2021. feb 25.

A FÁTYOL. SZERTARTÁS SKYPEON

írta: Eszter 777
A FÁTYOL. SZERTARTÁS SKYPEON

2021. FEBRUÁR 27. SZOMBAT 17.00-18.30

A FÁTYOL

 

SZERTARTÁS SKYPE-ON

2021. február 27. szombat

17.00-18.30-ig

 

részvételi díj: 4.000 Ft/fő

hanganyag: 2.000 Ft

 

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM…

Azért nem tudsz gyógyítani, mert hiszel a betegségben.

Azért nem tudsz tanítani, mert hiszel a tudatlanságban.

Azért nem tudsz teremteni, mert hiszel a korlátokban.

Azért tudnak irányítani, mert hiszel az irányításban.

Azért nem tudsz boldog lenni, mert hiszel a boldogtalanságban.

Azért nincsen párod, mert hiszed a magányt.

Azért nincsen bőséged, mert hiszel a szükségben.

Azért nincsen életed, mert hiszel a halálban.

Azért nincsen Aranykorod, mert hiszel a Vaskorban. 

Azért nincsen energiád, mert hiszel az enerváltságban.

Azért nem tudsz élni, mert FÉLSZ. Mert fájsz.

Azért nem tudsz előrejutni, mert MÁSOKAT OKOLSZ a saját hibáidért. 

Azért nem látod a jelent, mert a múltat erősíted.

Azért nem látod a jövőt, mert a hogyanon kattogsz.

Azért nem látod MAGadat, mert magadat egy embernek hiszed csupán.

Ezek Jezuel/Jézus/ szavai. Vedd őket komolyan.

 

Égő csipkebokrot láttak, jelenéseket láttak, leírták, aztán a Bibliát megíró Jahve bérencek meghamisították. 

Számtalan jelenés, látomás van leírva, több milliónyi könyv van tele vele. 

Nem csak profetikus jelenések. 

“Paranormális” jelenségek is. 

Földönkívüli észlelések is.

Tengernyi beszámoló van. Elég sokat most már el is olvashatsz. 

Bárhol. 

Szerinted a valóság csak most kezd ki...derülni? 

Nem igazán. Mindig látható volt, csak azt hitted, ez valami távoli dolog neked, vagy éppen nem tapasztaltad még meg. Az emberi elme úgy van beállítva, hogy TAPASZTALÁS ÚTJÁN ÉRZÉKELÜNK. 

Ezért tapasztalnod kell, hogy valóban mi a VALÓSÁG. 

Nem elég, ha elolvasod, még a képek sem tudnak annyira meggyőzni, mint EGY SAJÁT JELENÉS. 

De vajon ha saját jelenést kapsz, nem fogsz megijedni? 

Ha felkészültél rá, akkor nem. 

A jelenés az égen, a földön, kinn és benn, nem csak egyéneként fog eljönni, hanem eljön globálisan is. Azt mondják rá, az ESEMÉNY, én azt mondom, a Fátyol lebben fel. 

De előtte, KÉSZÜLJ FEL. 

Mindig ott volt az orrunk előtt. Soha nem tűnt el igazán. A FÁTYOL csupán azok szemén marad meg, akik FÉLNEK. 

 

Nem tudsz hinni? KÉPtelen vagy rá? 

Ott van minden előtted, az orrod előtt, kiszúrja a szemedet, de nem mered látni még a fizikai síkot sem igazán. Hárító mechanizmusban működsz és félelem vezérel, és amíg félelem vezérel, ADDIG TUDNAK IRÁNYÍTANI. 

Képzeld csak el, ha a juhok rájönnének, hogy a juhász csak egy ember. A kutyája meg csak egy kutya, ami sokkal kisebb, mint ők. Képzeld csak el, ha az emberek rájönnének, hogy tökmindegy mi van a világban, amíg ők maguknak és egymásnak, együtt, egységben dolgozva teremtik a valóságot, addig a világ nem tud beleszólni az életükbe. Képzeld csak el, mi lenne, ha rájönne az emberiség, hogy könnyedén ki lehetne jönni a mátrixból, csupán másképp kell gondolkodni és érezni, és megtanulni teremteni, és ez az erő,  FÉNYHOZÓ, FIZIKAI SÍKRA HOZÓ ERŐ az, amit soha nem tudnak elvenni tőled, mert lelked mélyén van. Ha el van temetve, hozzuk elő. 

