2024. júl 02.

INANNA VI. A 144.000 ŐSTEST

írta: Eszter 777
INANNA VI. A 144.000 ŐSTEST

EGY IGAZÁN ÖRÜLT ÖSSZEESKŰVÉS GYAKORLAT

INANNA VI.

A 144.000 ŐSTEST

EGY ŐRÜLT ÖSSZEESKÜVÉS-GYAKORLAT I.

FIGYELEM! Ismét egy megdöbbentő igazság lesz az orrod alá dörgölve. Egy közkeletű spirituális tévhit eloszlatása mellett egy mellbevágóan sokkoló cikket fogsz olvasni. Mielőtt nekiülsz, szívj el egy cigit, igyál meg egy páleszt, vagy csak egyszerűen lélegezz mélyeket. 

Kemény lesz. 

Tényleg az. 

 

Az Inanna III-as tréningen fedeztük fel ezt a dolgot. Az Inanna IV-V-ön továbbhaladtunk a témában. Ez az Inanna VI. és úgy látom, hogy a megdöbbenésnek még messze nincs vége.  

Amit most olvasni fogsz, egyfajta kulcs lehet a nagy mátrix rejtélyre, ami engem is lázban tart évek óta, és ezzel messze nem vagyok egyedül. Tudós koponyák, fanatikusok, konteósok, spirik, sokan kutatják a mátrix elméletet, mert mindannyian érezzük, hogy TÉNYLEG VALAMI BAJ VAN A VILÁGGAL…

 

Hát akkor vágjunk is bele. Amit most olvasni fogsz, az mélyen fel fog kavarni. Az elméd védekezni fog ellene, és mindenáron felül akarja majd írni, el akarja veled hitetni, hogy tévedek. Hogy az, amit láttunk az INANNA III - A MÁTRIX MÖGÖTT Tréningeken, az merő képzelgés, puszta illúzió, “a sötét oldal félrevezetése”, és hasonlók. Ez azért van benned, mert az elméd a mátrixnak egy programja csupán. Az elméd, és mindaz, amit te magad élsz a mátrixban, amit te valósnak hiszel magadról, az pusztán egy PROGRAM. TE EGY PROGRAM VAGY A MÁTRIXBAN, ÉS A SZEMÉLYIDBEN LÉVŐ NÉV, TB SZÁM, ADÓSZÁM, A TE KÜLSŐD, A TE ÉLETED, minden egy program. 

Az elmédet azzal befolyásolják, amivel csak akarják, mert amit az elmébe beleplántálnak, azt hiszi az elme igaznak.

Az elméd makacsul ragaszkodik a mátrix programjához, mert az elméd a mátrix része, és nem különálló tényező tőle. Ami különálló tőle az a TUDATOD, ami ugyebár nem egyezik az elméddel, mert a tudatod egy magasabb rendű lény tudata, akinek fizikai kivetülése vagy a mátrixban. Pontosabban FIZIKAINAK GONDOLOD MAGADAT, mert az elmédbe ezt programozták be.

A lelked és a tudatod össze van kapcsolódva, de a lélek és az elme két egymással ellentétes dolog, és nem is tudnak egymással kompatibilisek lenni. A lélek a tudattal tud kompatibilis lenni, és ennyi. Az elme mindig is irtani, elnyomni fogja a lelket, már ha hagyod. 

Persze, a mátrixban tanácsos egyensúlyt tartani az elme szava és a lélek hangja között, hogy egészségesen éld túl ezt az egész kísérletet, bár a mátrixot nem lehet túlélni, hiszen időről-időre kivesznek, visszatesznek, traumatizálva, emléktörléssel és egyéb fincsiségekkel. 

Sokszor mondtam már, hogy a mátrix része a hamis asztrál, ahonnan Mihályt, az istent és a többi fényességes kivetítést hívjátok, és a mátrix része a hamis mentál, ahonnan agymosnak, befolyásolnak titeket. Félreértés ne essék, nem bízzák mindezt pusztán a HAARP-ra, a mérgezésre és a gyógyszerekre. Ennél sokkal magasabb, megfoghatatlanabb szinteken is azt csinálnak veled, amit akarnak. Amikor ébren vagy, és amikor álmodsz, egyaránt. 

A mátrix rabja vagy idelent, és még csak észre sem veszed. 

