2021. sze 30.

MORPHEUS - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

írta: Eszter 777
MORPHEUS - TILTOTT TUDÁS TRÉNING  2021

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

MORPHEUS

 

2021. október 2. szombat

16.30-19.00

Skype

részvétel: 7.000 Ft/fő

hanganyag: 4.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

“A múlt a jövőben keresendő, a jövő pedig a múltban. “ /Lucifer/

A húrelmélet szerint végtelen mennyiségű párhuzamos világegyetem létezik és az Ősrobbanást két párhuzamos világegyetem ütközése hozta létre, amiből az következik, hogy két világegyetem elegyében élünk. A tudósok szerint. 

A húrelmélet úgy gondolja, hogy a fénysebességnél gyorsabban haladó tárgyak az időben és a térben megrövidülnek, és ez hozza létre a statikus anyagot. Képzeljetek el két egymás felé száguldó cunamit, amint találkoznak, és máris el tudjátok képzelni. A tárgyakhoz képzeljetek el két egymás felé kétszázhatvannal száguldó kamiont - a horrorisztikus részétől most tekintsünk el, sőt még sofőrök se üljenek bennük a képzeletünk szerint -, és a két kamion ütközésekor akkora erővel mennek egymásnak, hogy a robbanó darabjaik összekeverednek. A darabok magukban is akkora erővel csapódnak egymásba, hogy a részek szinte összeolvadnak, ahogyan az atomjaik is. Ez a valóságban most nem így nézne ki a háromdimenziós térben, de tegyük fel, hogy igen. Most képzelj el két egymás felé száguldó aszteroidát az űrben. A két aszteroida hatalmas sebességgel, a fénysebességnél nagyobb sebességgel ütközik egymásnak, akkora sebességgel, hogy a molekuláik összeolvadnak, és hamarosan a kettőből egy lesz - most ez nem így nézne ki, de ha két világegyetem egymással ütközött, akkor ez történt. A bennük lévő világok és valóságok összeolvadtak, és ketten alkottak egyet. Ebben van áthallás abba az őstörténetbe, miszerint először volt a Setét Ana, majd megteremtette magából a fényt, Atyát, és kettejük harcából jött létre az Univerzum akkor, amikor megbékélt egymással a fény és a setét. 

 

A húrelmélet mellett  Einstein általános relativitáselmélete is nagyon érdekes. Eszerint a gravitáció nem erő, hanem kölcsönhatás, az anyag meggörbíti a téridőt, és ebből keletkezik a gravitáció, a téridőben haladó tömeg sebessége nyomán görbül meg a téridő, és így alakul ki a gravitáció, így jönnek létre a “tárgyak”, azaz a bolygók is például. A sötét anyag mint kohéziós erő, összetartja a Világegyetemet, mely ennélfogva lehet véges, és az egyik Világegyetem után következik a másik. A fény pedig a térrel együtt hajlik el, elhaladva a nagy tömegű égitestek mellett, így a fénysebességgel haladó objektumok gravitációs hatást fejtenek ki. A fénysebességnél gyorsabban haladó objektumok pedig - mert ilyenek is vannak - a téridőt ismét meggörbítik, ami egy dupla téridőelhajlást vált ki a Világegyetemben - ha pedig valahol elhajlik a téridő, egy másik helyen “visszahajlik”, tehát különböző téridősíkokat hoz létre. Amikor a téridősíkok találkoznak, akkor jön létre egy Esemény szintű történés, mert olyankor a két univerzum egymásba olvad azon a részen, ahol találkoztak. Hogy mitől találkozik két univerzum? Két párhuzamos valóság? Akkor, amikor a két valóság között átmenetek, hidak, vagy ahogy mi ismerjük, KAPUK jönnek létre. A kapuk olyanok, mint a téridőkapuk, és azok is. Ezeket a kapukat nem most helyezték el a Földön, sem a Naprendszerben. A földi fényrendszer és mellé az égi, a Szíriusz Orion Plejádok Rendszer is kapukon alapszik, és földi fényrendszerben kétszer 13 kapu, a Szíriusz Orion Plejádok Rendszerben 44+22 kapu. A 44 tartja a 22, és a földi és az égi fényrendszer között a 44 kapu és a kétszer 13 kapu között 21 setét kapu is van, amelyek szilárdan tartják egybe a földi és égi rendszert. Ez - a földi rendszer és égi rendszer - egy-egy párhuzamos valóság, két különböző univerzum. A kapuk mentén kapcsolódnak, és amikor valamit végrehajtunk bennük, akkor össze is kapcsoljuk őket és meg is hajlítjuk a téridőt - így működik minden múltba és jövőbe utazás is asztrálon - a reinkarnációs utazás pedig abban különbözik ettől, hogy akkor adott univerzumon belül, amiben vagyunk, utazunk. 

