EGY KIS ŐSMAGOR
2020. február 14. írta: Eszter 777

EGY KIS ŐSMAGOR

Egy kis ŐSMAGOR
/az ősmagor nem ősmagyar, hanem az istenek nyelve. Az istenek a Földön kívülről érkeztek hozzánk/

Fonetikusan:
BÁ LÁ MÁ RÉ. Baál és Ré.
RÉ VÁMÁTÁ. Ré avatárai.
LÁ SZÓ MI. Lásd mi vagyunk a szó.

Sok információ jön. A Hajnalcsillag Evangélium pedig a szereimen "íródik", és a rajzaimban manifesztálódik. Le kell majd írni a szerek szövegeit is.

Az egységről: minden és mindenki egy irányba halad, nincsenek "ellenségek." Az asztrálsík TISZTA, minden EGY benne. Nem az asztrálsík támad. Az emberiség támad, hogy a mátrixot fenntartsa.
Nekik kell a mátrix.
A börtön..
Ez egy "börtönbolygó" annak, aki nem hajlandó túllátni a rácsokon és rábéredni, A RÁCSOK NINCSENEK OTT...
Soha nem is voltak ott. Csak odaképzeltették veled az illúzióid, melyekbe kapaszkodni szoktál. Hogy könnyebb legyen.
Elviseni a földi illúziót. Mert a POKOL az már nem az illúzió földje. A POKOL AZ A HELY, AHOL MÁR MINDENT TISZTÁN LÁTSZ. A POKOL NEM HAGY KÉTSÉGET BENNED. Átdob a Purgatóriumba, azaz a tisztitóTŰZbe, ahol lehántják rólad a földi illúziókat. A menyország sem odafent van, ezt már tudjátok. A menyország neve ÉDENKERT,/Terra Nova/ és ami működteti az EGYSÉG.
AZ EGYSÉGBEHÍVÁS az a MIND.EGY.
Mindegy, mi az, mindegy mit akart, mielőtt az egységbe átléptél volna a dualitásból. A duális világot elhagyva számodra ő MINDEGY. Nem adsz jel.ént neki. Jelent neki. Nem adsz neki energiát. Se szót. Se látást. Se életet. Az Élet Kapujánál Anubis áll őrt, és csak az léphet át, aki kilépett a földi dualitás illúziójából.
Ez A JEL.ÉN. A JELEN. A MOST.
A Jel Én az a kapu, ahol nincs dualitás többé, és a Szíriusz-Orion-Plejádok Fény Rendszer kapuja.

Áldás
Békés-ég.

Fényhozó

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr215474094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.