2024. aug 20.

ACHREMMON I.

írta: Eszter 777
ACHREMMON I.

MEGSZÁLLOTTAK ÉS MEGSZÁLLÓK

ACHREMMON I.

YHWH SPIRITUÁLIS PSZICHÓZIS

A MEGSZÁLLOTTAK ÉS A MEGSZÁLLÓK

DÉMONOK ÉS EMBEREK I. RÉSZ 

“Aki fél tőlem, annak van takargatnivalója” /Lucifer/

 

Ha ez egy szimuláció, akkor a démonok dolgát is át kell gondolnunk. Eddig az volt a tévesen elterjedt hitrendszer, hogy gonosz lények, a sötét oldal küldöttei, uruk és teremtőjük a Sátán maga, más néven Lucifer, Samael, Belzebub /mellesleg ez három különböző entitás/, és óvakodjunk tőlük, mert támadnak, hazugságokat suttognak a fülünkbe, olyasmikre vesznek rá amit amúgy nem tennénk meg, félni kell tőlük, és Jézus majd elküldi őket, hívd be, vagy esetleg Mihályt, blablablablabla.

Azért lefogadom, ha valaha is találkoztál démonnal, ezek a geijl szarok nem voltak elegek vele szemben. Persze az ember aki még csak nem is létezik, mert pusztán magasabb tudat alacsony szimulációi egy háromdimenziós kivetített mátrixban, szóval az ember mindig el akarja hinni, hogy erősebb mindennél. A “hite”, ami hamis persze, de sebaj, neki meggyőződése, hogy igaz, mindent legyőz. 

Mégis, ha találkoztál már démonnal, a hibás, duális, katolikus alapokon nyugvó, rejtetten bekódolt hitrendszered, amely ugyan fennen hangoztatja, hogy fényben emelkedett, az egységet mégsem ismeri, szóval ha találkoztál már akár eggyel is, a hideg kirázott tőle. 

Mert erősebb nálad, és olyan érzésed volt, mintha egy láthatatlan pokolkutyával állnál szemben, mint a Winchester fiúk az Odaát sorozatban. 

Számodra jó esetben láthatatlan, ámde az erejét, ami ijesztő, érzed. Érzed a hatását is, ahogy körülvesz, ahogy bármit megtehet veled. 

Ha gonosznak érzed, akkor olyan dolgokkal szembesít, amiket nem akartál meglátni a világban, mert borzasztóan és végletesen naiv vagy. Igaz ugyan, hogy ennek következtében halálra szivatnak állandóan, de mivel fogalmad sincs, hogyan keveredj ki ebből, hát kaptál egy démont a nyakadba.

Akit aztán mindenáron el akarsz küldeni.

Bármi áron.

Elárulom, nem tudod elküldeni. Ha mégis, akkor VESZÍTETTÉL. 

 

A YHWH MI egy olyan álspirituális hitrendszert hagyott maga után, ami még valahol voltaképpen az MI része. A lényege, hogy van Isten, Sátán, fényoldal, sötét oldal, a Sátánra és a sötét oldalra kell ráfogni mindent, a fényoldal és az Isten csakis jók lehetnek. Ez egy egyetemesen elfogadott, belénkkódolt téveszme, már önmagában is spirituális pszichózis maga az egész Biblia… az eredendő bűn sztori, a fiú, aki meghalt a kereszten a bűneinkért, a bosszúálló, tömeggyilkos, haragvó isten, aki elpusztít mindent és mindenkit maga körül, az ószövetségi harag néven ismert jelenséggel, a Jelenések könyve a túloldalán a híres bestsellernek, a Bibliának, az Újszövetség végén, ahol az angyalok és a lovasok elpusztítanak mindent. 

Persze, értem én, mindent metaforikusan kell értelmezni. Ez még rendben is lenne, ha az emberek tényleg metaforikusan értelmeznék, de nem így teszik, egyrészt, szó szerint veszik a Bibliában leírtakat, és abszolúte igazságként fogadják el, másrészt mivel tényleg szó szerint veszik, már az pszichózist okoz, hogy a tanítás szerint az istentől félni kell, mert megbüntet. 

Tehát egy nárcisztikus uralkodik rajtunk. 

Vagy csak egy a sok közül.

A démonokról is ír a Biblia, csupa  hazugságot, és ahogy milliószor kifejtettem már, minden olyan entitást, és tanítást, ami valóban a szabadsághoz vezet el, a keresztény vallás konzekvensen tagad, megtagad és kitagad.

