HEKATÉ ÉBRESZTÉSE. SKYPE SZERTARTÁS
2019. május 07. írta: Eszter 777

HEKATÉ ÉBRESZTÉSE. SKYPE SZERTARTÁS

2019. MÁJUS 11. SZOMBAT, 20.30-22.00

HEKATÉ ÉBRESZTÉSE

Skype Szertartás

2019. május 11. szombat

20.30-22.00

 

Hekaté a háromfejű, hatkezű, Shivára hajazó istennő az óegyiptomi hitvilágban. A múlt, a jelen és a jövő a három feje, a három arca. A Sors kerekének mozgatója és az éjszakai mágia istennője. NEM ALVILÁGI abban az értelemben, ahogyan gondolod, pontosabban az ALVILÁGI az a tudat alattit jelenti. A jéghegy tudod, melynek csupán tíz százalékát ismered, a 90-et nem. Az sötétségbe borul, és amikor ébresztgeted magadban a fényedet, akkor azt úgy tudod megtenni, ha lemész lelked alvilágába. Alászállsz, és a Hold Hekatéval kíséri utadat, hogy felszínre hozd, amit még nem tettél, hogy kioldozd, feloldozd, és begyógyítsd a sebeidet.

Hekaté segít neked a Szeretet Mag-mágiájával, hogy megmutassa, hogyan emelkedj felül a múlt-jelen-jövő hármasságán, és megérstd, nincs idő, sem tér. Csak a MOST van, melyben magadat kell szeretetbe helyezned.

Hekaté és a többi óegyiptomi istenség ÉBRESZTÉSE a mi ÉBREDÉSÜNK A SAJÁT ALVILÁGUNKBÓL, melybe nem mertünk belépni eddig, hiszen sötétnek hittük a saját belső, valódi, örök fényünket, mely a lélek mélyén a lélekmagban lakozik.

Csodálatos, misztikus, önmegismerést segítő szertartás lesz, melyre várok mindenkit, aki az egyiptomi istenekkel ismerkedve kezdi megérteni, hogy minél közelebb vagyunk a Teremtő EGYhez és az Eredethez, annál nagyobb forrásenergiákat tudunk befogadni és annál nagyobb ébredést.

Tartsatok velem fénytestvérek.

 

Vihar Benned

 

Tombol a vihar benned,

magad tüzében égsz el,

így döntöd le az összes korlátodat,

rombolod le a falaidat,

saját lángolásod formál át téged.

 

Most szabad vagy újra,

kiterjeszted a szárnyaidat,

beragyogod az eget,

te győztél, és élvezed,

mert így érzed, hogy erősebb vagy.

 

Gyönyörű, ahogy újjászületsz,

várod, hogy végre hazatalálj,

beleolvadj MAGadba és megnyugodj végre,

kisimuljon az arcod és elcsendesedj,

van hová menned, van menedéked.

 

Vihar kint és vihar bent,

most változik az életed,

semmi nem marad, ami nem kell,

a te Tornyod most omlik le,

és a romokon ülve jössz majd rá,

hogy a küzdelmed magadért volt.

 

Alászállsz az éjszakába,

a hold világítja utadat,

csak kapaszkodj erősen önnön erődbe,

tarts ki, ez a te harcod,

közel már a hajnal.A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz:

hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr1714812482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.