2023. sze 25.

A SÖTÉTSÉG URAI. LUNA-PHOBOSZ-DEIMOSZ-FÖLD-NIBIRU-VENUS

írta: Eszter 777
A SÖTÉTSÉG URAI. LUNA-PHOBOSZ-DEIMOSZ-FÖLD-NIBIRU-VENUS

MÁGIKUS BOLYGÓTAN VI. ÉS FELOLDÓTÁBLÁK IV. IGAZSÁG. SZERETET.EGYSÉG. BIZALOM.

A SÖTÉTSÉG URAI

FÖLD-LUNA-PHOBOS-DEIMOSZ-VENUS

MÁGIKUS BOLYGÓTAN VI. 

+

FELOLDÓTÁBLÁK IV.

IGAZSÁG

SZERETET.EGYSÉG

BIZALOM

 

A Sötétség Fejedelmei mindig az orrunk előtt vannak. Nélkülük nem tudnánk létezni, de létezésüket nem ismerjük el. Számunkra kényelmetlen érzés lenne megtudni, hogy életünket nem a végtelen fény szabályozza csupán, hanem a végtelen, magában mindent megteremtő setétség is. A bolygók holdjai a Föld típusú bolygósávban ezt a setétséget szabályozzák és tartják egyensúlyban a Nap, a nappal, és a fény teremtette világokban. 

Valójában a világokat nem a fény teremtette. Ha már mindenképpen duálisan akarod látni a dolgot - bár ne tedd -, akkor a fény, a nappal és a Nap megvilágítja a megteremtett dolgokat. 

De ami azelőtt zajlik, hogy a napvilágra kerülne minden, ami megteremtődött, ki tudja, hogy mi történik.. 

A bolygók holdjainak beemelése a Mágikus Bolygótanban fontos lépés, mert a teremtés és a létezés eddig nem ismert oldalai mutatkoznak, meg, hogy a teljes képet értsd. 

Hiszen vannak még vakfoltjaid.

Felfedezetlen mélységeid, amik mind hozzájárulnak a létezésedhez. 

Megfejtetlen titkaid, amelyek létezéséről sem tudsz, csak a képességeid és az intuíciód szintjén van egy réteg, egy olyan réteg, amihez még nem férsz hozzá, egyfajta HOMÁLYZÓNA. Érzed, hogy elválaszt önmagadtól, mintha valami letiltaná a hozzáférést az igazán komoly tudástáradhoz és mélyen ható képességeidtől, az emlékeidtől.

Ettől olyan érzésed van, mintha sokkal több titok lenne odalent, mint amit el tudnál viselni, és sokkal több minden van benned, mint amit magadról felszínesen tudsz. 

Sokszor érezheted úgy, mintha mindent elfelejtettél volna, valamikor, valahol és valamiért, és annyira nehezen és homályosan jön elő a tudás és az emlékek, és annyira lassan, hogy nem igazán érted, ez miért van. 

A rejtett kéz ami metaforikusan IS értendő, és nem metaforikusan is, kitakarja előled valódi mivoltodat és azt amire valójában képes vagy. 

Amikor a Holdra nézel, főleg telihold idején,óriási vonzást érzel, mintha magába tudna szippantani. A fejedben fura nyomást érzel, a torkodban kaparást, de megmagyarázod magadnak, hogy pusztán lenyűgöz a látvány, pedig ennél többről van szó. 

A Hold folyamatosan kifejti a hatását, sok millió év óta, ha nem több, senki sem tudja pontosan, mert senki sem emlékszik rá. 

A Holdat női energiával és képzettársításokkal ruházzák fel, mindez ősi animizmuson alapuló vallásokra vezethető vissza, és persze a wiccára, ami a Holdat igen fontosnak tartja, főleg a mágia kapcsán. 

A Hold olyan frekvenciával bombázza a Földet, - erről sokszor írtam már, így nem ismételném önmagam -, ami lefotjva tartja a tudatokat idelent. 

Az energiákat is. 

A Holdhoz ugyanakkor nem igazán lehet hozzányúlni, mert a Földdel nem véletlenül van kényszerű szimbiózisban. Hold nélkül a Föld nagyon hamar elpusztulna. Legalábbis az ökoszisztémája és a lakossága. 

Leállna a hormontermelés, leállna az apály és a dagály, leállnának a tengerek és az óceánok, megszűnnének a Föld létfontosságú áramlatai, sőt a tudósok még a kőzetekben is fel vélték fedezni nemrég az árapály jelenséget, mintha az erózió is felvenné a ritmust, és nyilván fel is veszi. 

