EGYLÉLEK KAPCSOLAT
2018. július 12. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK KAPCSOLAT

SZAKRÁLIS KAPCSOLAT

EGYLÉLEK KAPCSOLAT

Az Egylélek Kapcsolat egyszerre spirituális, asztrális, mentális, szakrális és fizikai is, benne egy olyan mély szerelemmel, mely tisztább mint a legtisztább kút vize, ősi forrásból táplálkozik, ötvözve a közös küldetéssel, mely jön belőlünk, visszafogni sem tudjuk, és az egész annyira természetes és egyértelmű, hogy az elszakadás, főleg a szándékos elszakítás azért fáj annyira, mert ami természetes és egyszerű, magától értetődő, azt erővel szakítják szét... 
Belerakva a csodálatos és tiszta kapcsolódásba manipulatív elemeket, fekete mágiát, megtévesztést, önzést, reptilian érdekeket, és a háttérhatalom pontosan tisztában van ennek a kapcsolódásnak az erejével. 
Amikor elkezdődik, amikor a páros először találkozik a földi létben, az energia hatalmas, az információ túl sok, azonnal tudnak mindent, hogy kik ők, miért jöttek, összetartoznak, évmilliós emlékek elevenednek fel másik bolygókról... a szexuális energia kitörni akar, és a férfi ezt jobban érzi, megijed a hirtelen túl sok érzéstől, a túl nagy vágytól, menekül vagy túlzottan birtokolni akar, vagy mindkettő... 
A nő kétségbeesetten ragaszkodni akar, üldözi a férfit, fél, hogy amit megtalált, elveszíti... 
De amikor először találkoztak, még nem tudták, hogy éveken át tartó tanulási folyamat vár rájuk, hogy mire újra találkoznak, letisztuljanak az elvárásoktól, a megfelelési kényszertől, - a férfi megfelelni akar, a nő elvárásokkal van tele éveken át, és mindketten tengernyi fájdalommal, és ez a folyamat nem kikerülhető, a sötét mátrixból kellett kitörnünk, és megtanulni mi az igaz, mi a hamis, majd rácsodálkozni egymásra.. jé, te még mindig itt vagy, mégis itt vagy, és szeretsz... mindent megbocsátanak egymásnak, akármit is tettek, mert ez a szerelem feltétel nélküli, ha letisztul, tele van megértéssel, elfogadással.
Amikor újra találkoznak, megérzik, ez az egész egyértelmű, természetes és egyszerű, és éppen az egyszerűsége miatt volt olyan nehéz befogadni. 
Amikor újra találkoznak, letisztultak és nincsenek kétségeik. Megküzdöttek egymásért önmagukkal és a megtévesztést is kibogozták, eldobták, egy új világba lépnek együtt. 
Kéz a kézben, szív a szívben, szabadon, egymást tisztelve.
Nem bomlott meg az egység, végig ott volt, csak rejtve, és csupán elfelejtették, milyen Egynek lenni. 
Áldás, szeretet
E

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr8414108639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.