A TENGELY- VESZEDELMES VISZONYOK - TÉLI NAPFORDULÓ - IGAZ VAGY HAMIS - ILLÚZIÓ VAGY VALÓSÁG - A MÁTRIX SZERELMI ILLÚZIÓHÁLÓ BONTÁSA 7D.5D.3D. - ASTHAR ÉS A FÉNYHOZÓ VEZETÉSÉVEL - SZERTARTÁS, SKYPON
2018. december 16. írta: Eszter 777

A TENGELY- VESZEDELMES VISZONYOK - TÉLI NAPFORDULÓ - IGAZ VAGY HAMIS - ILLÚZIÓ VAGY VALÓSÁG - A MÁTRIX SZERELMI ILLÚZIÓHÁLÓ BONTÁSA 7D.5D.3D. - ASTHAR ÉS A FÉNYHOZÓ VEZETÉSÉVEL - SZERTARTÁS, SKYPON

2018. DECEMBER 21. PÉNTEK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A TENGELY

TÉLI NAPFORDULÓ

IGAZ VS HAMIS

Veszedelmes viszonyok

ILLÚZIÓ VAGY VALÓSÁG

A mátrix szerelmi illúzióháló bontása

7D.3D.5D.

Asthar és a Fényhozó vezetésével

2019. december 21. péntek

20.00 órai kezdettel

Skypon

MONDD, TE MIBEN HINNÉL?

 

A téli napforduló napjára tervezték az istenek azt az igaz-hamis véglegesen szétválasztó tengelyt, mely segít eligazodni mindenkinek abban a felettébb lényeges kérdésben, hogy ami körülveszi az valóság vagy illúzió. Az illúziót a lehető legmélyebben oldjuk fel, hogy felszabadulj és merj élni, lépni, kockáztatni, ha kell, elengedni, befogadni, kinyílni a világ felé, mely rád vár.

A Tengely egy látomás, melyet Asthar mutatott nekem, tengely a mátrix és a mátrixon kívüli világ között, tengely az Esemény előtt és után között, tengely az igaz és a hamis között és a világot és Téged átbillentünk a tengelyen.

Az illúziók december 31-ig véglegesen távoznak, az erőteljes szembesülés az illúzióinkkal december elején kezdődött, és egyre több a felismerés. Már nem tudja magát rejtegetni a hamisság, az érdek és a hazugság sem, valamint az értelmetlen várakozás “az ikerlángra” vagy bárkire, úgyszintén nem megy tovább.

Mindenkit lépésekre és döntésekre késztet, VÁLASZTÁSOKRA minden egyes nap ebben a hónapban, és most már senki nem kerülheti el, hogy döntsön.

Vonzások és választások… ész vagy szív...igaz vagy hamis… szabadság vagy rabság… az egész világ választás előtt áll, és mi megtesszük a mi részünket. VÁLASZTUNK.

Tartsatok velünk, fénytestvérek:)

 

A heti hármasunk:

  1. Értelem és érzelem - Szerelem vagy érdekek - A mátrix párkapcsolati illúzióháló bontása 7D.5D.3D., Jézus, Mihály és a Fényhozó vezetésével - 2018. december 19. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  2. Veszedelmes viszonyok - Illúzió vagy valóság - IGAZ VS HAMIS - A TENGELY - TÉLI NAPFORDULÓ - A mátrix szerelmi illúzióháló bontása 7D.5D.3D, Asthar és a Fényhozó vezetésével - 2018. december 21. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  3. Büszkeség és balítélet - Szeretet vagy ego - Szer-elem vs félelem - A mátrix kollektív tudatalatti illúzióháló bontása 7D.5D.3D. - Az istenek vezetésével - 2018. december 22. szombat, 20.00 órai kezdettel, SkyponA szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

EszterA bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr3614491386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ernesztina Rudnyak 2019.01.14. 01:34:20

Milyen jó lenne ha mindenki számára nyílvánvalóvá válna hogy mi is az igazság tulajfonképpen!