ASTHAR FELKÉSZÍTÉSE I. "A BEHANGOLÁS" AZ ESEMÉNY SZINTRE - ASTHAR VEZETÉSÉVEL - SKYPON
2018. október 21. írta: Eszter 777

ASTHAR FELKÉSZÍTÉSE I. "A BEHANGOLÁS" AZ ESEMÉNY SZINTRE - ASTHAR VEZETÉSÉVEL - SKYPON

2018. OKTÓBER 26. PÉNTEK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

ASTHAR FELKÉSZÍTÉSE

I.

“A behangolás”

2018. október 26. péntek

20.00 órai kezdettel

Skypon

“Az emberiség már újjászületett, csak nem veszi észre” /Asthar/

ESEMÉNY SZINTRE HANGOLÁS

 

A pénteki záró szertartásunk rendkívül értékes az Esemény tekintetében és önmagunk tekintetében is: az Eseményben elfoglalt helyünket mutatja meg, és az Esemény utáni időszakban úgyszintén, valamint “behangol” minket, arra a rezgésre, amely az Esemény leérkezéséhez kell. Ez nagy rezgésemelés, meglepődtem, amikor Asthar ezt diktálta a pénteki szerhez. Ezek szerint mégsem akkora a különbség.. mert ha az lenne, nem tudnánk ilyen szintet lépni.

A szertartás során képeket is kapunk az Eseményről és az azutáni időszakról, valamint egyéni és globális kapcsolatfelvétel része is lesz.

Azt gondolom, ennek végre itt az ideje :)

Felkészültünk és most tovább készítenek fel minket. Ezúttal erőteljesebben és egyértelműbben, mint eddig bármikor. Nem sokat árulnak el előre nekem a pénteki szerről, de érdekes és különleges lesz, nem kisebb fénnyel, mint a Reneszánsz szer volt, amiről azt gondoltam, felülüberelhetetlen, de ezek szerint nem :)

Olyan behangolást képzelj el, ahol nem csak a rezgésedet emelik meg, eddig nem tapasztalt mértékben, hanem a testedet, a tudatodat és a lelkedet maximálisan az Eseményre hangolják be, készítik fel. Ez rendkívüli tudatszintű és fizikai szintű, valamint lélekszintű változásokat jelent rád nézve, igazi áttörés a Fénybe.

Tartsatok velem fénytestvérek :)A soron következő hármas egységünk a Hold évének utolsó hónapjaiban erőteljesen a feloldozást támogatja, legalábbis az első kettő, a szerdai, ahol a Társak közötti az EZÉLETBELI MÚLTAT oldjuk fel, és a csütörtöki, ahol magunkban és a gyermekeinkben - a meglévőkben és a születendőkben is a párhuzamos idősíkokat használva - az arkhón energiafertőzést oldjuk fel.

A pénteki egy különlegesség lesz, Astharral és a Csillagközi flottával.

Az Eseményre való felkészítés minden szertartás célja ugyan, de a pénteki kifejezetten az Eseményre készít fel, illetve KÉPEKET IS FOGUNK KAPNI az Eseményről és arról, ami utána következik, valamint ASTHARTÓL KONKRÉTUMOKAT, melyek segítik a felkészítést.

Asthar veszi fel velünk a kapcsolatot, EGYÉNI KAPCSOLATFELVÉTEL RÉSZ IS LESZ a pénteki szeren és GLOBÁLIS IS.

Három szer, mely nem épül egymásra, de egymást tökéletesen kiegészíti. Az első a Társról és rólad szól, de nem véletlenül írtam oda: a Társ mint Energia lesz jelen. Mindenkit óva intek a rávetítéstől bárkire.

A második a belső gyermekedről és a valóságos külső gyermekeidről szól, akik a te kifejeződéseid a fizikai síkon. Feloldjuk az arkhón fertőzést és megállítjuk a hibridizációt.

A harmadik az Eseményről szól és a benne elfoglalt helyedről.

Erős hét lesz, erős szerekkel, az égiek rohamléptekkel haladnak velünk, nincs megállás… :)

 

A heti hármas egységünk:

  1. A Társ mint Energia - Egy különleges Utazás - A Múlt Feloldása - A Fényhozó és Kronosz Szertartása - 2018. október 24. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  2. Külső Gyermek - Belső Gyermek - Az Arkhón Energia kioldása - Fényhozók vs Arkhónok - Baál és Uriel Szertartása - 2018. október 25. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  3. ASTHAR FELKÉSZÍTÉSE I. “ A behangolás” - ESEMÉNY SZINTRE HANGOLÁS - 2018. október 26. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

EszterA bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr1314314269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.