2022. júl 28.

ESŐCSINÁLÓK

írta: Eszter 777
ESŐCSINÁLÓK

ESŐCSINÁLÓK

 

Azzal kezdeném, hogy az energetikai támadások egyre sűrűbbek. NE GONDOLJ VALAMIFÉLE SÖTÉT OLDAL TÁMADÁSRA, verd ki ezt a duális, teljesen értelmetlen és hamis elképzelést a fejedből. 

A támadás NAGYON IS FIZIKAI. Az valószínű, hogy mentális-asztrális támadásnak érzékeled, mert egészen egyszerűen nincs benne a hitrendszereidben az, hogy frekvenciákkal, rezgésekkel, láthatatlan frekvenciahullámokkal, emberi szem által láthatatlan, a fül számára a hallhatatlan tartományban keltik a rezgéseket a HAARP-rendszer segítségével, hogy fáradékonyságot, ingerlékenységet, feszültséget, elégedetlenséget, boldogtalanságot érezz, mindezt tetézik a fősodratúban közölt rémségesebbnél rémesebb ár-mizériával, ami tényleg szemmel látható, ráadásul. Te, mint spirituális ember, különválasztod a kettőt: a mátrixot és az asztrális és mentális támadásoknak érzett fizikai támadásokat. Nem hozod össze a kettőt, és nem érzékeled ez utóbbit fizikainak, MERT SZABAD SZEMMEL NEM LÁTOD, FÜLLEL NEM HALLOD, ezért az asztrálsík, és sajnos a sötét oldal számlájára írod: így annak pusztulását kívánod, annak, ami a részed, és ami a Forrás tökéletes fele. 

A frekvenciahullámok megzavarják a gondolataidat és az érzéseidet. Gyanítom, hogy a Schumann-rezonanciával mérni lehet a HAARP tevékenységet, és a sok Esemény-hívő a Schumann megugrásait egyfajta csoda számlájára írja… és máris kész egy kis megtévesztés a sok közül.. közben nekimennek a sötét oldalnak, de nem mennek neki az inhumánus oldalnak, azaz a háttérhatalomnak. 

Egy kis emlékeztető: én azt hívom inhumánus oldalnak, amelyik a Forrástól leválva létezik, azaz az Univerzum Törvényeivel ellentétesen dolgozik, a Földön, se nem fény, se nem sötét, ugyanis azok, a fény és a sötét természetes. Az inhumánus természetellenes. 

Azt is kelt a Földön: természetellenes állapotokat. Egy helyzetet, globálisan, ami már a Golf-áramlatot is megpiszkálja. Talán nem kell elmondanom, milyen következményekkel járhat ez. A tudósok régóta figyelmeztetnek arra,, hogy a Golf-áramlattal baj lesz. 

Akár le is állhat. Részemről nem szeretném a Holnapután c. filmet átélni a valóságban. 

 

Azonban azt is tudnod kell,hogy az, ahogyan az érzéseidet és a gondolataidat módosítják, azt pontosan a képességeiden keresztül teszik.  Telepatikusan és asztrális síkon úgyszintén, mint fizikain. Tehát TISZTÁN HALLASZ akkor, amikor olyan gondolatok jönnek, amik nem a tieid, de te sajnos annak hiszed őket, és ugyanez a helyzet az érzéseiddel is. 

 

A háttérhatalom a saját létezésével is játszik jelenleg, mivel kapkodnak, és rettegnek a lebukástól. Pedig ez már elkezdődött, és a lelepleződés jól halad. Hamarosan nagy átörések várhatóak ebben, mivel az emberiség végre fel fogja fogni, hogy van egy rejtett hatalom, egy rejtett kéz, ami 2030-as bevezetéssel robotizált társadalmat akar létrehozni, és az életünk minden részét uralja. 

Hamarosan el fog jönni az az idő, amikor megszűnik az összeesküvés-elmélet szó, helyette az összeesküvés-gyakorlat lép életbe. A fejlődésben odáig fogunk jutni, hogy nem a csodavárás tölti ki a mindennapjainkat, és a megmentőkre való vágyakozás, hanem konkrét tettek. Az emberiség felfedezi a TUDATMÓDOSÍTÁS ELLENI KOLLEKTÍV VÉDEKEZÉST, ugyanis ebben van a kulcs. 

