TERRA DIMENZIÓ II. RÉSZ
2019. január 12. írta: Eszter 777

TERRA DIMENZIÓ II. RÉSZ

A 13 KAPU ÉS A TENGELY

 

TERRA DIMENZIÓ II. RÉSZ

A 13 KAPU ÉS A TENGELY,

A FÖLD VALÓS VALÓSÁGA

 

 

 

Amikor a mátrixot elhagyod, azt akkor a Terra Dimenzióba kerülsz. Akkor, amikor TELJESEN ELHAGYOD. Elhagyni azonban nem könnyű, mert mindent, amit most ismersz magad körül, amibe kapaszkodsz, mint fizikai sík, melyet megszoktál, mint komfortzóna, és mely egyébként nem tesz boldoggá, mert nem vagy szabad, azt el kell hagynod, és ezzel együtt a mátrix sémákat is. A mátrix sémák a mátrixban ránk ragadt káros gondolkodási- és hiedelemrendszerek, melyek jelenleg gondolkodásunk alapját képezik, lévén az emberiség 3D-be zuhanásával ezeket bekódolták.

A kódokat régóta oldja sok fénymag, erre felhívva a figyelmünket és jómagam is a csapatommal. Minél több mátrix sémát hagysz el, annál több mátrixon kívüli MINTÁT veszel magadra és integrálsz magadba, és ezek fogják egy idő után meghatározni a gondolkodásod alapjait. Szeretet, alázat, tisztelet, bátorság, kiküldetés, igazság, szabadság, erő.

 

A mátrix elhagyásához segítségedre van a 13 KAPU.

Egy szemléletes képpel mutatták meg nekünk ezt a rendszert az égiek egy szertartás során, ami a 13 Kapu nevet kapta.

Tehát.

Van a Tengely, ami elválasztja a mátrixot és a mátrixon kívült, de csak addig, amíg erre szükség van, és voltaképpen nem is a mátrixon kívüli Terra Novát védi, mert azt nem kell védeni a magas rezgés miatt, mivel semmilyen támadás oda nem jut be, hanem a mátrixot védi a túl magas rezgéstől, mivel az ott élő alvó emberek nem bírnák el a rezgését.

A Tengely, mint említettem, 2024-ben tűnik el, és 2021-ig van idejük az embereknek DÖNTENI, fény, vagy sötét, mátrix vagy mátrixon kívül, szabadság vagy rabszolgaság, igazság vagy hazugság.

2021 és 2024 között se ki, se be. Akkor már a mátrixon belüliek számára mi eltűnünk, nem leszünk láthatóak, addig azonban igen.

A Tengely alatt van a 13 mátrix kapu, ami jelenleg átjárást biztosít a mátrixból a mátrixon kívülre. A 13 mátrix kapura olyasfélék vannak írva, mint pénz, ego, hatalom, harag, fájdalom, betegség, háború, félelem, önzés, hamisság, manipuláció, hazugság, hamis szerelem. Neked kell rájönni, a 13 közül melyik van az életedben mint RAJTAD URALKODÓ ILLÚZIÓ. Ugyanis az illúzió tart téged bennt a mátrixban, és mindaz, ami a kapukra van írva, ILLÚZIÓ.

Minden félelem, fájdalom, harag példának okáért csak illúzió.

Ezek nem valós érzések, valami vagy valaki miatt érzed ezt, aki, vagy ami kontroll alatt tart. Sokszor az egód tart kontroll alatt, de az ego a mátrixon kívül szemlélődő tudatosság csupán, és az elménket ott nem agyalásra, hanem teremtésre használjuk.

Ahogyan a betegség is a test válasza a lélek bajára, ahogyan a háború is csak egy kreált nagyhatalmi játszma, ahogyan a hamis szerelem is csak a fejedben és a vágyaidban létezik, úgy minden illúzió, mely a ZÉRÓ PONT, AZ ALAP BOLDOGSÁG, BŐSÉG ALATTI RÉTEGBEN TART TÉGED.

Mert a zéró pont alatt nyilvánvalóan a mínusz tartomány van, a negatív érzések, az illúziók, melyekben ugyan jól érzed magad, de sosem fognak teljesülni, és a csillogó hamis kirakatok, érdekek mentén alapuló szövetségek világa lapul.

A mínusz tartományban tartózkodtunk eddig és számunkra a rossz, megszokott volt. Nem is tudtuk elképzelni, hogy a jó lenne az alap… Pedig az.

Tehát, ha ráébredsz, melyik illúzióban vagy, akkor az a dolgod, hogy a mátrix kapun kijöjj, a mátrixon kívülre. Hogy hogyan tudsz kijönni? Úgy, hogy lerakod az illúziót. Elengeded és felfogod, NEM VALÓSÁG.

Tehát a 13 mátrix kapu:

 1. PÉNZ

 2. EGO

 3. HATALOM

 4. HARAG

 5. FÁJDALOM

 6. BETEGSÉG

 7. HÁBORÚ

 8. FÉLELEM

 9. ÖNZÉS

 10. HAMISSÁG

 11. MANIPULÁCIÓ

 12. HAMIS SZERELEM

 13. HAZUGSÁG

Mindegyik önmagában is nagy falat, és éppenséggel lehet többi is az életedben ezek közül, illúzióként jelen. Hogy hogyan lehet pl a pénz illúzió az életedben? Úgy, hogy kergeted, keresed de nem találod, és olyan helyeken keresed a pénzt, a bőséget, ahol nincs bőség csak rabszolgaság van.

A háború réme az, amit a nagyhatalom be akar váltani, és azért illúzió, mert habár esélyes, hogy a sötét mátrixban le is játszák a háborús meccset, valójában csak egy cirkusz a népnek, hogy még jobban féljenek…

Találd meg a kaput, tedd le az illúziókat, és gyere át a Fénybe.

A Fényben a mátrixon kívüli világban találod magad, segítőkkel körbevéve, égi és földi segítőkkel. Emelkedni kezdesz itt is, de ez már egy folyamatos tanulás és öröm egyben.

Van 13 Fénykapu is, melyen ki-be szoktunk járkálni, aktuális következő feladattól függően:)

 1. BŐSÉG

 2. SZERELEM

 3. ALÁZAT

 4. HIT

 5. SZERETET

 6. EREDET

 7. KÜLDETÉS

 8. SZABADSÁG

 9. IGAZSÁG

 10. TANÍTÁS

 11. GYÓGYÍTÁS

 12. BIZALOM

 13. ESEMÉNY

 

A 13 mátrix kapun is lehet ki-be járkálni, attól függően, hogy éppen melyik illúziónál jársz és hova csúszol vissza. Ha visszacsúszol, nem baj, a lényeg az, hogy törekedj arra, ne legyenek az életedben illúziók.

Én is vissza szoktam csúszni pl az ego kapun, de hamar kijövök onnan, ez órákig tarthat maximum annak, aki eléggé tudatos. Aki nem, annak segítünk.

 

A 13 kapu és a Tengely mozgásban van a két dimenzió között, ahogy én látom, egyre nagyobb a mátrixon kívüli tér, és a Terra Dimenzió növekszik. A végén eggyé fog válni a Földdel és a sötét mátrixnak nem maradván hely, eltűnik.

 

A párhuzamos világokból több is van, vannak pozitív ,magas rezgésűek és negatív, alacsony rezgésűek. Maga az Univerzum is mozgásban van, és egy állandó körpályát jár be, a mélyből a magasba, a magasból a mélybe, vannak folyamatosan emelkedő világok, és vannak éppen zuhanó világok, valamint ennek a körívnek a közepén a már nem lezuhanó világok is, itt látjuk a Földet.

 

No de térjünk vissza egy utolsó gondolatsorra a téged leginkább érdeklő párhuzamos dimenzióra, a Terra Dimenzióra. Ez a Dimenzió jelenleg összecsúszva létezik a mátrixszal, és minél többen jövünk át a 13 mátrix kapun, annál jobban kiemelkedik. Egy kicsit fura állapot, hogy jelenleg még van átjárás, de amikor végleg szétválunk, már nem lesz, ezért azok számára, akik a mátrixban vannak, eltűnünk majd évekre..

Ahogyan a maják és a sumérok is eltűntek.

 

A jelek, hogy a régi síkon vagy:

 • félsz

 • túl erős fájdalmak gyötörnek

 • halálvágyad van

 • rémeket látsz és démonok vannak az álmaidban

 • depressziósnak érzed magad és nincs kedved élni sem

 • reménytelenséget érzel és a jövődet sötétnek látod

 • elfogyott az erőd és a hited

 • nem látod a kiutat

SEGÍTŐ KEZET FOGSZ KAPNI AZ ÉGIEKTŐL. MINDENT ELKÖVETNEK, HOGY KIHÚZZANAK ONNAN.

 

A jelek, hogy átmentetben vagy:

 • furán érzed magad, állandó szabadságvágy, mehetnék gyötör

 • nem tudod még, hogy merre indulj, de nagyon menni akarsz

 • mindent össze akarsz rombolni az életedben, szakítani, felmondani, elmenni egy másik bolygóra

 • hol eleged van, hol boldog vagy és ez a hullámvasút már óránként váltakozik

 • omlik az életed, a körülményeid, a valóságod, semmit nem tudsz már irányítani

 • időnként félsz a jövőtől, de várod is

 • nehezen alszol és fura múltról és jövőről szóló álmaid vannak

 • minden kiderül emberekről, akikben korábban hittél

 • az illúzióid a porba hullanak és ez megvisel

 • kezdesz talpra állni ugyan de még instabil vagy.

A jelek, hogy a Terra Dimenzióban vagy:

 • boldognak érzed magad, hálásnak, elégedettnek

 • nem félsz a bőség hiányától, elkezd jönni magától

 • a szerelem megmutatja magát, találkozol a társaddal, vagy rájössz, hogy nem az, akit eddig hittél annak és most már türelmesen dolgozol magadon

 • a küldetés jár a fejedben, fontos kérdéseket teszel fel magadnak, hogy miért vagy itt, és mi a dolgod a Földön

 • szeretet és alázat hat át, fényben jársz és fényben ragyogva érzed magad

 • egyre többször adsz és tudsz már elfogadni is

 • egyre jobban belehelyezkedsz az áramlásba és hagyod végre a sorsodat történni, tudván, te írtad meg magadnak

 • nem kattogsz, nem agyalsz, nem gyötrődsz

 • mersz szeretni és szeretetet elfogadni

 • türelem, belső béke hatja át a mindennapjaidat

 • fel van gyorsulva az időd és a tered, alig tudod követni, de pörögsz és stratégiákat agyalsz ki, hogyan osszad be

 • nem félsz a változásoktól, sőt, várod, sőt magad idézed elő azokat

 • lelkesen beszélsz a jó dolgokról, az örömről, a fényről, a szeretetről másoknak.

 

Folyamatosan fognak még jönni információk a Terra Dimenzióról, közzé fogom tenni őket.

A csapatommal szívesen segítünk Nektek, Neked, ha úgy érzed, hogy elakadtál a két világ között.

Itt érsz el minket, ez egy közös emailcím: egysegrendje@gmail.com

 

Kapcsolódó cikkeim:

https://egyenloelosztas.blog.hu/2017/04/07/a_valosag_a_vilagrol_sziriusz_vs_matrix_i_resz

 

https://egyenloelosztas.blog.hu/2017/04/08/a_valosag_a_vilagrol_ii_resz_sziriusz_vs_matrix-illuziohalo_szeretet_vs_hatterhatalom

 

https://egyenloelosztas.blog.hu/2017/04/11/a_valosag_a_vilagrol_iii_resz_tarskapcsolatok_ikerlang_kapcsolodasok_es_egi-foldi_egysegek

 

https://egyenloelosztas.blog.hu/2017/04/18/mihaly_uzenete_a_vilagrol_a_valosag_a_vilagrol_iv_reszÁldás minden létezőre

Eszter

2019.01.12.


A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr1514558370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.