2018. sze 30.

VAGY MI, VAGY ŐK...

írta: Eszter 777
VAGY MI, VAGY ŐK...

VAGY MI, VAGY ŐK
A következő cikkem azoknak szól, akiket olyan helyzetbe sodortak beteg, nem ép személyiségű emberek, melyből nem látnak kiutat. EGY KIÚT VAN. A VÉGLEGES LEZÁRÁS VELÜK. 

Itt az ideje, hogy FELÉBREDJ. 
Olyan embereket engedsz közel magadhoz, akik lehúznak. Mindenben. Befolyásolnak, manipulálnak, mert teret engedsz nekik. MERT MEGENGEDED.
Mert megengeded nekik, mert el tudnak érni, mert nem nyomod meg azt a TILTÁS gombot. Miért nem?
Magukra maradnak? És??
Amit ők főztek, azt nekik kell megenni! A saját felelősségüket nekik kell felvállalni és ha nem teszik, nekik lesz egyre rosszabb, viszont TÉGED IS MAGUKKAL AKARNAK RÁNTANI. 
Kicsinyes, önző, irigy emberek.
Esetenként még rosszindulatúak is.
CSALÁDTAGOK? És??
Meddig fogod még az ő elvárásaikat teljesíteni és közben sorra elveszíteni értékes embereket, netán azt is, akit szeretsz? Aki elkeseredve nézi, hogy nem tudsz nemet mondani. Ha ilyen a családod bármely tagja, akkor vele már lejárt a közös dolgotok, és el kell őt engedned, magára kell hagynod, mert a vér itt már nem kötelez, itt már arról van szó, hogy vagy ő, vagy te.

Mit gondolsz, meddig várnak még rád azok, akik szeretnek? Meddig nézik még ezt a tehetetlenséget, ahogy ahelyett, hogy végre elfordulnál azoktól, akik tönkretették az életedet, és már ezer és ezer módon bebizonyította neked az élet, hogy felesleges energiát és időt ölsz beléjük, még mindig nekik adod az idődet, az energiádat és a boldogságodat is tálcán nyújtod át nekik, és ők élnek is vele. Visszaélnek vele. Nem haboznak, ha arról van szó, hogy már megint hittél nekik és látják, téged milyen könnyű visszarántani. 

Engem már nem lehet. Kaptam már elég pofont, és tudod mit teszek? Fogom, és tiltok, törlök, nem megyek bele felesleges idő és energia pocsékolásba és nem adom nekik az életemet. Még egyszer nem.

Ha te nem így teszel, akkor ahogy ő leválnak a fény oldal fénytestvéreitől, akik rendre hátat fordítanak nekik, te is mész velük...mert nem mertél, mert nem voltál képes, mert az igaz, őszinte dolgok megélése helyett még mindig őket választottad, mondván mi lesz velük. Ezzel tolod el te is azt a felelősséged magadtól, hogy felelősséget vállalj azért, ami a te sorsod, és így éled az övékét. 
Soha nem akartak mást, mint hogy őket szolgáld, és azt csináld, amit ők akarnak. 
Mindig az övék az utolsó szó és még meg is zsarolnak, hogy ha nem teszed ezt és ezt... és te teszed, mert félsz.
Mitől is?
Hogy bekövetkezik, amivel fenyegetőznek? És ha már bekövetkezett? Akkor még mindig van új adu ászuk és tudod, hogy miért? 
Azért, mert te MEGENGEDED.
MERT TE HAGYOD.
MERT MÉG MINDIG FELVESZED A TELEFONT.
MÉG MINDIG ÁTMÉSZ, MÉG MINDIG REAGÁLSZ.
Akár családtag, akár volt feleség, volt férj, akár barátnő, egy a lényeg és ez nagyon-nagyon fájdalmas és keménynek hangzik, sőt kegyetlennek, de 
VAGY ŐK, VAGY TE ÉS A TE ÉLETED. 
Dönts!
Mert miközben attól tartasz, hogy megtörténik a legrosszabb, már megtörtént. Mégpedig az, hogy újra feláldozod a jövődet és a boldogságodat értük, és feláldozod újra és újra, amíg nem lépsz ki belőle. 
Csakis rajtad áll. Hogy nem lehet? 
Hmm. Hát kérd a hogyant, kérd a megvalósulást, kérj segítséget az Univerzumtól, és még valami. 
Azok, akik szeretnek, akik melletted állnak, azok ott lesznek akkor is, amikor végre felébredsz, mert a szeretet az nem múlik el csak úgy. A szerelem sem. Csakhogy közben minden perc, amit azzal töltesz, hogy megoldd azokat a szándékos akadályokat, melyeket azok tesznek eléd, akik nem akarnak elengedni, addig magadat és azokat is bántod, akiket szeretsz.
Akik ezt nem érdemlik meg, és a figyelmedet, az energiádat pedig azok nem, akik eddig is tönkretették az életedet.