A mátrix a tudatok alapján működik. Mindannyiunk TUDATA FEL VAN TÖLTVE A MÁTRIXBA. A feltöltött tudatokat tudják irányítani. A tudat azon részét, amely ez ellen védekezik, nem tudják. Kidolgozzuk és elterjesztjük világszerte a módszert. Nem tudom, melyik csoport indítja el, de úgy sejtem, egyszerre mindegyik, vagy kis időkülönbséggel, és elterjed a módszer. HOGYAN VÉDD MEG A TUDATODAT. 

A tudatmódosítás és agymosás, ami folyik, le lesz leplezve, a konkrét módokkal együtt. A lázadók azok lesznek, akik ezt nem engedik meg. Cserébe le kell válniuk a rendszerről - és ez van ellehetetlenítve pl az időjárásmódosítással és az esővisszatartással. Az önellátó gazdálkodásnak éppen most metszik el a torkát. 

Csakis az Új Világrend területeiről lehet majd élelmiszerhez jutni… önmagadnak a szélsőségessé tett éghajlati viszonyok miatt a kiszáradt és később megfagyott földeken nem tudsz majd megtermelni semmit, és az állattartásnak is lőttek. 

Gondold ezt át, mielőtt a rezsicsökkentés-csökkentésbe és a KATÁba belemerülnél. Az is baj, de ez még nagyobb baj.

Pedig….a megoldás régóta ki van dolgozva.

 

Bármikor meg lehetne menteni a Föld éghajlatát, ökoszisztémáját és az emberiséget. Bármikor meg lehet állítani azt a pusztítást, ami most megy, minden találmány és öko-rendszer készen áll. Bármikor lehetne BÉKÉS ÚTON kivitelezni a nagy váltást, bármikor oda lehetne adni az emberiség kezébe azokat a monetáris és fizikai eszközöket, és azt a rendszert, amivel nagyjából egy év alatt újjá lehet varázsolni a Földet és a társadalmat. 

Azonban mindez szándékosan vissza van tartva, hogy majd amikor már az emberiséget elvitték a mélypontra, előrukkoljanak vele. 

Bevezetve az Új Világrendet, és a Világkormányt. 

 

Hiheted nyugodtan azt, hogy majd Trump, vagy Putyin, vagy valaki, vagy valami, vagy a fényhajók és az űrlények és még istentudjami megment minket, és nekünk csak várni kell. Hihetsz a számtalan hamis prófétának, aki még maga sem tudja, mennyi hülyeséget hord össze, amikor hitegeti a népet, mindamellett, hogy évek óta semmi nem történik meg a nagy ígéretekből, amiken a spirituális társadalom lovagol.

Eközben zajlik a nagy kísérlet, és hülyére röhögik magukat rajtunk, nem is számítottak másra, pontosan ezért vagyunk annyira kiszámíthatóak. Mert hinni akarunk. Mindenáron. Sajnos nem magunkban, hanem másban. Valakiben vagy valamiben. 

 

Várod az Eseményt? Elmondom neked, hogy valószínűleg régóta jelen vannak az űrhajók, de ahogyan az orosz légierő már régóta bevetette a láthatatlan vadászgépeket, amelyeket még a radarok sem érzékelnek, miből gondolod, hogy egy, illetve több magasan fejlett faj nem úgy repked az égbolton és a földfelszín felett közvetlenül, hogy ne tegye magát számodra láthatatlanná. Már csak azért is, mert VAN EGY NEMZETKÖZI, A VILÁG MINDEN ORSZÁGÁRA ÉRVÉNYES EGYEZMÉNY, MÉGPEDIG AZ, HOGY HA BÁRMELYIK ORSZÁG AZONOSÍTATLAN REPÜLŐ OBJEKTUMOT ÉSZLEL, ÉS AZ LESZÁLLNA VAGY BEAVATKOZNA, KÖTELES AZT MEGSEMMISÍTENI..

Tehát a háttérhatalom nem kívánja békésen beengedni azokat a földönkívüli látogatókat, akik nem az emberiség ellen vannak. Ennek ellenére jönnek, és mintákat gyűjtenek, figyelnek és ahol tudnak, beavatkoznak, de mivel a világ minden országa benne van az egyezményben, igencsak le vannak korlátozva. 

Bevethetnének egy nagyobb sereget, de nem biztos, hogy akarják a vérontást, ami ezzel jár., és egy űrháborút, a Földön. Volt már rá példa az Annunakik korában. Nem járt túl jó eredménnyel. 

 

Kísérleteznek velünk, mint a kísérleti patkányokkal. Ügyesen terelik el a figyelmet a valóságosan problémás dolgokról, mint az eső szándékos visszatartása, amivel kapcsolatban a nép elhiszi, hogy a klímaváltozás miatt van… holott nem egészen. 

