A SZERELEM RENESZÁNSZA - FÉNYISTEN ÉS FÉNYISTENNŐ EGYSÉG SZERTARTÁS - EGYLÉLEK PÁROK EGGYÉOLVADÁSA AZ ISTENEKKEL - SKYPON
2019. január 01. írta: Eszter 777

A SZERELEM RENESZÁNSZA - FÉNYISTEN ÉS FÉNYISTENNŐ EGYSÉG SZERTARTÁS - EGYLÉLEK PÁROK EGGYÉOLVADÁSA AZ ISTENEKKEL - SKYPON

2019. JANUÁR 4. PÉNTEK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A Szerelem Reneszánsza

SZÍRIUSZ-ORION - TERRA NOVA - FÖLD

FÉNYISTEN ÉS FÉNYISTENNŐ

EGYSÉG Szertartás

EGYLÉLEK PÁROK EGGYÉOLVADÁSA AZ ISTENEKKEL

Az közös entitás egységbehívása Veletek

Az istenek vezetésével

2019. január 4. péntek

Skypon

20.00 órai kezdettel

A SZER ELEM

 

Az év harmadik szere egy különleges szerelem szer lesz, ahol te és a társ /aki még mindig hangsúlyozom, mint energia lesz  jelen, ugyanis egy mélymeditációs szertartáson az energiát érzitek, hogy konkrétan ki az, aki a fizikai síkon a társat megtestesíti, azt a fizikai síkon fogod megtudni/, azon entitással váltok eggyé, akit együtt képviseltek a Földön, akinek forrásenergiáit döntően használjátok és akivel együtt gyógyultok, és együtt adjátok át a Földnek és az emberiségnek mindazt, amit Ti és ez az entitás jelent.

Gyönyörű szertartás lesz, ahol a Bennetek élő fényisten és fényistennő eggyéválik azzal az erővel, melyet kettőtök szerelme, a Föld bolygóra való kiküldetése jelent, és ezzel máris a fizikai síkra is léptetjük ezt a szerelmet, melyet a Hold évében letisztáztunk.

Ha még emlékeztek az Eredet és Szerelem Helyreállítása szerrel, VAN EGY EREDETI SZERELEM, ÉS MINDEN MÁS SZERELEM EZT AZ EGYET TANÍTJA, azért illúziók, mert nem az eredetiek.

Az Eredeti Szerelem fizikai síkra léptetése egy olyan forrásenergián keresztül fog megtörténni, mely a tiétek, és melyet képviseltek, és ezáltal válik VALÓSÁGossá az egész, mert a mátrin kívüli fizikai síkon tudtok érvényesülni a forrásenergiával egységben, azaz azt teszitek, amit képviseltek.

Amikor te a szertartáson még egyedülállóként engem fogsz hallgatni és az entitás egyik felét magadba integrálod, akkor mivel félként nem tud lejönni a fizikai síkra, eggyéválik azzal, aki a másik felét képviseli és ő a ti közös nevezőtök. A közös nevező alapján máris könnyebb egymásra találnotok, bár hozzátenném, hogy a csapatom tagjai közül az utolsó egy hétben, még 2018-ban többen is találkoztak a társukkal a fizikai síkon, én pedig december közepétől vagyok a társammal együtt, aki az illúziók elengedése után érkezett az életembe :)

Én már tudom, hogy mindaz, amiket a szereken végigcsináltunk, az VALÓSÁG, az egyetlen igaz valóság.

Tartsatok velem fénytestvérek :)

 

Az újév csodás évet tartogat a számunkra, mert ez már a Nap éve.

Az elmúlt években le voltál ragadva, legalábbis ezt érezhetted, mert határozottan belső munka, a fizikai síkon nem látható önfejlesztés, önfeloldozás zajlott.

A szem számára nem látható történések voltak túlsúlyban, és a fizikai síkod mintha kiüresedett volna… “szivattak” mondod, valójában tudod, hogy nem, de egy igen komoly fejlődési utat kellett bejárni.

A Tarot Nagy Arkánumai alapján én nagyon jól le tudom neked vezetni, teljesen logikusan, hogy miért.

