2017. ápr 07.

A valóság a világról - Szíriusz vs mátrix I. rész

írta: Eszter 777
A valóság a világról - Szíriusz vs mátrix I. rész

Áttörések 2017 áprilisától - oszd meg, ahol tudod, küldd el mindenkinek, tudniuk kell és érteniük.

A valóság a világról, a háttérhatalom nem a háttérben

Szíriusziak és más fénytestvérek kezében az energia és az egység,

Antares és Androméda - Fény Szövetség

 

Ébredj és nézz körül, ne csak nézz, hanem LÁSS!!

“NEM MONDTAM, HOGY KÖNNYŰ LESZ, CSAK AZT, HOGY IGAZ.” /Morhpeus - Mátrix/

2017. április 6-tól ÁTTÖRÉS, FÉNYROBBANÁSOK EGÉSZEN MÁJUS VÉGÉIG

 

Valami baj van a világgal. Tudod régóta, de próbálsz nem foglalkozni vele, mert azt hiszed, TÉGED EZ NEM ÉRINT.

Már hogyne érintene! Hiszen te is itt élsz, benne a világot körbefonó ILLÚZIÓHÁLÓBAN. Minden oldalról nyomják a megtévesztést feléd, és tudsz is róla, azonban azt gondolod, annyi elég, hogy tudod.

Teszel is az ellen, hogy a saját életedben jelen legyen, meditálsz, dolgozol magadon, fejlődsz, haladsz. Már régen felébredtél spirituálisan, és SZABADON ÉBREDŐ VAGY. Folyamatosan haladsz előre, és egyre több információ jut el hozzád. Kezdesz tisztán látni. Tisztán hallani Tisztán érezni.

Tudod, hogy a világ nem az, aminek látszik.

NO DE AKKOR MI?

Mert azt rég tudjuk, hogy nem az, amit látunk, hanem valami más. Azt is tudjuk, hogy valamikor valakik módosították a DNS-ünket, azt is, hogy a katolikus vallás uralma alá hajtotta a világot, és azt is, hogy a nőknek vissza kell emelkedniük az eredeti helyükre. /és a férfiaknak is! - a férfiak tömeges felemelkedése és lélek-tudat rehabilitációja zajlik/

Azt is tudjuk, hogy a média és a politika vette át az egyház szerepét, és a tévéből az alfa hullámokra csatlakozva jön a rejtett elaltató, elbutító vagy éppen megfélemlítő információ, a tévét pedig elkezdte felváltani az INTERNET, AMI LEGINKÁBB FÜGGÉSBEN TART, A FACEBOOK TELE VAN VELE, ÉS MINDEN ANIME, HOLLYWOODI FILM, de a rádió és a könyvek is. Rejtett, sokszor még az alkotók részéről sem tudatos tömegmanipuláció és megfélemlítés zajlik. A világháború rémével való fenyegetőzés VALÓS VOLT. Azonban NEM TÖRTÉNT MEG, ÉS IGAZ UGYAN, HOGY ZAJLIK, de távolról sem úgy, ahogyan azt a harmadik világégés kiagyalói elképzelték, és eltervezték a tömeges aratást, majd azt, hogy a kiégett Földanyán új rabszolgafajt hoznak létre, amelyik már igazán buta lesz, olyannyira, hogy nem lehet őket többé felébreszteni. Velünk egészen biztos, hogy hibáztak, mert habár tudták előre, hogy az ébredés bekövetkezik, rendkívül intelligens, kikezdhetetlen tervet alkottak meg, azonban mi felülírtuk azzal, hogy megtanultunk szeretni és adni feltétel nélkül. Mindenki. A kettős személyiségek /labilis, szociopata, nárcisztikus, paranoid/ is, éppen azért, mert KETTŐS. És mivel mi tudunk TRANSZFORMÁLNI, TRANSZFORMÁLJUK TŐLÜK A NEGATÍVAT POZITÍVVÁ.

 

Mindegy, hogy ki mivel foglalkozik. Tanárnő, tanár, óvónő, orvos, banki alkalmazott /jól benne a mátrixban azért van ott, hogy tisztítsa a teret, /pék, magánvállalkozó, spirituális segítő. Alázat és tisztelet. Tanulás és fejlődés. Megtanultuk, hogy az igazsághoz felfelé kell fordítani a fejünket, mert az felettünk áll és fel kell hozzá nőnünk. A földön fekvő testvéreinkért pedig le kell hajolnunk, hogy felemeljük és magunkkal vigyük őket oda, ahol a jelen és a valóság kezdődik. Illúziók nélkül. Tisztán.

