2018. ápr 08.

EGYLÉLEK ARANYKOR SZER SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK ARANYKOR SZER SKYPON

2018. ÁPRILIS 13. PÉNTEK :) 20.00-22.00

Egylélek Aranykor Szer

LÉPÉSEK AZ ESEMÉNY FELÉ

AZ ESEMÉNY VÁR RÁNK,

NEM MI AZ ESEMÉNYRE

IV. BEVETÉS ANGYALOK

Skypon

2018. április 13. péntek

20.00-22.00

 

Az Eseménykor arany fény fogja elborítani a Földet. Bejár minden zeg-zugot, minden elmét és minden tudatalattit, minden lelket és testet, mindent, aminek a Földön MAGja van.

ÖRÖKRE ELTÖRLI A SÖTÉT MÁTRIXOT. A FÖLDET URALÓ, CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG AZ EMBERISÉGET - a többi élőlényt nem…! - rabszolgaságban és a 3D-ben tartó illúzióhálót.

A szabadon ébredő TÁRSADALOM - mert most már ennek mondhatjuk, a számuk TÖBB MILLÓRA TEHETŐ A FÖLDÖN - készíti elő az Eseményt, oldja a sötét mátrixot, ébreszti a többieket.

MÁR RÉGEN MEGVAN A KRITIKUS TÖMEG.

Most már az emelő, tisztító munkát végezzük.

Ez  nem a könnyű út, de az egyetlen igaz út.

Tudjuk, mert csináljuk, nap mint nap. Amíg mások azzal vannak elfoglalva, amit a fizikai síkon látnak, és csupán öt érzékszervüket használva hagyják, hogy robotként altassák őket, MERT ÍGY KÉNYELMESEBB, a hatodik, hetedik, sokadik érzéküket elnyomják, MERT NEM AKARJÁK TUDNI AZ IGAZSÁGOT, ÉS NEM AKARNAK SZABADOK LENNI, MERT FOGALMUK SINCS, MIT KEZDJENEK A SZABADSÁGGAL, addig mi már régen a szabadság útját járjuk.

A péntek 13-ai szeren részt veszünk az Esemény előkészítésében. Csodálatos képekkel, hatalmas erőkkel fogunk bánni. El fogjuk bírni. Minden pozitív, az emberiséget segítő entitás ÉS FAJ jelen lesz.

Látni fogjuk, milyen lesz AZ ESEMÉNY. Belátást fogunk kapni oda, ahova még oly kevesen látnak be.

Mindezt azért, mert RÉSZESEI VAGYUNK AZ ESEMÉNYNEK.

ÚGY IS MONDHATNÁM:

MI VAGYUNK AZ ESEMÉNY

 

Már erősebb a Fény mint a Sötétség. Mind a lélekben, mind a tudatban, mind a tudat alattiban, mind a fizikai síkon, mentál- asztrálsíkon. Három olyan szert csatornáztak le nekem odafentről, ami szándékos időzítéssel /11 Új kezdet, 12 Lezárás, “Akasztott ember” (Tarot XII. Nagy Arkánuma) felszabadítása, 13 A mátrixon kívül élők tudják, hogy szerencsés szám, sőt, a 13-ak rendkívül fontosak, a Kristálykoponyákból is 13 van, és még folytathatnám/.

Mi HOZZUK A FÉNYT, és átadjuk. Begyűjtjük és kisugározzuk. A lélek fényét, a felvilágosult elme, felszabadult tudat fényét, az öntudatra ébredés fényét, a szeretet-hála párosításban élők fényét, az Aranykor fényét.

Mert ez már nem az a Föld, mint ami akkor volt, amikor megszülettél. Bizony úttörőként MI /akiket X-generációnak is hívnak, azaz az 1970-es, 80-as években születettek/ kitapostuk már az Utat az utánunk jövőknek. Biztosan látod a gyerekeiden, hogy mennyivel többet tudnak nálad, ösztönösen. Más kódokkal jöttek le, sokkal tisztábban, mint mi. Mi ezt vállaltuk, hogy ébredünk, ők pedig már felébredve születtek meg. /2000-től született gyermekek/.

Ez a Föld már sokkal inkább a Fényben úszik, és pusztul a sötét mátrix illúzióhálója. A heti hármas egység még többet fog ezen dobni :)

Szerdán a MI Utunkra lépünk a Társunkkal. Kiiktatva minden csapdát.

Csütörtökön bezárjuk a rést a pajzson, megszüntetjük az okot, amiért még mindig támadni tudnak minket. Kit jobban, kit kevésbé, de addig támadnak, míg nem emelkedünk felül.

Pénteken, a boszik kedvenc napján az ESEMÉNY GLOBÁLIS ELŐKÉSZÍTÉSÉBEN VESZÜNK RÉSZT. Csodálatos lesz az a Szer, már látok róla képeket :) Mega-giga, ahogy mondani szoktuk :)

A szerek egyébként egyre erősebbek, és egyre hosszabbak lesznek. Nagyon sokan meditálnak a felvételekre napi szinten, és az a tapasztalatuk, hogy a szerek energiája nemhogy csökken, de nő, minél többet hallgatják. Működik :) Ez nem csak közös meditálás, közös szertartások, hanem:

KÖZÖS KÜLDETÉS

SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS

EMELKEDÉS

SPIRITUÁLIS KÖZÖS ÚT

FOLYAMATOS ÉBREDÉSI ÉS TANULÁSI FOLYAMAT

RAJTA VAGYTOK AZ ÁLTALATOK VÁLLALT ÚTON EZZEL

MAJDNEM MINDEN SZER VÉGÉN ADUNK A VILÁGNAK VALAMIT, POZITÍV ENERGIÁT, FELSZABADÍTÁST, a Sors kerekét forgatjuk, vagy éppen a Globális  béke energiáit állítjuk helyre, vagy éppen a sötét mátrix hálóját oszlatjuk szét.

KÖZELEDÉS A TÁRSSAL VALÓ EGYSÉGBE A TÁRS SZEMÉLYÉNEK KIHANGSÚLYOZÁSA NÉLKÜL A TÁRS ENERGIÁJÁT ÉS A MAGUNK FEJLŐDÉSÉT ELŐTÉRBEN TARTVA, TISZTELETBEN TARTVA AZ UNIVERZUM TÖRVÉNYEIT

Erősítjük a szabad akaratot, az erőt, az egységet, a képességeket, az önbizalmat, a férfi-női energiákat, nyitjuk a tudatot, LEHOZZUK AZ EGYSÉG MINTÁT, A TUDÁS MINTÁT.

Oldunk, építünk és emelünk.

Csodálatos. Én egy eszköz vagyok ebben, de örömmel teszem. Egy szócső, akin átmegy az energia és az információ Nektek. Az én életem is folyamatosan változik, és azt is tudom, hogy a változás belülről indul el kifelé, nem kívülről befelé.

Hát akkor csináljuk :)

 

MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS

A jövő heti hármas egység:

  1. Egylélek A MI Utunk Szer- A csapdák kikerülése - AZ ÚTON AZ ELTÉRÍTÉSEK, KÍSÉRTÉSEK, ROSSZ ÚTRA TERELÉSEK OLDÁSA - EGY  ÚTON, EGY IRÁNYBAN EGYÜTT - Skypon, 2018. április 11. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek Fény vs Sötétség Szer - Fekete mágiák, asztrális-mentális támadások oldása - BEZÁRUL A RÉS A PAJZSON, az OK, amibe a Sötét még kapaszkodni tud Bennetek - Skypon, 2018. április 12. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek Aranykor Szer - BEVETÉS ANGYALOK IV. - Lépések az Esemény felé - Skypon, 2018. április 13. péntek 20.00-22.00 /micsoda egybeesés….:)/

 

Jelentkezés a szerekre, hangfelvételek kérése és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

A hangfelvételek megvannak szeptemberig visszamenőleg. A SZEREKET SORBAN EZEN A BLOGON TALÁLOD, HA ELKEZDESZ LEFELÉ TEKERNI, PONTOS LEÍRÁSOKKAL, TÖBB UTÁN CIKKET IS ÍRTAM. A nagy részük NAPI SZINTŰ MEDITÁLÁSRA, ÖNFEJLESZTÉSRE ALKALMAS.

A feltételek továbbra is kedvezőek és azok is maradnak.

EGYÜTT, EGYSÉGBEN.

 

Áldás

Eszter



Szólj hozzá

változás aranykor szertartás Eszter Esemény Sziriusz ikerlángok skypon EMBERISÉG heti hármas egység Egylélek Párok az Eseményért arany fény