“NEM A KANÁL HAJLIK, HANEM TE MAGAD”

Ha azt vesszük alapul, hogy az anyag meghajlítja a teret és az időt, - no de nem mindegy, hogy milyen anyag, ez esetben az ember energiatere - akkor világos lehet ez a mondat. Ugyanis amikor el tudunk vonatkoztatni a fizikai síktól és a fizikai test határaitól, az elménk szabadon szárnyalva végre valósan érzékeli a teret. VALÓSAN. A valós tér pedig formálható, alakítható, még ha háromdimenziósan szilárdnak is látszik, igazából nem az. 

Ez azt is jelenti, hogy amikor egy tárgyat látsz a kezedben, azt te tudod molekulákra szétbontani, és ha azon a fejlettségi szinten lennénk, a saját elménkkel is meg tudnánk ezt csinálni. Valójában nem a tárgy a kezedben hullik atomjaira, hanem te KEZDED EL AZT MÁSKÉPP LÁTNI, OLYANNAK, AMILYEN VALÓJÁBAN. 

És ezzel már pedzegeted, pontosan mi is az a mátrix…

Morpheus - aki a Galilea VII. részében is feltűnik - az alvás és éberség istene, nem véletlenül választották a  Mátrix filmben a piros és kék tabletta kínálójának, az öntudatra ébresztés csapatát koordináló főnöknek ezt a nevet. Morpheus neve a mátrixban is nagyjából ilyesmit jelent. A döntés lehetőségét, hogy a valóságot hogyan látod, és mint istenség, irányítja az emberiség öntudatra ébredését, és itt a kulcs a MIKORban van, nem a HOGYANban. “Sokan közülük még nem érettek meg a valóságra.”

Nem mindegy, hogy mikor kezded el másként látni az időt és a teret. 

Einstein a híres relativitáselméletében az időt és a teret úgy írja le, hogy az idő egy három változós számegyenes, amelyre az idő merőleges másik számegyenes, és az események a találkozási pontok, az idő és tér találkozási pontjai. A találkozási pontok a két, egymásra merőleges számegyenesen olyanok, mint egy-egy homorú vonal, amely összeköti az tér három változóját - tárgyak sebessége a térben, gravitáció és tömeg -, az idővel, és ezek a homorú vonalak a HIDAK, vagyis a KAPUK. 

Ha a földi fényrendszerben kétszer 13 kapu, azaz híd, azaz időt és teret összekötő kapu van, tehát 26, akkor az következik, hogy az idő és a tér a pozitív tartományban - a fejlődést és ébredést előmozdító történések - 13 kapu ad 13 életeseményt és ezzel szinkronban 13 globális eseményt, a negatív tartomány pedig, ami ugye a mátrix, ennek TÖKÉLETES TÜKÖRKÉPE, tehát a negatív tartományban is 13 kapu, 13 esemény van, amelyek csak illúziók, illúziói a valóságnak, ami a pozitív tartományban van. A pozitív valóság és az  illúzióvalóság is két párhuzamos univerzum, melyek találkozási pontjai nem más, mint maga a tér, ugyanis tér a vízszintes egyenes, az idő a függőleges egyenes. Az a tér, ahol találkozik a két valóság vesz minket körbe most, ezért kezd a téridő furcsán viselkedni, és ezért nőtt meg a lehetőségünk a teremtésre éppen most. Ezért élünk más korban, mint “időszámításunk előtt”, amely kreált hamis idővonal szintén tökéletes ellentéte a mostaninak. 

 

A kétszer 13 kapu találkozási pontjai a két valóság találkozása a MOSTANI időben. A hamis időszámítás zéró pontja alatt EGGYÉ VOLTAK OLVADVA A VALÓSÁGOK, teljes átjárás volt lehetséges, nem véletlenül működtek az ókori nagy szupercivilizációk, melyekről semmit sem tudunk, és még akkor nem beszéltem az emberiség ezt megelőző öt korszakáról, ami kívül esik a képen ábrázolt téridőtartományon. A “lenullázásra” pontosan ezért volt szüksége a háttérhatalomnak, persze ezt a lenullázást utólag írták bele az időszámításba, hiszen amikor éppen zérót kellett volna írni, nyilván az akkori emberek nem azt írták a korabeli krónikákba, hogy most “nulla” van, hanem azt, hogy mondjuk 12363 van…. szinte ordít az idő teljes meghamisítása, mindezt azért, hogy ne tudjunk átlépni. Visszamenőleg mókolták meg a zéró pont alatti időszámítást is és a krónikákat is, valamint a megtörtént eseményeket elrejtették előlünk, és zérónál kialakították a teljes zárlatot. TÉRIDŐZÁRLATOT. A kék tablettás korszak kezdete.

 

Morpheus ébredése - a világra - és a világé Morpheusra egy folyamatos átjárást fog jelenteni nekünk egyik valóságból a másikba, a hamisból a valóságosba, és megváltoztatja mind a valóságról, mind a világról alkotott képünket is. 

Az ábrán a Sebesség, Gravitáció és Tömeg szavakat is látod mindkét oldalon, ami azt is jelképezi, hogy a két valóság eggyéolvadása megkezdődött, és a két párhuzamos valóságban minden tárgy az illúzió oldalon csupán tükörképe a másik oldalon lévőnek, minden tárgy és élőlény az illúzió oldalon egy tükrözött valóság, és a két valóság találkozásával a sebesség - amit a tárgyak és élőlények az idő mentén exponenciálisan gyorsulva tesznek meg -, a gravitáció - ami mint kölcsönhatás eredményeként az egyik valóságból a másikba átlépve másként kezd el viselkedni, és a tömeg, ami a gravitáció más volta miatt más arányban lesz jelen -, tehát az átmenet fizikailag definiálható, és az átmenet koordinátora Morpheus.

A te döntésed. KÉK AVAGY PIROS. 

Mert a valóság választása az elmében rejlik. 

A másik valóság, ami közelít és eggyéolvad velünk az, amit a mi világunk csupán tükröz. 

A kétszer 13 kapu között az érzelmi fejlődés az átmenet, az érzelmek visznek át egyik valóságból a másikba. Az érzelmek átalakulása, a felemelkedett érzelem a felelős azért, hogy át tudj lépni egy olyan világba, ahol nem a szenvedést választod. 

A zéró pont alatti tartományban tehát a két valóság összeolvadva létezett, és ez teljesen természetes volt. Senkinek nem jelentett gondot a téridőkapuk közötti átjárás, aki erre fel volt avatva - korabeli főpapok és főpapnők minden ókori szupercivilizációban, valamint mágusok, akik nagyobb tiszteletben álltak, mint az uralkodók -, minden energia láthatóbb volt, a képességek működtek, és nem volt ilyen mérhetetlen tudati lefojtottság, mint ami most van. A téridőt el kellett csúsztatniuk ahhoz, hogy létrehozzák a zéró pontot. 

A szombati szer agyalós tréning lesz, és szükség lesz a teljes koncentrációtokra, no meg az enyémre :)

 

Áldás

Eszter

 

Fényhozó

 

Szólj hozzá