KENDŐZETLEN IGAZSÁG - TÁRSAD-ALOM - AZ EMBERISÉG VÁLASZA A MÁTRIXRA - PORBA HULLÓ ÁLARCOK A VILÁG SZÍNPADÁN A FÉNYMUNKÁSOK KEZÉBEN - A FÉNYHOZÓ ÉS MIHÁLY SZERTARTÁSA SKYPON
2018. november 04. írta: Eszter 777

KENDŐZETLEN IGAZSÁG - TÁRSAD-ALOM - AZ EMBERISÉG VÁLASZA A MÁTRIXRA - PORBA HULLÓ ÁLARCOK A VILÁG SZÍNPADÁN A FÉNYMUNKÁSOK KEZÉBEN - A FÉNYHOZÓ ÉS MIHÁLY SZERTARTÁSA SKYPON

2018. NOVEMBER 8. CSÜTÖRTÖK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Kendőzetlen Igazság

Társad-alom

PORBA HULLÓ ÁLARCOK A VILÁG SZÍNPADÁN

A FÉNYMUNKÁSOK KEZÉBEN

Az emberiség válasza a mátrixra

A Fényhozó és Mihály Szertartása

2018. november 8. csütörtök

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

Az emberiség válasza arra, amit elfedni akartak előlünk.

Az emberiség felemelt hangja rajtunk keresztül azoknak, akik álarcok mögé rejtették az igazságot a világ FIZIKAI SÍKJÁRÓL.

Az emberiség lerántott leple, mely eddig csak szóbeszéd volt, “háttérhatalom irányítja a világot, léteznek hüllők, valami baj van a világgal…”, most valóságos tetté válik. Nem várunk tovább arra, hogy majd maguktól elmondják nekünk. Nem fogják, és mi belépünk minden tiltott ajtón ezen a szeren.

Tiltott gyümölcs ez is. A tudás fájáról, melyet rejtegetnek előlünk egy titkos helyen, és most felfedezzük.

Az  Esemény Négy Lova közül az Eredet és a Szabadság /az ezüst és az arany/ tart velünk, a Fényhozóval és Mihállyal.

Ezen a szertartáson a te életedben is helyére kerül MINDEN ÉS MINDENKI. Nem hagy benned kétségeket a valóság és a fizikai sík ezután. Merd tudni, látni, hallani az igazságot, és légy igazságos önmagadhoz és másokhoz.

Nagyszabású szertartás lesz, multidimenzionális, és egyszerre egyéni és globális színpadon is játszódni fog, párhuzamosan.

Az emberiség újabb nagy titkaira is fény derül, és a te életedben lévő titkokra is, melyek eddig alattomosan fedték magukat, és tengernyi fejtörést okoztak neked. Összeáll a kép - összeáll a valóság.

Nagyon várom, mérlegként ezt az igazán nekem való szert:)A következő hármas egységünk a rendrakás jegyében zajlik, vegyétek nyugodtan őszi nagytakarításnak :)

A pénteki pedig egy egyedülálló elindulás végre abban a témában, amit már annyira vártok, amiről már olyan sokat beszéltünk: A MAG PIRAMIS A FIZIKAI SÍKON - Alapkőletétel. A Mag Piramis, mint küldetésed.

Megkaptuk az engedélyt az elinduláshoz a fizikai síkon is :)

A hármas egységünk most minden ízében a FIZIKAI SÍKRÓL ÉS A VALÓSÁGRÓL FOG SZÓLNI - kendőzetlenül, közösen, igazan, leplezetlenül és kikerülhetetlenül. Mint amikor kijutottál egy sötét folyosóról, szürke lepleket lebbentve fel, és a fényben állva jössz rá: minden úgy van, ahogy remélted, ahogy mindig is tudtad, ahogy érezted és ahogy láttad előre.

Nagyon erős fizikai fényteremtő szerek lesznek, változatos, látványos eszköztárral.

A Közös Nevező csodálatos egylélek szertartás, ahol a közös nevezőtök, melyről csak ti tudjátok mi az, a felszínre jön.

Az egész sokkal egyszerűbb, igazabb, mint gondolnátok :)

A Férfi és Női mátrixot oldjuk fel, újabb elválasztó akadályokat az egylélek párok között odafenn, hogy idelenn ez meg tudjon testesülni egy jó párkapcsolatban. A férfi és női közös nevező a sallangoktól mentes, egyszerű, igaz szeretet mentén tud megmutatkozni két ember között.

A hét középső szere a Kendőzetlen Igazság, amely egy GLOBÁLIS FÉNYTEREMTŐ SZERTARTÁS LESZ, és IGAZSÁGOT ÉS RENDET TESZÜNK. Tovább segítjük a mátrix omlását, felbomlását, és letépjük az álarcot a világ csúcsragadozóiról, a NAGY TITKOKRÓL, tovább segítjük az emberiség öntudatra ébredését.

A hét harmadik szere pedig behelyez téged fizikailag a Mag Piramisba. PONTOSAN ÉS KONKRÉTAN ODA, AMIT VÁLLALTÁL ODAFENN, amikor ezt tökéletes felemelkedési tervet megalkottuk. Alapkőletétel. Nagy jelentőségű szertartás lesz, amely felavat téged a helyedre emelve a Mag Piramisban, és hamarosan elkezdhetjük fizikailag is, együtt :)

 

3 szertartás, mely nem hagy a komfortzónádban.

3 szertartás, mely rendet rak benned és a mátrixon kívüli fizikai valóságodba helyez.

3 szertartás, mely lehozza neked a csillagokat :)

3 áldás, melyre felkészültetek.

Tartsatok velem fénytestvérek :)Heti hármas egységünk:

  1. Közös Nevező - Találkozunk a mátrixon kívül - Egylélek Szer - Az istenek vezetésével - 2018. november 7. szerda, 20.00 órai kezdettel skypon

  2. Kendőzetlen Igazság - Társad-alom - Porba hulló álarcok a világ színpadán a fénymunkások kezében - Az emberiség válasza a mátrixra - A Fényhozó és Mihály Szertartása - 2018. november 8. csütörtök, 20.00 órai kezdettel skypon

  3. Mag Piramis a fizikai síkon - Alapkőletétel - EGYLÉLEK KRITIKUS TÖMEG - FÉNYTEREMTŐ ESZKÖZÖK ÁTVÉTELE A MAG PIRAMISHOZ - FELAVATÁS - A Mag Piramis mint küldetés - Asthar és a Fényflotta vezetésével - 2018. november 9. péntek, 20.00 órai kezdettel skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr9814352697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása