. Amíg az őstesteket egy INTERGALACTIC IMPERIUM - LUCIFERIAN COVENANT szövetségi űrhajóban láttuk, altatás alatt, és azoknak a lényeknek a tudata ezer millió darabra szakadva képezi a Földön az avatarokat, azaz minket, hanem mi magunk még külön is altatva vagyunk, méghozzá a Holdon, üvegkoporsókban, búra alatt. Persze az INANNA IV-esen felébresztettük magunkat, és megnéztük, hogy valójában kik is vagyunk. 

 

Hogy kik vagyunk, ti kik vagytok, nos, ennek a megosztására még nem vagytok felkészülve. De ennek is eljön az ideje.

Elég most erről annyi információ, hogy az őrült összeesküvés-gyakorlat II szerint a testeitek és a miénk sem itt van, hanem máshol. Pusztán ide álmodjuk magunkat a Földre, a szimuláció miatt, de a Naprendszer lepusztult bolygóihoz is sokan tartoztok, és sokan a Nibiruhoz…

 

Nem véletlenül hívom ezt az egészet ŐRÜLT ÖSSZEESKÜVÉS-GYAKORLATnak, abból is a második felvonásnak /első felvonás előző cikkem, A 144.000 ŐSTEST címmel/, mivel NEM TUDOM, HOGY ÍGY VAN -E, hiszen az elmém ezt elveti, ahogyan a tiéd is, és ez a normális. Ha az elmém ezt nem vetné el, nem tudnék tovább létezni - vagy magamat létezőnek hinni - a mátrixban, és ez oda vezetne, hogy elveszíteném a józan eszemet - ahogyan sajnos sokan jártak is, akik mélyre mentek és mindent tudni akartak -, éppen ezért hagyom, hogy az elmém tiltakozzon, és hagyom, hogy a te elméd is tiltakozon, hogy megőrizzük az ép eszünket, azaz a mátrix elménket, ami a szimulációban létezést biztosítja a számunkra, ugyanis kell, hogy biztosítsa - AVATAR PROJEKT BIZTONSÁGI FÉK gyanánt, az avatar biztonsága érdekében -. ugyanis ezzel és az előző és majd a következő cikkeimmel is a létezésünket magát vonom kétségbe. 

Ami nem feldolgozható dolog. 

 

Ezért olvass engem most úgy, hogy hmm…. érdekes, hmm… elgondolkodtató, és támaszkodj arra, hogy te belül mit érzel, amikor ezeket a sorokat tőlem olvasod. Igaz? Van, aki azonnal rávágja, hogy igaz, igen, mert érzi régóta. 

Megint mások tiltakozni fognak ellene, és ezzel sincs semmi baj. 

Oké, hogy “sokan még nem érettek meg az igazságra, a végtelenségig ragaszkodnak a mátrixhoz, foggal-körömmel védik azt”, Morpheusosan, de azért egyenlőre nekünk is ragaszkodni kell hozzá, ugyanis az innen kivezető út - ha el akarod kerülni a tudathasadásos elmebajt, és ezt most vedd nagyon komolyan -, LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE vezet.

Ahogy említettem is, akik túl mélyen, túl gyorsan mentek bele a témába, azok tényleg beleőrültek. 

 

Ez itt most nem játék, - persze valahol az, egy nagy intergalaktikus játék -, de mégis nagy a felelősségem ezekkel a cikkekkel, és ezért fogalmazok szofisztikáltan, pedig sokkal durvábban és egyértelműbben is fogalmazhatnék, de a te elméd védelme érdekében még nem teszem. 

Majd idővel fogom, ha már eléggé fel vagytok készülve rá. 

Azt pedig ismét kiemelném, hogy láttunk az INANNA III-IV-V-VI-oson ezt-azt, látomás szinten, amiről tudjuk, hogy a látomás a valóság, a földi létünk pedig az álom, de ettől még nem merem száz százalékosan állítani, hogy ez így igaz, és nem fogom erőszakosan rád tolni, hogy márpedig ez így van.
Mert akik meglátják az igazat, ahogyan én, ahogyan mi a csapatommal, azok velünk ellentétben elkövetik azt a hibát, hogy erőszakkal akarják másokra erőltetni a kényszerített ébredést. 