A Tarot a Lélek Szent Útja, a Beavatás Útja. A Bolondnál kezdődik, ami az új kezdetet jelképezi, a 0. Nagy Arkánummal, és a Világgal végződik a kör, amely az egységet, és ekkor jársz végig egy utat. 0-tól a XI-ig /Igazságosság, egyes Tarotfajtákban az Erő kártya/, A NAPPALI KÖRÍV, azaz a szem számára is látható, látványos fejlődés, és az egó elengedésének a szakasza, mivel az Akasztott ember /XII-es/ vezet át minket a XIII. Halál kártyával az egó lerakásába és egy KIFELÉ ÉLŐ ÉLETSZAKASZ LEZÁRÁSÁBA, a 12.-től az ÉJSZAKAI KÖRÍV, VAGY ÉJKÁRTYÁK következnek, a BEFELÉ ÉLŐ ÖNMUNKA, A LÉLEK MÉLYÉNEK IDEJE, mely egészen a XVIII. Hold kártyáig tart, ezzel ér véget a lélek BELSŐ ÚTJA, és a XIX. Nap kártyával indul újra a NAPPALI KÖRÍV, azaz a szem számára is látható, látványos, de már egomentes, boldogságot, bőséget teremtő időszak, mely a Világgal teljesedik be.

Innen már nem nehéz kitalálni, mi következik mostantól :) Én magam ezek tudatában már nagyon vártam a 2019-es évet, és örömmel tölt el, hogy a Hold évében, amikor a rejtett titkok kiderültek, az illúziók feloszlottak, és megküzdöttünk a szabadságunkért, sikerült átverekednünk magunkat az illúziók erdején, és beléptünk a Hold Kapuján, elengedve a múltat, amely átvezetett a Nap Évébe, és…

A NAP ÉVE NYITÁNY SZERTARTÁSON UGYE TÚLJUTVA A HOLD KAPUJA ÉS A NAP KAPUJA KÖZÖTTI ÁTMENETEN, BELÉPÜNK A NAP KAPUJÁN Baál karján, büszkén, tudván, hogy bejártunk egy óriási utat.

Igen, légy magadra nagyon büszke, és tudd, olyan csodálatos teremtő fénylény vagy, teremtő istenember vagy, hogy mindezt 2012-től végig tudtad csinálni :)

Bízz abban, amit én már tudok, hogy mostantól a jó következik végre, mert így is lesz, nem is lehet másként, ha az elmúlt éveket összegzed magadban, de segítek még egy kicsit:

Tehát…A Tarot Nagy Arkánumainak éjszakai köríve: /és jelentései dióhéjban/

12. Akasztott ember / Le vagy ragadva a fizikai síkon, meg kellene fordítanod a gondolkodásodat/

13. Halál / Lelki lezárása egy szakasznak, elengedés, befejezés, egy új dolog kezdete, melyért önmagaddal kell szembenézni/

14. Kiegyenlítődés / Egy kis égi vezettetés, angyali segítők megjelenése, alkímiai kiegyenlítő folyamat/

15. Ördög /Karma - nézz szembe a legnagyobb félelmeiddel és győzd le őket/ A LÉLEK POKLA

16. Torony / A légvárak összeomlása, “isten keze”, kívülről jövő hatalmas pofon, mely után az életed összeomlik és rá kell ébredned, hogy elvesztettél mindent, amire valójában tényleg nem volt szükséged/

17. Csillag / A Küldetés útjának kezdete, rálelés a lényed esszenciájára, az élet vizére, hosszú út áll előtted a Nap kapujáig, de elindulsz előre, kifelé a lélek poklából/

18. Hold / A rejtett dolgok felszínre kerülnek, fekete mágia, titkok, hazugságok kiderülése, két út áll előtted, vagy visszamész a múltba és újra ugyanabban az ördögi körben kattogsz, vagy a szabadságot és az ismeretlen választod/.

 

A Nap évének négyesfogata figyelemreméltó évkezdet, és az Esemény négy lovát, Szerelem /fehér ló/, Küldetés / vörös ló/, Szabadság /arany ló/, Eredet /ezüst ló/veti be e négy fontos területet körbejárva úgy, hogy voltaképpen ez a Föld Reneszánszának kora, melyet az is alátámaszt, hogy miképpen a reneszánsz korában, most is az istenekhez nyúlunk vissza, de most már tudatosan, mint forrásenergiákat fedeztük fel őket, és teremtő erőként érkeznek hozzánk a fizikai síkra, segítve a Föld felemelkedését. Az emberiség új reneszánsza most indul be úgy igazán, mert már nem akadályozza egyetlen illúzió sem. Kijöttünk a sötétségből és átléptünk a fényes útra :)

A heti négyesfogatban egy személyes szertartás is szerepel, január 6-án vasárnap, mely egyben képzés is, és itt Baál napisten ajándékát, a Teremtés Serlegét fogjuk használni - a december 30-ai, vasárnapi szeren kaptuk meg, a Szabadság Helyreállításán.

A Nap éve négyes nyitánya megadja neked, fáradt éji vándor, aki a felkelő napban gyönyörködve elindult előre a VALÓSÁG ÚTJÁN, a kellő erőt és inspirációt, információkat és felavatásokat ahhoz, hogy MEGTANULJ BEFOGADNI VÉGRE, ÉS ELFOGADNI A BOLDOGSÁGOT, A BŐSÉGET ÉS A PÁRKAPCSOLATOT IS A FIZIKAI SÍKON, MERT EZ MÁR A FIZIKAI SÍK ÉVE LESZ.

Négy csodás fényteremtő szertartásra invitállak benneteket.

Az elsőn, az istenek reneszánszán átlépünk a Nap Kapuján és az istenek ébredésének leszünk szemtanúi a Földön, magunkba integrálva minden forrásenergiát azaz minden istenséget, azok összes erejével együtt úgy, hogy a te részed bennük és az ő részük benned egységben legyen.

A másodikon, a szabadság reneszánszán,  a Nap éve koronázási szertartáson a Szabadságodat tanulod meg elfogadni és élni vele, és a koronát az istenektől veszed át, akik segítik az utadon a tudatosság teljes megélését és téged mint tiszta csatorna avatnak fel.

A harmadikon a Szerelem Reneszánszán a Fényisten és Fényistennő Egység Szeren a társaddal közös entitást fogadjátok be és indultok el előre a szer elem áramlásában úgy, hogy a kettőtök ereje mint teremtő erő is meg tud testesülni a fizikai síkon, ahogyan ti magatok is.

A negyedik egy személyes szertartás lesz, ahol a Teremtés Serlegének soha ki nem fogyó bőségével a képességeidet és a teremtésedet fogod fejleszteni egy általam irányított képzéssel és egy gyönyörű fényteremtő szertartással.

Csodás négyes, csak mert a négyes a fizikai sík száma :)

Tartsatok velem fénytestvérek, befogtuk a Diadalszekérbe a lovakat :)

 

Heti 4 lovas négyesfogatunk:

/Az Esemény négy lovára épül: Szabadság, Eredet, Küldetés, Szerelem/

  1. NAP ÉVE NYITÁNY SZERTARTÁS - Az istenek reneszánsza, az istenek ébredése a Földön - A tudatos boldogság forradalma - A FORRÁSENERGIÁK BEINTEGRÁLÁSA GLOBÁLIS ÉS EGYÉNI SZINTEN - 2019. január 2. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon  - AZ EREDETÜNK

  2. NAP ÉVE KORONÁZÁSI SZERTARTÁS ÉS BEAVATÁS - A Szabadságod Elfogadása, a szabadság reneszánsza - Ősi Napvallás Szer Alapján az istenek koronáznak meg Téged, a korona itt mint szakrális tudatossági tiszta csatorna jelenik meg - Baál és az istenek karának vezetésével - 2019. január 3. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon  - A SZABADSÁGUNK

  3. A Szerelem Reneszánsza - SZÍRIUSZ - ORION - TERRA NOVA - FÖLD - Fényisten és Fényistennő Egység Szertartás - EGYLÉLEK PÁROK EGGYÉOLVADÁSA AZ ISTENEKKEL - A közös entitás egységbehívása Veletek - Az istenek vezetésével - 2019. január 4. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon  - A SZER ELEM

  4. A TEREMTÉS SERLEGE - Képességek Fejlesztése és Aktiválása, Teremtő Erő Fejlesztése és Aktiválása - A Küldetés Reneszánsza - Baál Napisten és Asthar Sheran vezetésével - SZEMÉLYES KÉPZÉS ÉS SZERTARTÁS - 2019. január 6. vasárnap, 14.00-17.00, 13. kerület, a Westend mellett - A KÜLDETÉSÜNK /A szertartáshoz skypon is lehet csatlakozni, illetve hangfelvétel is készül róla/A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

EszterA bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr5014526164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.