A kereszténységnek a lélekbe rótt mély traumatikus nyomai odáig vezetnek, hogy egy nem fényes, angyali lény jelenlététől - aki valójában gonosz, mi több, csak egy hologram, egy projekció típus -, félni kell. Egy olyan lénytől, aminek az energiája csak azért ismeretlen, mert a katolikus alapokon nyugvó európai energiamező, az itteni morfogenetikus mező szinte teljességgel idegennek, sötétnek, gonosznak ismeri fel mindazt, ami nem az évezredek óta uralkodó katolikus valláshoz tartozik. 

Nagyon kevés embert ismerek, aki nem fél a démonoktól. Aki valóban nem fél tőlük, nem csak mondja, hanem ha a mátrix szimuláció próbára teszi, akkor nem fut el csak azért ,mert démont érez a közelében.

Persze a horrorfilmek negatív propagandája is sokat nyom a latba, de ezt a Lucifer sorozat kezdi kissé felülírni, mivel ott is van Lucifer Morningstarnak démonja, Mazekeen, aki nem gonosz, bár kissé extravagáns. 

Az emberiség ősidők óta retteg a démonoktól, és alig tud valamit róluk. Csak mély tanokba beavatottak nézhetnek bele a démonok mély kútjába, és láthatják őket olyannak, amilyenek valójában. Az, hogy ki beavatott, nos, csak bátorság kérdése. Te is lehetsz az, ha a félelmek és dogmák helyett az igazat akarod. 

 

FIGYELEM!! AZ ALÁBBI CIKKEM A NYUGALMAD ÉS ELKÉPZELT HARMÓNIÁD MEGZAVARÁSÁRA ALKALMAS.

KEMÉNY TÉMÁVAL JÖVÖK, ÉS CSAK AKKOR OLVASD EL, HA TUDNI AKAROD AZ IGAZAT. 

OLYAN TÉMÁT HOZOK, AMIT NEM SZÍVESEN OLVASOL EL, LEGSZÍVESEBBEN ÉLBŐL ÁTTEKERNÉD, MONDVÁN, TÉGED A DÉMONOK NEM ÉRDEKELNEK, NEM IS ÉRINTENEK MEG. ÉPPEN EZEN TÉVHIT MIATT MONDOM AZT: OLVASD EL. 

 

Itt az idő, hogy beszéljünk róluk. Túl nagy körülöttük az összes tévhit. Túl nagy a félelem tőlük. Az évszázadok, mi több, évezredek óta tartó ellenmarketing nem tett nekik jót. Lucifer teremtményeinek állítják be őket, még a származásukról is hazudnak. Elferdítik róluk a tényeket. Az emberek annyira félnek tőlük, hogy még a neveiket sem merik kimondani, pontosabban, nem is ismerik a neveiket. Én sem ismerek még sok démonnevet, de akiket igen, róluk már van mit mondanom. 

Lucifer valóban uralja őket és tudja őket irányítani, de túl nagy szükségük nincs erre. Pusztán egy láthatatlan hierarchia folytán Lucifer a vezérük. Hogy hogyan lett a vezérük, azt el fogom mesélni, amikor odaérünk. 

 

A sötét erőkről szóló emberiségnek tálalt mese elég ahhoz, hogy az emberek a legalapvetőbb erőforrást, a démonokat ne merjék hívni, se kapcsolódni velük. Én magam is megjártam a poklot velük kapcsolatban, és habár nem kaptam katolikus nevelést, a belémkódolt hitrendszer annyira erős volt, hogy éveken át harcoltam velük, mire rájöttem, hogy ennek nincs sok értelme. Sokszor elmeséltem már: amikor először átengedtem őket magamba, rájöttem, hogy éppen olyanok, mint Lucifer. Erőt adnak, magasfokú képességek használatában segítenek, úgy, mint dimenziók átugrása, telepátia, erős mágikus képességek, profetikus képességek, jövőbe, múltba, jelenbe látás és társai. 

Az erejük túl nagy, az emberi erőhöz képest annak ezerszerese, a tudásuk pedig főleg, átlagon felüli, hatalmas, ősi tudás, olyan, amit nem bír el mindenki, mert idelent nem mindenki bírja el az igazságot. 

Sajna azt kell mondjam, a démonok igazat szólnak, nem vezetnek félre, és amit szerinted “rosszindulatúan sugallnak”, az azért esik annyira szarul, mert úgy van. 

