Hórusz vs Széth
2019. július 11. írta: Eszter 777

Hórusz vs Széth

Ma este nem csak felébresztjük Hóruszt. Hórusz megküzd Széth-el. Ahogy annak idején is megtette.
Az eredendő Szabadság Tudás és Szeretet, az Eredendő Jin és Jang, Ízisz és Ozirisz gyermeke megküzd az eredendő sötétséggel és gonoszsággal. 
Metaforikus és nem csak metaforikus értelemben. Kívületek és bennetek is zajlani fog a harc. Az egyiptomi istenek a tudat alattitok és lélekmagotok fényistenei, azért "alvilágiak", nem azért, mert gonoszak lennének . Ellenkezőleg. Amikor eljutsz MAGodban hozzájuk, akkor válsz szabaddá. 
Az Életért és a Fényért Magodban küzdesz. A szabadságért. A bőségért, ami a MINDEN ÉS AZ EGY. Hórusz és Széth harca Benned azt jelenti, legyőzöd az eredendő sötétséget magodban, és tudásra, szerelemre, szabadságra, szeretetre és hitre cseréled azt. Mert ha az eredendő jin és jang benned EGGYÉ válik, akkor megszületik Benned Hórusz. A Mindent Látó Szemed, mely már LÁTJA AZT IS, AMIT EDDIG NEM LÁTOTT. 
Mert ami bennt, az kinnt, ami fennt, az lennt.
 
E

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr5514939306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.