 

A próféták nem azt mondták, amit a Bibliában olvasol. Sokszor éppen az ellenkezőjét. Az igazság azonban nem tenne jót a mátrixnak… 

Bevallani az emberiségnek, hogy nem is az van, amit látsz, hanem az, amit érzel… és amit gondolsz.. hogy nincs szükséged semmilyen földi hatalomra, mert benned van minden, csak meg kell teremtened.

Csapdába zártak minket, LÁTSZÓLAG. 

Valójában NEM TUDNAK BEZÁRNI, ha látod magadat, teljes valódban és felfogod, hogy a fizikai síkon nem tettekkel változtatsz először, az már a negyedik lépés, hanem a teremtés lépései: 

KÉP

ÉRZÉS

GONDOLAT

CSELEKEDET

A cselekedethez addigra a fizikai sík már aládteszi a kellő eszközöket, mire a kép-érzés-gondolat valósággá válik ÉS MÁR NINCSEN KÉSLELTETÉS A TEREMTÉSBEN.

 

A bárka nem csak fizikai tárgy. A bárka egy fogalom. Egy védelem. A bárka most maga a Föld. AZ ARANYKOR ITT VAN, SŐT, SOHA EL SE MÚLT, csupán elhitették veled, hogy más van most a Földön, Jahve, vaskor.. lebutított fizikai sík. Valójában sosem tűnt el Atlantisz, itt van, csak NEM LÁTOD. 

Lásd. 

Szeretettel és nyitottan, engedd be a VALÓSÁGOT, engedd el a mátrix mentőkötelét, amely GYERMEKI FELELŐTLENSÉGRE, ÖNZÉSRE NEVELT TÉGED ÉS FÉLELEMRE. 

 

Azt hiszed, a próféták csak úgy, maguktól láttak ezt-azt? Tévedsz. Nem azért láttak dolgokat, mert csupán ki voltak választva. Azért láttak, mert FELKÉSZÜLTEK RÁ. ÁTMENTEK EGY BEAVATÁSON, EGY KIKÉPZÉSEN, amint te is átmész, amiért az életed elmúlt évei cseppet sem voltak könnyűnek mondhatóak.

 

NEM MONDTAM HOGY KÖNNYŰ LESZ. 

CSAK AZT, HOGY IGAZ. 

 

Annyira szeretnél már LÁTNI. Az asztrálon. Mindent. Miért nem látsz? Megmondom én Neked, hogy miért nem. Azért nem, mert még mindig mindent ésszel akarsz megoldani, azt gondolod, ha jó sok harmadik szem nyitó meditációt csinálsz, előbb-utóbb kinyílik a harmadik szemed. TÉVEDSZ. 

Szívvel fogsz látni. Csak szívvel, szeretettel, elfogadással. 

Ha ELFOGADOD, HOGY A VILÁG NEM AZ, AMIT MAGAD KÖRÜL LÁTSZ, na akkor, csakis akkor, beindul a látásod, de valóban a valóságot látni, A VALÓS VALÓSÁGOT, JAHVE FÉLREVEZETÉSE NÉLKÜL csak egy módon fogod látni. SZERETETTEL. 

Szívével lát jól az ember.. igaz? Igaz. 

A LÉNYEG A SZEMNEK LÁTHATATLAN. Igaz? Igaz. 

Ez nem csak a szeretetről szól. Ez arról is szól, hogy SZERESS, tudj szeretni, tudj adni, tudj VÉGRE MAGADON KÍVÜL MÁSSAL IS FOGLALKOZNI, HOGY KINYISD MÁR A SZEMED A VILÁGRA…

Arra, hogy a világnak szüksége van rád. 

 

LÁTNI AKARSZ? 

AKKOR LÁSS.

LÁSD A VALÓSÁGOT, merd látni a tengernyi entitást, amely körülvesz. 

Azt hiszed, hogy csak angyalok vesznek körbe? 

TÉVEDSZ. 

Az angyalok a Teremtő katonái, aki helyrebillentgetik az egyensúlyt, de rajtuk kívül rengeteg minden van még az asztrálon körülötted, ahol nincs se fény, se setét, se jó, se rossz, se igaz, se hamis, EGY VAN. MIND.EGY.