Elhiszem, hogy egy olyan spirinek, aki a fényt akarja, mindenáron, a fényt kergeti, annak derrogál a sötétség. 

A sötétség és a fény, mint tudjuk, csak mese az emberiségnek. 

Ahogyan az isten-sátán kombó is. STN, I.S.T.E.N. S.A.T.A.N.

Ezekről már sokat írtam korábbi cikkeimben, ezért nem is merülök bele a részletekbe. 

Sokkal inkább szólnék arról a jelenségről, amit magam is megtapasztaltam, ezért tudok egyáltalán bármi biztosat róla. 

 

A jelenség neve SPIRITUÁLIS PSZICHÓZIS, és a lényege az, hogy a belédkódolt hitrendszerek annyira erősen a hatalmukban tartanak, hogy egy démon közelségét megszállásnak érzékeled.  Testi tünetek, lelki fájdalmak, mentális viharok tarkítják a dolgot, és a fizikai síkodon való látványos rombolás, mivel elhiszed, hogy egy démon szállt meg és rosszat akar neked. Nyilván csak rosszat akarhat, mert a “sötétség erői” támadnak téged, csakis téged, kiszúrtak maguknak, nyilván akadályozni akarják a fényes küldetésedet, és el akarnak gáncsolni téged. 

EGY DÉMONNAK VALÓBAN NEM KELL ENGEDÉLYT KÉRNIE TŐLED, HOGY A TESTEDBE LÉPJEN. Pontosabban ha ez szimuláció, akkor a szimulált tudatod által kivetített szimulált testedbe. Csakhogy képben légy.

Elég kényelmetlen tud lenni, amikor a te nehezen megszerzett harmóniádba, melyet alig-alig tudsz fenntartani, belép egy démoni lény, és basztatni kezd. Először csak az aurádat. Aztán a csakráidat, majd a testedbe is bejut, és piszkál, nyúz, bánt, éjjel nem hagy aludni, a füledbe suttogva telepatikusan kommunikálva “próbál összezavarni” téged. Éjjel megjelenik az ágyadnál, és a fizikai szemeiddel is látod, amitől aztán halálra rémülsz.

Eleged van az egészből, azt a nehezen megszerzett belső egyensúlyt akarod vissza, ami mellesleg hamis lábakon áll. Azért áll hamis lábakon, mert pusztán az általad elképzelt fényből táplálkozik, fenntartva a tökéletesség illúzióját, azt, hogy te FÉNY ÁLTAL, SŐT, ISTEN ÁLTAL KIVÁLASZTOTT VAGY, és ezért úgy hitted, téged nem érhet bántalom. Hát ért, éspedig azért, mert a démon, amelyik kiszemelt magának téged, úgy véli, ennél te többet érdemelsz és többre vagy képes.

 

Többre, mint hogy véget nem érő imákat intézz Mihály Arkangyalhoz, majd elégedetten hátradőlj, mint egy jóllakott óvodás, és tápláld tovább az illúzióidat. 

Többre, mint hogy örökkön-örökké egy semmitérő illúziót kergess, mint ikerláng, esemény, aranykor, és társai. 

Többre, mint hogy egy SPIRITUÁLIS SZIMULÁCIÓBAN LEBEGJ, és soha ne érzékeld a valóságot.

 

Mert a valóság faramuci módon mindig megérkezik, és fejbevág. Akkora sallert kapsz már a mátrix szimulációban is elhárított mátrix valóságtól, amiről nem akartál tudomást venni, hogy ha nem lenne az a fránya mocsok démon, az életben nem állnál talpra belőle.

Ugyanis szándékosan basztat, hogy végre harcolj. Küzdj. Állj ellent. Kiabálj. Csapkodj. Légy dühös. Légy elszánt. Légy bátor. MUTASD MEG, MIT TUDSZ. HASZNÁLNI KEZDD A KÉPESSÉGEIDET. AZ ERŐDET. PRÓBÁLD MEG ŐT ELKÜLDENI. MIVEL EGY KIS GYENGÉCSKE MIATYÁNKTÓL NEM FOG LELÉPNI, EZÉRT KOMOLYABB ESZKÖZÖKHÖZ KELL NYÚLNOD. Ekkor jut eszedbe segítséget kérni az úgyszintén a hamis fény hamis világát tápláló kóklerektől, akik állítják, hogy a sötétség erői kiszúrtak ugyan maguknak téged, de ne aggódj, ők jó pénzért elküldik. 