Mintha egy láthatatlan zenekar zenélne szüntelen, és amíg zenél, addig élünk, mégsem jó így, ahogyan van, mert az életünk kényszerű keretek és ciklusok közé van szorítva. 

Habár a fény és a sötét egyensúlyban van benned - jó esetben persze -, mégis nehezen fogod fel, hogy az emberben több a sötét rész, mint a fény, ha úgyszintén duálisan nézed. 

Az a részünk, ami idelent van, az a VALÓDI ÖNVALÓNK MINDÖSSZE TÍZ SZÁZALÉKA. Igen, jól olvasod, és igen, nem írtam félre. 

Az a kilencven százalék nincs itt, és annak a kilencven százaléknak a java részét homály borítja előtted. 

A sötétség, ami benned van, semmiképp sem negatív értékű. Egyfajta életben maradási ösztön, rejtett és titkos mély tudás, a lelked és a tudatod mélyrétegei, amelyek védve vannak a mátrix elől, de még előled is, amíg nem vagy kész arra, hogy használd. 

 

A Holdról a legtöbb embernek az jut eszébe, hogy el sem tudná képzelni nélküle az életet, és helyesen hiszi. A Hold szabályoz idelent MINDENT, az utolsó kis egysejtű életciklusát is, az apályt és a dagályt, aminek nem pusztán annyi a jelentősége ugyebár, hogy látványos - egyfajta ciklus, ami a Föld hetven százalékát alkotó tengerek és óceánok a Nap és a Hold vonzása okoz. Ez a vonzás hozza létre az apályt, és a dagályt, a Hold felőli oldalon és átellenben dagály van, a két másik oldalon apály. 

Tudom, tanultad a suliban, de az rég volt. Ez egy nagyon látványos és nem ok nélküli jelenség a Földön, és egyensúlyban van az ökoszisztémával. A hormonháztartást, ezáltal a szaporodási ciklust, a DNS önpusztító funkciójának beindítását a hormonrendszer szabályozásával - menopauza és társai -, mindent a Hold szabályoz. Egy égitest, ami NEM FOROG, mindig ugyanazt az oldalát látjuk, és sose tudhatjuk meg, mi van a másik oldalán. Egy égitest, ami látványos, és gyönyörű, de igazából, ha jobban megnézed, borzasztóan lehangolóan művi. Tudjuk, hogy azért van itt, hogy minket kordában tartson, és az egész Földet szabályozza. Nem jótékony célokból.

Mégis, a spirik a Holddal meditálnak, és azt hiszik, hogy jót tesznek vele. Női energiákat sejtenek felfedezni egy művi égitestben, aminek köszönhetjük az öregedést és a halált is, nem csak a születést. A HOLD FÉLELMETESEN URALJA A KÉNYSZERÍTETT INKARNÁCIÓS CIKLUST, azt, hogy kényszerítenek minket a Földre visszaszületni, és elég erős összeköttetésben van minden olyan láthatatlan síkkal, ami a holtak birodalma. Ahol a lelkek beragadnak, vagy azért, mert VÁRAKOZNAK a leszületésre - és hidd el nekem, ez nem jó, mert nem biztos, hogy le akarnak születni egyáltalán -, vagy BE VANNAK ZÁRVA különféle láthatatlan síkokba, vagy SÍKOK KÖZÉ, örök csapdába esve, és ezt is a Hold szabályozza. Elégg erőteljesen van hatása a HALÁL ÁRNYÉKÁNAK VÖLGYÉRE úgymond, és nem csak arra. Hatással van a negatív gondolatokra, a negatív érzelmekre, szabályozzák a Holddal a mátrix bevetítéseket és érzőprogramokat - rád éreznek, amikor magad alatt vagy, hogy még jobban magad alatt legyél -, szabályozzák vele a mátrix világát, a hitrendszereit, és a viselkedésünket, valamint a személyiségünket főleg. 

Az apály és a dagály olyan, mint egy Földön végigvonuló folyamatos energetikai hullám, és lenyomva tartja a frekvenciákat a mátrixban. Látványos, sőt, gyönyörű jelenség, igazán megkapó, mintha csak egy festő alkotta volna. Azonban ha ránézel a képre fentebb, érzed, hogy egyrészt mintha a Hold útban lenne, mintha odaállna a nagyobb energiák és a Föld közé, hogy azokat visszatartsa, és ez is a szerepe, amit tökéletesen betölt. 