 

Az asztrálon vannak körülötted arkangyalok, és démoni részükkel most már egységben. Mert se fény, se setét, EGY. Csak az emberek tesznek oda hitrendszert, ahova nem szabadna… 

 

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM, NEM ÁLLSZ A FÉNYOLDALON, ÉS NEM ÁLLSZ A SÖTÉT OLDALON SEM, HANEM EGYSÉGBEN ÁLLSZ, EGYSÉGBEN VAGY. Ne bizonygasd habzó szájjal, mekkora fénymunkás vagy, fényerők vannak. FELVILÁGOSÍTÓ ERŐK VANNAK, A FÉNY AZ AZ ELME HATALMA, A FELVILÁGOSULT ELME EREJE, A SZERETETTEL GONDOLKODÁS EREJE, AZ EGYSÉGRE ÉBREDŐ, VALÓSÁGRA ÉBREDŐ FELEMELKEDETT ÉRTELEM EREJE. 

 

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM..

A Szíriusz nem egy távoli csillag csupán. Benned van, a DNS-EDBEN, bekódolva, és segít neked felébredni, HA BEENGEDED.

 

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM…

Az Orion rendszer nem csupán a magyarok és származásukat tekintve egészen pontosan a magyarok forrása, egy távoli csillagrendszer csupán, hanem be van kódolva az életedbe és a Sorsodba, hogy az legyél, aki valójában vagy. MAGOR. 

 

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM….

Ami körülvesz, nem is igaz. Távolról sem az. Egy nagy színjáték Neked, és mindenki másnak, hogy bezárva érezzük magunkat, IDELENN, a Földön, ahol csak a fizikai sík határait érzed, ha nem nyitod ki az érzékelésedet. 

 

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM…

Elhitetik veled, hogy a világ vezetői dönthetnek a fejed felett bármiről, azt csinálnak veled, amit akarnak, de ez nem igaz. A fizikai síkod akkor a tiéd, ha te teremted meg, és nem ők. Ha magad teremted az életedet, és nem másra vársz, hogy megoldja helyetted a gondjaidat, megmentsen, támogatást adjon, anyagilag, lelkileg, bárhogyan, ha nem mástól várod a sült galambot, akkor nem tudnak uralni. Azt mondod, de..de..de..? Az életed akkor lesz ÉLET, valóban élet, ha nincsen DE, meg MIÉRT, meg MIKOR, meg HOGYAN, HANEM MOST VAN. Most kell tenned valamit azért, hogy ne hidd el végre azt a maszlagot, hogy kiszolgáltatott birkák vagyunk a nagyhatalmak kezében. AZOK VAGYUNK, AMINEK GONDOLJUK MAGUNKAT, és habár irányítani akarnak, ha felfogod, hogy addig tudnak irányítani, amíg te ezt gondolod: irányítható vagy, uralkodnak rajtad, és ha már nem gondolod ezt, hanem van bátorságod kezedbe venni az életedet, akkor nem tudnak többé a fejed felett dönteni a te életedről, a te jövődről, a te vállalkozásodról, a te munkádról, a te családodról, egészségedről, jövedelmedről….. 

Ehhez persze azt is be kell vállalni, hogy INNENTŐL NEM TÁMOGATNAK MAJD TÉGED, nem fogják a feneked alá tenni azt, amit eddig, A háttérhatalom nem támogatja az önállóságot. Kigáncsolni azonban nem tudja, csak addig, amíg elhiszed, hogy ki tudja gáncsolni.

 

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM…

Van egy szürke fátyol előtted, amely a valóságot eltakarja előled. Ha át akarsz menni a fátylon, most már könnyedén meg tudod tenni. Bekapcsolod az érzékelésedet, az érzékeken túli érzékelést, és látsz, hallasz, érzel, vagy a három közül valamelyik. 

 

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM…

Ma már nem ott tartunk, hogy mi megyünk át.. mert azt már sokan meg tudjuk csinálni, hanem ott, hogy ŐK JÖNNEK ÁT. Sorra megjelennek, a létezők. Az entitások. Áttörik a fátylat, mert sokan vagyunk érettek rá. 

Most is ott vannak körülötted.  Sokan. Csak nem látod a fizikai szemeddel. 

