2019. jún 29.

MAGYARORSZÁG RESTART. MA ESTE SKYPE. 21.00

írta: Eszter 777
MAGYARORSZÁG RESTART. MA ESTE SKYPE. 21.00

2019. JÚNIUS 29. 21.00 ÓRAI KEZDETTEL.

MAGYARORSZÁG RESTART
A NEMZET TEHERMENTESÍTÉSE
AZ ÁTOK FELOLDÁSA
MA ESTE 21.00
SKYPE
 
Rég érezzük, hogy dolgozunk a fényben, a fényért, és tesszük, amit tudunk, amiért jöttünk. Rég tudjuk, hogy az országon évezredes átkok vannak, melyek lassan feloldódnak végleg, de újak kerültek rá. Ebben a percben is kerülhet egy újabb rá. Mert ez az ország egyedülállóan aranykori nép a vaskoriak között, mert a Fényhozó Mag Népe vagyunk, mert a teremtés nyelvét beszéljük, mert elvették az összes szakrális erővonalunkat Trianonnál - ez már mindegy, be kellene látni, hogy a határok csak a mátrixra vonatkoznak, amúgy édesmindegy ezen sírni még száz évvel később is, nem a határok a lényeg, a szakrális erővonalak a lényeg -, melyeket helyrepakoltunk, de valóban SZÉTVERIK AZ ERŐTERÜNKET ÚJRA ÉS ÚJRA.
 
A ma esti szertartás az Orion mágusai II-es helyett lesz, lemegyünk egészen a gyökeréig ennek az átoknak, mely viszonylag friss, és a gyökeret követve a régebbieket is fel fogjuk oldani. A gyökereknél a ősi magor családfák lélekgyökeréig fogunk menni.
Nekimegyünk a devizahiteleknek, az adósságspirálnak, a tömeges elszegényedésnek, A BŐSÉGBLOKKNAK, A PÁRKAPCSOLATI KOLLEKTÍV BLOKKNAK, A KITELJESEDÉS BLOKKNAK, ANNAK, HOGY A SZERTARTÁSOK SZERTE A VILÁGON A MAGOROK SZEREIT ILLETŐEN BLOKKOLVA VANNAK, MERT ÁTMEGY AZ ENERGIA UGYAN, DE CSAK A NEGYEDE ANNAK, AMINEK ÁTJÖNNIE KELLENE..
 
Nekimegyünk annak az energiának, amely lefojtja az országot, mely miatt tényleg állandóan, mint a birkák, hagyjuk a dolgokat a mocsok medrében folyni, nekimegyünk a tömegesen gerjesztett félelem-elemeknek, a mátrix tudatmódosításnak a nemzetünkben, az Aranykor és az Új Atlantisz elindítását gátló összes tényezőnek a síkokon és a dimenziókban használva azt a tengernyi eszközt, amit kaptunk.
 
Nekimegyünk az Egylélek /ikerláng/ blokkoknak, a fekete mágikus behatásoknak, a mentális és asztrális módosításoknak, a szüntelen érkező implantátumoknak amelyek mikroszkopikusan érkeznek be a szervezetünkbe amikor esszük a mérgezett ételt, isszuk a mérgezett vizet, lélegezzük a mérgezett levegőt.
 
Mondhatják jópáran: a fekete mágia az egy dolog, magunk vagyunk a sorsunk kovácsa. Azonban talán mindenkinek feltűnt, hogy úgy vergődünk mindannyian jó ideje, mint a ketrecbe zárt állatok, és bármit teszünk, állandó falakkal találjuk magunkat szembe. Jézusi szeretetrezgésen fogunk oldani, és a Fényhozó Hajnalcsillagunk, melyről kevesen tudják, hogy ördög meg sátán helyett NÉPÜNK NAGY VÉDNÖKE ÉS SZELLEMI MESTERE, aki a mag népéből kiinduló szabadon ébredést segíti elő és a szabadságot, szintén jelen lesz, valamint jön Baál a Napistenünk, Asthar Sheran és az istenek, istennők, arkangyalok és felemelkedett mesterek.
 
MAGYARORSZÁG RESTART.
A bőségeteket ne pénzben mérjétek, a szerelmet ne szép szavakban, a szerencsét ne karrierben!
A bőséget szeretetben és áldásban, hálában mérjétek, a szerelmet tettekben és vállalásban, a szerencsét mint kezetekbe vissza adott kormánykereket.
 
MINDENKIT VÁROK, AKI SZERETNE SEGÍTENI EGY SOKAT SZENVEDETT NÉPEN, MELYNEK AMÚGYIS KOLLEKTÍV SZENVEDÉSTUDATA VAN. / a mi Himnuszunk eleve egy siratása a nemzetnek../
 
AKI NEM TUD RÉSZT VENNI, ÉS EZT OLVASSA, ARRA KÉREM, HOGY ESTE KILENCKOR KONCENTRÁLJON ÉS SEGÍTSEN BE, IDE MOST NAGY ERŐRE VAN SZÜKSÉG, ÉS A TÖBBI FÉNYMAG IS DOLGOZIK BECSÜLETTEL, Szemző Gabiék, Mohácsi Vikiék, csak hogy két nevet említsek, akik mostanában hatalmasat emeltek a rezgésen.
 
A Mag Piramist is használjátok este.
Egységbehívás.
 

 

Fényhozó Hajnalcsillag

Szólj hozzá

MAGYARORSZÁG RESTART