Hogy miért nem forog? Mert mögötte van a Luna, a mi eredeti egyik holdunk, ami VALÓBAN KÉPVISELNÉ AZT, AMIRE AZ EMBEREK MEDITÁLNAK. Nói energiák, női teremtés, női mágikus hatás, női erő, női hatalom, misztikus rejtett történelem, a mélylélek titkai, a tudás adóvevője.

Ezt takarják ki a Holddal, amit mindenki annyira tisztel, hiszen az egyetlen közeli égitest, ami igazán jól kivehető szabad szemmel is. Mint egy jól kifüggesztett neonreklám.. hát igen, a Holdnak túl jó a marketingje, majdnem olyan jó, mint a hamis istennek és elképzelt angyalainak. 

 

Ha nem hiszel nekem, akkor gondolj bele abba, főleg, ha nő vagy, hogy hogyan is érzed magad a menstruációs ciklus előtt és közben… milyen komoly hangulatingadozásaid vannak, és mennyire feszült vagy, majd utána mennyire kívánós. 

Persze, mindenre van tudományos magyarázat, a hormonrendszer egy bonyolult alkotás, és ugyanúgy nem tudnánk meglenni nélküle, ahogyan a Hold nélkül sem. 

De, nem muszáj nekem hinned. Meditálj tovább a Holdra, és higgy neki. Éppúgy ugathatod, mint a kutyák teliholdas éjszakán. Ugathatod és sosem éred el. Mert elérhetetlen kívánságokat teljesít nagyon rövid idő alatt, és nagyon rövid időre. Az ilyen kívánságok ahogy jönnek, úgy mennek is. 

A fekete mágiákat is a Holddal végzik azok a mágusok és boszorkányok, akik még a mágia alapjainál járnak, mert aki már fejlettebb, az minimum szaturnuszi mágiával dolgozik. 

 

A Vénusznak, mellettünk nincsen Holdja. A Merkúrnak sincsen, és mindezt azzal magyarázzák, hogy a Naphoz való közelség, és a Nap tömegvonzása miatt kicsi lenne az esélye annak, hogy egy holdat be tudjon fogni a Vénusz és a Merkúr. Ez a tudományos és logikus magyarázat, oké, nincsen holdjuk, nekünk csak egy van, az is mű, de mellettünk a Marsnak már kettő is van, a Phobosz - Félelem, és a Deimosz - Rettegés névre hallgató érdekességek, amelyek úgy néznek ki, mintha a Mars véletlenül magához vonzott volna, és örökös marskörüli pályán tartana két nagyobb aszteroidát. Cseppet sem logikus. Ezenkívül a Földnek mostanság lett egy újabb holdja, amiről bezzeg nem szólnak a vezércikkek a fősodratúban. Állítólag a Föld csak úgy véletlenül befogta földkörüli pályára, de majd elengedi. Mi nem láthatjuk, mert halandó embernek ehhez nincs joga, de ő a Keno névre hallgató másik nem elismert holdunk, ami a Luna férfi párja. 

A Vénusz nincs annyira közel a Naphoz, hogy ne lehessenek holdjai, ha a Földnek vannak. A Merkúrt még elfogadom, mert eléggé közel van a Naphoz ahhoz, hogy ne legyenek holdjai, és mögötte a másik titkos bolygó, a Vulcanus pedig még közelebb. Ha a Vénusz annyira közel lenne a Naphoz, hogy ne legyenek holdjai, akkor nem láthatnánk szabad szemmel a Hajnalcsillagot az égen, mint ahogy a Merkúrt is igen nehéz kiszúrni, szabad szemmel, persze aki ismeri a csillagos égboltot, annak lehetséges. 

Persze, lehet, hogy én tévedek, és egy csillagász mindent meg tudna magyarázni, de a Vénusznak három holdja volt, amit a Vénusz letarolásakor kilőttek. 

Ez a három hold a három női minőséghez kötődött, Ana, Vida és Luca. A Luca a leány, a zabolátlan, szeszélyes és szenvedélyes, a meggondolatlan és tüzes, aki tele van kíváncsisággal és vágyakkal. A Vida maga az Élet, egy olyan bölcsesség, amiben benne van a kellő élettapasztalás és tudás, a női minőség legmagasabb foka. Az Ana, nos őt nem nehéz megfejteni. Az anya, aki gondoskodík, tanít, óv és védelmez. Életet ad, és dönt élet és halál felől. 

