2018. okt 21.

AZ EMBERISÉG RENESZÁNSZA

írta: Eszter 777
AZ EMBERISÉG RENESZÁNSZA

A LEGCSODÁSABB SZERTARTÁSUNK

 

Az emberiség reneszánsza

A tegnapi csodálatos fényteremtő fényünnepre nincsenek szavak. A Reneszánsz Szer nemcsak maratoni hosszúságú volt, - maradtunk volna még benne -, hanem gyönyörű is. Nem azzal kezdtük, hogy visszamentünk a reneszánsz korba, és nézegettük az ottani reinkarnációnkat, - amelyre valamiért emlékszünk - hanem azzal, hogy átvettük az istenek és istennők valamint arkangyalok ajándékait, melyet jutalomként nyújtottak át nekünk azért a hatalmas és elkötelezett fénymunkáért, amit hosszú ideje az emberiségért teszünk minden szertartáson. 
Minden istenséget aki odalépett hozzánk, a reneszánsz kapu előtt, csatornáztam. Bölcs és fontos szavakat intéztek hozzánk, és elmagyarázták, hogy amit kapunk, azt mire tudjuk használni majd.
Kaptunk olyan eszközt például, mellyel a saját határainkat tudjuk kitágítani, olyat is, mellyel másokat tudunk ébreszteni és gyógyítani. 
A Fényhozó átadta a TANÍTÁS eszközét, mellyel egyszerre vagy a tanító és a tanított. 
Idézném Shiva szavait: 
- Te vagy a hírnök és a hír. Te vagy a tanító és a tanított. Te vagy a megváltó és a megváltott. Te vagy a gyógyító és a gyógyított. Te vagy a megvilágosító és a megvilágosított. Meg fogják hallani a hangodat mostantól. Figyelni fognak a szavaidra. Mostantól látható vagy. 
A nők kezében galamb volt, a szelídséget, kedvességet, befogadást, békét, megértést, elfogadást tükrözve. 
A férfiak kezében sas volt, a bátorságot, az erőt, a szabadságot, a hitet tükrözve. 
Mária Magdolna szavai a nőknek a szertartáson: "Kérlek téged, hogy soha többé ne cseréld fel a galambot és a sast, ne akard elvenni a férfi erejét."
A reneszánsz korából világosan és tisztán jött át a férfi-női alap minta. 
A nőnek egy KIVÁLTSÁG, áldás és nem átok, hogy a férfi hódolata veszi körbe, a női látszólagos tehetetlenség valójában a női mintába helyez minket.
A művészetek fénye, tisztasága, ereje is átjött, és egymás tisztelete, elfogadása, összefogás, béke, életöröm, vidámság, boldogság, bőség. Az újjászülető emberiség fénye a jelenkorba.
Nem tudok rá szavakat találni, ennél többet ....
Nem lehet leírni, igazi fényünnep volt az első perctől az utolsóig. Jézus is megszólalt, Asthar is, Baál és Balora is, Mihály és Michaela is. 
Ennél csodásabb fény-szert még sosem tartottam  
Hálás vagyok Nektek, hogy velem tartotok az úton. 

Áldás
E

Szólj hozzá

SZERELEM BOLDOGSÁG SZÉPSÉG OPTIMIZMUS ÚJJÁSZÜLETÉS RENESZÁNSZ FÉRFI NŐI MINTÁK IGAZ TISZTA ÉRTÉKREND LETISZTULTSÁG ÉLETÖRÖM BŐSÉG