A magyar gazdák jó nagy részét rávették a jégkármentesítés érdekében arra, hogy telepítsenek egy olyan rendszert, ami állítólag megóvja a termésüket a jégkártól - amire tavaly bőséges példa volt, és az elmúlt években egymást érték a heves jégesővel járó viharok nyáron, egyik vihar a másik után -, most pedig NINCS ESŐ, így kiválóan rájuk lehet fogni. 

 

Na de van egy bökkenő: Budapest az a térség, ahol feltűnően nincs eső, az a hely, ahol a legnagyobb népesség él, igen nagy zsúfoltságban, és nem is hinnéd, - most tapasztalod -, hogy az emberi szervezetnek - és minden szervezetnek - mekkora szüksége lenne a rendszeres esőre, és a Föld természetes hűtőrendszerének normális működésére, magyarán, amikor nagyon felmelegszik a levegő,egy kiadós zivatarral és szinte ömlő esővel lehűti a levegőt, pótolja a vízveszteséget az élő szervezetekben, ugyanis a pórusaidon keresztül is bejut a létfontosságú víz a szervezetedbe, nem csak úgy, hogy megiszod… 

És ez most nincs. Nincs hűtés, niincs kellő pótlás, nincs egyensúly.

A kukorica nem csövesedik be, mert nincs eső.

A búza nem nő rendesen.

A zöldségek és gyümölcsök nem nőnek meg. 

 

Ennek nagyon komoly következménye lesz ősztől, pontosan akkortól, amikor a KATA és a rezsi miatt ránk szakad az ég. Ötszörösére is emelkedhetnek a zöldség és gyümölcs árak,ha egyáltalán lesz honnan beszerezni. /nyilván lesz….és durván magas áron/. Zöldségre és gyümölcsre szükséged van, nem fogod tudni elhagyni, mert akkor a szervezet az immunrendszer gyengülésével és komoly betegségekkel fog reagálni. 

Azért Budapest a centruma az egésznek, mert a hőség és a víz hiánya, az eső hiánya miatt az emberek egyre ingerlékenyebbek, egyre feszültebbek, és egyre kevésbé tudnak koncentrálni, főleg a spirituális társadalom a teremtésre. Egymásnak is nekiesnek, egymást is elküldik a fenébe, és nem tudják kezelni a kialakult helyzetet.

A pénz miatt EGYRE TÖBBEN LESZNEK EGYRE SZEMETEBBEK ÉS EGYRE ÖNZŐBBEK… hiszen mindenkinek az alap megélhetése forog kockán. 

Egymást fogják érni a csalások, átverések, kóklerek, minden területén az életnek, egyre több ember fogja a másikat kihasználni, hogy ő túléljen. Aljas állati ösztönök fognak előtérbe kerülni. A társadalom szándékos megrontásának kísérlete zajlik.

Az is feltűnt nekem, hogy amikor bejelentették a KATA törvénymódosítást, és a rezsicsökkentés részleges eltörlését, akkor a tüntetések megakadályozása végett 40 fokos száraz, kegyetlen hőség uralkodott a fővárosban - míg máshol már szakadt az eső -, hogy ne menjenek ki az emberek kellő számban tüntetni.. Mert konkrétan elájulnak a kánikulában, és mint mondtam, a levegőben jelenleg nincs elég víz.. egy 40 fokos száraz hőségben egy nem sivatagos éghajlathoz szokott ember hiába iszik meg több liter vizet - mellesleg egy tüntetésen ez nem kivitelezhető, mert a folyadéknak távoznia is kell a szervezetből, azt pedig tudjuk jól, milyen a főváros nyilvános illemhelyiség ellátottsága -, az egyetlen jó megoldás, ha folyamatosan permetezed magadat hideg vízzel, amit otthon meg is tehetsz, de egy tüntetésen nem igazán. 

Így hát nincs látványos megmozdulás, az emberek úgy másznak a melegben, ingerlékenyek, dühösek és boldogtalanok. 

Nem látják a kiutat, mert a hagyományos eszközökkel nincs is. 

 

Nem fordíthatsz örökké hátat a valóságnak és nem tehetsz úgy, mintha minden rendben lenne. Szembe kell nézned azzal, hogy itt tenni kell, a magad módján és a magad szintjén, és nem gondolhatsz örökké csakis magadra.

Hamarosan vége annak a világnak, amikor mindenki csak a saját pecsenyéjét sütögeti, mindenkit csak a saját élete érdekel, ahol mindenki karriert épít, és érvényesülni akar… mert ezek a lehetőségek látványosan úsznak el. 

Ha valami jó kis vállalkozáson törted eddig a fejedet, most egészen biztosan felhagysz vele, mert el vagy lehetetlenítve… a Kata törvénymódosítás miatt igencsak beszűkült a kör…én ebből azt veszem le, mint küldetés-információ, hogy a lakosságnak nyújtott szolgáltatásokat nem piszkálják meg, ahogyan az enyémet sem, tehát afelé kell tendálnod, hogy az embereknek adj valamit.. ne a cégeknek. Naiv gondolat, de eléggé egyértelmű az irányt tekintve.  

 

Az ország a rezsicsökkentés eltörlésére figyel, és a KATA törvénymódosításra. Ez utóbbi tényleg kemény érvágás. Vállalkozóként látom, bár engem ez még EGYELŐRE nem érint - bármikor módosíthatnak még egyet, ha kedvük tartja -, mert csak magánszemélyeknek számlázom, de másokat érint, és sokan vagy feketén fognak dolgozni ezután - igazán nagy gratula az ország vezetésének, bár őket irányítják -, vagy nem fognak dolgozni. Ugyanis aki eddig vállalkozókkal állt kapcsolatban, nem magánszemélyekkel, mint én, a KATÁS vállalkozása alatt, az nem fog tudni semmilyen számlázást kikerülni, semmilyen módon, mert a cégeknek kell a számla, kell a kiállított bizonylat, hiszen el tudják számolni.. így ezzel a döntéssel több százezer embert egyetlen másodperc alatt elmeszeltek. Az előbbi viszont, a rezsicsökkentés eltörlése nem olyan durva, mint amilyennek tálalva van, és ezt látni is fogod nemsokára. Ijesztőnek tűnik, és többet fogsz fizetni a rezsire - sokan fognak ez miatt anyagi bajba kerülni -, de nem lesz 500.000-es rezsid csak a gázra, bármit is olvasol a fősodratúban… az viszont sajnos lehet, hogy 50.000-el többet fogunk fizetni, mint eddig. 

Viszont ezzel kiválóan el tudják terelni a figyelmet arról, hogy abnormális, természetellenes módon és módszerekkel visszatartják az esőt, a normális csapadékot.

 

Általános iskola kb negyedik osztály: a felmelegedett levegő felszáll a felső légkörbe, onnan pedig erős csapadékként hullik vissza. Ez a Föld természetes hűtőrendszerének része, amit a Golf áramlat is szabályoz a ciklonokkal, amik vissza vannak tartva a Kárpát-medencétől, és legfőképp a főváros térségétől.

Félelmetes nézni, ahogy dörög, villámlik, és szétoszlanak a viharfelhők… Ahogy elkezd esni, és hirtelen vége szakad, eltűnik a kellemes, hűs szél, és jön vissza a forróság. 

Nem a forrósággal van a baj, nyár van. Nagyon régóta forró nyarak vannak - amiket a klímaválságra fognak rá -, hanem a száraz forróság. Az emberi - és állati és növényi - szervezetre nagyon káros hatással van a víz hiánya. A kellő csapadék és párásodás hiánya. 

 

Eközben éjjelente fű alatt lecsapolják az országunk folyóit és tavait, a gátakat elbontják, és az erdei vadak sem tudnak mit inni… a nagyobb gazdaságokban is jelentkezni fog egy idő után a probléma.. állatok fognak éhezni és szomjazni, sokkal előbb, mint mi. 

Mi pedig csak a sárga csekkeken rágódunk?? - sajnos igen… mert nem mindegy, hogy 50.000 Ft-tal többet fizetsz ki vagy sem… és sok-sok embernek múlik ezen… nem csoda hát, ha ez köti le a fókuszt, mivel a KATA törvénnyel együtt sokaknak az alap létbiztonságát teszik tönkre. Erre dobják rá még a hiperinflációt és a magas árakat minden téren. 

Máskor is voltak magas árak. Máskor volt lakáshitelmizéria, ami majd most is jön - sokan még mindig nem akarják elhinni, hogy ugyanúgy háromszorosára, négyszeresére verhetik fel a lakástörlesztőt majd, mint a rendszerváltás után. 

Lehet mindezért az aktuális kormányt okolni, de egy sokkal nagyobb hatalom játszik itt szerepet, amelyik mindent egy irány felé terel. A teljes összeomlás felé.

 

Az orrunk előtt zajlik le egy népirtás előkészülete.

