ŐSMAGOR EGYSÉGBEHÍVÁS - NAGYMAGYARORSZÁG VS TRIANON - A NEMZETI ÖNTUDAT FELSZABADÍTÁSA - A MAGYARSÁG FELOLDOZÁSA AZ ÁTKOK ALÓL - AZ ŐSMAGORSÁG HELYREÁLLÍTÁSA A FÖLDÖN ÉS TERRA NOVÁN - ASTHAR -BAÁL-FÉNYHOZÓ VEZETÉSÉVEL, SKYPON
2018. november 18. írta: Eszter 777

ŐSMAGOR EGYSÉGBEHÍVÁS - NAGYMAGYARORSZÁG VS TRIANON - A NEMZETI ÖNTUDAT FELSZABADÍTÁSA - A MAGYARSÁG FELOLDOZÁSA AZ ÁTKOK ALÓL - AZ ŐSMAGORSÁG HELYREÁLLÍTÁSA A FÖLDÖN ÉS TERRA NOVÁN - ASTHAR -BAÁL-FÉNYHOZÓ VEZETÉSÉVEL, SKYPON

2018. NOVEMBER 23. PÉNTEK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

ŐSMAGOR EGYSÉGBEHÍVÁS

Nagymagyarország vs Trianon

A nemzeti öntudat FELSZABADÍTÁSA

A Magyarország körüli szakrális blokkok feloldása

A magyarság feloldozása az átkok alól

Az ősmagorság helyreállítása a Földön és Terra Nován

/Ősmagország.../

ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK

AZ ESEMÉNY MI VAGYUNK:

A szabadon ébredő emberiség

11.23. a Magyarok napja

2018. november 23. péntek

20.00 órai kezdettel

Skypon

Asthar és a Csillagközi Flotta - Baál és a Fényhozó vezetésével

Globális ősmagyar szer

 

A hét harmadik szertartása olyan mély húrokat penget meg a magyarság szívében, mely eddig is sokat volt pedzegetve, de nem a fényhozó erővel, annak minden felszabadító erejével, a Fényhozó Hajnalcsillagunkkal, aki az átkok nagy feloldója, a fekete mágiák eltörlésének mestere, aki a pénteki szeren Astharékkal és Baállal az eltört, félbeszakított, Trianon által elvágott ősmagor szakrális erővonalakat állítja helyre a Földön és az ősmagorságot újjáépíti a Terra Nován, az Új Földön, vagy közismertebb nevén a Tükörföldön.

Az ősi, magyarság feletti átkokat is tovább oldjuk, és ezúttal egészen mélyre fogunk jutni, olyan ősi, alapvetően a magyarságot lekorlátozó, támadó, lefojtó átkokat fogunk feloldani, majd a felszabadulást lehozni a fizikai síkra, amely a magyarság fejét felemeli végre a csüggedésből, a szégyenből.

Levesszük a magyarságot a pellengérről.

A nemzeti öntudatot adjuk vissza, és EGYSÉGBEHÍVJUK A MAGYAR NEMZETET minden síkon, időben, térben és dimenzióban, szakrálisan és fizikailag is adunk egy új alapot, mely mentén végre a magyarság újra épülni kezdhet. Sok fénymag foglalkozik ezzel, sőt, sokan kifejezetten csak ezzel, erre téve fel az életüket, amit mélyen tisztelek bennük és a szívem mindig megtelik szeretettel, amikor ilyen szertartásokról szóló bejegyzéseket olvasok, tűzszertartásokról szóló képeket nézegetek, és Baálról olvasok, a Napistenről, a Napvallásról, a naptemplomokról.

Csodálatos, amit a magyar fénymagok tesznek a hazájukért, elhivatottan, küzdenek, hogy visszakapjuk régi erőnket és hitünket, az összefogást és a magyar egységet.

Sokat fogunk most tenni mi is, de kicsit más aspektusból, mert a Fényhozó és Baál Napisten erejével ötvözve a Csillagközi Flottát, a Trianon utáni megtört magyar szívet építjük fel újra.

TISZTA LAP KELL A MAGYARSÁGNAK.

EGY ÚJ KEZDET, ELFELEDVE VÉGRE A MÚLTAT.

Elengedve a sértettséget és az örökös szomorúságot, mert a magyarság csak a vaskorban tört meg, lévén aranykori nép, persze, hogy eddig nem tudtunk érvényesülni, de ez már a mi korszakunk.

A szertartás nagyon látványos lesz és gyönyörű :) Már látom előre, ahogyan helyreállítjük szakrálisan, asztrál-mentálsíkon Nagymagyarországot. A szertartásnak lesz globális fénymunka része is.

Nagyon várom ezt a szert :)

Jöjjön mindenki, aki csak tud :)3 szer, hogy merj élni, nevetni, szabadnak lenni, szabadon szeretni, szabadon szárnyalni, és a magyarságodat szabadon, büszkén viselni. A következő hármas egységünk a Felszabadítás jegyében zajlik majd. Mind a három szertartás nagyon erős lesz, és más, mint a többi, mert AKTÍVAN KELL RAJTUK RÉSZT VENNETEK. Nem csak passzívan hallgatni engem, hanem ti is tenni fogtok közben. Jegyzetfüzetre, tollra és szakrális tárgyakra lesz szükség, ez utóbbi is mindenkinek van, egy angyalkaszobor, egy kő, egy kristály, egy kártya, inga, bármi megfelel, ugyanis a tárgyakat fel fogjuk avatni arra, hogy a szerek alatt lehozott energiákat stabilan tartsuk a fizikai síkon.