Leválasztás van. 
Csak bátran. Nem te tehetsz mások problémáiról és nem neked kell megoldani őket, hanem nekik. Nem neked kell mások tetteinek súlyát cipelni, hanem nekik, és akkor sem neked kell, ha ők nem képesek rá, hogy bevállalják. Viseljék, amit elkövettek. Ne te vidd el a balhét helyettük. Ne te támogasd azokat, akik nem akarnak megoldást, csak téged, és az erődet, a jövődet, a pénzedet. KIHASZNÁLNI. URALNI, BIRTOKOLNI. 
Nekik NEM SEGÍTÜNK. Akiknek segítünk, azok azok, akik hajlandóak is tenni, változni, magukba nézni és alázatot mutatni a saját sorsuk és életük iránt, és önmagukat változásra, fejlődésre bírni. Nem azoknak, akik a segítőkészséget kihasználják.
Hajnali viber üzenetek? 
Éjféli hívások? 
Szerinted neked erre reagálni kell? 
Órákon át tartó telefonbeszélgetések, ahol meg sem kérdezik, te hogy vagy? Órákon át tartó chatelések, ahol minden róluk szól? Szerinted neked ezekbe bele kell menni?
Én azt mondom, NEM.
És még valami. 
Ha téged bántanak az ilyenek, akkor azt is bántják, aki neked a legfontosabb, pláne, ha zsarolásba is átmegy a történet, ami sajnos most igen gyakori, mert a világ veszélyes, mérgező személyiségei kapaszkodnak a fénytestvérekbe, az empatákba.
Zsarolnak kilátásba helyezett megtorlással. Azzal, hogy bántják, akiket szeretsz. Mindezt nem szemtől - szembe teszik, hanem éreztetik. Tudják, mi a gyenge pontod, és azon át érnek el. 
Bocsáss meg nekik, tiltsd le őket és engedd el. 
Ne haraggal, hanem higgadtan. 
Ne nézz hátra többé, ne érdeklejen, mi lesz velük, amit tettek, azért ne haragudj rájuk, de ha ezek után is adsz nekik, arról te tehetsz és azért neked kell vállalni a felelősséget azokkal szemben, akik szeretnek és akiket ezzel bántasz, mert a következményeket ők is viselik veled együtt, és a gyengeséged ellen nem tehetnek semmit, neked kell tenni. 
Kilépni, megbocsátani és elengedni.
Súlyosabb esetekben öngyilkossággal fognak fenyegetőzni. Meglehet, már meg is próbálták néhányszor, és mindig elérték ezzel a céljukat. Téged. 
Addig fogják csinálni, míg el nem mész, és akkor pont azért fogják abbahagyni, mert nincs miért megtenni, ugyanis mindez csak a zsarolás része volt. 
A kiút amellett, hogy végleg elzárkózol, a megbocsátás. Ne legyen egy fia energia se közöttetek, mert mentálisan és asztrálisan is kapaszkodnak. 
Tegyenek az életükkel azt, amit akarnak, de ne áldozzák be a tiédet. 
Ez a cikk a különösen elmérgesedett emberi kapcsolatokról szól, és mivel mostanában sokszor feljön ez a téma, az emberek tőlem kérdezik, mit tegyenek az ilyenekkel, ez a válaszom:
TILTSD, TÖRÖLD, FORDÍTS HÁTAT. 
LEVÁLASZTÁS VAN. 
FÉNYOLDAL, SÖTÉT OLDAL. 
A FÉNYOLDALON ÖSSZEFOGNI KELL, EGYSÉGET TEREMTENI, ÉS A TE ÉLETED MÁSOKÉHOZ IS KAPCSOLÓDIK, AKIK VELED ÉS ÁLTALAD EMELKEDNEK. VELÜK TÖRŐDJ, VELÜK TÖRŐDJÜNK, NEKIK SEGÍTSÜNK, NEKIK FOGJUK MEG A KEZÉT. 
Akin nem lehet segíteni, mert nem akarja, és még cserébe bánt is téged és bánt másokat is körülötted, arra add ezt a választ. 
Bátran. 
Itt nem te vagy a hibás. Ne vállald magadra az ő tetteiket. 
Jézus sem volt a kereszten. Te se legyél.
"Nem nekem kellett volna feláldoznom magamat a világért, hanem a világnak a saját hazugságait az igazság oltárán, ezért nem is áldoztam fel magamat, de most itt az ideje, hogy ti feláldozzátok az illúzióitokat az új életetekért, és a ti új életetek az új világ részei, és az új világnak rátok van szüksége, nem azokra, akik a régiben tartanak." /Jézus/ - ezt az idézetet ne a Bibliában keresd tőle, hanem a szívedben. Ha az enyémben ott van, akkor a tiédben is. 
Menj el emelt fővel, és ha a helyzet különösen nehéz, akkor is azt mondom: válaszd MAGADAT. 
Ami most a legértékesebb kincsünk egyike, az az idő. 
Az idő, melyből elfogyott a rájuk eső rész, ezért, ha mégis rájuk pazarlod, elveszed magadtól és a számodra fontos emberektől. A gyerekeidtől, a szerelmedtől, a barátaidtól.

Légy bátor, és ugorj, ezúttal nélkülük.
Ne tudják, hogy mi lesz veled ezután, ne tudják, hogy hol érnek el, ne tudjanak átmenni, és verni az ajtódat, vess ennek véget. 
Komoly leválasztó, döntéshozó energiák vannak. 
Most jött el az idő, hogy szabad légy, és elfeledd mindazt a sok fájdalmat, amit neked okoztak. Ne tartsd magad ebben a helyzetben tovább. Ne mérgezzék tovább az életedet és téged. Ne add nekik többé.

Áldás
Menni fog, még ha nehéz is, a legnehezebb
NEM MONDTAM, HOGY KÖNNYŰ LESZ, CSAK AZT, HOGY IGAZ. 
E

Ui: remélem, segítettem felébredni és rájönni, Nektek nem kötelességetek pátyolgatni azokat, akik rajtatok csüngve akarnak túlélni. Nem kötelességetek nekik válaszolni, segíteni nekik. Ti nem erre szerződtetek, hanem a fényoldal szolgálatára, ezért a fényt szolgáljátok. Ne a sötétséget. Ne etessétek a sötét farkasokat.
Eszter

Szólj hozzá

engedd el vagy mi vagy ők ne etesd a sötét farkasokat