MIndenki úgy védekezik, ahogyan tud. Van, aki homokba dugja a fejét. Van, aki egyszerűen nem hiszi el, hogy ez történik. Van, aki azt mondja, teremtsünk saját valóságot - én is ezt mondom, ámde EZ NEM JELENTI AZT, HOGY MINDARRÓL, AMI ZAJLIK, NEM KELL TUDOMÁST VENNI. 

Ugyanis a mátrixot nem tudod eltüntetni, hanem felülírni tudod. Egy aktuális, kollektíve teremtett valóság nem fog eltűnni csak azért, mert nem figyelsz rá. Ne adj neki energiát, ne engedd magadat megfélelmíteni, de ettől függetlenül még ott lesz, és te is ugyanúgy ezerötszáz forintot fogsz kifizetni hamarosan a kenyérért, amihez meg kell teremtened az eszközöket és a bőséget, hogy meg is tud tenni. 

Viszont a világban eluralkodott a pánik. Senki nem figyel eléggé az időjárásra, azt hiszik, az csak a klímaváltozás miatt van, a fősodratú hitelesen tereli el a figyelmet a pénzbeli problémák felé, már csak azért is, mert igazán húsbavágóak.

AZ NEM FOG SEGÍTENI, HOGY TEREMTESZ MAGADNAK EGY ILLÚZIÓVILÁGOT, ÉS ABBA MENEKÜLSZ, VÁRSZ TRUMPRA, VÁRSZ PUTYINRA, VÁRSZ A NESARÁRA, AZ ESEMÉNYRE, VAGY BÁRMI MÁSRA, ÉS ABBAN A HITBEN ÉLSZ, HOGY MINDEN TÖKÉLETES RENDBEN, CSAKIS ÉRTED, ÉRTÜNK VAN. 

Ebből a spirituális fény-rém-álomból igen hamar hatalmasat fogsz koppanni.

ÚGY TUDSZ JÓL TEREMTENI, HOGY A JELENLEGI FIZIKAI VALÓSÁGOT ÍROD ÁT, EHHEZ AZONBAN ISMERNI KELL AZT. TUDNI KELL ARRÓL, MI TÖRTÉNIK VALÓJÁBAN, ÉS MIÉRT TÖRTÉNIK. 

Nem szabad leragadnod egy aktuáils áramlatnál, ami mind-mind csak dezinformációkon alapuló álérvelések tömkelege.

 

Eközben NINCS ESŐ. Egyáltalán nincs. Ami van, az minimális. 

Nem furcsa ez??

Senkinek nem tűnik fel, mi folyik itt?? De. Feltűnik. Az elmúlt napokban számtalan cikket olvastam arról, hogy éjjelente eltüntetik a vizet. Kiviszik az országból a gabonát és más terményeket. 

Igen, volt aszály régen is. Volt élelmiszerhiány régen is, de még mekkora, főként a középkorban és a világháborúk alatt és után. Volt infláció is, a csatornába seperték a pengőt. Minden volt már, ami most van, sőt, még sokkal durvább változatban tálalva. 

Igazán megrázóan. 

 

Amiben most a helyzet különbözik a korábbiaktól, az a teljes globális kontroll megléte. Amikorra már elérték azt, hogy létezésünk minden szegmensét szabályozni tudják.

Az időjárást is, természetesen.

A magaslégköri jég szétverése nem új találmány, a kínaiak már a középkorban használtak úgynevezett jégágyúkat, hogy a termést megóvják… most ennek ellenkezője történik, de nem jégveréssel - bár tegnap Oroszlányban seperni lehetett volna a jeget egyébként, hiszen amit visszatartanak, annak valahol le kell hullania. 

A HAARP rendszer igazi csoda is lehetne az emberiség számára. Egy olyan időjárás szabályozó rendszer, amely pontosan azt a bizonyos állítólagos klímaváltozást tudná megállítani - a szén-dioxid kibocsátásnak semmi köze a jelenséghez -, egy csoda, egy eszköz, amely az ionoszféráig képes lenne szabályozni a hűtő-fűtő folyamatokat, és a csapadékot, az évszakokat normális mederbe terelni, a termést megóvni, fellendíteni a mezőgazdaságot.

No de nem ez a cél. 

A cél a teljes ellehetetlenítés, minden téren. 

Be kell valljam, nem csinálják rosszul, viszont nagyon feltűnően. Olyannyira, hogy egyre inkább kockáztatják a teljes lelepleződést.

Akkor fog minden kiderülni, amikor már nagyon mélyre viszik a népet. Minél mélyebbre viszik, az emberiség annál hatalmasabbat fog ugrani. 

 

Az Annunakik öröksége került veszélybe. A világ, amit felépítettek, és ami már régóta önműködővé vált. Az örökség, amivel a hatalom, amit hátrahagytak, nem bánik se méltón, se jól. Van egy pont, ahol már nem kizsigerlhető se ember, se természet. Van egy pont, ahol már az sem bírja tovább, aki egyébként mindent eltűrt eddig. 

AZONBAN SIKERESEN IRÁNYÍTJÁK MÁSRA ÉS MÁSFELÉ A NÉPHARAGOT, MINT AKI ÉS AMI VALÓJÁBAN CSINÁLJA, GERJESZTI ÉS KREÁLJA a gazdasági válságot, és minden problémát a mátrixban. 

A valódi felelősök és tettesek elrejtőzve a nép elől, a háttérből figyelnek minket és tovább kísérleteznek rajtunk. 

Pontosan ismerik a gyenge pontjainkat, a hiszékenyégünket, az állandó vágyunkat valami felsőbb, segítő hatalom iránt, a gyermeteg hozzáállásunkat ahhoz, hogy valaki vagy valami mentsen már meg minket. Ismerik, és jól kialakították az emberi ostobaság mély bugyrait, ahol a reményvesztett ember állandóan kívülről várja a felmentő sereget, SZÁMTALAN SPIRUTÁLIS HITRENDSZERT INDÍTOTTAK EL AZ ELMÚLT ÉVTIZEDEKBEN, főleg 2012 után, meglovagolva a felemelkedés-hangulatot… és hitették el veletek, hogy a fényhajók fognak megmenteni/Jézus fog megmenteni/Trump fog megmenteni/Putyin fog megmenteni/a szíriusziak fognak megmenteni/a magyarság menti meg az egész világot - persze neked nem kell tenned semmit, elég, ha terjeszted a blőd baromságokat a neten, ezzel “ébresztve”.. inkább altatva.

Magadat is és másokat is.

Az ostoba emberi viselkedés, ami arról szól, hogy ígérgetünk, majd ez lesz, majd az lesz, majd jobb lesz, majd szebb lesz. Egy titokzatos hatalom majd megment minket. 

Vagy maga az isten. /kis i-vel, részemről./

 

Nem fog megmenteni minket SENKI. 

Sem egy ember, sem egy földönkívüli sereg.

Beavatkozni tudnak, ha már mi magunk a kezünkbe vettük az irányítást. 

Addig azonban nem fognak mozdulni, amíg EZT LÁTJÁK, amit most látnak.

A vakhitbe belemenekülő emberek milliárdjait, akik hisznek ebben-abban, de MAGUKBAN NEM. 

Pedig MI VAGYUNK A KULCS. 

Nem egy kívülről jövő hatalom. 

Tetszik, nem tetszik, ez van. Nem az adja a fejlődést, hogy ülsz ölbe tett kézzel, és ostobaságokat osztogatsz meg a facebookon, amivel magadnak is hamis reményt adsz. Az adja a fejlődést, ha megérted, azért jöttél ide, hogy aktiváld a képességeidet és ne a magad gesztenyéjének sütögetésével legyél elfoglalva, ne a saját karriered, a saját ikerlángod, akármid legyen a vezető fonál, hogy elérj valamit magadnak, hanem azért, hogy észrevedd, egy olyan bolygón élünk, ami reagál ránk. A gondolatainkra és az érzéseinkre, amelyek manipulálásával hozták létre és tartják fenn a mátrixot.

NE HIDD, HOGY CSAK A NEGATÍV GONDOLATAID ÉS ÉRZÉSEID TARTJÁK ÉLETBEN A RENDSZERT. TÉVEDSZ.

A POZITÍV IRÁNYULTSÁGÚAK IS, AMENNYIBEN EGY ILLÚZIÓT TÁMOGATNAK, OLYANOKAT, AMIKET FENTEBB VÁZOLTAM ÉS MÁS ILLÚZIÓKAT IS. A lényeg, hogy illúziót erősíts, ne a valóságot… 

Ezzel máris szolgálod a rendszert, még akkor is, amikor azt hiszed, hogy nem szolgálod. Amikor hiszed, és másoknak is elmondod, hogy meg leszünk mentve, sőt, már meg vagyunk mentve. /csak egy kicsit kell még várni../ Vicc. 

Eközben tovább dúl az önzés és a félelem. 