Érdekes hármasnak nézünk elébe, ráadásként még a dátumok sem akármilyenek. 11.21., 11.22…

Mindkét napra egy-egy egylélek felszabadító szert kértek tőlünk az istenek, mert a Hold évének utolsó másfél hónapjában a legrejtettebb blokkjainkat kell felszabadítanunk.

Mi lehetne a két legnagyobb mumus? Az elvárás és a szexualitás, melyek ugye gyakran még kéz a kézben is járnak, de alapvetően, külön-külön is mindig felbukkannak és kiesnek a szekrényből, mint egy csontváz, előkerülnek, amikor a legkevésbé számítasz rá, és amikor azt hiszed, már nincs elvárásod, ahogy Asthar mondta, de igen van.. :)

Az elvárások, mint ahogy minden pozitív és negatív érzelem, /érz-elem/, több rétegűek. Több rétege van a bizalomnak is, a haragnak is, a szerelemnek is, a gyűlöletnek is, az elvárásnak és az elfogadásnak is.

Ez a több réteg, mint a fekete, a szürke és a fehér ötven árnyalata, a tudatos szinttől egészen a tudattalan legmélyéig nyúlnak, az ezéletbeli általunk is ismert “hibáinktól” kezdődően az előző életből átjövő tudattalan félelmek által generált elvárásokig, minden szinten érvényesülnek, és ahogy fejlődünk, és a Női-Férfi Beavatás útján ledobjuk magunkról a tudatos szintet, eljutunk oda, amiről a hét első két szertartása szól: az elvárásokig és a szexuális blokkokig, mely utóbbiak szintúgy ezéletbeli és reinkarnációs szinteken, tudatosan és tudattalanul rejtőzködnek a tudattalanunkban.

Az Egylélek Párok között ez a két téma sorsdöntő: az elvárások elengedése minden tudatos és tudattalan szinten, és a szexuális falak elengedése.

A hét második szertartásában, a Szexuális Felszabadításban lesz szó az emberiség egy újabb nagy titkáról a szexualitást illetően, melyet a lehető legjobban elnyomtak, lévén A SZEXUALITÁS A LEGNAGYOBB TEREMTŐ ERŐVEL BÍR. Nem csak a titkot tudjuk meg, hanem egy ősi szexuális kollektív, az emberiség egészét érintő blokkot és MÓDOSÍTÁST is feloldunk, valamint az Egylélek párok közötti szexuális falakat leromboljuk.

A hét harmadik szertartása az Ősmagor Egységbehívás a nemzeti ÖN-TUDAT-unkat fogja felszabadítani, mert LÉGY BÜSZKE, HOGY MAGYAR VAGY, légy büszke arra, amit képviselsz, és ne akarj kimenekülni vállalt sorsod elől oda, ahol nem találsz megnyugvást, ne szidd a magyarságot, ne szidd a múltunkat, ne keseregj a történelmünkön, hanem TEGYÉL VALAMIT, ahogy mi is teszünk.

A Trianoni fájdalmat is kioldjuk a magyarságból, valamint TRIANON ÖSSZES KÖVETKEZMÉNYÉT, minden síkon és dimenzióban, továbbá az ősmagorságon lévő átkokat.

Tehát, a következő hármasunk  FELSZABADULÁSról fog szólni.

Szabadnak születtél, akkor legyél is az.

Tartsatok velem fénytestvérek, a szerelem-eredet-küldetés-szabadság útján.

 

Heti hármas egységünk:

  1. ELVÁRÁSOK NÉLKÜL - MÁTRIXON KÍVÜLI HETEDIK DIMENZIÓS PÁRKAPCSOLATOK FELSZABADÍTÁSA - A rejtett elvárások oldása - Egylélek Egységélmény Szer, az istenek vezetésével - 11.21. a Társak napja :) 2018. november 21. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK, AZ ESEMÉNY MI VAGYUNK, a szabadon ébredő emberiség

  2. SZEXUÁLIS FELSZABADÍTÁS - ÖnMAGod Magja és Kelyhe egységben - Jin-jang a 3D-ben - AZ EMBERISÉG REJTETT SZEXUALITÁSA - A szexualitásra tett külső módosítások és belső blokkok feloldása, az Egylélek párok közötti szexuális falak lerombolása - Baál, Balora, Jézus, Mária Magdolna vezetésével - 11.22. a SZEKSZ /Szerelem-Eredet-Küldetés-Szabadság, az Esemény négy lova/ napja :) 2018. november 22. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon, ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK, AZ ESEMÉNY MI VAGYUNK, a szabadon ébredő emberiség

  3. ŐSMAGOR EGYSÉGBEHÍVÁS SZER- NAGYMAGYORSZÁG VS TRIANON - A nemzeti öntudat és a ősmagorság - Ősmagország felszabadítása - A Magyarország körüli szakrális blokkok és a magyarság feletti átkok feloldása, az ősmagorság helyreállítása a Földön és a Terra Nován, Ashtar és a Csillagközi Flotta, Baál és a Fényhozó vezetésével, 11.23. a Magyaro napja :) 2018. november 23. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon, ESEMÉNY, FIZIKAI SÍK, AZ ESEMÉNY MI VAGYUNK, a szabadon ébredő emberiségA szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr7114379770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása