A KÉT SÖTÉT OLDAL
2018. április 12. írta: Eszter 777

A KÉT SÖTÉT OLDAL

UTÁNUNK A FÉNYÖZÖN :)

A KÉT SÖTÉT OLDAL

El lehet mélázni azon, hogy ha a Sötétség volt itt előbb, akkor a Fény gyakorlatilag igazságtalan volt. Az emberi elme számára felfoghatatlan dolgok ezek, de azt tudom, hogy a Sötétség, amit a Fény legyőzött, rettenetes, inhumánus, pusztító erejű Sötétség volt, nem összekeverendő a sötétségből eredő tapasztalással. Mindig azt mondom, KÉT SÖTÉT OLDAL VAN. Az egyik az, amely tapasztalásra, önmagunkért kiállásra, az erőnk és képességeink használatára tanít minket, és addig, amíg a Naprendszer fel nem emelkedik, a Földdel együtt, addig azért kell itt lennie, mint duális sötét pólus, MERT HA PARADICSOMBAN ÉLNÉNK, NEM FEJLŐDNÉNK, és az ember gyarló... nem tesz semmit, ha nem kényszerítik rá...
A MÁSIK SÖTÉT OLDAL AZ, AMIRŐL A Sötétség szól. Ami eleve kizárt itt MINDEN ÉLETET, MINDEN ÉLŐT, AMINEK MAGJA VAN, MINDEN ÉLŐT, AMI ÉLETET TUD TEREMTENI ÉS FÉNYT. 
Hát ezért. 
Ezért kellett a Fénynek legyőznie a Sötétséget, és ezért kell MOST IS. 
Ezért győz mindig a Fény, a valódi pusztító Sötétséggel szemben és ezért fogadjuk a tanító jellegű duális sötét oldalt, a másikat, tapasztalásként és TANULUNK MEG FELÜLEMELKEDNI. 
Mert amikor mi felülemelkedünk, emeljük magunkkal a valóságunkat, és mások valóságát, és MINÉL TÖBBEN EMELKEDNEK FELÜL, ANNÁL TÖBB VALÓSÁG KERÜL KI A MÁTRIXBÓL. A pusztító erejű Sötétség a reptilianokban IS manifesztálva van jelenleg. De benned, bennem is van egy kis darabka még, amibe kapaszkodni tud. 
Ezt oldjuk ki ma este.
Mert holnap az Egylélek Ciklus Záró Szertartásaként jön az Egylélek Aranykor Szer, amely után: 
UTÁNUNK A FÉNYÖZÖN  
Áldás
E

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr913828970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.