 

Az időzítés mondhatni ördögien tökéletes: felszabadították a népet a nagy lezárások alól. Mindenki rohan elkölteni a pénzét, a tartalékait. Rázza a rongyot külföldi szállodákban, posztolgat az instára és a Tiktokra külföldi tengerpartokon. I'm so happy…

Mindenki azt hitte tavasszal - már aki tényleg azt hitte -, hogy mostantól visszatér minden a régi kerékvágásba. Megindult a vérkeringés a gazdaságban, és csak úgy áramoltak a nagy pénzek. Az emberek ész nélkül kezdtek el költekezni, lakást vásárolni, és nyaralásokat lefoglalni. Ment a pénz oda, ahova a háttérhatalom titokban irányította. Kifogytak a pénztárcák, boldogan hátradőltek az emberek, és várták a csodát. Tudták, hogy kemény menet jön, de addig is c'est la vie, ugyebár… Nem gondolták volna, hogy az lesz, amit már most világszinten lebegtetnek. Az elköltött pénzek után álltak szembe az emberek a hiperinflációval. Emlékszem élesen arra, hogy amikor év elején már elkezdtem figyelmeztetni az embereket a hiperinflációra, kaptam egy levelet, hogy én csak megfélemlítem az embereket. Mások meg nem hittek nekem, legyintettek, hogy ááááh nem hiszem, nem, biztosan nem. Most pedig itt van, és ez még csak az eleje. A leveleket, arról, hogy csak megfélemlítek, arra reagálva is kaptam, hogy a háború lovasát meg mertem említeni, még az orosz-ukrán háború előtt jóval… sajnálom, hogy LÁTOK DOLGOKAT, előre, ahogyan most is, és ez egyeseknek, akik illúzióban szeretnek élni, nem tetszik. 

 

Visszajönnek az emberek a pénztárcanyitogató nyaralásokból, - én magam nagyon rövid és nagyon baráti nyaralásra fogok menni augusztusban, nem gondolnám, hogy kétszázezret érdemes lerakni egy három napos hétvégére bárhol -, és kapkodni kezdenek majd. A Kata törvény is szánt szándékkal a nyári szabadságolások alatt lett bejelentve, hogy senki ne tudjon érdemben intézkedni, legyen szabin minden könyvelő és minden elérhető közigazgatási ügyintézés legyen halott. 

 

Minden más helyen is lehetetlen ügyet intézni, az MVM-nél, a Vodafonnál vagy bármelyik banknál úgyszintén. Lehetetlen bejutni, és ráadásul a legtöbb bank kitalálta, hogy délután egyig fogad ügyfeleket, utána bezár, és csak időpontra mehetsz.. pénztár pedig nincs… Ez sem véletlen. Ne akarj készpénzzel fizetni most már sehol, mert akkor nincs rajtad a kíméletlen monetáris kontroll. 

A kapkodás pedig nem vezet majd jóra. Összeomlanak a vállalkozások, - mert nem csak a KATÁsokat érinti a KATA módosítás, hanem a KATÁsokkal kapcsolatban álló cégeket is. Összeomlanak majd kisvállalkozások, és a velük kapcsolatban álló középvállalkozások egy része is. 

 

A rezsi miatt sokan fognak kifarolni az albérletekből, és az eddig is haldokló ingatlanpiac konkrétan elhalálozik egy időre. Az emberek tömege fog visszamenekülni vidékre, pontosan úgy, mint a nagy k@ra idején, 2020 tavaszától őszéig. 

Leáll a vérkeringés, és ha még nem is lesz lezárás, tegyük fel, kutyakemény idők jönnek. 

Ahelyett, hogy hinnél a csodákban, ideje csodákat teremtened, mert nagy szükség van rád is. 

 

Persze, túléljük majd, sőt, nagyon úgy néz ki, ismét beneveztünk a LEGVIDÁMABB BARAKK címre a háttérhatalmi keleti blokkban. Hamarosan itt is új világ jön, de nem a várakozásoknak megfelelően. Az emberek bármibe bele fognak menni, hogy megoldják MÁSOK az ő problémáikat, mert még mindig elhiszik, hogy majd MÁSOK segítenek nekik. 

Pedig csak újabb alkuba hajtják bele a fejüket, aminek meg lesz a következménye.

 

A keleti blokk is társadalmi kísérlet, és a nyugati is. Majd mi többnek fogjuk egyébként magunkat érezni, mert meg fog állni nálunk az infláció, leszakadunk az EU-ról, a NATO-ról, és megáll a rezsiemelkedés, mindenjólesz alapon. Megint kapunk egy nagy támogatási csomagot valahonnan, VALAHONNAN, ami mögött mindig a Bilderberg-csoport áll. Nem a csodás, megmentő sereg, vagy csodás megmentő Putyin, és Trump. A háttérhatalmi elit sokkal inkább. 