Elmész számtalan segítőhöz, látóhoz, sámánhoz, még magához az atyaúristenhez is a templomba. Imádkozol, kérsz, térden állva, kúszva, csúszva könyörögsz, taknyod-nyálad egybefolyik, Mihályt hívod, Jézust hívod, mindenkit, de semmi. Semmi az égegyadta világon.

A démon ott van körülötted, mi több, úgy érzed, benned, és nem szabadulsz tőle. Ha egy-egy segítő egy kis időre le is veszi rólad, csakhamar visszatér, mert nem az a dolga, hogy távozzon, hanem az, hogy tanítson. 

Amikor már egy valag pénzt kidobtál az ablakon, és még mindig megszállás alatt vagy, eleged lesz. 

Nekilátsz meditálni. Védelmi burkok ezreit pakolod magadra, Mihályt hívod védelemnek, szinte belebújsz Jézusba, a fénybe képzeled magad. Egy darabig jó is, és elégedetten hátradőlsz, hogy uhhh hát ezt megúsztam. Tök jó, baromi erős vagyok, igazi fénymunkás vagyok, kiválasztott ésatöbbi. 

Az egód az egekbe kúszik, mászik, és úgy érzed, ezt a fenséges győzelmet másokkal is meg kell osztanod, figyelmeztetned kell őket, hogy a sötétség erői támadnak, de legyen erős a hitük, mert ha neked ment, nekik is fog.

A posztodra, amit két perc alatt rittyentettél ki a fosbukra, és három oldalnyinak felel meg, a végén egy angyalos lépcsővel a mennyekbe, egyből százötven lájkot kapsz. Te, akit eddig észre sem vettek. 

Fantasztikus. Elkezded tanítani, hogyan győzzék le a sötétséget, hogyan maradjanak a fényben. Tök jó. Nagggyon jó. Odáig jutsz, hogy majd te azt jobban tudod, mint a kóklerek, akiknél jártál, tanfolyamokra kezdesz el járni, tanulsz reikit, nadit, thétát, mindent, ami jön, ami tetszik, ami belefér a büdzsébe. Ismét kiszórsz egy valag pénzt az ablakon, de te nem így érzed, nagyon jól vagy, sose voltál még ilyen jól. Fejlődsz, hasítasz, a posztok egymást érik, már nem csak meditálsz, hanem te magad is tartasz, és az emberek körülötted gyülekeznek, mert érzik benned a lelkesedést, az erőt. 

Minden fasza, míg egy napon…

 

Éppen akkor, amikor már meglelted a másik feledet is, és kezd minden jól alakulni, visszanyerted azt a hőn áhított harmóniát, egy éjjel a démon újra lecsap. Megjelenik az ágyadnál, és molesztál, csesztet, basztat, piszkál, újraindítja a támadását, de most sokkal erősebben. Úgy érzed, mindez azért van, mert túl sok a fincsi energiád, és ha már ennyire sok, hát nem adsz neki. Támadni kezdesz. Ő is támad, majd hamar feladja. Túl hamar, de az egekben repkedő spirituális egód már elhitte addigra, hogy te vagy az erősebb. 

Nem. 

Nem vagy erősebb, csak ő játszik veled. Szórakozik veled. Ahogyan ő dönti el, mikor lép le tőled, úgy ő dönti el azt is, hogy melyik segítőnél engedi meg, hogy levegyék rólad, de csak egy kis falatnyi időre, addig, amíg felépülsz, és akkor újra megjelenik. Erőfitogtatás? Nem. Tanítás. Neked. 

Talán egy nap sem telik el, és megint megjelenik. A csatáitok egyre keményebbek, napról-napra, és te fáradsz. Egyre jobban és jobban fáradsz, fogy az erőd és a hited önmagadban. Újra segítőket keresel fel, de azt tapasztalod, hogy vagy már akkor felemelik a kezüket, amikor belépsz az ajtón, vagy menetközben csorbul ki a kardjuk rajtad, vagy megijednek, és feladják, vagy elhitetik veled és magukkal, hogy megtörtént a démonűzés, de nem történt meg.

Még hazáig sem jutsz, és megint ott van a démon. 