A Terv tehát félrecsúszott és most mentik, ami menthető Kiszedik, amit még ki lehet. Mindent visznek, tarolnak ott, ahol még lehet, ahol még nagy a sötétség.

Bizony.

A világ egy TERV része.

Az egész bolygó és rajta minden, AMI ENERGIA.

MERT ITT AZ ENERGIÁÉRT FOLYIK A HARC, akármilyen formában, ÉS NEM CSAK A FIZIKAI SÍKON.

Az emberiséget pedig EGYMÁS ELLEN USZÍTVA HASZNÁLJÁK FEL, ÉS PONTOSAN AZT TESZIK AZ EMBEREK, AMIT VÁRNAK TŐLÜK: EGYMÁS ELLEN FORDULVA KAPZSIN KAPKODNAK A PÉNZÉRT, AMI A  MOSTANI HAMIS ISTEN.

 

Azt is tudjuk, hogy van egy úgynevezett háttérhatalom, árnyékkormány, akiknek a jelképe a fekete piramis benne a szemmel, amit a dolláron is látunk,  a szcientológiai egyház elég erőteljesen képviselve minden nagyobb médiasztárt és politikust, vallási vezetőt, pénzügyi és kereskedelmi vezetőt behálózott és beállított a soraiba, HAMIS PRÓFÉTAKÉNT HIRDETVE és a tömeges szabadulás iránti vágyat használva, az egót megpendítve nárcisztikusan kifosztja a szabadulni vágyókat, újabb börtönbe zárva. A háttérhatalom képviselői szabadkőműves páholyként is ismeretesek. A világot irányító leggazdagabb családokat is ők irányítják, és az emberiség soha nem fogja megtudni a nevüket. A rejtett kéz a kódjuk, azok a politikusok, közszereplők, akik hozzájuk tartoznak, és nekik dolgoznak, egy-egy nyilvános fotón jelzik ezt, kezüket a zakó alá rejtve, jó példa erre a híres Napóleon portré.

Érezzük, látjuk, halljuk, hogy a világ tele van

  1. MANIPULÁCIÓVAL, HAZUGSÁGGAL, TÖMEGBUTÍTÁSSAL ÉS MEGTÉVESZTÉSSEL

  2. ERŐSZAKKAL, HARAGGAL, GYŰLÖLETTEL, HÁBORÚVAL, HALÁLLAL ÉS BETEGSÉGGEL

  3. LOPÁSSAL, CSALÁSSAL, HAMISSÁGGAL

  4. CSILLOGÓ KIRAKATOK MÖGÉ BÚJTATOTT PÉNZLEHÚZÁSSAL

  5. LÁTVÁNYOS MÁRKAMARKETING MÖGÖTT MILLIÓKAT ZSEBELNEK BE, ÉS A NEVET FIZETIK MEG AZ EMBEREK

  6. POLITIKAI ELIT OLIGARCHA MAFFIA, KIFOSZTANAK MINDENT ÉS MINDENKIT

  7. MEGFÉLEMLÍTÉSSEL ÉS VÁLASZUL FÉLELEMMEL

  8. BOLDOGTALANSÁGGAL ÉS MAGÁNNYAL, SZEXUÁLIS FRUSZTRÁCIÓVAL

  9. ILLÚZIÓVAL ÉS ÖNBECSAPÁSSAL, JÁTSZMÁKKAL ÉS HATALMI DRÁMÁKKAL EGYÉNI, NEMZETI, NEMZETKÖZI ÉS GLOBÁLIS SZINTEN

  10. TÖMEGES ELSZEGÉNYEDÉSSEL. A VILÁG ÖT SZÁZALÉKA BIRTOKOLJA A JAVAK 90%ÁT

  11. INFLÁCIÓ, ÁLLAMCSŐD, VALLÁSI ELLENTÉTKÉNT BEÁLLÍTOTT NÉPIRTÁS

  12. DÉMONI ENERGIÁK, ÉS EZZEL SZEMBEN VALLÁSI BIGOTTSÁG, MÉG MINDIG TOMBOL A VAKHIT

  13. SÁTÁNIZMUSSAL, SZEKTÁKKAL, ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETŐ NÁRCISZTKUSOK ÁLTAL VEZETETT MOZGALMAKKAL