Ne legyenek kétségeid afelől, hogy a magyar politikai vezetés is a szabadkőmüvesekhez tartozik. Mi sem vagyunk kivételek. Le vagyunk kötelezve nekik, és fizetnünk kell. Terményben, búzában, vízben és ásványkincsekben, gázban és atomenergiában egyaránt. Hát ezért viszik ki a búzát, ezért csapolják le a vizet, ezért vezetik ki a gázt, ezért adják el az atomenergiát. 

 

Azért engednek be migránsokat - nem csak ukránokat, de azokat is -, fű alatt és fű felett, mert ők lesznek az olcsó munkaerő, akiknek NEM KELL MAJD ÁTALÁNYADÓT FIZETNI. 

Akikre, menekültstátuszuk miatt nem vonatkoznak majd azok a szabályok, amik egy magyar adófizetőre vonatkoznak. 

Kezd összeállni a kép? 

 

Emellett a háromol@osok immunrendszere az aszály és a későbbi élelmiszerhiány miatt nagyon le fog gyengülni, és érkeznek az “immun” o@sok. Persze nem immunt fognak erősíteni, inkább leválasztani a tudatot. 

Egészen pontosan a tudat MANIPULÁLHATÓ RÉSZÉT, AMELYET TELEPAKOLTAK ÉVEZREDEK ALATT HITRENDSZEREKEL., és a DNS-ben is blokkolták. 

Amint látod, minden összefügg. 

Én nem azok közé tartozom, akik azt írják, amit hallani akarsz. Sokal hatásosabbnak tartom a reális látásmód ötvözését a spirituális eszközeinkkel és képességeinkkel. Ez a világ se nem szép, se nem jó. Ez egy megváltoztatás alatt lévő világ, és hogy mi lesz? 

AZ RAJTUNK MÚLIK. 

Nem a maroknyi háttérhatalmi eliten. 

 

A tréning témái:

ESŐCSINÁLÓK - A TEREMTŐ ERŐ MAGASABB SZINTŰ AKTIVÁLÁSA. UGYANIS AZÉ A TEREMTÉS EREJE, AKINEK ERŐSEBBEK A GONDOLATAI ÉS AZ ÉRZÉSEI.

SAJÁT ÉRZÉSEK ÉS SAJÁT GONDOLATOK ERŐSÍTÉSE

TUDATMÓDOSÍTÁSSAL SZEMBENI ELLENÁLLÁS 

HAARP REZGÉSEK - átállítunk. Tudod, hozott anyagból kell dolgozni. Nem tudod megállítani, átalakítani tudod

ASZÁLY ÉS DAGÁLY - a nagy szárazságot nagy esőzések fogják követni, majd erős fagy.. - változtatunk, egyensúlyba hozunk

Egy ponton most “le vagyunk ragadva”, azaz még dolgoznunk kell ezeken: KATA, rezsiemelés, őszi lezárások, háború, aszály, hiperinfláció

Szabadkőművesek és Atlantisz

Reinkarnációs körforgás - YHWH  téridőtrükk - újabb igazságok és feloldások

Magyar szabadkőművesség

A Mars és a földi víz 

A Vénusz és a Föld - hazugságok a Vénuszról - leleplezések és “X-akták”

Szabadkőművesség és az istenek - tények és hazugságok

A SPIRITUALITÁS MINT VALLÁS - FÉLREVEZETETT HAMIS PRÓFÉTÁK - A SEMMIBE VETETT HIT FELOLDÁSA 

Energetizáló és teremtő technikák 

ELLENÁLLÁS KIFEJLESZTÉSE

DNS - draconidák és TE 

ACHREMMON FELAVATÁSA 

MARDUK FELAVATÁSA

BAÁL FELAVATÁSA

BALORA FELAVATÁSA

Marburg és majomhimlő - a Marburgot a harmadik világnak szánták, nem fog ide jönni, de ettől még foglalkoznunk kell vele.

és még ami jön. 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

ESŐCSINÁLÓK

 

2022. július 31. vasárnap

16.00-20.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Nagyon érdekes tréning lesz, sok új dologgal és meglepő tényekkel.

Minden harcosomat várom és azokat is, akiknek még új a dolog.

Tegyél magadért és a világért.

 

Áldás

Eszter

 

Fényhozó

 

Szólj hozzá