Tudod, amikor a legmélyebb álmodból az ébresztőóra kelt fel, és az első tizedmásodpercekben egyáltalán nem érzed magadat erre a síkra valónak, mert a tudatod még ott van, az álomban, és erőszakkal kell iderángatnod a fizikai síkra, hogy akkor fel kell kelni, és élni az itteni életedet. 

 

Sokan nem tiltakoztok, hogy az életünk egy álom. Buddha is ezt mondta. Ezt én már önmagában is bizonyítéknak tekintem, de ettől még nem mondom, hogy fel tudom fogni úgy igazán. Fel fogom fogni, haladok, veletek együtt, de nekem is idő kell. 

 

Még utoljára ehhez a cikkhez, aztán a következőben is folytatni fogom a témát: 

A szimulációk nem csak arra jók, hogy álmodjanak bennük az avatarok. Arra is, hogy ELŐRE LE LEGYENEK JÁTSZVA ESEMÉNYEK. Hiszen álomsíkokon, főleg a mélyebb álomszinteken, gyorsan telik az idő. 

Mondjuk tizenöt év valóságos hibernált állapotod alatt mély álomszinteken végigálmodsz több százezer földi évet…

Azaz a történelmünkről nagyon is lehetséges, hogy MÉG MEG SEM TÖRTÉNT, PUSZTÁN SZIMULÁCIÓBAN ELŐRE LEJÁTSZOTTUK..

 

Hát… hagytam neked bőven gondolkodni valót..

Tedd azt. Gondolkodj. 

Tudod. Cogito ergo sum.

Gondolkodom, tehát VAGYOK. 

IS-BE.

 

A soron következő tréningek - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - A FŐPAPNŐ ÉVE - MÁGUSKÉPZÉS - ANNUNAKI / MÁTRIX SZAKASZ - INANNA VII. EGY NÁLAD NAGYOBB LÉNY ÁLMA VAGY - A SZIMULÁCIÓ SZINTJEI ÉS IRÁNYÍTÁSA

 

  1. 2024. július 23. kedd, 19.00-20.00, Skype - NOSTRO - VULCANUS - A LÁTNOK

  2. 2024. július 26. péntek, 19.00-20.00, Skype - ANZU SZÜLETÉSE - FIGYELEM!!! KIEMELT TRÉNING!!!

  3. 2024. július 27. szombat 17.00-20.00, Skype - INANNA VII. I. RÉSZ - A SZIMULÁCIÓ SZINTJEI ÉS IRÁNYÍTÁSA

  4. 2024. július 28.  vasárnap, 11.00-15.00, Skype - INANNA VII. II. RÉSZ - A SZIMULÁCIÓ SZINTJEI ÉS IRÁNYÍTÁSA

A tréningekre és a hanganyagokra jelentkezni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - INANNA VII. A SZIMULÁCIÓ SZINTJEI ÉS IRÁNYÍTÁSA I. RÉSZ

  1. RÉSZ - MÉLYÁLOMSZINTEK ÉS MAGAS SZINTEK - KILÉPÉSI ÉS BELÉPÉSI MÓDSZEREK. MÉLY MÁTRIX ÉS KÖZELÍTŐ MÁTRIX A VALÓSÁGHOZ /ÁTSZOKTATÁS SZINT, MERT ILYEN IS VAN…/

  2. RÉSZ - A SAJÁT SZIMULÁCIÓNK BEKAPCSOLÁSA ÉS A RÉGI FELÜLÍRÁSA

  3. RÉSZ - INANNA KONZEKVENCIÁJA

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI - INANNA VII. A SZIMULÁCIÓ SZINTJEI ÉS IRÁNYÍTÁSA II. RÉSZ

  1. RÉSZ - A MÁTRIX ALATT… RÉGI BIRODALMI ŐSI VALÓSÁG - MEG FOGSZ LEPŐDNI

  2. RÉSZ - A FÖLD MOST - ÉPÍTKEZÉS ÉS CSEKKOLÁS

  3. RÉSZ - ÚJ SZIMULÁCIÓ ANNUNAKIKNAK

  4. RÉSZ - INANNA ZÁRÓ SZAVAI

 

Újból döbbenetből döbbenetbe..

Áldás - Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség - Föld…???

 

Szólj hozzá

MATRIX KAPSZULÁK ELALTATOTT AVATAROK MATRIX ELMÉLET ALVÓ VILÁG VETÍTETT VALÓSÁG SZIMULÁCIÓ