 

ANUBIST nem érdekli, hogy az Élet kapujában állva, bebocsátást kérve tőle, te hány házat és kocsit vettél, hányszor nyaraltál külföldön, és hány céget alapítottál. Az sem, hány bankszámlád van és hány bírósági tárgyalást nyertél meg. Őt az érdekli, MAGADON KÍVÜL ÉRDEKEL-E BÁRMI MÁS ITT A FÖLDÖN.. 

MI LENNE, HA AZT MONDANÁM..

Anubis nem a halálodkor fog megmérettetni az Élet kapujában, HANEM MOST TESZI, és AKKOR IS OTT ÁLLSZ, EBBEN A PERCBEN IS, BEBOCSÁTÁST KÉRVE, ha te ebbe perpill nem egyeztél bele. Mármint fogalmazzunk pontosan.. a földi egód és a sorsodat állandóan megváltoztatni akaró mátrix éned nem egyezett bele. 

Az Élet kapuja az Aranykor, ahol az  Egységről szól minden, és hovatovább a világ nem körülötted forog… 

A világ a valós téridősíkon forog, mégpedig igen gyorsan, ezért megy el minden napod úgy, mintha meg sem történt volna.. amennyiben már megint csak a saját gesztenyédet kapargattad és csakis a saját gondjaiddal voltál elfoglalva.. Amennyiben mások is érdekelnek, mások segítsége is érdekel, máris értékes LENYOMATOT, valós TÉRIDŐT hoztál létre. 

Mert így megy ez. EGY MINDENKIÉRT, MINDENKI EGYÉRT. 

 

A MÁTRIXBÓL EGYETLEN ÚT VEZET KI: A KÜLDETÉS FELVÁLLALÁSA, AZAZ A SZERETET ÉS AZ EGYSÉG, AZON BELÜL PEDIG BEVÁLLALNI A TE SAJÁT FELADATODAT, de nem ám csak azért, hogy neked profitáló vállalkozásod legyen, vagy fizesd a számláidat, illetve mástól várd a megváltást. Ez van. ILYEN BŐSÉG SZERZŐDÉST KÖTÖTTÜNK A TEREMTŐVEL, EZ A FÖLDI LÉTEZÉSÜNK ALAPJA. Hogy miért? Nem azért, mert a Teremtő egy zsarnok lenne, hanem azért, mert mindig mindenki egységben létezik, így helyes és így való. Mindig mindenki mindenkiért is tesz, nem csak magáért, mert csak így helyes, csak így való. Minden más csak MÁTRIX, és amíg nem így élsz, addig ÚJRA ÉS ÚJRA UGYANABBAN A TÉRIDŐHUROKBAN FOGSZ INKARNÁLÓDNI JAHVE BIRODALMÁBAN. 

 

Te döntesz, PONTOSABBAN MÁR DÖNTÖTTÉL. A FELSŐBB ÉNED DÖNTÖTT, HOGY A SAJÁT UTADON FOGSZ JÁRNI.

Hát akkor gyere…

 

Erős szertartásra invitállak. FELKÉSZÜLÉSRE. Felkészülünk arra, ami VAN. Amit a világ meglát, hamarosan. A valóságot. NEM AZ A LÉNYEG, HOGY MIKOR JÖNNEK RÁ AZ EMBEREK, HOGY HAZUDNAK NEKIK. Az a lényeg hogy te mikor jössz rá, hogy hazudtál magadnak, magadról, és hazudtál magadnak a világról.. és ítélkeztél, és féltél, és fájtál, és kifelé vetítetted a belső mátrix programjaidat, ezzel tovább teremtve a földi poklot. 

KÉSZÜLJ FEL. Legyél AZ ELSŐK KÖZÖTT akik látják a valót, és akik átsegítik erre a világra a LÉTEZŐKET. Az entitásokat, akik eggyéválnak velünk. Legyél teremtő ISTEN.EMBER. Ne csak egy birka, akit terelgetnek a juhászok, és fél a kutyáktól… 

Légy a bátrak között, akik el merik engedni a tudatlanság korlátait. 

Légy a teremtők között, akik megalapítják az új szabad világot. 

HIGGY. 

LÁSS.

TEDD.

 

Áldás

Eszter

 

/Fényhozó/

 

Szólj hozzá

mátrix