EGYLÉLEK MÁGIKUS BEAVATÁS A NAP PIRAMISBAN - ÍZISZ ÉS OZIRISZ - AZ EGYIPTOMI PIRAMISOK TITKA - SKYPON
2018. szeptember 11. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK MÁGIKUS BEAVATÁS A NAP PIRAMISBAN - ÍZISZ ÉS OZIRISZ - AZ EGYIPTOMI PIRAMISOK TITKA - SKYPON

2018. SZEPTEMBER 13. CSÜTÖRTÖK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Egylélek Mágikus Beavatás

a Nap Piramisban

2018. szeptember 13. csütörtök

20.00 órai kezdettel

skypon

ÍZISZ ÉS OZIRISZ

AZ IGAZSÁG EGYIPTOM PIRAMISAIRÓL

 

Ősi titok van Benned és a Társadban. Egy erő, melynek létezéséről eddig nem tudtál. Egyiptomi előző életek… ez több annál, bár mindegyikünknek van ilyen, sok, sokkal több, mint gondolnád.

Az ősi Egyiptom titkát kapjuk most a kezünkbe, annak minden mágikus tudásával együtt és a Társunkkal közös küldetésünk ide vonatkozó részét és tudását is, valamint egy csodálatos és erőteljes felavatást Ízisztől és Ozirisztől.

Ősi mágia, mely tisztább volt mint bármely forrás vize, ősi gyógyítás, mely eredendően benne lakozik ma is minden emberben, ősi tudás, mely alapvető, csak nem emlékszünk rá, de benne van a mozdulatainkban, a szokásainkban, a szavainkban és a magyar nyelvben is.

Ré.. így hívták ott Baált, és a kettő egy és ugyanaz.

Az erőt keltjük fel benned, hívjuk életre, valamint MINDEGYIKÜNKNEK VAN OTT FELOLDATLAN NEM KIS BLOKKJA, A LEGTÖBBÜNKNEK EGY ŐSI EGYIPTOMI MÁGUS ÖSSZECSAPÁSBAN LEFOJTOTTÁK ÉVEZREDEKRE A KÉPESSÉGEIT, EZ IS FELOLDÁSRA KERÜL.

Az egyiptomi piramisok titkát is megtudjuk, hogy KIK ÉPÍTETTÉK ŐKET ÉS MIÉRT.. és nem csak minket avatnak fel a Társunkkal, hanem a piramisokat is :)

 

Heti hármas egységünk:

  1. Hajnalcsillag Felemelkedés - MAG NÉPE KITÖRÉS  Szer - A Kinyilatkoztatás - 2018. szeptember 12. szerda 20.00 órai kezdettel, skypon

  2. Egylélek Mágikus Beavatás a Nap Piramisban - Ízisz és Ozirisz - Az Igazság Egyiptom Piramisairól - 2018. szeptember 13. csütörtök 20.00 órai kezdettel, skypon

  3. Egyéni Kapcsolatfelvétel Astharral - KAPCSOLÓDJ - 2018. szeptember 14. péntek 20.00 órai kezdettel skypon

 

3 nagyon erős szer.

3 áttörő téma.

3 fontos kapcsolódási pont: Fényhozó, Egyiptom, Asthar.

KAPCSOLÓDJ.

FÉNY-FÉNY EGYENSÚLY VAN.

FÉNYMÁGNES VAGY.

EZEK A TEREMTŐ FÉNYKORSZAK ELSŐ LÉPÉSEI A TE ÉLETEDBEN IS.A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr2514235483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.