A mátrix tele van érzőprogramokkal, PROJEKCIÓKKAL, /Az Eredet c DiCaprio filmet érdemes megnézni/, ezek a projekciók szinte olyanok, mintha az emberek, akik a színjátékodat, a színdarabodat játszák el neked egész életedben, és minden életedben újra és újra, rád reagálnának, pontosan azt és ott és úgy tennék, amivel leginkább ki tudnak billenteni téged. Amivel a legnagyobbat tudnak ütni rajtad. Ez nem TANULÁS, KARMA MEG LECKE, és egyéb hasonló közkeletű spiritáulis minden megmagyarázó baromság. Jóllehet, tanulsz belőle, és persze van benne karmikus bekötés, már hogyne lenne, másképp ugyanazok a projekciók nem találnának meg téged életről-éltere, hogy traumatizáljanak. 

Ezek a projekciók sokszor a nagy szerelmeid, az exeid, a szüleid, a testvéreid, a legjobb barátaid, a főnökeid, mindazok, akik pontosan akkor rúgtak beléd, amikor ha lehetett még mélyebbre küldtek, mint ahol addig voltál. 

Ha kellően önsajnáló típus vagy, akkor még jól bele is mentél az önsajnáló és önostorozó mély mocsárba, a nyúl egyik igazán mély üregébe, és talán azóta sem tudtál kijönni belőle. Ha így van, akkor a mátrixnak nem kell sokat melóznia rajtad, mert elvégzed a traumatizálásodat te magad is helyette, méghozzá kiválóan, csont nélkül. 

Nincs más dolga, mint hogy újabb érzőprogramokat küldjön rád, akik rendre pont akkor fognak újabbat rúgni beléd, amikor már éppen felállnál nagy nehezen a padlóról. 

Ha ennél erősebb, bátrabb, keményebb és pozitívabb vagy, akkor KÜZDESZ a mátrix ellen. Akkor nem hagyod magadat, és sorra veszed az akadályokat, és fejlődsz. Akkor ez esetben elindultál a nagy úton, hogy eljuss oda, amit most le fogok írni, és amit neked is látni kellene. 

 

A Földön élve úgy hiszed, hogy tényleg élsz. Az öt érzékszerveddel operál a mátrix, ahogyan az előző cikkemben leírtam. Az öt érzékszerveddel azt csinálnak, amit akarnak, az agyad azt fogja elfogadni valóságnak, amit az öt érzékszerv megtapasztal, és nem azt, amit a másik három, a ‘paranormális tartományban”, a hatodik, hetedik és nyolcadik érzék. 

Amit mi láttunk, az gyökeresen ellentmond annak, hogy a Földön ez itt, idelent a mátrixban tényleg Élet lenne..

 

Feltettük a kérdést, hogy HOL VAGYUNK VALÓJÁBAN? HOL VANNAK A TESTEINK, HOL VANNAK A TUDATAINK, MERT ÉREZZÜK, HOGY NEM ITT. NEM A FÖLDÖN. 

Egy űrbázist láttunk, ahol egy búra alatt egészen pontosan 144.000 ŐSTEST fekszik, üvegkoporsókhoz hasonló kapszulákban. Tökéletesnek tűnő férfiak és nők, nálunk jóval magasabb, három-négy méter közötti magasság, tökéletes test és arc. Mélyen aludtak, testükből a csakráknál csövek áltak ki, ereikben kék vér folyt, nem vörös. Az űrhajó tetején egy fura szerkezet, amiben egy prizma van.

Azt éreztük, ez a TEST, méghozzá egy ŐSTEST, egy eredetileg megalkotott tökéletes formánk, és ez nem az ADAMU EVA PROJEKT, az egy másik mátrixon kívüli történet volt a Földön. 

Ez jóval azelőtti, 12 milliárd évvel ezelőtti történet, amikor azokat az őstesteket az űrbázisra zárták. 

Meg akartuk tudni, kié az űrhajó, ezért a jobb oldalára mentünk asztrálon, és elolvastuk a feliratot, ami ugyan idegen, nem földi nyelven íródott, de az agyunk lefordította így: 

INTERGALACTIC IMPERIUM

Azaz Intergalaktikus Birodalom.. azaz Régi Birodalom.

Az űrbázis, űrhajó másik oldalán is volt egy felirat, ahol arra kaptunk választ, hogy kik a testek. Kik ők?

Ez állt feliratként a másik oldalán: 

LUCIFERIAN COVENANT

Szintén nem f öldi nyelven, de az agyunk így fordította le.