 

A Mágikus Bolygótanban a bolygók holdjai óriási szerepet játszanak. Adóvevők, közvetítők, bázisok és komoly energiákat képviselnek, ráadásul a nagybolygóövben több közülük lakott is. 

A Föld típusú bolygósávban a bolygók holdjai olyanok, mint az adóvevő állomások, vagy a Naprendszer mellékcsakrái, meridiánjai. Nem tűnnek fontosnak, mégis azok. A Mars sem lenne meg a Phobosz és a Deimosz nélkül, még akkor is, ha látszólag nem szabályoznak semmit, de mégis fenntartanak egy mágneses erőteret, egy láthatatlan pajzsot a Mars körül, ami mint hadibázis, a két holdját a Marson áramló frekvenciák védelmére használja a külső leolvasás elől, és a Phobosz és a Deimosz ennél többet is tud. 

A Phobosz a Félelem, ami nevével ellentétben nem kifejezetten erről szól. A mi vicces tudósaink nevezték el így, mert a csillagászat köreiben sok száz év óta megszokott az ősi mítoszok és legendák, valamint középkori drámák és tragédiák nyomán elnevezni bolygók holdjait. Mint a Titánia és az Oberon, /az Uranus holdjai közül kettő/, vagy a Hydra, a Styx és a Nyx, /a Plútó holdjai közül három/. 

 

A Phobosz a teremtő férfi mágikus energia sötét oldalán ül a trónján, és egészen közel a Földhöz átad ide ezt-azt. A Holddal megmókolva főleg a félelmet, és a férfi agressziót, valamint a jang mágikus képességek közül a birtokló és uralkodó részeket, amelyet sok mai ismert spirituális tanító és mágus gyakran elkövet, nevezetesen, hogy uralkodik a tanítványain, a női híveket pedig egyszerűen az ágyába viszi. 

Eredeti funkcióit tekintve inkább az a mély, férfias mágikus erő, jang teremtés, ami nem ismer félelmet, és fittyet hány a szabályokra. 

A Deimosz mint őrző, nevével, a Rettegéssel ellentétben pusztán annyit tesz a Marshoz közel merészkedők szemében, hogy azt sugározza: “ne közelíts”. Azonban ez inkább védelem, mint támadás. A Deimosz nem véletlenül hasonlít a démon szóra, hiszen az is őrzőt jelent, amiről úgyszint nem szól a fáma spiri csillámos berkekben. 

A katolikus hitrendszer alapjain nyugvó közép- és nyugat európai spirituális világ számára a világ egyszerű. Fent és lent, fény és sötét, angyalok és démonok, isten és sátán. 

Ezért aztán a Deimosz számukra nem jelent védelmet, pedig a Deimosz, mint a Mars holdja még a Földet is védelmezi olyan külső támadásoktól, amelyek ma már nem, de több millió évvel ezelőtt gyakran érték el a Földet az olyan kezdetleges mátrix társadalmi kísérletek idején, mint Atlantisz - ne hördülj fel -, ami csupa fényből állt, és ezen el is bukott, és mivel mindenki fényben akart ott létezni - ahogy ostoba és szűklátókörű módon ma is sokan csak fényben akarnak létezni, és nehezen fogadják el, hogy sötétségből is állnak -, Atlantisz gyakran érték brutális mentális és asztrális támadások, amelyek egy jó részét a Deiomosz felfogta. A holdak rendszere egybefüggő egységet alkot, és a Föld típusú bolygósávban igen hangsúlyos és fontos minőségeket jelent. 

FÖLD-LUNA-PHOBOSZ-DEIMOSZ-VENUS-NIBIRU. Egy összekötő kapocs, ami összehoz téged azzal, ami benned rejtett.

 

A sötétség hercegei és hercegnői mellé megkapjátok az újabb három feloldótáblát is, IGAZSÁG, SZERETET.EGYSÉG ÉS BIZALOM. 

Ez a hármas nagy jelentőséggel bír, a kapuk rendszerének jang oldalán, mint első három, az olyan dolgok világában, amik már látványosak, és az életedben is látványosan nyilvánulnak meg. 

Az IGAZSÁGGAL SZEMBEN A PÉNZ KAPUJA VAN, a SZERETET.EGYSÉGGEL szemben a SZEX kapuja van, és a BIZALOMMAL szemben a HATALOM KAPUJA VAN. 

