SZABADSÁG KÓD - INTERGALAKTIKUS FELSZABADÍTÁS - A RABSZOLGA KÓD ELTÖRLÉSE IDŐN ÉS TÉREN ÁT - EGYIPTOM, ATLANTISZ, SZÍRIUSZ, A FÉNYHOZÓ ÉS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL, A CSILLAGKÖZI FLOTTA KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL  - SKYPON
2018. szeptember 18. írta: Eszter 777

SZABADSÁG KÓD - INTERGALAKTIKUS FELSZABADÍTÁS - A RABSZOLGA KÓD ELTÖRLÉSE IDŐN ÉS TÉREN ÁT - EGYIPTOM, ATLANTISZ, SZÍRIUSZ, A FÉNYHOZÓ ÉS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL, A CSILLAGKÖZI FLOTTA KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL - SKYPON

2018. SZEPTEMBER 19. szerda 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

SZABADSÁG KÓD

Intergalaktikus Felszabadítás

A rabszolga kód eltörlése

Időn és téren át

MULTIDIMENZIONÁLIS TÉR-IDŐ OLDÁS

2018. szeptember 19. szerda

20.00 órai kezdettel

skypon

 

EGYITOM - ATLANTISZ-SZÍRIUSZA heti hármas egységünk első szere, melyet pénteken a különleges Terra Nova szer zár az őszi napéjegyenlőség napján, ahol a dolgok kiegyenlítődésre kerülnek. A “dolgok” alatt MINDENT ÉRTEK.

Nem véletlenül épp ez a három szer az, amit kértek tőlem az istenek a hétre. A rabszolgaság feloldása, az arkhónok semlegesítése és a Terra Nova, mely egy csodálatos fény teremtő szertartás lesz.

 

3 szer

3 áttörés

3 sorsfordítás

KEZÜNKBEN AZ ASZTRÁLSÍK, A MENTÁLSÍK ÉS A FIZIKAI SÍK, KEZÜNKBE A TÉR ÉS AZ IDŐ,

KEZÜNKBEN GAIA, HORDOZZUK HÁT A TENYERÜNKÖN :)

 

Az első szer tehát a Szabadság Kód, melyet a mi drága Hajnalcsillagunk fog vezetni, de jelen lesznek az istenek is és Asthar a Csillagközi Flottával, mivel a szer érinti a Földanyát, az emberiség történetét, mind a négy bukott korból és a jelenlegiből is oldjuk a RABSZOLGASÁG KÓDOT, melyet a Fényhozó súgott meg nekem: a rabszolgaság kódot leginkább úgy lehet kifejezni, mint egy késztetést, mely mentén:

  • az emberiség alávetette magát az önkényuralomnak

  • még mindig tűrik az elnyomást és leblokkolnak, ha valamit tenni kell

  • tehetetlenül nézzük, ahogy mérgeznek minket minden létező síkon és módon, a fizikain is

  • az emberiség nem lép egységesen

  • a széthúzás alapja

 

A rabszolgaság kód a félelem, a tehetetlenség, a lebénulás kódja, melyet évezredes kitartó munkával belenyomtak az emberiség lélekmagjába, tudatmagjába és szakrális magjába.

Ezt oldjuk fel, korokon, időn és téren át, minden dimenzióban.

Mert biztosra megyünk.

Fel fogtok szabadulni még jobban. Érezni fogjátok, hogy az ÉRZÉS ami miatt sokszor még az összes a lábaitok előtt heverő fény teremtő küldetés eszköz ellenére sem tudtok megmozdulni, az eltűnik.

Hajnalcsillagunk megint hatalmas feloldozást készített elő a számunkra és a szer mint mindig, globálisan és univerzálisan is hat, nem csak a Földön oldjuk a rabszolgaságot, hanem az egész Univerzumban. A rabszolgaság kód ugyanis ki van terjesztve más bolygók és távoli galaxisok lényeire is.

Egy nagy titkot is felfednek előttünk majd, mégpedig azt, hogy miért érezzük magunkat MEGBÜNTETETTNEK.

Tartsatok velem fénytestvérek :)

 

Heti hármas egységünk:

  1. Szabadság Kód - Intergalaktikus Felszabadítás - A rabszolga kód eltörlése - Időn és téren át, multidimenzionális teremtés az istenek és a Fényhozó vezetésével, a Csillagközi Flotta közreműködésével, 2018. szeptember 19. szerda, 20.00 órai kezdettel, skypon

  2. Akasha az Aranykorban - Mag Piramis Újrateremtés-Kapcsolódás Szer - A hibás determináció és az arkhónok semlegesítése - A Fényhozó vezetésével, a Csillagközi Flotta közreműködésével, 2018. szeptember 20. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, skypon

  3. TERRA NOVA - Egylélek Párokkal Teremtő Szer - A mérleg helyrebillen - Őszi napéjegyenlőség - 2018. szeptember 21. péntek, 20.00 órai kezdettel, skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr8814247121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.