TE VAGY A HÍRNÖK, ÉS TE VAGY A HÍR
2019. április 28. írta: Eszter 777

TE VAGY A HÍRNÖK, ÉS TE VAGY A HÍR

 

 

A hírvivők rendszere a Naprendszer bolygóin alapszik. Sorrendben a Naptól: Merkúr, Vénusz, Föld, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó. Tavaly nyáron aktiváltuk a Naprendszer bolygóit, akkor még nem tudtuk, hogy miért.. :) most már igen, mert az aktivált bolygómagok hívták életre a hírvivőkben a hírvivő minőséget, mely pontosan azt jelenti, amit a neve takar: hozod a hírt, viszed a hírt, mintázod a hírt, te magad vagy a hírnök és a hír.

Bármivel is foglalkozol, emberekkel vagy körülvéve, és minden szavad hír. Akár tudatosan vagy hírvivő, akár nem, egész életedben minden eköré volt építve. Sokszor csatornázol valakit, egy entitást, és ennek sem vagy tudatában.

Ha tudni akarod, hogy ki vagy, tarts velem ezen a szertartáson, ahol meghatározzuk a Naprendszer bolygói alapján a hírvivőket, ismét a titkos jézusi szert javítva, ahol erősen BELE LETT NYÚLVA a csatornába, ahonnan hoztuk a neveket és az egységben elfoglalt helyeket, méghozzá érdekek alapján.

Az erős elcsúszásokat itt is helyre tesszük, és az istenek nem ok nélkül bontották három felé a voltaképpeni titkos jézusi szer ismétlését, melyben minden a helyére kerül. Azért tették mindezt, hogy teljesen tisztán lássunk, és TE magadat a Fény Rendszerében, mely meghatározza a helyedet és a küldetésedet KONKRÉTAN.

KERESSÜK A NAPRENDSZER HÍRVIVŐIT, ÉS A SZERRE MINDENKIT VÁRUNK, NEM CSAK A HÍRVIVŐKET, HANEM AZ APOSTOLOKAT ÉS A NÉGY KAPU ŐRZŐIT IS, VALAMINT A VÉDELMEZŐKET, AKIKRŐL A RÁKÖVETKEZŐ HÉTEN EGY SZERTARTÁSBAN FOGUNK HALLANI PONTOS INFORMÁCIÓKAT.

Adott bolygó minősége alapján, mint pl Szaturnuszi tükrözés, Jupiteri sorsfordítás, Uránuszi tiszta tudás stb vagy hírvivő, és itt az idő HOGY ELFOGLALD A TÉGED ILLETŐ HELYET.

Sejtéseim szerint egy-egy bolygóhoz több hírvivő is tartozik és mindenkinek meg van  maga helye és feladata, amit ő maga vállalt be ötmilliárd évvel ezelőtt.

Ez is egy minőség, és nagy felelősséggel jár, de minden ide vonatkozó tanítást meg fogsz kapni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr3914792498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.