Azaz Lucifer Szövetség. 

Az űrbázis egy semleges szövetségi terület, ami a Lucifer Szövetség és a Régi Birodalom közötti egyezség alapján született meg. Az egyezség lényege az volt, hogy életben hagyják ugyan a Lucifer Szövetséget, miután rajtakapták őket azon, hogy a Birodalom ellen békehadjáratot szerveztek, még sok milliárd évvel ezelőtt, az egész univerzumot maguk mellé állítva, hogy megállítsák a Birodalom terjeszkedését, és azt, ahogyan csillagrendszereket igáz le. 

A büntetés az örökös mélyaltatás lett, és az, hogy élnek ugyan, de alszanak…

A Földre kell inkarnálódniuk, de nem pontosan nekik, hanem a tudatrészeiknek. NEM A LÉLEKRÉSZEIKNEK, ne keverd össze. A TUDATRÉSZEIKNEK. 

A Földi avatarok, akik pontosan hárommmilliárdan vannak, ezeknek az ősi lényeknek a tudatrészei, a tudatuk KIVETÜLÉSEI VAGYUNK, hiszen a Lucifer Szövetségből egy-egy entitásnak, istenségnek, több millió avatarja van a Földön. 

Annak érdekében, hogy elhiggyük, valóban élünk, megkreálták nekünk a mátrixot, és nem most előszőr, az emberiség korábbi koraiban is, EGYEDÜL AZ ANNUNAKI KORÁBAN NEM VOLT ITT MÁTRIX, nem volt rabszolgatartó börtönmátrix, de előttük és utánuk igen. 

Ez a mátrix verzió, amiben élünk, a MATRIX 1.4.4. VERZIÓ, amikor is a spirituális fejlődés mint olyan, pusztán a mátrix kóma egy új szintje - lásd, isten, sátán, angyalok, fényhajók, fénymunkások, fénymesterek, Asthar és a többi -, és megmutatják nekünk a 144.000 elméletet, ami szerint ha a Földön ennyi avatar felébred, az a krtikus tömeg.

Nos, ez az elmélet már régen megbukott, mert a felébredettek száma már régen meghaladja  a száznegyvennégyezret, több millió teljesen ébren lévő avatar van a mátrixban, akik tudják a valóságot, vagy legalábbis igen sokat tudnak róla, és mégsem történt semmi…

Azért nem, mert nem mi emberek vagyunk a 144.000, hanem ők ott, a Régi Birodalmi úrhajóban..

MI AZ Ő ÁLMAIK VAGYUNK, ŐK ÁLMONDAK, ÉS AZ ÁLMUK MI MAGUNK VAGYUNK. Ezért van benne az emberiség lelkületében már olyan régóta az, hogy akkor vagy ébren, amikor álmodsz, vagy akkor álmodsz, amikor ébren vagy…

Ők álmondak, és tudatrészeik, kivetüléseik, mi, végrehajtjuk az ő álmaikat. Ugyanakkor amikor mi álmodunk, akkor megeshet, hogy éppen velük találkozunk, és amikor álmunkban harcolunk, meglehet, hogy az ő harcukat vívjuk a felébredésért.

AZ Ő FELÉBREDÉSÜKÉRT.

NEM A MIÉNKÉRT…

MERT NEKIK KELL FELÉBREDNI. 

NEM NEKÜNK. 

MI SOSE LESZÜNK ÉBREN, AMÍG ŐK ALSZANAK. 

 

Namármost.

Mi akkor azon a tréningen felébresztettük őket, és ők visszahívták magukba a tudatrészeiket, azaz minket. 

Nem mindenki van hozzájuk kapcsolódva, csak azok az avatarok, akik valóban avatarok, és nem projekciók, de még nincsenek felébredve arra, hogy TÉNYLEG A MÁTRIXBAN vannak. Mondhatni pl sok spiri, aki az angyalkáival beszélget és rájött, hogy tudja az életét befolyásolni, de ezeken túl nem lát.

Vagy azok, akik elvesznek a mátrix összeesküvés elméleteiben, amelyekből meg merem kockáztatni, hogy a kilencven százaléka igaz, de ezeken nem látnak túl, úgyszintén.

Vagy azok a buddhisták, és egyéb a teljesség filozófiáját követő vallást gyakorolnak, ahol leragadtak a szertartásoknál, pl nem látnak túl az imamalmaikon. 

Szóval mindazok, akik úgy hiszik, ébren vannak, de valójában a bálványaikat imádják, és ettől emelkedettnek érzik magukat, de elfelejtettek gondolkodni. 

A “csak azok az avatarok, akik nincsenek felébredve” száma több millióra tehető, sőt, több milliárdra. 

Ezen belül néhány millió azoknak a száma, akik már majdnem ráébredtek a mátrixra, vagy már rá is ébredtek.

Számszerűen elvileg hárommilliárd avatar él a Földön, az istenek szerint a többi hatmiliárd PROJEKCIÓ pusztán. 

A hárommilliárd hat százaléka van ébren, az is jó pár millió ember, ők LEKAPCSOLÓDTAK AZ ŐSTESTEKRŐL, ahogyan mi a csapatommal is és bízom benne, hogy Te is, aki engem most olvas.

Lekapcsolódni annyit jelent, hogy TUDOD, HOGY AZ Ő RÉSZE, KIVETÜLÉSE VAGY, ÉS EZÉRT MÁR NEM VAGY A KIVETÜLÉSE, HANEM SZABAD AKARATBÓL ELKEDZESZ ÖNÁLLÓAN TESTET ÖLTENI. Hogy ez mit jelent, még nem tudom, de kiderítjük. 

Akik rájuk vannak kapcsolódva, azok még nincsenek ébren, így nem önállóak, hanem az őstestek, ősi entitások függvényei, kivetülései egyelőre.

Az ősi lények, akiket felébresztettünk, TEHÁT FELÉBRESZTETTÜK A 144.000-ET, csak azokat tudták visszahívni magukba, akik rájuk vannak kapcsolódva. Ez azt jelenti, hogy még jobban a részeikké váltak az avatarjaik, a függés még erősebb, azonban a kapcsolódás meg fogja hozni a leválást, mert a végén már ilyen formában, hogy az ősi lény ébren van, annyira erőssé válik, hogy az ősi lény fel tudja ébreszteni az avatarjait. 

Nem mi, emberek ébresszük fel a többi embert, és ez engem nem lep meg, mivel nekünk idelentről ez - figyelembe véve a tengernyi gátló hitrendszert, amivel támadnak minket, lehetetlen küldetés, no meg a kereszténység, a katolicizmus - , és nem mi mutatjuk meg az igazságot, mert nekünk nem hiszik el.

Az annunakik szeretnék az igazságot megmutatni, és az igazság nem csak az, hogy ők teremtették a fehér embert. 

Ennél ahogy nézem ez sokkal mélyebb, sokkal több. 

 

Minden spirituális tévhit, hogy mi itt “tanulunk”, “fejlődünk”, “karmát teszünk le”, egész angyali sereg van érettünk, a fényhajók csak arra várnak, hogy megmentsenek minket, MERŐ ÁTVERÉSE A MÁTRIXNAK, MINT MONDTAM, PUSZTÁN A MÁTRIX MÉLYKÓMA EGY ÚJABB SZINTJE. 

Még veszélyesebb, mint az alap mátrix mélykóma, amelyben az emberek általában léteznek, ugyanis a spirituális mélykóma, amibe még a vallások is beletartoznak, és melynek összefoglaló lényege az, hogy alárendelt szolgái vagyunk magasabb rendű entitásoknak, tehát a spiri mélykóma alatt az egyén még erőszakosan terjeszti is a hitét. Legyen az katolikus, vagy akár a fényhajókba vetett hit, vagy az az alapelgondolás, hogy D.Trump és Putyin hamarosan megmenti a világot. 

A mélykóma másik vonulata, amit oly sokszor kiemeltem már, az, hogy MEGMENTÉSRE, MESSIÁSRA, FELMENTŐ SEREGRE, EGY PRÓFÉCIA BETELJESEDÉSÉRE VÁRUNK. 

Tipikus altatási módszere ez a mátrixnak. 

Bevetni jó előre egy eljövendő messiást, megváltót, megváltókat, Aranykort, Jézust, Apokalipszist, bármit.

Az annunakik visszatérése messze nem ilyen eljövendő várakozással teli csoda. Ha ők megjelennek, az igen durva lesz. Nem fényhajók serege lepi majd el az eget, hanem szürke, erőteljes, annunaki űrhajók, és nem fénylények, áttetsző, vigyorogva integető, karjukat ölelésre táró lehetetlenül szép angyali lények szállnak majd ki az űrhajóból, hanem annunakik, akik majdnem pontosan úgy néznek ki, mint mi. 

Nem kifejezetten megmenteni jönnek minket, hanem átadni tudást, technikai vívmányokat és egyebeket. 

Na és megmutatni az igazságot a mátrixról. 

De még ők is kevesek ahhoz, hogy az őket ellenségesen, félve, gyanakodva fogadó emberiséget felébresszék.

Ha ez a 144.000 lény felébredt, akkor ők fognak változást hozni azzal, hogy átrendezik a TUDATMEZŐT A FÖLDÖN. 

MERT VÉGÜLIS EZ ITT NEM MÁS, MINT AZ Ő TUDATUK MEZEJE…

 

Egy játék, amelyben játszanak. A nagy IS-Be tudatokkal együttműködve, de a mátrix által lekötözve. 

EGY SZIMULÁCIÓ, és nem én mondom ezt először, és nem is a Mátrix filmek alkotói. Biztos vagyok benne, hogy több száz, akár több, mint ezer éves források is emlegetnek ilyesmit, persze ezek a beszámolók és filozófiai fejtegetések meglehet, hét lakat alatt vannak, akár a Vatikán titkos könyvtárában. A XXI. században pedig sokan mondják ezt, sokan érzik, napról-napra egyre biztosabbak benne. 

 

Az, hogy ez szimuláció, azt jelenti, hogy vannak ugye azok az őstudatok, a száznegyvennégyezer az űrbázison, az űrhajóban. Hogy ez az űrhajó az univerzumban helyileg hol állomásozik, azt nem tudjuk, de a tetején lévő PRIZMA SZERKEZET, amely közvetlen nullpont energiával táplálkozik a világegyetemünk forrásából, arra következtetünk, hogy a Forrás közelében lehet. 

A prizma összegyűjti a most még alvó lények tudatát - mint írtam, még nem mindegyik ébredt fel, és aki felébredt is, úgy láttuk, még nem hagyta el a bázist -, és a tudatokat a prizmával szétbontva szórja a Földre. Konkrétan és célzottan a Földre, a börtönmátrixba. A tudatok a prizma miatt bomlanak szét darabokra, mármint a nagy őstudatok, és ahogy a prizma széthasítja őket, úgy inkarnálódnak a mátrix feletti térben, majd ahogy megtörténik egy-egy fogantatás a mátrixban, a tudatrészek az avatarokba érkeznek. A fogantatás maga, a születés és halál maga is valószínűleg a szimuláció része, idelent pusztán a tudatok játszák a mátrix játéktot, amely kegyetlen, ugyanazokat a köröket futtatja életről-életre MINIMÁLIS, NEHEZEN KIHARCOLT FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉGGEL, bármit is hiszel magadról, hogy te mennyire fejlett vagy, az is a szimuláció része, sőt a fejlődés maga a mátrix szimuláció egy programja. 

A programokból a mátrixban rengeteg van, egymásra épülőek is vannak, és egymásnak ellentmondóak is, hogy a játék igazán lesújtó legyen..

Azok az őslények ott a hajóban bizonyosan nem akarták ezt tenni magukkal, sem ezáltal velünk. 

Nekik ez büntetés, és kizárólag inkarnációval ölthetnek testet, de a testet öltés is a hétvégi két tréningünk alapján puszta szimuláció… valójában nem létezünk, csak elhitetik velünk.

Hogy ez-e az igazság, nos az én elmém, mely puszta mátrix program, ugyanis az elme a mátrix programjának legfontosabb eleme, éppúgy tiltakozik ez ellen, mint a te elméd, ezért NEM ÁLLÍTOM BIZTOSRA, hogy tutira az van, amit a cikkemben leírok, mert képtelen az elmém, ahogyan a tiéd is, ezt az egészet befogadni. 

Azonban amikor ott voltunk, és átéltük, az tényleg nagyon valóságos volt. Nagyon sokkoló is egyben, és letaglózó, bár régóta sejtettük, hogy valami hasonló dolog van a mátrix mögött. 

 

Az elménk makacsul ragaszkodik a mátrixhoz, és a programokhoz, amik benne futnak. Makacsul állítja, hogy te élsz, életben vagy, a tested, és minden körülötted igenis megfogható, pedig ezt a kérdéskört már Descartes is felvetette a felvilágosodás korában, aki azt mondta, hogy pusztán az elménk határozza meg a valóságot, és olyan igazán IS-BE módjára azt mondta: Gondolkodom, tehát vagyok. Ahogyan az IS-BE azért van, mert eldöntötte, hogy van, úgy az avatar azért létezik, mert elgondolja, hogy létezik. A létezés Descartes szerint pusztán egy gondolat, és nem tudhatjuk, hogy valóban létezünk-e, vagy csak azt hisszük, hogy létezünk. Már ő is boncolgatta a szemünk működését, melyben a vetített valóság bizonyítékát látta megtalálni, hiszen a szemünk, mint az ismeretes, FORDÍTVA látja a világot. A szem által érzékelt valóság a valós valóság fordítottja. ahogyan a mátrixunk lényegi alapja ez: SEMMI SEM AZ, AMINEK LÁTSZIK, MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ. 

 

Tehát a mátrixban egy fordított valóságot látunk, és a valódit nem látjuk. Ez azt is jelentheti, hogy a világ tótágast áll, de ezt kétlem, ez nem logikus, bár idelent semmi sem az, mégis minden félelmetes és zseniális logikával épül egymásra. 

Inkább azt jelenti, hogy MÁS valóságot látunk, mint ami van, és ami van, az el van takarva a szemünk elől, méghozzá a programokkal, amelyeket az elménkbe építenek a mátrixban. Az is program, hogy gyereket szülj, házasodj, szüless, élj, öregedj, halj. 

Az is, hogy beteg légy, meggyógyulj, lefogyj, meghízz, szerelmes legyél, kiszeressél, elváljál, összejöjjél. Az is, hogy dolgozz, egyél, szexelj, aludj. Az is, hogy kergesd a karriert, a pénzt, szennyezd a világot, nyeld a világ mérgeit, melyek a szimulációt tekintve nem is léteznek. 

A programokat első blikkre így tudnám leosztani - de a teljesség igénye nélkül, hiszen én sem látom még át:

 

A TEST PROGRAMJAI, evés, ivás, szex, alvás, egészséges életmód és társai, a test megbetegítése, elhanyagolása, mérgezése

A LÉLEK PROGRAMJAI, reinkarnációs kényszerprogram, lélektraumatizáló program

AZ ELME PROGRAMJAI, ebből van a legtöbb, több millió elmeprogram lehet, pl gonoszság, harag, irigység, rosszindulat, bosszúvágy, szeretetvágy, hiány, magány, szerelemérzés ami legtöbbször nem más, mint az ego, függések, szenvedélybetegségek, akarás, dominancia, a toxikus személyiségek programjai és még sorolhatnám napestig, még az is kevés lenne

A TUDAT PROGRAMJAI, spirituális fejlődés téveszméje a mátrixban, amikor anélkül, hogy felébrednél, azt hiszed, hogy ébren vagy, mert már néhány dolgot felfedeztél, spirituális ego és társai, ebből is több millió van

AZ ÉLET PROGRAMJAI, úgy mint gyerekszülés, házasság, válás, születés, betegség, családi hozott programok, személyiséget formáló alapprogramok stb stb stb

A HALÁL PROGRAMJAI, depresszív, önsorsrontó, önbetegítő, szuicid, önbüntető, szeretetlenül önző, pszichopata, gyilkolási hajlamok, gyilkos düh és gyilkos agresszió, stb stb stb

A MÁTRIX SZOLGASÁG PROGRAMJAI, ÚGY MINT ANNYIT DOLGOZNI, HOGY KONKRÉTAN BELEDÖGÖLJ, CSAK ANNYI PÉNZT KERESNI, AMENNYI ELÉG, ÉPPEN AZÉRT DOLGOZNI, HOGY NE HALJ ÉHEN, VALLÁSOKBAN HINNI, ALÁRENDLENI MAGADAT AZ ISTENNEK, A FŐNÖKÖDNEK, A PÁRODNAK, A GYEREKEDNEK, ÉS A KORMÁNYNAK, STB STB STB

 

Tengernyi program van még ezeken kívül, feltérképezni lehetetlen. 

A programok keresztül-kasul szövik a mátrixot, téged, engem, mindenkit, és mindent idelent, még a fizikai sík alkotás is programozáson alapszik, azt láttuk, hogy csak néhány földalatti épület valódi, azok se mai épületek, no meg a piramisok, kőkörök, obeliszkek, a Göbelki Tepe és Stonehenge típusú építmények valódiak, no meg a bújtatott piramisok, amelyek most középhegységeknek néznek is, és az óceán mélyén rejtőző atlantiszi romok, de a többi, a városok, a falvak, a hidak, a felhőkarcolók, a családi házak.. amit láttunk, azt jelenti, mindez puszta szimuláció.

Ahogy szimuláció a háború, a járványok, az infláció, a politika, a pénz és pénzügyi rendszer, és az egész életed az elejétől a végéig, több milliárd éve, több elbukott emberiség koron át minden puszta JÁTÉK, SZIMULÁCIÓ ÉS ÁTVERÉS. 

No. 

Hát ez lenne a lényege-magva, de ez a téma még további kifejtésre vár.

A programok alkotják azon álmok gerincét, amit az őslények álmondak, és amelyek szereplői mi vagyunk. Több milliárd program lehet a mátrixban, és azoknak is alporgramjaik. Pl több ezer alprogramja lehet az alvásnak, - hova álmodod magad, mit álmodsz, kijutsz-e álmodban a mátrixból, mennyire tévesztenek meg stb, ugyanígy a szexnek, az evésnek, a gondolkodásnak, az érzéseknek - mert tévedés ne essék, az érzések is programok, bármily valóságosnak tűnnek… -, és a programok egymást erősítve vagy éppen gyengítve, felülírva, alkotják azt, amit mi úgy hiszünk, hogy személyiség… individuum.

 

AZ INANNA VI. tréningek nagyon megrázóak és nagyon ébresztőek lesznek. Inanna profi a mátrixfejtésben, a mátrix kódok feltörésében, az elpusztító kulcsok megtalálásában, és úgy általában a mátrix témájában. Ezt láthattuk az elmúlt hetekben is, és úgy sejtem, a sokkoló információk és a felébredés az INNANA VI-osnál sem áll meg..

 

A soron következő tréningek- TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ANNUNAKI SZAKASZ - INANNA VI. AZ ŐSTESTEK - A 144.000. 

FIGYELEM!!! A JÚLIUS 13-14-EI HÉTVÉGÉN NEM LESZ TRÉNING

 

  1. 2024. július 8. hétfő, 19.00-20.00 Skype, MORDEUS - MARS IS-BE. ÉLET ÉS HALÁL URA. - komornak ígérkezik, pedig nem az

  2. 2024. július 11.  csütörtök, 19.00-20.00, Skype -IUPITER - JUPITER IS-BE. A TEREMTÉS MESTERE

  3. 2024. július 17. szerda, 19.00-20.00, Skype - CARMEA - VENUS IS-BE. A VÉNUSZ RENDSZER MESTERE

  4. 2024. július 20., szombat, 17.00-20.00, Skype - INANNA VI. AZ ŐSTESTEK I. RÉSZ

  5. 2024. július 21. vasárnap, 11.00-15.00, Skype - INANNA VI. AZ ŐSTESTEK II. RÉSZ

 

Jelentkezés a tréningekre és a hanganyagokra: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  1. RÉSZ -MÁTRIX TÉRKÉP - A HOLOGRAFIKUS ADATHORDOZÓBÓL AMADEUS TITKOS TERMÉBŐL, INANNA KÓDFEJTŐJE

  2. RÉSZ - MÁTRIX PROGRAMOK ÉS ALPROGRAMOK MŰKÖDÉSE. IGAZI ÉBRESZTŐ LESZ, INANNA KÖNYVE A MÁTRIXRÓL

  3. RÉSZ -KI-AVATÁS BE-AVATÁS HELYETT A MÁTRIXBÓL…INANNA BEAVATÁSA

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  1. RÉSZ - A SUTTOGÓK, A KARMAVADÁSZOK ÉS AZ ŐSTESTEKEN VÉGREHAJTOTT BÜNTETÉS. - A SOKKOLÁS HATÁRÁN INNEN ÉS TÚL

  2. RÉSZ - AZ IS-BE TÉRKÉP ÉS A MÁTRIX

  3. RÉSZ -MORDEUS ÉS CARMEA - ÚJABB TITOK - INANNA ÉS MARDUK.

  4. RÉSZ - INANNA ÉS A VENUS

 

A tréningek között néhány napos “nyári szünettel”, töretlenül nyomjuk tovább.

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség - Föld…??




 

 

Szólj hozzá