2018. aug 25.

A FÉNY GYERMEKEI SZER - A FÉNY GYERMEKEI AZ ÚJ FÖLDÉRT - SÁMÁNISZTIKUS CSALÁDI BEAVATÁS - ASTHAR ÉS A FÉNY ISTENE VEZETESÉVÉVEL - SKYPON MA ESTE

írta: Eszter 777
A FÉNY GYERMEKEI SZER - A FÉNY GYERMEKEI AZ ÚJ FÖLDÉRT - SÁMÁNISZTIKUS CSALÁDI BEAVATÁS - ASTHAR ÉS A FÉNY ISTENE VEZETESÉVÉVEL - SKYPON MA ESTE

2018. AUGUSZTUS 25. SZOMBAT 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A Fény Gyermekei Szer

Asthar és a Fény Istene vezetésével

A FÉNY GYERMEKEI AZ ÚJ FÖLDÉRT

SÁMÁNISZTIKUS CSALÁDI BEAVATÁS

2018. augusztus 25. szombat

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

Megalkotjuk Nektek, Gyermekeink. Végigtapossuk a járatlan ösvényt, értetek. Azért, hogy ti már SZABADOK lehessetek, hogy ne legyen bűn az, hogy önmagatok akartok lenni, hogy azt tehessétek, amire születtetek. Ha pékek, akik szeretettel és nem a profitért sütnek, akkor azok. Ha diplomás jogászok akik összefogva eltörlik végre a mocskos, jahve-illuminati Római Jogrendszert, akkor azok. Ha spirituális gyógyítók, akik zöldellő dombokon és helyreállított erdőségekben tartanak meditációt, akkor azok. Mindegy, hogy mik akartok lenni, ha nagyok lesztek. LEGYETEK BOLDOGOK.

Ti már most is mindent tudtok. Úgy jöttetek le hozzánk, hogy fényoszlopként álltok mellettünk, nevettek a kicsinyes hibáinkon, és megtanítotok minket magunkat megkérdőjelezni.

Megtanulunk tőletek feltétel nélkül szeretni. Elfogadni. Másképp látni dolgokat. Kulcsok vagytok, mely kinyitja tudatlanságunk ajtaját és amikor benézünk és szembesülünk a tudással, melyet ti magatokkal hoztatok, akkor megint csak nevettek, kacérkodtok azzal, hogy tudjátok, magasabb rezgésen érkeztetek, mint mi, de visztek minket fölfelé és nem úgy, ahogyan mi visszük a többi felnőttet. Az nem nektek való és titeket nem is érdekel. Ti öleléssel, mosollyal, tükrök tartásával visztek minket és nekünk A TÜKREITEKET ÉRTENI KELL. Alázattal fogadni.

Most azonban mi segítünk Nektek. Meglehet, talán botor gondolat, mégis érzem, tudom, működni fog: titeket felemelni azoknak, akik alacsonyabb szinten vannak, azaz nekünk, mégpedig azokkal az eszközökkel, melyeket mi tudatosan használunk, ti pedig ösztönösen, azért, hogy

A TUDATOSSÁG ÉS AZ ÖSZTÖNSZERŰ TUDÁS TALÁLKOZZON.

Ma este.

Ma este értetek teszünk, VILÁG GYERMEKEI.

A jó családi körülmények között élőkért és a pokolban élőkért egyaránt. Az elveszett gyermekért és a szabad gyermekért egyaránt.

A már leszületett és a még nem leszületettekért egyaránt.

Azokért is, akik majd ha felnőnek, egylélek párként fognak együtt menni tovább az úton és nekik már sokkal könnyebb lesz, mint nekünk.

Nekik már nem kell megvívni majd a Nagy Egylélek Csatát: két ember szemben a világ sötétségével - mert akkorra már nem lesz sötét.

 

Kezetekben a jövő és ezt ti tudjátok is, nevetve, kacérkodva viselitek ennek terhét. Megvetitek a mátrixot és tisztában vagytok a világ rabszolgaságával. Szavatok élcei megedzik a világot majd, és amit kimondtok, az rögtön úgy lesz.

 

Sámánnak születtetek, de ez nektek nem kérdés, hanem tény.

A sötét oldal titeket el sem ér, vagy ha igen, akkor ezzel van tanulnivalótok, de könnyedén lerakjátok, pusztán szükségetek van arra, hogy mi elmondjuk, elmagyarázzuk, mert ezt pedig mi tudjuk. Ti csak érzitek.

 

A világ gyermekeinek lelke szólt hozzám, amikor ezt a szert kérték tőlem. Legyen hát :)

Egységbe hívjuk a világ és az univerzum gyermekeit is, és a sötétben, a rossz körülmények között, a legsötétebb mátrixban tengődőeket felemeljük, akik, habár tisztán jöttek le, a szüleik megfertőzni akarják őket az egóval, az önzéssel, a globálisan terjedő nárcizmussal, és ne feledjétek

SOHA NEM A NYOMORTELEPEN A LEGNAGYOBB A SÖTÉTSÉG

HANEM A BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOKBAN FORRÓNADRÁGBAN SZELFIZŐ, ELTÉVEDT TINIK KÖRÜL, AKIKET A SZÜLEIK HAGYNAK MAGUKRA ÍGY, ÉS NEM SZABNAK NEKIK ERKÖLCSI GÁTAT, NEM MONDJÁK EL, HOGY EZT NEM SZABAD, ÉS AZTÁN CSAK AZZAL SZEMBESÜLNEK, HOGY A GYERMEKEIKET NEM IS ISMERIK…

Sőt, még magukat sem.

A világ gyermekei kérték, emeljük őket EGYSÉGBE, mert ők a legfontosabbak, még Astharék számára is. Mi legyünk a bástyák, akikre támaszkodhatnak, és ne féljünk őket ébreszteni önmagukra, mert ők másodpercek alatt ébrednek. Elég egyetlen jól megválasztott mondat és gyermeked szemében az ébredés fénye gyúlik fel.

A tegnap szer végén millió kis fénylélek vette körbe a Földet, a Fény Gyermekei, akik lejönni akarnak Egylélek Páros szüleikhez.

Őket is fogadjuk a mai estén.

Csodálatos, könnyfakasztó szer lesz, mely ÉRINTI A GYERMEKEIDET IS, őket is levédjük, letisztítjuk és felemeljük.

 

Áldás legyen a mai szeren, fénytestvérek.

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

 

Küldetés

 

Szólj hozzá

ESEMÉNY FÉNYGYERMEKEK INDIGÓ GYERMEKEK KRISTÁLY GYERMEKEK