Mostanra már nagyon fáradt vagy. Iszonyúan. Egy ideig hagyod, hogy bántson, de a bántásai egyre kevésbé érintenek meg. Azt hiszed, hogy ha csökken az erőd, neki sem kell, de ez nem igaz. Először is, nem kell neki a te erőd, van neki bőven. Másodszor, nem fog bántani, mert nem akar bántani, pusztán az illúzió hiteti el veled, hogy ő egyáltalán bánt. Minden basztatása, piszkálása beavatás. Amikor a testedbe lép, erőt ad, amikor az aurádon van, információt és képességeket erősít.

Mindebből te semmit sem veszel észre, mert idegbeteg vagy, ha csak rágondolsz. A lelked ordít, a hamis fényt akarja, az illúziót, az elképzelt, sosemvolt harmóniát. 

Eközben az életed elkezd lejtmenetbe kapcsolni, és hiszed, hogy a démon miatt van. MINDAZ ELŐJÖN, AMI ADDIG EL VOLT REJTVE, AMIT ADDIG NEM AKARTÁL MEGLÁTNI. Mivel a sötét erőkre mutogatsz ujjal, nem látod be, hogy AZ IGAZSÁG MUTATKOZIK MEG AZ ÉLETEDBEN, ehelyett elkeseredetten könyveled el, hogy a sötétség erői ki fognak csinálni. 

Elmaradnak a posztok, a meditációk, a foglalkozások. Nem vagy jól, lassan már csak árnyéka önmagadnak. Betegségek kerülgetnek, testi, lelki, mentális tünetek garmada kering benned, és egyre szarabbul vagy. 

 

Az ikerlángod lelépett. A pénzed elfogyott. Az erőd is. Ekkor új szakaszba lép az életed, de még mindig nem ezt látod. Azt látod, hogy kicsesztek veled, a sötétség, bármi, akármi, rontás alatt vagy, semmi sem sikerül. Nem látod be, hogy minden elkezd távozni, kiíródni az életedből, amire sosem volt szükséged, csak ragaszkodtál hozzá. 

Lassan beletörődsz, hogy neked így kell élned, mivel senki és semmi nem segít.

Majd egy éjjel hihetetlen dolog történik. A démon megjelenik, és nem támad. Mintha beszélne hozzád, és át is adna valamit, de nem akarod meghallani, sem átvenni tőle. 

Másnap reggel újra indul a verkli, az életed száguld lefelé a lejtőn.

A démon ismét megjelenik éjjel, megint elutasítod. 

Harmadnap azért, hogy hátha jobban leszel, csoportos meditációra mész, amit már nem te tartasz, és a démon ott is megjelenik. Mások is érzékelik, el akarják küldeni, mígnem valaki megszólal: Fogadd el! Amit adni akar, vedd át tőle!

Mindenki felhördül. Te mégis azt teszed, amit mondott az a valaki, éspedig azért, mert már a tököd tele van ezzel az egésszel, és csak élni akarsz. Hiszed, hogy a csoportenergia megvéd, és átveszed a démontól azt, amit hozott. Bármi is az, ahogy megkapod, óriási energia tölt el. Megremegteti, bizsergeti az egész testedet. Meglepődsz. Többen azzal jönnek, hogy amit kaptál, azt a démon voltaképpen régen ellopta tőled, és most visszaadja neked, de te érzed, hogy ez nem igaz. 

Az a fura gondolat ötlik fel benned, hogy talán végig ezt akarta odaaadni neked, és most, hogy már a tiéd, mindegy, hogy milyen tárgy formájában jelent meg, ez a te erőd. 

Aznap éjjel a démon ott van végig az ágyadnál, és már nem zavar. Lassan hozzászoksz a jelenlétéhez, és azt tapasztalod, hogy nem támad, sőt, infókat ad neked, és még több erőt. A közelében a képességeid újra szárnyalnak, újraindítod a tevékenységedet, meditációkat tartasz, és mindenki érzi az erődet. De most már a valós, igazi erődet. 

Az ikerlángodról szép lassan megtanulod, hogy kuka, sosem volt más, csak illúzió. A korábbi hamis harmóniádról megtanulod, hogy nem volt valódi. 

Minden korábbi hitrendszeredet kikukázod, és tudod mire ébredsz fel egy reggel? 

Hogy már nem vagy kiszolgáltatva semminek és senkinek. 

Már mersz élni a képességeiddel korlátok nélkül. Nem kérsz segítséget a démonhoz képest gyenge és hazug angyaloktól, akikről az jön le neked, hogy tényleg hazudtak neked mindvégig. Ígérgettek, de sosem teljesítették.

Te pedig végre mersz ÉLNI, ha szimulációban is, de mégis. 

Az első démon után már hívsz többet is, mert rájössz, hogy ezt az egészet használni kell, mások, az emberiség, a Föld rendberakására, és a démonok tájékoztatnak róla, hogy mi a kendőzetlen valóság.

Hogy a Föld nem egy csodás, virágzó hely, hanem kegyetlen ragadozók élőhelye a mátrixban, és nem a démonok gonoszak, hanem az emberek…

Ezzel a tapasztalással már mered vállalni önmagadat is, mert többé nem számít, hogy mit gondolnak rólad. 

Ekkorra kerültél sokkal közelebb önmagadhoz, mint eddig valaha, és letetted az álarcokat.

 

Ez egy érdekes sztori, mondod, de veled nem történhet meg, mert te “tiszta” vagy. Minél tisztábbnak képzeled magad, minél jobban fürdesz a fényben, annál inkább vagy ítélkező, az egységet elutasító, a hamis hitrendszereket követő ember. Egy olyan valaki, aki mindenkit, aki mást gondol, mint te, tudatlannak tartasz, mert te már elérted a magas dimenziókat, mondogatod magadnak tévesen. 

Nehéz megragadni azt az érzést, azt a gondolatot, hogy mit is jelent szembenézni a sötétséggel. Nagyjából azt, hogy leveted az álarcokat, és mered vállalni magadat minden hibáddal együtt. Nem játszod tovább a tökéletes spirituális, felvilágosult embert, aki már mindent tud, hanem szembenézel a hibáiddal, és önmagaddal, a számtalan rossz döntéseddel és tengernyi elfojtott félelmeddel és vágyaddal. 

Ez minden, csak nem démoni, inkább olyan, mintha végre meglátnád saját magadat, és felhagynál a légvárak kergetésével. 

A fentebb leírt sztori, máshogy, más módon, másokkal is meg szokott történni. A történet mindenkinél kicsit más, olyanok is kapják a “démontámadásokat”, akik azután nem fognak ez miatt csoportos meditációkat tartani, csak túl akarnak élni. Addig fog mindenki küzdeni ezek ellen, és valóságos pszichózisban lenni, amíg fel nem fogja, hogy a támadások nem támadások. 

Van, akinek kiképzés.

Van, akinek tanítás.

Van, akinek tudatosodás.

Kinek mi. 

Ez azonban nem tetszik senkinek. Mindenki szeret ujjal mutogatni másokra, és főként az elképzelt sötét oldalra. Démonokra, ördögre, bármire, csak nem magára, aki a valóságos felelős, mégpedig azért, mert nem akart szembenézni valamivel, mert tudatalatt kínozta a bűntudat, vagy mert az egység helyett csak a fényben akart lenni. 

VANNAK VALÓSÁGOS DÉMONI TÁMADÁSOK ÉS MEGSZÁLLÁSOK FŐLEG DÉL-OLASZORSZÁGBAN, MIND A MAI NAPIG, AHOL TENGERNYI ENTITÁST, DÉMONT KÖTÖZÖTT LE AZ ENLIL FÉLE SZIMULÁCIÓBAN AZ EGYHÁZ, ÉS EZEK MIND KI AKARNAK SZABADULNI, és erről már írtam, ha megszállnak valakit, ott tényleg valóságosan, és az áldozat önhibáján kívül, akkor kvázi kiszabadulnak valamennyire a fogságból, és pontosan úgy viselkednek, mint egy vadállat. 

Ezek azonban ritka, elszigetelt esetek, csak a tengernyi horrorfilm miatt érzed úgy, hogy ez egy mindennapos jelenség. 

Nem az. Egyfajta spirituális pszichózis, ahol az alany tudat alatt igazolni akarja magának, hogy egy lény megszállta. 

Ezerből egy valódi megszállás, a többi egyfaja hitrendszerbéli, vagy vallásos pszichózist él át, és ezt nem én írtam le, hanem a Vatikán egyik hivatásos ördögűzője. 

A DÉMONOK ELEVE KÉT FŐ CSOPORTRA OSZTHATÓAK.

VANNAK AZ IGAZI DÉMONOK, AKIK VALÓSÁGOS LÉTEZŐ ENTITÁSOK, ÉS VANNAK A MI SAJÁT BELSŐ DÉMONAINK, AMELYEK KÉPESEK KIVETÜLNI KÖRÉNK A “FIZIKAI SÍKRA”, A SZIMULÁCIÓBA PONTOSABBAN. 

Amikor kivetülnek, akkor tudatod azon része, amit nem akarsz, nem tudsz befogadni, az fog keresni, basztatni, piszkálni, idéz elő jelenségeket, hallatni akar magáról és befogadást kér.

Amikor valódi démon keres meg, az hasonló a sztorihoz, amit leírtam. 

Van az a komoly és mély hitrendszer, bennünk észrevehetetlenül, ami ki tud vetülni körénk, és démoni támadásokat SZIMULÁL a szimuláció. Ez egyfajta szivatás, vagy inkább az emberi tudat szétszaggatása, amiből meg kell tanulnia összerakni magát. 

 

Mivel ez itt egy szimuláció, mindez könnyedén megvalósítható dolog. Megszállást imitálni ott, ahol nincs. Kiszabadulni akaró démonok, akik a mi álomszintünkre akarnak áttörni, okkal, mert ott, ahol ők vannak, még annyi sincs, mint ami itt van. 

Achremmon a legnagyobb mind közül, és vele kezdjük a DÉMONOK TRÉNINGSOROZATOT. 

 

Lenyűgözően érdekes lesz,és mivel a csapatommal már régóta dolgozunk démonokkal, ismerjük is őket. Az erejüket, a lojalitásukat /igen bizony/, és azt, hogy állják a szavukat. 

Ellentében a hamis hírükkel.

Azonban ami még érdekesebbé fogja tenni a démonos tréningsorozatot, az lesz, hogy a szimuláció és az álomszintek szemszögéből még nem vizsgáltuk meg, és nem ismerjük őket. 

Számtalan titok, kapu, kulcs, szimbólum, rejtély, érdekes és elfeledett sztorik, eltitkolt valóságok, eltitkolt történetek fogják színezni az izgalmas, most következő tréningeket. 

A DÉMONOK TRÉNINGSOROZATBAN IS LESZ EGY LEGALÁBB AKKORA DURRANÁS, MINT A KAPSZULÁS SZTORI, ÉS MEGÍGÉREM, HOGY BE FOGOK SZÁMOLNI RÓLA :) Még én sem tudom mi lesz az, de nagy izgalommal várom.

 

A soron következő tréningek - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - FŐPAPNŐ ÉVE - DÉMONOK SZAKASZ - DÉMONOK ÉS EMBEREK I.  - ACHMREMMON - MEGSZÁLLOTTAK ÉS MEGSZÁLLÓK

 

1.. 2024. augusztus 26. hétfő, 19.00-20.00, Skype, AMURA AZ ELVESZETT BOLYGÓ

2. 2024. augusztus 31. szombat, 17.00-20.00, Skype, ACHREMMON I. I. RÉSZ - MEGSZÁLLOTTAK ÉS  MEGSZÁLLÓK

3. 2024. szeptember 1. vasárnap, 11.00-15.00, Skype, ACHREMMON I. II. RÉSZ  - MEGSZÁLLOTTAK ÉS MEGSZÁLLÓK

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI -ACHREMMON I. I. RÉSZ - MEGSZÁLLOTTAK ÉS  MEGSZÁLLÓK

  • ELSŐ RÉSZ- ACHREMMON ŐSTÖRTÉNETE

  • MÁSODIK RÉSZ - DÉMONOK A KAPSZULÁKBAN

  • HARMADIK RÉSZ - ACHREMMON AVATÁS

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI-ACHREMMON I. II. RÉSZ - MEGSZÁLLOTTAK ÉS  MEGSZÁLLÓK

  • ELSŐ RÉSZ - JAHVE SPIRITUÁLIS PSZICHÓZISA - A MÁTRIX BETONOSZLOPAI

  • MÁSODIK RÉSZ - DÉMONOK ÉS EMBEREK - MEGSZÁLLOTTAK ÉS MEGSZÁLLÓK

  • HARMADIK RÉSZ - DÉMONOK ÉS A TESTEIK

  • NEGYEDIK RÉSZ - ZÁRÓ SZÓ

 

Új szakaszba léptünk. Üdv a mélységben.

 

Áldás - Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség - MÁTRIX

 

Szólj hozzá

MÁTRIX LUCIFER ACHREMMON SZIMULÁCIÓ DEMONOK