  14. SZOCIOPATÁKKAL ÉS PSZICHOPATÁKKAL

  15. ALVÓ, SEMMIRE NEM REAGÁLÓ EMBEREKKEL, AKIKNEK BÁRMIT MONDASZ, MÁR KÖZÖNYÖSEN VÁLLAT VONVA ELSÉTÁLNAK, SZINTE SEMMIVEL NEM LEHET ŐKET FELÉBRESZTENI

  16. TERRORTÁMADÁSOK, MELYEKET KÖZÖLNEK A TÖMEGMÉDIÁBAN ÉS A HARMADIK VILÁGBAN ZAJLÓ TÖMEGES HALÁLOZÁSOK, MELYEKET NEM!!! /MERT INDIA, AFRIKA ÉS A TÖBBI NEM SZÁMÍT.../

  17. A SPIRITUALITÁSBÓL, A SZEMÉLYISÉG-ÖNFEJLESZTÉSBŐL ÉS A PSZICHOLÓGIÁBAÓL ÉPP ÚGY TÖMEGBIZNISZT CSINÁLTAK MINT AZ ORVOSLÁSBÓL. Ez Amerikában érvényesül, ahogy én látom, ahol mondjuk egy önfejlesztő kurzusért 10.000 dollárt is elkérnek, vagy még többet.

 

Ez a valóság.

Ezzel szemben vagyunk mi, hozzájuk képest maroknyian, a szíriusziak, akik letisztultan születtek le. Zömében 1970 körül születettekről van szó, akik most a negyvenes éveikben járnak, és öntudatra vannak ébredve.

HOZTUK MAGUNKKAL MINDAZOKAT A KÉPESSÉGEKET, MELYEKET A SZÍRIUSZON HASZNÁLTUNK. TEHÁT, AMIT OTT TUDTUNK, AZT ITT IS TUDJUK.

  1. Telepatikus kommunikáció

  2. Asztrális kommunikáció

  3. Magas rendű tudatos teremtés

  4. Mágia a szó pozitív, teremtő, segítő és gyógyító értelmében

  5. Védelem kialakítása

  6. Mások segítése akár tömegesen

  7. Gyógyítás, tanítás

  8. Mások ébresztése, szintén tömegesen energiával

 

Tudjuk, alapvetően belénk van KÓDOLVA, az Univerzum minden törvénye. Ha megszegjük, tisztában vagyunk a következményekkel. Aki közülünk megtanulta a felelősségvállalás és alázat szabályait, az nem szegi meg.

Egymás felé haladunk, egy közös pont felé: SZABADSÁG, ÉS EGY SZERETHETŐ, ÉLHETŐ VILÁG.

Nem ítélkezhetünk és nem tehetünk különbséget. Itt mindenki, aki él, és minden, ami élő, és aminek magja van és aminek energiája van, azt TISZTELNÜNK KELL.

Az energiát, amit kivettek az emberiség kezéből, sőt Földanyától is, azt most a kezünkbe vettük. Mert nekünk a cél az élet. Élet és energia mindenhol, mert minden egy és egy minden.

Amivel mi sokkal többek vagyunk azoknál, akik a világot uralmuk alá hajtották, az a függetlenség, és a teljesség képessége, nem függünk egymástól /mármint, ha ezt tudatosan kialakítjuk/, képesek vagyunk magunk energiát meríteni kapcsolódással a Földanyához és a Szíriuszhoz valamint a Naphoz.

Vannak itt mások is a fény oldalról.

Antares, Androméda. Arany fényű, magas rezgésű gyógyítók.

Ők is támogatják mindazt, amit mi, velünk egy közös pont felé haladnak és ezt a nagy közös pontot leginkább egy szóval tudnám kifejezni: EGYSÉG.


A világ urai a hüllők. A reptiliánok. Évezredekkel ezelőtt érkeztek ide, és a céljuk a pusztítás. Az emberiséget rabszolgákká tették, többször is módosították a DNS-t, a lélekmagot és a tudatmagot MEGFERTŐZTÉK. A hüllők célja, hogy szolgáljuk őket.... FOLYTATÁS HOLNAP A MÁSODIK RÉSSZEL.

Eszter

elérhetőség és időpontfoglalás:

esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás

Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk

IKERLÁNG TANÁCSADÁS - merre tovább? Illúzió, vagy valóság?

Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások

Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő

oktatás, személyiségfejlesztés, teremtő foglalkozások

http://szerelemtars.blog.hu/

http://egyenloelosztas.blog.hu/

http://necsalodjtobbet.blog.hu/

 

/a többi blogom és honlapom is megvan/

Szólj hozzá

mátrix valóság béke hit szeretet igazság tisztelet egység alázat Szíriusz