2018. már 09.

A KILENC FÁTYOL

írta: Eszter 777
A KILENC FÁTYOL

ELTÁVOLÍTOTTUK A KILENC FÁTYLAT AZ EMBERISÉG TUDATÁRÓL

A KILENC FÁTYOL

ELTÁVOLÍTOTTUK A KILENC FÁTYLAT AZ EMBERISÉG TUDATÁRÓL

 

A kilenc fátyol takarja az emberiség tudatát, de mint kiderült nem csak az emberiségét, hanem az egész világegyetemét is. A kozmikus tudatot. A tegnapi szertartás alatt HATALMAS TUDÁSANYAG, ÉS INFORMÁCIÓÁRADAT érkezett le hozzánk, megdöbbentő, fontos információkkal, és a tudás tudatszinten lett bekódolva, amely a mátrixon kívül a valóságot adta át nekünk arról, hogy hogyan is működik a mátrix, mi a teljes igazság, mi az, amit rosszul láttatnak velünk.

Maratoni, 53 perces szertartás volt, és MIND A KILENC FÁTYLAT ELTÁVOLÍTOTTUK. Egyéni szinten és GLOBÁLIS SZINTEN IS ÓRIÁSI ÁTTÖRÉS VOLT A TEGNAP ESTE, még mindig a hatása alatt vagyunk.

A kilenc fátyol PONTOS JELENTÉSÉT, FUNKCIÓJÁT ÉS AZOKAT A TERÜLETEKET, AMIKET LEFOJTOTT, IS MEGKAPTUK, ÉS EL IS TÁVOLÍTOTTUK EGY FEJJEL LEFELÉ ÁLLÓ KILENC SZINTEN PIRAMISBÓL, AMINEK A TETEJÉN - LENT - EGY FEKETE GÖMB VOLT - A MAGPIRAMIS ELLENTÉTE.

 

MINDAZ, AMI ESTE TÖRTÉNT, HATÁSSAL VAN AZ EMBERISÉGRE ÉS A VILÁGEGYETEMRE - MINT AHOGY MINDEN A FÖLD BOLYGÓN ELVÉGZETT SZERTARTÁS - DE EZ MOST KÜLÖNÖSEN NAGY HATÁSSAL VAN.

Olyan dolgokba, titkokba nyertünk betekintést, amit EDDIG MÉG AZ EMBERISÉG ELŐTT, AZ EMBERISÉG EZEN, ÖTÖDIK KORSZAKÁBAN NEM FEDTEK FEL, mert az emberek nem voltak erre felkészülve. Mi, akik 14en részt vettünk, úgy tűnik, alkalmasnak ítéltettünk erre, és azok is, akik hívást éreznek majd, hogy ezt a szert meghallgassák hangfelvételről.

A TAPASZTALAT AZ, HOGY HANGFELVÉTELRŐL IS UGYANOLYAN HATÁSOS, AZ ENERGIÁK NEM TŰNNEK EL.

Erre egy BIZONYÍTÉK: nekem már tegnap reggel óta jön képekben a MA ESTI EGYLÉLEK VS REPTILIAN MÁTRIX SZER, sokan pedig sokszor számoltak be arról, hogy már egy nappal az aktuális szer megtartása előtt érzékelnek, látnak dolgokat, és AZOK, AMIK A SZER ALATT TÖRTÉNNEK ASZTRÁLISAN, VELÜK FIZIKAILAG MÁR  A SZER ELŐTT MEGTÖRTÉNIK, de aki egy héttel később hallgatja meg a szereket, annak is megtörténik.

Tehát a KAPUK NEM ZÁRULNAK BE.

NYITVA VANNAK ÉS BÁRKI BELÉPHET RAJTUK, AKI HÍVÁST ÉREZ.

Aki hívást érez bármelyik szerre, annak azzal a szerrel dolga van, és azokat a feladatokat kell magában megoldania, amiről az adott szer szól.

 

Számomra hatalmas megtiszteltetés, hogy annak a részese lehettem tegnap este, hogy ELTÁVOLÍTOTTUK AZ EMBERISÉG TUDATÁRÓL A KILENC FÁTYLAT ÉS A TÖBBDIMENZIÓS IDŐ ÉS TÉRSÍKOKON ÁT A VILÁGEGYETEM MÁS BOLYGÓIRÓL IS, AZ OTT ÉLŐ ÉLETEKRŐL IS, VOLTAKÉPPEN UNIVERZÁLISAN.

Hogy ezt a mi kezünkbe adták, és megbíztak bennünk, érettnek és alkalmasnak találtak minket erre, ez egy csoda.

 

Neked, aki majd utólag fogja meghallgatni, a hatás a fizikai síkodon nagyon hamar meg fog mutatkozni, mert olyan fátylak tűntek el, amelyek az élet alapvető és tágabb területeit is blokkolták. PL PÁRKAPCSOLATOK, PÉNZMÁTRIX, /LEFOJTOTT BŐSÉG/, SZERETETLENSÉG, FÉRFI ÉS NŐ ÖRÖKÖS HARCA, AZ EMBERISÉG ÁLLANDÓ EGYMÁSSAL VALÓ ACSARKODÁSA, sőt eltávolítottunk egy olyan fátylat is - minő érdekes, éppen a hatodik - aminek a neve vér, háború, bosszú, halál volt. Olyat is, ami az isteni energiákat takarta el előlünk, és olyat is, ami az ösztönszerű, alap létezést hivatott fenntartani, hogy az emberiség az alapvető szükségletkielégítésen ne lásson túl - evés, ivás, alvás, szexualitás.

Aki utólag hallgatja meg, ANNAK MÁR AZ ELSŐ MEGHALLGATÁSKOR ELTÁVOLÍTÁSRA KERÜLNEK A FÁTYLAK, UTÁNA MÁR A TÖBBI MEGHALLGATÁSKOR CSAK AZ ENERGIÁK JÖNNEK, ÉS ERŐSÍTIK BENNE A LEHOZOTT TUDÁSANYAGOT, AMI AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA RENDKÍVÜL FONTOS.

 

Ma folytatjuk az Egylélek vs Reptilian Mátrix szerrel, ami igazi Neo-Trinity mátrix bevetés lesz :) nagyon várom :)

 

A hangfelvételt itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

 

Áldás

Eszter

 

2018. március 9.

 

Szólj hozzá

az emberiség tudatát takaró kilenc fátyol globáis szertartás