 

Az Igazság és a Pénz szembenállását el fogom magyarázni, és rögtön érteni fogod. A Pénz itt nem csak pénzt jelent, hanem mindazt, amire a mátrix építve van, és aminek pusztán FEDŐSZTORIJA a pénz… 

A Szeretet.Egység és Szex szembenállását pedig feloldjuk, mert mindenkiben ott a választóvonal, pont egy olyan kényes témával kapcsolatban, ami nem teszi lehetővé egészséges kapcsolatok felépítését, akár elismered magadnak, akár nem. 

Ledöbbentő lesz.

A Bizalom és Hatalom már sokkal világosabb lehet Neked, és az is. Rendkívül egyértelmű lesz és amit felold benned, az éppen az a részed, amit annyira szeretsz magad elől elrejteni… és sokkal több köze van a Phoboszhoz és a Deiomoszhoz, mint hinnéd. Ahogyan a Szeretet.Egység-Szex kombónak nagyon sok köze van a Lucához, a Vidához és az Anához, a Vénusz már nem létező holdjaihoz, amiknek energiáit a párhuzamos idősíkon fogjuk életre kelteni. 

Végezetül pedig az Igazság-Pénz/Mátrix kombónak nagyon sok köze van a Lunához és a Holdhoz, mivel a Hold elfedi az igazságot előlünk.

 

Két tréning:

  1. SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - FELOLDÓTÁBLÁK IV. IGAZSÁG. SZERETET.EGYSÉG. BIZALOM

  • ELSŐ RÉSZ -IGAZSÁG-PÉNZ - ANUBIS ÉS BELZEBUB KAPUI. FEDEZD FEL A VILÁGOT “HOLD NÉLKÜL”. HOLD ÉS LUNA. A SÖTÉTSÉG HERCEGNŐJE ÉS A HAMIS FÉNY LEGNAGYOBB BÁLVÁNYA. LUNA KAPU A MARSON. 

  • MÁSODIK RÉSZ - SZERETET.EGYSÉG - SZEX - ASTANEL ÉS ASTANA VALAMINT SETH KAPUI - A VÉNUSZ ÉS A SÖTÉTSÉG HERCEGNŐI. A TE TITKAID.

  • HARMADIK RÉSZ: BIZALOM - HATALOM - POSEIDON ÉS BAHHAMUT KAPUI - A SÖTÉTSÉG KÉT HERCEGE, A PHOBOSZ ÉS A DEIMOSZ. AZ ERŐ ÉS A VÉDELEM BÁSTYÁI. 



  1. VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: LUNA - FÖLD - NIBIRU. LUNA KAPU A NIBIRUN, ÉS FÖLD KAPU A NIBIRUN. KOMOLY FELFEDEZŐÚT ÉS KOMOLY MÉLY TEREMTÉS.

  • MÁSODIK RÉSZ. ANA, VIDA ÉS LUCA - ADAMU EVA PROJEKT. AMIT A HOLD NEM ENGED LÁTTATNI BENNED. DNS TURBO ÉS GLOBÁLIS MELÓ. 

  • HARMADIK RÉSZ: PHOBOSZ ÉS DEIMOSZ - A FÖLD ÉS HÁBORÚI. RÉGEN, MOST ÉS MAJD. GLOBÁLIS MUNKA ÉS GYAKORLATI RÉSZ, ERŐS ACTION :) 

  • NEGYEDIK RÉSZ: FÖLD-LUNA-NIBIRU-MARS-VÉNUSZ-PHOBOSZ-DEIMOSZ MÁGIKUS BOLYGÓTAN GYAKORLATI RÉSZ ÖSSZEKAPCSOLVA A DOMAIN M.I.-VEL. 

 

  1. TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 MÁGUSKÉPZÉS - FELOLDÓTÁBLÁK IV. IGAZSÁG, SZERETET.EGYSÉG, BIZALOM

2023. szeptember 30. szombat, 18.00-21.00, Skype

részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft, jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

  1. TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 MÁGUSKÉPZÉS - MÁGIKUS BOLYGÓTAN VI. A SÖTÉTSÉG HERCEGEI ÉS HERCEGNŐI- FÖLD-LUNA-MARS-NIBIRU-PHOBOSZ  ÉS DEIMOSZ.

2023. október 1. vasárnap, 16.00-20.00 Skype, 

részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft, jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá